شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین در تایوان؛ ۲۱ روز نبرد با تلفات سنگین و پیروزی آمریکا

شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین در تایوان؛ ۲۱ روز نبرد با تلفات سنگین و پیروزی آمریکا

یک بازی جنگی جدید پیش بینی کرده است که در صورت وقوع جنگ بین ایالات متحده و چین بر سر تایوان، چین دستکم دو ناو هواپیمابر ایالات متحده را غرق کرده و صدها هواپیمای آمریکایی را ساقط خواهد کرد. این نبرد کوتاه اما بسیار شدید حدود یک پنجم ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای جنگی ایالات متحده و همچنین دستکم ۲۰ کشتی جنگی دیگر را از بین خواهد برد. این بازی جنگی توسط مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی (CSIS) طراحی شده و نشان می دهد که حمله چین به تایوان و جنگ ۲۱ روزه پس از آن چگونه خواهد بود.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

این نقشه به جنگی با سلاح های متعارف می پردازد و امکان استفاده از سلاح های هسته ای توسط دو طرف در آن لحاظ نشده است. چین مدعی است که تایوان بخشی از خاک این کشور است و اعلام کرده که در صورت نیاز برای بازگرداندن این جزیره خودمختار به زور متوسل خواهد شد. شی جین پینگ، رییس جمهور چین امکان استفاده از نیروهای نظامی برای بازپس گرفتن تایوان را رد نکرده و بعد از اینکه تقریباً رهبری خود را تا پایان عمر تضمین کرده، برخی کارشناسان بر این باورند که حمله او به تایوان قطعی است.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

نقشه جنگی CSIS چندین سناریو را برای تلاش چین به منظور به کنترل درآوردن تایوان در سال ۲۰۲۶ و صدماتی که نیروهای نظامی ایالات متحده در دفاع از آن متحمل خواهند شد ترسیم کرده است. در سناریو اصلی آن ها، نیروی دریایی ایالات متحده دو ناو هواپیمابر و همچنین بین ۷ تا ۲۰ کشتی سطحی بزرگ خود را از دست خواهد داد. تلفات در بخش هواپیماهای جنگی نیز بین دستکم ۹۰ تا حداکثر ۷۷۴ فروند خوهد بود. در حال حاضر ایالات متحده ۱۱ ناو هواپیمابر و حدود ۳,۸۰۰ هواپیما و هلیکوپتر نظامی دارد. حملات چین شامل استفاده از موشک هایپرسونیک DF-17 خواهد بود که به خاطر قابلیت هدایت پذیری و سرعت بسیار زیادش، عنوان «قاتل ناو هواپیمابر» را بدست آورده است.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

همچنین در این جنگ ۲۱ روزه، دستکم ۳,۲۰۰ سرباز آمریکایی با نرخ روزی ۱۴۰ نفر کشته خواهند شد که بسیار کمتر از نرخ تلفات جنگ های اخیر ایالات متحده بوده و در مقایسه با نرخ ۳۰۰ کشته در روز این کشور در جنگ جهانی دوم بسیار کمتر است. در مقایسه، نرخ کشته های ایالات متحده در افغانستان و عراق روزی ۳ نفر بود، عددی که در اوج جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸، روزی ۳۰ نفر برآورد شده است. بر اساس این بازی جنگی، چین پایگاه هایی ایالات متحده در کادنا در ژاپن و جزیره گوآم را با بارانی از موشک ها و بمباران هدف قرار خواهد داد.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

این حمله با حملات نیروهای ژاپنی به بندر پرل هاربر در جنگ جهانی دوم مقایسه شده است. این بازی جنگی تصویری تاریک از آنچه نیروهای کمکی رسیده به کادنا با آن مواجه می شوند ترسیم می کند. علاوه بر صدمات گسترده به زیرساخت های نظامی، صدها نفر مجروح شده و قبرستان های موقتی ساخته خواهد شد. بر اساس برآوردهای این نقشه جنگی، صدمات وارد شده به ارتش ایالات متحده در این جنگ بسیار قابل توجه خواهد بود و برای سال ها بر قدرت و نقش این کشور در جهان تاثیر خواهد گذاشت. بر اساس این بازی جنگی، نیروی دریایی ایالات متحده به شدت ضربه خواهد بود، اما در مقابل کانون نیروهای آبی خاکی چین ویران شده و ده ها هزار نفر از سربازان این کشور نیز به اسارت در خواهند آمد.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

اگر چه در نهایت ایالات متحده پیروز این جنگ شده و تایوان حاکمیت مستقل خود را حفظ خواهد کرد اما تلفات و صدمات در دو طرف بسیار قابل توجه خواهد بود. بر اساس این برآورد، اگر چه ایالات متحده علیرغم تلفات سنگین پیروزی می شود اما در درازمدت، چین پیروز این نبرد خواهد بود. اگر چه چین برای حمله ای سریع و تصرف تایوان در مدتی کوتاه آماده به نظر می رسد، اما کارشناسان نظامی بر این باورند که این حمله چندان برای چین ساده نخواهد بود. با سواحلی سرسخت، عوارض زمین کوهستانی، مدافعانی آماده و دریاهای خطرناک، چین با همان دشواری ها و مصائبی روبرو خواهد شد که اکنون روسیه در اوکراین تجربه می کند.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

کارشناسان مدعی هستند که برای تصرف تایوان، چین شاید مجبور باشد از دو میلیون نیروی نظامی استفاده کند. در نقشه CSIS که حمله آبی خاکی چین به تایوان ۲۴ بار آزمایش شده، ژاپن نیز به کمک ایالات متحده و تایوان خواهد آمد و در نهایت پیروز جنگ خواهند شد اما این پیروزی با بهایی سنگین برای مدافعان تمام می شود به طوری که اقتصاد تایوان ویران خواهد شد. چین نیز صدمات سنگینی خواهد دید و شکست در تصرف تایوان می تواند حاکمیت حزب کمونیست بر چین را متزلزل کند. چین ۹۰ درصد از ناوگان آبی خاکی، ۱۳۸ کشتی جنگی بزرگ، ۱۶۰ هواپیمای جنگی خود را از دست داده و نیروی دریایی آن تقریباً نابود خواهد شد، در حالی که بیش از ۱۰,۰۰۰ نفر از سربازان ای کشور کشته خواهند شد.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

اگر چه ارتش تایوان شکست نخورده اما اقتصاد این کشور به شدت آسیب دیده و این جزیره مدت ها بدون برق و خدمات اساسی خواهد بود. علاوه بر ۳,۵۰۰ سرباز کشته شده، تمامی ۲۶ ناوشکن و رزمناو تایوان در این جنگ غرق خواهند شد. ژاپن نیز حدود ۱۰۰ هواپیما و ۲۶ کشتی جنگی را از دست خواهد داد. نکته جالب این بازی جنگی این است که حمله چین به تایوان بسیار متفاوت از حمله روسیه به اوکراین خواهد بود زیرا کشورهای غربی و ایالات متحده نمی توانند همانند اوکراین، به تایوان کمک نظامی مداوم بفرستند و تایوان مجبور خواهد بود با همان چیزهایی که در شروع جنگ در اختیار دارد، به نبرد با چین ادامه دهد.

نتیجه شبیه سازی جنگ ایالات متحده و چین بر سر تایوان

تایوان که ۲۴ میلیون جمعیت دارد و ماجرای آن به دوران جنگ داخلی چین باز می گردد که در سال ۱۹۴۹ با پیروزی حزب کمونیست مائو زدونگ به پایان رسید. چیانگ کای شک رهبر مخالفان حزب کمونیست که حمایت آمریکا را داشت، بعد از شکست از کمونیست ها، همراه با نیورهایش به جزیره تایوان فرار کرد که در حدود ۱۰۰ مایلی ساحل سرزمین اصلی چین قرار دارد. از آن زمان بود که تایوان به عنوان یک کشور دموکراتیک مستقل تاسیس شده و روابط بسیار نزدیکی با غرب و به ویژه ایالات متحده ایجاد کرد.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
یک نظر

ورود

  • aria دی ۲۴, ۱۴۰۱

    نتیجه این جنگ، شکست برای تمام مردم دنیاست.