یک تیم طراحی گرافیک، با هدایت هوش مصنوعی پوستر فیلم های ترسناک قدیمی محبوب را بار دیگر تجسم کرده است. هوش مصنوعی این پوسترها را درست در زمان هالووین دوباره تجسم کرده است و نتایج آن مملو از خون، کشتار و وحشت است.
این تیم طراحی کلمات کلیدی نظیر ماسک، ردای سیاه و خون را برای الهام بخشیدن به اپلیکیشن Wonder مجهز به هوش مصنوعی دادند که باعث زنده شدن کابوسها شد. آنها در آژانس دیجیتال Evoluted تصاویر هوش مصنوعی را ادغام کردند و از پوسترهای اصلی برای طراحی پوسترهای جدید الهام گرفتند.
به عنوان مثال فیلم معروف جیغ (Scream) محصول سال ۱۹۹۶ زنی با چشمان آبی را روی پوستر خود نشان میدهد که با دست دهانش را پوشانده است، اما هوش مصنوعی شخصی را به تصویر کشیده که یک هودی مشکی به تن و یک ماسک به صورت دارد که از آن خون میچکد و قطعا بسیار ترسناکتر از نسخه اصلی طراحی شده است.
بازی بچگانه
Child’s Play که در سال ۱۹۸۸ اکران شد داستان یک قاتل زنجیرهای را دنبال میکند که توسط پلیس به ضرب گلوله کشته میشود اما روحش به درون عروسکی به نام چاکی منتقل میشود که یک مادر برای پسرش، اندی، میخرد.
پوستر اصلی فیلم فضا را برای تخیل باز میگذارد، زیرا تنها یک چشم بزرگ آبی و خونین عروسک را در آسمان تاریک و مادر را در حال سقوط از پنجره نشان میدهد. اما هوش مصنوعی تصویری از یک عروسک با چشمانی مُرده را که بسیار واقعی مینماید طراحی کرده که چاقویی در پشتش است.
جمعه سیزدهم
Friday the 13th فیلم اسلشر (ژانری از فیلمهای ترسناک که در آن قاتلی که معمولا دچار مشکلات روانی است با استفاده از ابزار تیغهای یک یا چند قربانی را به قتل میرساند.) محبوب سال ۱۹۸۰ است که در زمان اکران، ماسک معمولی هاکی را به نشانهای از وحشت تبدیل کرد زیرا شخصیت مرموز فیلم هنگامی که افراد را در کمپ تابستانی میکُشد این ماسک را میپوشد.
در حالی که پوستر اصلی فیلم، جیسون وورهیز، قاتل فیلم را نشان میدهد که چاقویی در دست دارد که از آن خون میچکد، هوش مصنوعی ماسک نمادین هاکی را در مرکز تصویر قرار داده و آن را با دندانهای تیز و غرق در خون تصور کرده است.
آن
زمانی که فیلم IT پخش شد، جهان توسط یک دلقک بچه کُش وحشتزده شد. این فیلم داستان هفت نوجوان را روایت میکند که با یک اهریمن شیطانی در قالب دلقکی به نام پنی وایز مبارزه میکنند.
پوستر اصلی متعلق به سال ۱۹۹۰ پنی وایز را با انگشتان بلند و پنجهدارش نشان میدهد. به نظر میرسد که این دلقک با چشمانی بیحس بیننده را نگاه میکند و حتی پوزخندی شیطانی میزند. پوستر بازسازی شده تصویری نزدیک به پنی وایز دارد که البته از دندانهای نیشدارش خون میچکد.
کشتار با اره برقی در تگزاس
The Texas Chainsaw Massacre در سال ۱۹۷۴ روی پرده سینماها رفت و ادعا میشود که بر اساس داستان زندگی واقعی اد گین (Ed Gain) که در روستایی در تگزاس زندگی میکرد ساخته شده است. این قاتل خانه خود را با پوست و دندان قربانیانش تزئین میکرد.
در پوستر اصلی فیلم نقاشی صورت چرمی به چشم میخورد که اره برقی به دست دارد و یکی از قربانیانش در حالی که از تیر سقف آویزان است برای کمک گرفتن فریاد میزند. هوش مصنوعی نیز در پوستر خود نمایی نزدیک از این قاتل زنجیره ای را نشان میدهد که اره برقی به دست دارد.
بدون نظر