۱۰ کشوری که ساده ترین قوانین برای مهاجرت به منظور کار و زندگی در خارج را دارند

۱۰ کشوری که ساده ترین قوانین برای مهاجرت به منظور کار و زندگی در خارج را دارند

ساختن زندگی جدیدی در خارج از کشور، اکنون ساده تر از هر زمان دیگری است اما نتیجه به چیزی که دنبالش هستید بستگی دارد. چه بخواهید در کشور رویاهایتان کار پیدا کنید و چه بخواهید یک کسب و کار مستقل از مکان  یا حتی دورکاری راه بیندازید، خارجی ها به دنبال ساده ترین کشورها برای مهاجرت می گردند. بدین بهانه در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ کشوری آشنا کنیم که ساده ترین قوانین را برای خارجی هایی که به دنبال مهاجرت و کار در این کشورها هستند دارند.

قصد داریم شما را با 10 کشوری آشنا کنیم که ساده ترین قوانین را برای خارجی هایی که به دنبال مهاجرت و کار در این کشورها هستند دارند.

۱- پاراگوئه

کشوری بدون دسترسی به دریا و نیمه استوایی که در قلب آمریکای جنوبی قرار گرفته، اغلب در فهرست گزینه های مطلوب بازنشسته ها برای خرج کردن مقرری و اندوخته هایشان قرار می گیرد. خارجی هایی که به پاراگوئه کشیده می شوند، شیفته ثبات اقتصادی، مالیات اندک و هزینه زندگی پایین در این کشور می شوند. اما همانند بسیاری از دیگر کشورهای در حال توسعه، زندگی در این کشور جنبه های منفی نیز دارد، از جمله فساد دولتی و اقتصادی. به منظور اخذ اقامت دائم پاراگوئه، باید دستکم ۵ هزار دلار آمریکا در یک بانک محلی سپرده گذاری کنید. ویزای سرمایه گذاری با دستکم دو برابر این مبلغ در دسترس خواهد بود. به منظور اینکه اقامت شما ملغی نشود نیز باید دستکم هر سه سال یکبار به این کشور سفر کنید. بر اساس قانون، افراد دارای اقامت دائم می توانند بعد از سه سال درخواست شهروندی کنند و بیست و چهارمین پاسپورت معتبر جهان را در اختیار بگیرند. غیر از تدریس، در بقیه شغل ها، خارجی ها برای کار کردن در این کشور مشکل خواهند داشت.

قصد داریم شما را با 10 کشوری آشنا کنیم که ساده ترین قوانین را برای خارجی هایی که به دنبال مهاجرت و کار در این کشورها هستند دارند.

۲- اکوادور

کوچکتر از فیلیپین اما بزرگ تر از بریتانیا، اکوادور اغلب یکی از پناهگاه های محبوب بازنشستگان است. جذابیت و زیبایی طبیعی این کشور تولید کننده نفت از جنگل های آمازون، کوهستان های آند و بیش از ۲,۲۰۰ کیلومتر خط ساحلی، از جمله جزایر گالاپاگوس می آید. اکوادور همچنین یک کشور تاریخی است که تمدن اینکاها و امپراطوری اسپانیا در آن مستقربوده است. نقل مکان به اکوادور با ویزای بازنشستگی ساده است و با ثابت کردن این که ماهانه حقوق ثابت ۸۰۰ دلاری دارید می توانید به این کشور مهاجرت کنید. بعد از ۲۱ ماه حضور در این کشور با ویزای اقامت موقت، می توانید درخواست اقامت دائم کنید. درخواست اقامت از طریق سرمایه گذاری اما با سرمایه گذاری دستکم ۲۷,۰۰۰ دلاری در املاک یا یک بانک اکوادور امکان پذیر است. بعد از سه سال اقامت نیز می توانید درخواست شهروندی اکوادور را ارائه دهید.

قصد داریم شما را با 10 کشوری آشنا کنیم که ساده ترین قوانین را برای خارجی هایی که به دنبال مهاجرت و کار در این کشورها هستند دارند.

۳- پاناما

جایگاه پاناما به عنوان یک پناهگاه امن برای فراریان از مالیات های سنگین، باعث شده که به یکی از محبوب ترین کشورها برای سرمایه گذاران و خارجی هایی که قصد کار و زندگی در این کشور را دارند تبدیل شود. آب و هوای استوایی، هزینه زندگی پایین و امنیت اعتباری بالا باعث شده پاناما گزینه ایده آلی برای کسانی باشد که می خواهند به خارج از کشور خود مهاجرت کنند. برنامه ویزایی ملت های دوست به شهروندان ۵۰ کشور مختلف امکان ی دهد برای اقامت دائم این کشور که بسیار سریع انجام می شود درخواست دهند؛ کشورهایی مانند ایالات متحده، کشورهای اروپایی و همچنین استرالیا، ژاپن، کره جنوبی، برزیل، نیوزیلند، مکزیک و آرژانتین. شهروندان این کشورها باید ۵,۰۰۰ دلار در یک بانک در پاناما سرمایه گذاری کرده و یک کمپانی نیز تاسیس کنند. ۵ سال بعد می توانید درخواست شهروندی و پاسپورت پانامایی کنید. بازنشستگان نیز می توانند از ویزای بازنشستگی استفاده کننده به شرطی که حقوق ثابت ماهیانه دستکم ۱,۰۰۰ دلاری داشته باشند و در صورتی که ملکی به ارزش ۱۰۰,۰۰۰ دلار در این کشور بخرید، این عدد به ۷۵۰ دلار در ماه کاهش می یابد.

۴- مکزیک

اگر به خوردن تاکو علاقه زیادی دارید، مکزیک مقصد بعدی شما باید باشد. با کیفیت بالای زندگی، سیستم بهداشتی کارآمد و فرهنگ جذاب، این کشور خانه بین ۱.۲ تا ۴ میلیون شهروند خارجی است که در این کشور زندگی و کار می کنند. آمریکایی ها، اروپایی ها و برخی کشورهای آمریکای لاتین می توانند بدون نیاز به ویزا تا ۱۸۰ روز به این کشور سفر کنند و دیگران می توانند همین ویزا را با هزینه ۳۳۲ دلاری دریافت کنند. اگر می خواهید در یک شرکت در مکزیک کار کنید به مجوز کار ۱۵۵ دلاری نیاز دارید که بعد از ورود به کشور برای دریافت آن اقدام می کنید. ویزاهای موقت و دائم برای کسانی که می خواهند بیش از شش ماه در مکزیک بمانند نیز در دسترس است که برای آن ها به حساب بانکی خوب نیاز داشته و حق کار نیز ندارید. بعد از ۵ سال اقامت در مکزیک می توانید درخواست شهروندی کرده و هفدمین پاسپورت قدرتمند جهان را دریافت کنید. در صورتی که اهل کشورهای اسپانیولی زبان باشید این مدت به دو سال کاهش می یابد.

۵- مونته نگرو

با روستاهای زیبای دوران قرون وسطا، کنتراست های طبیعی خارق العاده، رودخانه های حیرت انگیز و جایگاهش به عنوان یکی از مقاصد اصلی علاقمند به ورزش های ماجراجویانه، مونته نگرو یک بهشت کوچک برای اینستاگرامرهاست. مالیات اندک و هزینه پایین استارتاپ های تجاری در کنار مردم چند فرهنگی مونته نگرو باعث شده جذابیت این کشور برای خارجی ها دو چندان شود. از این کشور با نام فرنچ ریویرای آینده یاد شده و بیش از ۶۴ میلیونر در آن زندگی می کنند. از زمان بدست آوردن استقلال در سال ۲۰۰۶، اقتصاد مونته نگرو به سمت خدمات رفته و به توریسم و بخش انرژی های تجدید پذیر وابسته است. این کشور که از نامزدهای عضویت در اتحادیه اروپاست، از امتیاز اعتباری باثباتی برخوردار بوده و رشد اقتصاد آن سالانه ۴.۱ درصد است. هر کسی می تواند برای ویزای یکساله اقامت این کشور درخواست دهد، در صورتی که قصد تحصیل، کار، درمان یا دیدار با خانواده اش را داشته باشد. اقامت از طریق اشتغال بسیار ساده است و با ثبت یک شرکت و کار به عنوان کارمند برای آن کار انجام خواهد شد. همچنین از طریق یک برنامه سرمایه گذاری می توان در این کشور ساکن شد که حداقل میزان آن ۳۵۰,۰۰۰ یورو تعیین شده است.

۶- چک

از زمان پیوستن به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۴، چک اقتصاد خود را تنوع بخشیده است. این کشور دیگر بر تولیدات کارخانه ای و صنعتی متمرکز نیست و به سمت تکنولوژی های برتر و بخش خدمات و دانش محور نیز حرکت کرده است. بازار کار قوی این کشور به معنای این است که چک اکنون بالاترین نرخ فرصت شغلی در اتحادیه اروپا را با ۶ درصد دارد که تقریباً دو برابر کشورهای بلژیک و آلمان است. کمی بیش از نیم میلیون خارجی، حدود ۵ درصد جمعیت و ۱۱ درصد نیروی کار این کشور را تشکیل می دهند. به دلیل دیدگاه مثبت نسبت به خارجی ها، درآمد مهاجران معمولاً بیش از مردم محلی است. چک هفتمین کشور امن جهان به شمار می آید که باعث شده بسیاری از شهروندان اروپایی به مهاجرت به این کشور متمایل شوند. شهروندان غیراروپایی می توانند به عنوان خود اشتغال، با کارت آبی کار اتحادیه اروپا، ویزای خانوادگی یا طرح تعطیلات کاری به این کشور مهاجرت کنند. بعد از ۵ سال اقامت موقت در این کشور می توانید درخواست شهروندی دهید.

۷- امارات

کمتر از ۵۰ سال پیش، امارات متحده عربی یک سرزمین فراموش شده بود اما اکنون خود را به عنوان مرکز تجارت جهان تثبیت کرده است و این کار را با سرمایه گذاری روی منابع هیدروکربن، جایگاه ژئواستراتژیک و دسترسی به اروپا، آسیا و آفریقا انجام داده است. امارات که اکنون بلندترین ساختمان ها و بزرگ ترین مراکز خرید جهان را در خود دارد، هر ساله بیش از ۲۰ میلیون توریست را از سراسر جهان به خود جلب می کند. ثبت شرکت در امارات بسیار ساده است و به آهنربای میلیونرهایی تبدیل شده که به دنبال امنیت زندگی و کاری، سیستم بهداشتی و آموزشی بی نقص و کیفیت بالای زندگی هستند. خارجی ها بیش از ۸۹ درصد جمعیت امارات را تشکیل می دهند و پیدا کردن کار در شرکت های خارجی در این کشور نسبتاً ساده است. کارشناسان حقوقی و تجاری و مهندسان شبکه بیشترین پذیرش را در این کشور دارند و فرآیند اقامت گرفتن در این کشور نیز بسیار ساده اما کمی پرهزینه است.

۸- قطر

آیا دوست دارید در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان زندگی کنید؟ با درآمد سرانه متوسط حدود ۴۹۰,۰۰۰ ریال قطری، این کشور صادر کننده نفت یک استاندارد زندگی بالا را در اختیار خارجی ها قرار می دهد. هزینه زندگی در قطر به اندازه کشورهای همسایه بالا نیست و پیدا کردن کار در این کشور به عنوان یک فرد خارجی مسلط به زبان انگلیسی نیز چندان دشوار نیست. راه اندازی کسب و کار در قطر نیز می تواند یک گزینه دیگر برای اخذ اقامت قطر باشد اما این کار تنها در مناطق آزاد یا در همکاری با اسپانسرهای محلی امکان پذیر است. کسب مجوز اقامت قطر نیز فرآیندی نسبتاً ساده دارد و یکی از معدود کشورهای خاورمیانه است که مسیری به سمت اقامت دائم در آن ترسیم شده است. با این وجود، خارجی ها برای اخذ اقامت دائم این کشور باید با قطری ها ازدواج کرده یا دستکم ۲۰ سال در این کشور اقامت داشته باشند.

۹- سنگاپور

سنگاپور بسیار تمیز از دیرباز یک جاذبه برای خارجی ها بوده و اقتصاد قوی، ثبات سیاسی و جامعه خانواده دوست آن مهمترین عوامل در این زمینه بوده اند. با توجه به اینکه انگلیسی و چینی اصلی ترین زبان های تجارت و کسب و کار در این کشور هستند، سنگاپور به یک اندازه برای غربی ها و چینی ها جذابیت دارد. با این وجود، هزینه های بالای زندگی و سخت شدن قوانین ویزایی، جذابیت این کشور را در سال های اخیر برای خارجی ها کاهش داده است. با این وجود، سنگاپور در سال ۲۰۱۸ برای چهارمین سال متوالی به عنوان بهترین کشور برای خارجی ها انتخاب شد. خارجی ها نزدیک به ۲۵ درصد از جمعیت ۵.۶ میلیون نفری سنگاپور را تشکیل می دهند و تکنولوژِ، تجارت، تولید صنعتی و بخش سلامت بزرگ ترین صنایع این کشور به شمار می آیند. برای مهاجرت به سنگاپور باید شغلی در این کشور پیدا کنید که دستمزد ماهیانه آن دستکم ۳,۳۰۰ دلار این کشور باشد تا بتوانید از طریق ویزای کارآفرینی وارد این کشور شوید. برای سرمایه گذاری نیز باید دستکم ۲.۵ میلیون دلار سنگاپوری سرمایه گذاری کنید تا ویزای این کشور را دریافت کنید. بعد از بدست آوردن شغل، درخواست برای اقامت دائم بسیار ساده خواهد بود و بعد از دو سال نیز شرایط شهروندی این کشور را خواهید داشت.

قصد داریم شما را با 10 کشوری آشنا کنیم که ساده ترین قوانین را برای خارجی هایی که به دنبال مهاجرت و کار در این کشورها هستند دارند.

۱۰- تایلند

برای بسیاری، تجربه کار و زندگی در کشورهای دیگر به معنای غرق کردن خود در فرهنگ یک کشور دیگر است. اگر شما نیز به این ایده علاقه دارید و دوست دارید به آسیا بیایید، تایلند بهترین گزینه شماست. با غذاهای خیابانی فوق العاده، ماساژهای بی پایان و پارتی های کنار ساحل،تایلند یک مکان هیجان انگیز برای اقامت گزیدن است. این کشور در حال توسعه، هزینه زندگی بسیار مناسبی داشته و برخلاف برخی کشورهای مجاور، با ۵۰۰,۰۰۰ بات تایلندی می توانید یک ویزای اقامت ۵ ساله قابل تمدید را دریافت کنید. دریافت این ویزا تنها چهار ماه زمان برده و بدین ترتیب، تایلند یکی از ساده ترین کشورها برای مهاجرت است. یک نوع ویزای دیگر نیز در تایلند برای افراد مسن تر از ۵۰ سال وجود دارد که با سپرده گذاری ۸۰۰,۰۰۰ باتی در یک بانک محلی یا داشتن درآمد ماهیانه دستکم ۶۵,۰۰۰ باتی می توانند اقامت در این کشور را بدست آورند هر چند اجازه کار کردن نخواهند داشت. ویزای کاری تایلند نیز از نوع غیرمهاجرتی بوده و هر سال ۵,۰۰۰ بات تایلند هزینه دارد. بعد از ۵ سال زندگی در تایلند نیز می توانید درخواست پاسپورت تایلندی کنید به شرطی که درآمد معینی داشته و از شهروندی سابق خود دست بکشید.

بیشتر بخوانید: روایت گلشیفته فراهانی از پشت پرده مهاجرتش

منبع: expatica
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود