اولین کشتی پهپادبر جهان با قابلیت هوش مصنوعی در چین به آب انداخته شد + ویدیو

اولین کشتی پهپادبر جهان با قابلیت هوش مصنوعی در چین به آب انداخته شد + ویدیو

چین یک سفینه مادر پهپادها مجهز به هوش مصنوعی تولید کرده که توانایی انجام عملیات و به طور بالقوه تهاجم نظامی مستقل را به عنوان اولین مورد در نوع خود در جهان داراست و اولین کشتی پهپادبر جهان به شمار می آید. به گفته رسانه های چینی، این کشتی برای تحقیقات دریایی طراحی شده اما به همین زودی منابع غربی از این بیم دارند که چینی ها از آن برای انجام حمله به نیروهای دریایی کشورهای دشمن چین استفاده کنند. این کشتی مادر که Zhu Hai Yun نام دارد توانایی حمل حدود ۵۰ خودرو مستقل هوایی، سطحی و دریایی را دارد و در یک لنگرگاه در شهر گوانگژو به آب انداخته شده است.

بخش زیادی از قسمت عقبه کشتی یک عرشه روباز و وسیع است، جایی که پهپادهای پرنده می توانند فرود آمده و نگهداری شوند در حالی که امکان اعزام و دریافت دیگر سیستم های خودرویی مستقل را نیز داراست. کشتی مادر هوشمند چینی ۲۹۰ فوت طول داشته و به سرعت حداکثر ۲۰ مایل در ساعت می رسد و از سیستم های عملیات هوش مصنوعی برخوردار است که به آن اجازه می دهند به صورت مستقل عملیات های خود را انجام دهد. در حالی که چینی ها اصرار دارند، Zhu Hai Yun یک «ابزار تحقیقات دریایی قدرتمند» خواهد بود، بسیاری از رسانه های غربی آن را ابزاری جنگی و بسیار خطرناک تر می دانند.

اولین کشتی پهپادبر جهان در چین رونمایی شد

توانایی انجام عملیات تجسسی وسیع با این کشتی مادر هوشمند به نیروی دریایی چین امکان خواهد داد تا کشتی های دشمن یا مناطق وسیعی از اقیانوس اطلس را با گله ای از پهپادها و دیگر تجهیزات تجسسی و تهاجمی تحت نظر داشته و هدف قرار دهد. تیموتی هیث، تحلیلگر ارشد امنیتی مرکز فکر آمریکایی Rand Post می گوید که این کشتی به طور قطع یک ابزار نظامی است: «این حمل کننده پهپادها می تواند به مناطق دوردست اعزام شود تا برای مثال، مین های هوشمند بکارد. سریع ترین سودی برای نیروی دریایی خلق چین، افزایش دانش در مورد ب های مرتبط با این کشور از طریق مجموعه از داده هاست که توسط خودروهای زیر آبی بدون سرنشین به دست می آید».

اولین کشتی پهپادبر جهان در چین رونمایی شد

اولین کشتی پهپادبر جهان در چین رونمایی شد

خدمه می توانند از راه دور یا با استفاده از حضور فیزیکی روی عرشه، سیستم مسیریابی کشتی را هدایت و کنترل کنند تا بتواند در مناطق بندری بسیار پیچیده و شلوغ مسیر خود را بیابد. در سال های اخیر ارتش های جهان سعی داشته اند به کمک هوش مصنوعی خودروهای بدون سرنشین نظامی تولید و توسعه دهند که به پهپادهای روی آن ها امکان می دهد بدون نیاز به اپراتور، با هم کار کنند. نکته مهم در مورد این گله از پهپادها این است که می توانند بین خودشان تصمیم کیری کنند و سپس به عملیات خود ادامه دهند حتی اگر در این مسیر برخی از آن ها از بین بروند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود