کدام برندهای مصرفی در سال ۲۰۲۲ بیش از همه در اینترنت جستجو شدند؟

کدام برندهای مصرفی در سال ۲۰۲۲ بیش از همه در اینترنت جستجو شدند؟

در دنیای پرشتاب امروزی، یک نام تجاری قوی، سرمایه‌ای ارزشمند است که به کسب و کار کمک می‌کند در میان دریایی از رقبا متمایز شود. یکی از راه‌های سنجش اینکه محبوب ترین برندهای سراسر دنیا کدامند این است که به جستجوهای گوگل نگاه کنید تا ببینید مصرف کننده ها چه چیزی را آنلاین جستجو کرده و درنتیجه به کدام برندها بیشتر توجه می‌کنند.

گزارش پیش رو با استفاده از داده های Google Keyword Planner به دست آمده که بیشترین جستجوهای انجام شده برای برندهای مصرفی جهان در ۱۲ ماه منتهی به مارس ۲۰۲۲ را نشان می‌دهد. این فهرست شامل کسب و کارهایی است که محصولاتی را به فروش می‌رسانند، بنابراین برخی از شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل و متا از رده بندی سال ۲۰۲۲ حذف شده‌اند.

رده بندی پرجستجوترین برندهای مصرفی سال ۲۰۲۲

۵ برند پرجستجو در سال ۲۰۲۲

در حالی که نتفلیکس پرجستجوترین برند در بیشترین تعداد کشورهاست (۹۲ کشور)، اما آمازون از نظر میزان کلی جستجو در رتبه اول قرار دارد. ای بی (eBay) و والمارت (Walmart) با اختلاف کمی در رتبه های ۳ و ۴ این فهرست جای دارند و پس از آنها برند ایکیا (IKEA) قرار گرفته است.

در ادامه می‌توانید نگاهی بیندازید به پنج برند برتر جستجوشده بر اساس میانگین جستجوهای ماهانه جهانی:

رده بندی پرجستجوترین برندهای مصرفی سال ۲۰۲۲

اما محبوبیت جستجوی یک برند لزوما نشان دهنده رونق کسب و کار نیست. به عنوان مثال در آوریل ۲۰۲۲ نتفلیکس اعلام کرد که چیزی در حدود ۲۰۰ هزار مشترک خود را در طول سه ماهه اول از دست داده است. در آن زمان قیمت سهام نتفلیکس به زیر ۲۰۰ دلار رسید که پایین ترین قیمت از سال ۲۰۱۷ بود.

رده بندی پرجستجوترین برندهای مصرفی سال ۲۰۲۲

گوشی های هوشمند

کمپانی اپل با گوشی های آیفونش در جستجوی گوشی های هوشمند رتبه اول را به خود اختصاص داد؛ نکته‌ای که احتمالا چندان هم تعجب آور نیست زیرا ۵ گوشی هوشمند پرفروش در سال ۲۰۲۱ آیفون بودند.

اما توجه به این نکته ضروری است که با وجود آنکه گوشی های آیفون به‌طرز غیر قابل انکاری محبوب هستند، تنها ۱۶.۷ درصد از فروش گوشی های هوشمند در سرتاسر جهان را تشکیل می‌دهند.

رده بندی پرجستجوترین برندهای مصرفی سال ۲۰۲۲

بازی

اپیک گیمز، سازنده و پلتفرم بازی فورتنایت (Fortnite) با میانگین ۱۴.۹ میلیون جستجوی ماهانه جهانی، جایگاه خود به عنوان پرجستجوترین برند بازی در سراسر جهان حفظ کرده است. هیچ شرکت بازی سازی دیگری به مقدار جستجوی Epic Games نزدیک هم نشده است. نینتندو (Nintendo) با میانگین تنها ۳.۲ میلیون جستجو در ماه در رتبه دوم قرار گرفت. اما جالب اینجاست که این شرکت با درآمدی بیش از ۱۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱، سه برابر درآمد ناخالص اپیک گیمز به دست آورده است.

رده بندی پرجستجوترین برندهای مصرفی سال ۲۰۲۲

فست فود

کی اف سی پرجستجوترین شرکت فست فودی در بیش از ۸۳ کشور جهان بود که آن را به محبوب ترین شرکت در سرتاسر دنیا تبدیل کرد. با این حال KFC در سال ۲۰۲۱ تقریبا ۲.۷۹ درآمد جهانی داشت، در حالی که درآمد مک دونالد ۲۳.۲ میلیون دلار بود.

بیشتر بخوانید:

رده بندی بهترین و بدترین شهرها برای زندگی در سال ۲۰۲۲؛ جایگاه تهران کجاست؟

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۴ نظر

ورود

  • A شهریور ۱۷, ۱۴۰۱

    که چی همه خبرات چرند و مزخرف ان مثل خودت زالو

    • مصطفی شهریور ۱۹, ۱۴۰۱

      میدونی چیش بده سه تا کشور آفریقایی و ایران فقط اینجورین

  • مسعود شهریور ۱۹, ۱۴۰۱

    طبق معمول نام ایران در هیچ فهرست جهانی وجود ندارد

  • فهیم عباسی نژاد شهریور ۲۰, ۱۴۰۱

    و سه کشور آفریقایی هر که بخواد برای خودش مستقل باشه یا از آمریکا بد بگه اون حسودای عوضی یا تحریم می‌کنند یا باهاش جنگ و یا مثل ما اون را کشور حساب نمی‌کنند

    مرگ سگ انگلیسی مبارک باد بر همه دوستان