جزییات دستگیری پسر مصطفی میرسلیم به جرم همکاری با منافقین

جزییات دستگیری پسر مصطفی میرسلیم به جرم همکاری با منافقین

به نقل از تسنیم و بر اساس مصاحبه ای که با مصطفی میرسلیم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته، پسر وی، مهدی میرسلیم، در سال ۱۳۹۸ به جرم همکاری با سازمان منافقین دستگیر شده است. مصطفی میرسلیم در سال ۴۹ ازدواج کرده و حاصل ازدواجش دو فرزند دختر به نام‌های مریم و مرضیه و یک پسر بنام مهدی است. بر اساس برخی رسانه ها، مهدی میرسلیم مدرک کارشناسی کتابداری داشته و کارمند صدا و سیماست. او متاهل است و دو فرزند دارد. مصطفی میرسلیم در مورد ماجرای دستگیری مهدی میرسلیم به جرم امنیتی در مصاحبه اش با تسنیم چنین گفته است:

مهدى را ظاهراً پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال حبس محکوم کردند که پس از درخواست تجدید نظر و قطعى شدن حکم، در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوین برده شد.

در هنگام دستگیرى او، با اطلاعاتى که مأموران امنیتى به من دادند متوجه مسائلى که او را گرفتار کرده بود شدم و فکر می‌کنم که اگر زودتر متوجه این مسائل شده بودم، با تنبیه مختصری می‌توانستم او را از از این وضعیت نجات دهم. بنده برای جلوگیری از هرگونه شائبه و شبهه، در هیچ یک از مراحل بازداشت و بازجویى و محاکمه و تجدید نظر دخالتی نکردم.

جزییات دستگیری پسر مصطفی میرسلیم به جرم همکاری با منافقین

منافقین با شناسایى و سوء استفاده از نقطه ضعف مهدى او را شکار کرده و به دام انداخته و سعى کردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه بندى شده بوده، موفقیتى جز به دام انداختن او به دست نیاوردند.

نقطه ضعف مهدى از بدو تولد با او بوده واین مسئله هم جسمی است و هم روحی. من و مادرش هم بسیار تلاش کردیم تا این نقاط ضعف بر شخصیت او تأثیر نگذارد و او بتواند بتدریج که رشد مى کند، بدون احساس ضعف و به صورت عادى به تحصیل و زندگى اجتماعى بپردازد و تا حدود زیادى هم موفق بودیم.

فرزندم بسیار عاطفى و ساده لوح و سست ‌اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و مأموران امنیتى نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است.

من به عنوان پدرش، حتى بعد از پنجاه سال ابا دارم که بگویم او ضعیف است تا مبادا به شخصیت او اهانت شود ولى واقعیت همین است و اکنون اغلب کسانى که با این پرونده سروکار داشته اند این نقاط ضعف را بخوبى مى دانند.

مهدى در دوران بازجویى متوجه شد که فریب خورده و به دام افتاده و کاملا نادم و افسرده شد به گونه‌اى که دائم پس از بازجویی و بویژه در زندان احساس غربت مى‌کرد و شب و روز را با اشک و ناله مى ‌گذراند و هم‌بندی‌هایش او را وادار کرده بودند از قرص‌هاى آرامبخش استفاده کند و همین موجب شد ضعف جسمانى‌اش تشدید شود و حتی تعادلش را از دست بدهد.

همچنین برخى از همبندی‌هاى او در هنگام مرخصى به من گفتند که دیگران، مهدى را وادار به بیگارى کرده و از او اخاذى مى کنند و بدتر از همه به مناسبت شرکت در رأى گیرى و انتخابات ریاست جمهورى به او اهانت مى کردند. اینها نمونه هایى بود از آنچه در زندان رخ مى داد و وقتى یقین به صحت گزارشها پیدا کردم و برایم محرز شد که از طرف هم‌بندی‌هایش ظلمی رخ داده، در نامه اى از رئیس قوه قضائیه سؤال کردم که آیا منظور از ۵ سال حبس، زندان توأم با تحقیر و توهین و اخاذى است؟ ایشان هم بزرگوارى کردند و جواب دادند.

مرخصى از زندان تابع ضوابطى است که مهمترین آنها مربوط به رفتار خود زندانى است. با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمى و روحى فرزندم، او را مستحق مرخصى تشخیص دادند. در این فاصله، مهدى درخواست عفو کرده بود که با ملاحظه رفتار و شرائط او نیمى از مدت حبس او مشمول عفو شد.

به نظر من، دستگاه قضا باید این نکته را در نظر بگیرد که زندان، مجازات مناسبی برای فردی با این شرایط ضعیف نیست؛ آن هم زندانى که درشرائط کنونى امکان طبقه‌بندى زندانیان در آن به نحو شایسته وجود ندارد. این سخنان بنده نه براى مبرا کردن فرزند و نه براى اعمال نفوذ در دستگاه قضایی است چراکه از مشکلات کار آنها بخوبی آگاهم و امیدوارم بتوانند هرچه زودتر و بهتر اصلاحات بنیادین را در قوه قضائیه به ثمر برسانند.

بنده شخصاً از پیگیرى جدى براى ریشه کن کردن مفاسد و خشکاندن انحرافات و تخلفات و ویژه خوارى‌ها دست بر نخواهم داشت و منافقان و تبهکاران سیاسى و زالوصفتان اقتصادى و منحرفان فرهنگى و جنایتکاران اجتماعى و امنیتى گمان نکنند که این یورشهاى مذبوحانه آنها این جانب را تضعیف خواهد کرد یا از پا خواهد انداخت. ما بر آن عهد که با امام بسته‌ایم استوار خواهیم ماند.

منصور حقیقت‌پور، مشاور رئیس مجلس دهم و نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم درباره دستگیری پسر میرسلیم گفته است:

بر اساس تاریخ‌های اعلامی، فرزند آقای میرسلیم پیش از ثبت‌نام‌های انتخابات مجلس یازدهم دستگیر شده‌اند و به رغم احراز جرم فرزند ایشان توسط نهادهای امنیتی، خللی در روند بررسی و تایید صلاحیت آقای میرسلیم برای کاندیداتوری در مجلس یازدهم رخ نداده است. پشت موضوع رد صلاحیت آقای لاریجانی یک جریان سیاسی بود و مساله حضور کوتاه‌مدت دختر ایشان در خارج از کشور بهانه بود. دختر آقای لاریجانی برای سفر به خارج از کشور، تمکین به شوهر کرده بود، اما پسر آقای میرسلیم برای براندازی با سازمان منافقین همکاری کرده است و اصلاً این دو حتی با یکدیگر قابل قیاس هم نیست. با توجه به دسترسی‌های خاص آقای میرسلیم به جاهای مختلف پسر او این امکان را داشت که دنیایی از اطلاعات را جمع و جور کند و تحویل منافقین دهد.

حقیقت پور در ادامه صحبت های خود به فرزندان دیگر مقامات ارشد کشور اشاره می کند که به خاطر همکاری با مجاهدین خلق دستگیر و حتی اعدام شده اند:

اگر قرار است پدران از عملکرد فرزندان مصون باشند که نباید در ارتباط با دختر آقای لاریجانی آن جوسازی صورت می‌گرفت، اگر هم قرار است پدران چوب رفتارها و اعمال فرزندان را بخورند که چرا در پرونده به این مهمی در ارتباط با آقای میرسلیم، استثنا قائل شده‌اند. پرونده بعضی از فرزندان اعضای شورای نگهبان مساله‌دار است. فرزندان برخی اعضای شورای نگهبان با منافقین همکار بوده‌اند و حتی کشته شده‌اند، به هر حال این مسائل وجود دارد و باید در ارتباط با رویه برخورد با اینها تصمیم واحدی گرفته شود. در عجبم که شورای نگهبان به رغم نهیب حضرت آقا مبنی بر اینکه ظلم به برخی افراد و خانواده‌هایشان بین است و باید جبران شود هیچ اقدامی نکردند و امروز نیز باید در ارتباط با این مسائل پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید:

واکنش سید مصطفی میرسلیم به پوشیدن کفش برند آمریکایی: «هدیه بود و موجه نیست!»

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۳ نظر

ورود

  • رضا تیر ۲۹, ۱۴۰۱

    مرتیکه یکم خل وضعه با این طرز لباس پوشیدنش

  • علیرضا مرداد ۳, ۱۴۰۱

    خل وضع شما هستید دریغ از قدری شعور ایشان لباس مقدس اخوندی پوشیده اند اگر دقت میکردی و فقط ردا و عمامه نگذاشته اند اگر دقت میکردی متوجه میشدی زیر لباس روحانیت همین پوشش استفاده میشود و ایشان ابتکاراتی در این لباس ایجاد کرده اند ایشان مبتکر پوشش اسلامی هستند و در مناظرات انتخاباتی مناسبترین منطق را داشت افسوس که مردم تشخیص درست گاهی نمیدهند پسرش به او چه ارتباط دارد که روغن نرگس شیراز را خریده پدرش راه جداگانه دارد پسرش ناخلف بوده والا کارخانه روغن را از سازمان خصوصی سازی مفت نمیخرید اقا مهدی خودش زرنگ بوده پدرش از کجا میدانست پسرش یک کارخانه روغن خریده؟ پدر زحمت کش این خائن وطن فروش که با گروهک همکاری کرده در مجلس در حال زحمت کشیدن و خدمت به وطن بوده پدر را لا پسر چه کار؟

    • علی فروردین ۵, ۱۴۰۳

      چی داری میگی ‌. چشم هاتو به روی حقیقت بستی . خودتونو به خواب زدین این میرسلیم و …های فاسد که در زمان شاه کارگر های ایران بودند . کشورمونو نابود کردن .