توییتر اکانت کانیه وست را به خاطر اعلان جنگ علیه یهودیان مسدود کرد

توییتر اکانت کانیه وست را به خاطر اعلان جنگ علیه یهودیان مسدود کرد

کانیه وست پس از انتشار چندین اظهار نظر ضدیهودی و اعلان جنگ علیه یهودیان، با بسته شدن حساب کاربری توییترش روبه‌رو شد.

این رپر ۴۵ ساله پس از نمایش جنجالی خود در هفته مد پاریس که در آن تی شرتی پوشیده بود که رویش نوشته بود «جان سفیدپوستان مهم است» به جامعه یهودی اعلام جنگ کرد. در پی این اتفاق روز گذشته (یکشنبه ۱۷ مهر) حساب توییتر او به حالت تعلیق درآمد. این در حالی است که صفحه اینستاگرام کانیه وست نیز پیش از این محدود شده بود.

اعلان جنگ کانیه وست علیه یهودیان به بسته شدن اکانت توییترش انجامید

توییتر پست جنجالی یهودستیزانه کانیه وست را حذف کرد. او نوشته بود: «امشب کمی خواب آلودم، اما وقتی بیدار بشوم قصد مرگ سه یهودی را دارم.» او در این پیام از عبارت con 3 استفاده کرده که گویا اشاره به DEFCON 3، پیغام حالت آماده باش نیروهای مسلح ایالات متحده دارد. وست نوشت: «نکته جالب این است که من در واقع نمی‌توانم ضدیهود باشم چون سیاه پوست ها در واقع یهودی هستند. شماها مرا بازی داده‌اید و سعی کرده‌اید هرکسی را که با شما مخالفت می‌کند تحریم کنید.»

یکی از سخنگویان توییتر به رسانه ها اعلام کرد که حساب وست از آن زمان به دلیل نقض خط مشی های توییر مسدود شده است.

اعلان جنگ کانیه وست علیه یهودیان به بسته شدن اکانت توییترش انجامید

کانیه وست پیش از این دیدی (Diddy) دیگر خواننده موسیقی رپ را متهم کرده بود که تحت سیطره یهودیانی است که سعی دارند پیام «زندگی سفیدپوستان مهم است» او را خاموش کنند، که این موضوع به محدودسازی حساب اینستاگرام او ختم شد.

او که سال گذشته نام خود را به طور قانونی به Ye تغییر داد، روز جمعه پس از نزدیک به دو سال به توییتر بازگشت. این خواننده جنجالی پیش‌تر پس از آنکه با تی شرت جنجالی اش در نمایش مد پاریس حاشیه ساز شد و مورد انتقاد قرار گرفت مدام در اینستاگرام پست منتشر می‌کرد و اینستاگرام یکی از پست های او را حذف کرد و محدودیتی بر حساب کاربری او اعمال کرد. وست پس از بازگشت به توییتر، مارک زاکربرگ مدیرعامل متا را به خاطر این اقدام هدف حمله قرار داد. و در همان پست با استقبال ایلان ماسک مواجه شد.

اعلان جنگ کانیه وست علیه یهودیان به بسته شدن اکانت توییترش انجامید

مشخص نیست که اینستاگرام و توییتر چه اقدامات دیگری برای متوقف کردن این خواننده انجام خواهند داد یا او تا چه مدت از این پلتفرم ها محروم خواهد بود. در ماه مارس نیز حساب اینستاگرام وست به خاطر توصیف‌های نژادپرستانه او از ترور نوآ، مجری The Daily Show به مدت ۲۴ ساعت تعلیق شده بود.

بیشتر بخوانید:

درخواست کانیه وست از دادگاه: «کیم کارداشیان را مجرد اعلام نکنید»

دیجیاتو
۳ نظر

ورود

  • خسته از زندگی مهر ۱۹, ۱۴۰۱

    افغانستان ایران اروپا امریکا همش یه جوری محدود هستی
    کشورهایی با کمترین محدودیت کجا ها هستند؟
    چه از مالیات، مواد، عدم وجود حقوق زنان (سن قانونی ازدواج) ؟

    • حامد مهر ۱۹, ۱۴۰۱

      حرف شما مثل این میمونه که کسی که سیکل داره و کسی که دیپلم داره و کسی که دکترای تخصصی داره همشون باسوادن
      یا کسی که سرما خورده و کسی که ایدز داره و کسی که سرطان داره هر سه تاشون مریضن
      محدودیت ایران و افغانستان حقوق اولیه انسان رو ازش سلب میکنه و به هیچ عنوان قابل مقایسه با کشورهای توسعه یافته نیست

      • سعید مهر ۱۹, ۱۴۰۱

        حق آزادی بیان جزو حقوق اولیه انسانها نیست؟ کاری با این کانیه ندارم کلا مثل سلبریتیهای دیگه چرت زیاد میگه. ولی به هیچ وجه وجود آزادی بیان و عقیده رو توی پلتفرمهای اجتماعی غربی قبول ندارم. البته تا وقتی که همسو با جریان چپ باشی و حرفهایی که به مذاق اونها خوش میاد رو بزنی کاری به کارت ندارند و مشمول آزادی بیان میشی ولی به محض اینکه ازشون انتقاد کنی سریع حسابت رو می بندند. مثلا اکانتهای فمینیستی هرطور که می خوان به مردان توهین می کنند و شنیع ترین حرفهای مردستیزانه رو می زنند (به عنوان مثال #KAM که مخفف «همه مردان رو بکشید» هست رو ببینید) ولی کسی کاری باهاشون نداره. از اونطرف توییتر اکانت آدم فرهیخته ای مثل جردن پیترسون رو می بنده چون افکار مستقلی داره و پاچه خواری چپیها رو نمیکنه. توی اینستاگرام هم وضع همینه حتی برای خارجیها مثلا صفحه «فمینیسم روزمره» نسرین افضلی که هم خودش و هم فالووراش زشت ترین و جنسیت زده ترین حرفها رو به مردان می زنند که اگر ساده ترینش رو یک مرد خطاب به یک زن بگه اینستاگرام درجا اکانتش رو می بنده ولی این صفحه مدتهاست بدون مشکل داره به کارش ادامه میده. همین کانیه چرا باید برای گفتن اینکه «جان سفید پوستها مهمه» مورد انتقاد قرار بگیره؟ اگر بخوام از مثال خودت استفاده کنم در واقع ایشون یک کلاس اولی و دومی رو با یک کلاس سومی مقایسه کرده. با سیکل و دیپلم و دکترا خیلی فاصله داریم و بعید هم هست هیچ وقت هیچ جامعه ای بهش برسه.