مزایا و معایب اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

مزایا و معایب اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

افرادی که به دنبال بهبود ظاهر لبخند خود هستند، اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت را یکی از بهترین روش ها می دانند. طرح لبخند با کامپوزیت در چند سال گذشته محبوبیت فوق العاده ای به دست آورده است، چراکه این روش را می توان در یک جلسه، با هزینه مناسب و با نتایج قابل قبول انجام داد. علاوه بر این، این روش به مراجعین آزادی ارتباط مستقیم با دندانپزشکان را می‌دهد تا زمانی که هم بیمار و هم دندانپزشک از نتایج خشنود شوند.

تفاوت لمینت با اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت چیست؟

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

در حقیقت اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت به بررسی نظم دندانها، فرم، رنگ و طول دندان ها می پردازد. اگر بیمار برای تغییر فرم و رنگ دندان هایش نیاز به تراشیدن نداشته باشد، می تواند از کامپوزیت برای اصلاح طرح لبخندش استفاده کند. در صورتی که نامنظمی دندان های فرد متوسط باشد و برای اصلاح آن لازم باشد دندانش تراشیده شود باید از لمینت سرامیکی استفاده کند.

کامپوزیت چیست؟

کامپوزیت یک ماده سفید رنگ دندانپزشکی است که در دندان های قدامی استفاده می شود. این ماده بیشتر جنبه زیبایی دارد و دارای استحکام و دوام بالایی نیز هست. در فرایند چند مرحله ای اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت، این ماده سفید رنگ نقش بالایی داشته و توانایی درمان دندان های پوسیده، ترک برداشته و … را به خوبی دارد.

کاربرد کامپوزیت برای اصلاح طرح لبخند چیست؟

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

با استفاده از کامپوزیت می توان این مشکلات زیر را بر طرف کرد:

– دندان های شکسته یا ترک خورده
– فاصله خط وسط دندان
– فضای خالی بین دندان ها
– تغییر رنگ، لکه، اندازه و تغییر شکل دندان ها
– حفره یا سوراخ در دندان ها
– ترمیم آمالگام نقره قدیمی

– تراز کردن طول دندان هایی که کوتاه هستند یا ساییده شده اند

مزایای استفاده از کامپوزیت برای اصلاح لبخند چیست؟

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

برخلاف لمینت در کامپوزیت نیازی نیست که بخشی از ساختار مینای دندان شما برداشته شود.ونیرکامپوزیت بدون تراش مینای دندان به دندان های شما چسبانده می شود سپس دندانپزشک با مهارت خود این مواد رابه رنگ یا شکل دلخواه در می آورد.در حین انجام باندینگ کامپوزیت دندانپزشک لیرینگ یا تکنیک لایه گذاری را با دقت انجام می دهد تا کامپوزیت دقیقا شبیه شکل و بافت دندان طبیعی شما شود.باندینگ کامپوزیت عاری از درد بوده و برای انجام آن نیازی به بیهوشی یا بی حسی نیست. سایر مزایای این روش عبارتند از:

– غیر تهاجمی

– حفظ ساختار دندان (تاج ها و بریج ها نیاز به کاهش ندارند)

– یکبار ویزیت برای درمان و یک ویزیت برای پولیش

– هزینه مناسب

ماندگاری پر کردن کامپوزیت چقدر است؟

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت
طول عمر پر کردن کامپوزیت به نگهداری و مراقبت مناسب از بهداشت دهان و دندان بستگی دارد. حداقل عمر مواد کامپوزیت ۳ تا ۵ سال است

معایب اصلاح لبخند با کامپوزیت چیست؟

اگرچه غیر تهامجمی بودن این روش مزیت مهم آن است اما معایبی هم دارد که بیشتر متوجه ماندگاری و زیبایی آن است:
– استحکام آن به سختی سایر مواد نیست

– در صورت گاز گرفتن غذاهای سفت ممکن است خرد شود

– با مصرف زیاد قهوه، چای یا تنباکو لکه دار می شود

اصلاح لبخند با کامپوزیت برای چه افرادی مناسب است؟

اصلاح طرح لبخند با کامپوزیت

این روش برای افرادی مناسب است که دندانشان ناهنجاری شدیدی ندارد و قصد دارند بااستفاده از کامپوزیت به لبخندی زیبا تر و طبیعی تر دست یابند. افرادی که دندان هایشان به دلیل سایش، بیش از حد کوتاه شده یا به دلایل مختلف لکه های سفید یا قهوه ای در دندان هایشان پیدا شده کاندید می توانند از این روش استفاده کنند.

چه کسانی کاندید مناسبی برای این روش نیستند؟

همه افراد نمی توانند برای اصلاح طرح لبخند خود از کامپوزیت استفاده کنند. دندان هایی که آسیب جدی دیده اند یا رنگشان بیش از حد زرد شده است کاندید مناسبی برای کامپوزیت نیستند. هم چنین کسانی که فک شان مشکل دارد نیز این روش راه حل مناسبی برایشان نیست. اگر فک پایین فرد بیش از اندازه جلو باشد نمی توان اصلاح طرح لبخند او را با کامپوزیت انجام داد. در این شرایط برای صاف کردن دندان های فرد باید از ارتودنسی شفاف استفاده کرد تا نتیجه بهتری به دست آید.

بیشتر بخوانید:

همه چیز درباره سرامیک دندانی؛ معرفی انواع و معایب و مزایای آن

مزایا و معایب انواع روش های لمینت دندان

مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود