پیشنهاد ۲۷۰ هزار دلاری دولت چین به خلبانان تاپ گان بریتانیایی برای آموزش تجربیاتشان

پیشنهاد ۲۷۰ هزار دلاری دولت چین به خلبانان تاپ گان بریتانیایی برای آموزش تجربیاتشان

منابع اطلاعاتی هشدار داده اند که چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی، 270 هزار دلار دستمزد برای آموزش تاپ گان دشمن پیشنهاد می دهد. حداقل ۳۰ خلبان سابق نیروهای مسلح بریتانیا در حال حاضر با همکاری با نیروهای نظامی در چین برای کمک به افزایش قابلیت ها و تاکتیک های نظامی این کشور به بریتانیا خیانت کرده اند.

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

یک مقام غربی گفت که شکار سر خلبانان در حال خدمت و خلبانان سابق بریتانیا از پایان سال ۲۰۱۹ مستمر و گسترده بوده است. به خلبانان جنگنده بسته های پرسود ۲۷۰,۰۰۰ دلاری در سال برای آموزش پرسنل ارتش آزادی بخش خلق چین ارائه می شود. مشخص است که برخی از کسانی که برای کار با چینی ها استخدام شده اند در دهه ۵۰ زندگی خود هستند و مدتی پیش ارتش را ترک کرده اند.

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

شی جین پینگ، رهبر چین قول داده است که آموزش نیروها و استراتژی های جدید را برای رسیدن به هدف جسورانه خود یعنی تبدیل شدن به یک ارتش در کلاس جهانی افزایش دهد. او به نیروهای مسلح دو میلیون نفری خود گفته است که برای مقابله با این چالش گام بردارند.

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

البته قانون اسرار رسمی توسط خلبانان سابق جنگنده بریتانیایی نقض نشده است، اما دولت بریتانیا اکنون هشدار تهدیدی را در مورد طرح های استخدام گسترده صادر کرده است.

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

یک مقام غربی گفت: «ما از سال ۲۰۱۹ از این موارد آگاه بودیم، اما تعدادشان بسیار کم بود. ما به طور موثر با آن‌ها به‌صورت موردی برخورد کردیم. اما همه‌گیری کرونا بود و اوضاع آرام‌تر پیش می‌رفت. اما از زمان پایان یافتن همه‌گیری کرونا و رفع محدودیت‌ها، این مقیاس استخدام افزایش یافته است. هشدار تهدید به ویژه بر خلبانان جت سریع و دیگر خلبانان، مانند خلبانان هلیکوپتر متمرکز است.»

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

مشخص است که آکادمی پرواز آزمایشی آفریقای جنوبی که هیچ ارتباطی با دولت آفریقای جنوبی ندارد، به سربازان سابق مراجعه می کند.

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

این مقام مسئول گفت: «پول یک محرک قوی است و برخی از این افراد مدت زیادی است که خط دفاعی را ترک کرده اند. ما از تلاش‌های مداوم برای جذب پرسنل در حال خدمت مطلع هستیم، اما هیچ یک از پرسنل خدماتی این پیشنهاد را نپذیرفته‌اند.»

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

این مقام غربی گفت: «ما دلیل و مدرکی نداریم که باور کنیم این افراد، قانون اسرار رسمی را زیر پا گذاشته اند، اما می خواهیم برای کاهش خطر در آینده اقدامی انجام دهیم.»

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

سخنگوی وزارت دفاع بریتانیا گفت: «ما در حال برداشتن گام‌های قاطع برای جلوگیری از طرح‌های استخدام چینی‌هایی هستیم که تلاش می‌کنند تا خلبانان خدمت‌رسان و نیروهای مسلح سابق بریتانیا را برای آموزش پرسنل ارتش آزادی‌بخش خلق چین در جمهوری خلق چین شکار کنند».

ماجرای پیشنهاد چین به خلبانان جنگنده بریتانیایی چیست؟

آنها گفتند که این وزارتخانه اکنون در حال بررسی استفاده از قراردادهای محرمانه و توافقنامه های عدم افشای اطلاعات در سراسر بخش دفاعی بریتانیا است. او افزود: «لایحه جدید امنیت ملی ابزارهای بیشتری برای مقابله با چالش‌های امنیتی معاصر ایجاد خواهد کرد».

بیشتر بخوانید:

چین در حال ساخت سلاح های مشابه «جنگ ستارگان» برای کنترل فضاست

مقایسه نیروهای دریایی ایالات متحده و چین و دورنمای آن ها در سال ۲۰۳۰

دیجیاتو
۶ نظر

ورود

  • امیر مهر ۲۸, ۱۴۰۱

    حقیقتا یکم واسم عجیبه این قضیه؛
    چون که الان در آستانه ی این هستیم که کنترل همه چیز دست هوش مصنوعی باشه و چین قاعدتا باید روی هواپیما هایی سرمایه گذاری کنه که خودکار پیش برن؛
    نه اینکه مهره های کاملا سوخته بریتانیا رو بخره که بسیار از تاکتیک های مد روز عقبند.
    شایدم این قضیه کلا یه دروغه برا پروپاگاندا.

    • سلام مهر ۲۸, ۱۴۰۱

      من میکانیک سیالات خوندم. الان درگیر دکتری هستم تو زمینه ی سطوح اصطکاک پایین هست. بیشترین کاربریش هم تو زیردریاییها هواپیماها و موشکها هست. کلا هرچی که حرکت میکنه . ماشین دچرخه همه چی .
      تا ۵۰ سال دیگه شما این هواپیماهای خودکار رو نمیبینی. و حتی بعد ۵۰ سال تازه به این مرحله میرسن که نصف هوش مصنوعی نصف عامل انسانی دخالت داره. و تازه نقشه راه برا ۷۰ سال به بعد هست که کامل هوش مصنوعی میتونه اینتراکش داشته باشه. خود مختار هواپیما رو ببره. و این برای ایالات متحده هست. چین شاید ۱۰۰ سال دیگه.
      حالا برادران رایت ۱۲۰ سال پیش اولین هواپیما رو ساختن. ۷۰ سال دیگه امریکا به این خودمختاری میرسه.

      این چیزایی که تو فیلما دیدی فقط برا فیلماست.
      یه مدلینگ داشتیم هفته پیش. همین الان تو برنامه ی متلب که یه برنامه ی کاملا ابتدایی هست یه محیط سیال با مشخصات اب دریا تعریف میکنی بعد یه مثلا تیله تعریف میکنی ، کامپیوتر ۲۰۰ میلیونی دانشگاه برا سیمولیشن حرکت گلوله داغ میکنه. میترسی بترکه خسارت بدی. کامپیوتر رو هم از دبی خریدن. صفر و مخصوص همین کاراست. مارکش لنوو هست و دقیقا همون کامپیوتریه که مثلا تو mit باهاش مدلینگ میکنن. فقط پول ما به ۲۰۰ میلیون رسیده. اونا مثلا ۲ میلیاردیشو میخرن. و سرور های خفن دارن.
      حالا فکر کن این یکی از گلوگاه های تکنولوژیکی تو محاسبات و مدلینگ هست. حالا یک هوش مصنوعی خودمختار یا به سرور لینک باشه یا تجهیزات محاسبه رو مثلا رو همون هواپیما داشته باشه. رو جنگنده ۲ تا ادم به زور جا میشه. بعد یک اتاق سرور رو روش سوار کنن؟
      محاسبات مهمترینشه. کوچیک سازی کامپیوترها. و غیره.

      فکر نکن مثلا این پهپادا که یه مقدر خودمختاری دارن دیگه همه چی تمومه. الان مثل مردان غار نشینیم اتیش رو کشف کردیم. خیلی خیلی مونده اونقدر پیشرفت کنیم که نفت رو پالایش کنیم بعد بنزین بشه بعد احتراق انجام بشه تو ماشین. امریکا ۷۰ سال. چین حداقل ۱۰۰ سال اینده.

      • سنا مهر ۲۹, ۱۴۰۱

        دوست عزیز به عنوان کسی که کارم در حوزه هوش مصنوعی هست باید خدمتت عرض کنم پیش بینی زمانی ات درست نیست و خیلی زودتر از چیزی که فکر می کنی شاهد استفاده از وسایل پرنده خودمختار یا نیمه خودمختار در جنگها خواهیم بود. از لحاظ سخت افزاری همین الانش هم به راحتی می شه منابع پردازشی کافی رو در یک جنگنده قرار داد. بحث شبیه سازی که گفتی با سیستمهای هوشمند دو مقوله متفاوته. الان ماشینهای خودران مثل تسلا با یک سخت افزار خیلی کوچک تا حد زیادی به خودمختاری رسیدند. مساله جنگنده های خودمختار (با وجود رادارها و سنسورهای بسیار پیشرفته) چندان پیچیده تر از ماشینهای خودران (که بیشتر متکی به پردازش تصویر هستند) نیست. هوش مصنوعی در یک دهه گذشته پیشرفت بسیار بسیار زیادی داشته (دهها برابر پیشرفتی که در طی ۶۰ سال قبلش کرده بود) اگر حتی سرعت پیشرفت اون بیشتر هم نشه و با همین سرعت پیش بره طی ۲۰ سال آینده جنگنده و سایر ادوات نظامی خودکار چیز معمول و متداولی خواهد بود (حداقل برای کشورهای پیشرفته)
        هوش مصنوعی محدود (تک منظوره و خاص) تقریبا دیگه یک مساله حل شده است. چیزی که باهاش فاصله داریم هوش مصنوعی عمومی (مثل هوش انسان) هست.

  • Az مهر ۲۸, ۱۴۰۱

    حکومت دیکتاتور چین، سابقه طولانی در دزدی تکنولوژی و اطلاعات فنی داره.
    این کار هم از اونها برمیاد. تطمیع مهندسان و متخصصان و استفاده از مهندسی معکوس!
    به شکل امروزی، پیرو استعمارگران سده های گذشته هستند
    چینیها برده وار از کارگران کار میکشند و ثروتی که امروز دارند حاصل دزدیدن دانش تکنولوژی از غرب و غارت منابع کشورهای فقیر و استثمار کارگران هست. از کشور ما هم پول خوبی به جیب میزنن، در واقع تحریم شدن ایران، نعمتی برای چین هست.
    دولتمردان کشورهای ضعیف رو هم با پول اجیر و مزدور خود میکنن تا در مجامع بین المللی به نفع اونها رای بدن.
    این کمونیستها که خداشون پول هست البته در کشور ما طرفدارهایی هم دارن که خط فکری شون مشخصه

    • عرفان مهر ۲۸, ۱۴۰۱

      وقتی یک کشور غربی به متخصصین جهان سوم پیشنهاد پول خوب و شغل عالی میده اسمش تطمیع نیست ولی اگر چین به متخصصان کشورهای غربی چنین پیشنهادی بده اسمش میشه تطمیع ? باشه قبول چین بد و بدجنس و دیکتاتور ولی این دوگانگی و دورویی شما رو چطور توجیه کنیم؟

      • az مهر ۲۸, ۱۴۰۱

        شما راه دور نرو، تو همین کشور خودمون پرس و جو کن ببین چند درصد از نخبه ها تمایل دارن برن در دانشگاه های اروپا و آمریکا تحصیل کنن و چقدرشون میخوان برن چین ادامه تحصیل بدن!
        گفتم نخبه ها ، نه اون بچه پولدارهایی که به مدارک دانشگاه های پولکی ارمنستان و هند هم راضی هستن.
        اینکه دانشگاهی شرایط پژوهش و تحقیق رای نخبه گان رو فراهم میکنه و اونها هم با سالها سختی و تلاش و هزینه های بالا ، به تکنولوژی میرسن فرق داره با اینکه یک دولت به طور سیستماتیک هکرهایی رو استخدام کنه برای دزدی اطلاعات.
        تو ارتش چین واحدهایی متخصص سرقت تکنولوژی وجود داره و دولت های غربی به دانشگاه ها و صنایع شون مدام تذکر میدن که مراقب هکرهای سارق چینی باشن. اونها با سند حرف میزنن.
        کار و تحقیق سخت علمی و بدست آوردن اون ارزشمنده یا دزدیدن اطلاعاتی که دانشمندان شبانه روز براش زحمت کشیدن؟
        چون متاسفانه شما درگیر جانبدارنه سیستم هستید، همه رو به دورویی متهم میکنید.