نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۵ دچار اضافه وزن می‌شوند؛ آمارهای ایران چگونه است؟

نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۵ دچار اضافه وزن می‌شوند؛ آمارهای ایران چگونه است؟

در گزارش جدید فدراسیون جهانی چاقی هشدار داده شد که بیش از نیمی از ۸ میلیارد نفر در جهان تا سال ۲۰۳۵ اضافه وزن خواهند داشت که تریلیون ها دلار از ارزش بالقوه اقتصاد جهانی را از بین خواهد برد. پیش بینی می شود این رقم از ۲.۶ میلیارد نفر (۳۸ درصد) در سال ۲۰۲۰ به ۴ میلیارد (۵۱ درصد) در ۱۲ سال آینده بدون اقدام برای مقابله با بحران افزایش یابد.

فدراسیون جهانی چاقی

بر اساس تحلیل جدید فدراسیون جهانی چاقی، پیش بینی می شود که چاقی به تنهایی از ۱۴ درصد به ۲۴ درصد در این دوره افزایش یابد. این بدان معناست که ۲ میلیارد بزرگسال و کودک – از هر چهار نفر یک نفر – به چاقی مبتلا می شوند و خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را در آنها افزایش می دهد.

این گزارش، قرنطینه‌های کرونا را عامل افزایش وزن می‌داند، زیرا تحرک خارج از خانه را محدود کرده و سبک زندگی و میان‌وعده‌ها را تغیر داده است.

آینده چاقی در جهان

انتظار می‌رود که افزایش نرخ چاقی در میان کودکان بیشتر باشد و از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد در پسران و از ۸ درصد به ۱۸ درصد در دختران افزایش یابد.

آینده چاقی در جهان

انتظار می رود تاثیر اقتصادی اضافه وزن و چاقی به نسبت سال ۲۰۲۰، در سال ۲۰۳۵ بیش از دو برابر شود که شامل هزینه های مراقبت های بهداشتی درمان چاقی و عواقب آن و تأثیر BMI بالا بر بهره وری اقتصادی، از جمله مرخصی استعلاجی، کاهش بهره وری در حین کار، و بازنشستگی یا مرگ زودرس است.
تخمین زده می‌شود که تأثیر اقتصادی آن تا سال ۲۰۳۵ تولید جهانی را ۲.۹ درصد در سال کاهش دهد.

آینده چاقی در جهان
روند رشد اضافه وزن در بزرگسالان ایران، آمریکا و بریتانیا از سال ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۶

آمارهای این گزارش اضافه وزن و چاقی در ایران که در سال ۲۰۲۰ در میان مردان ۶۴.۰۱% و در میان زنان ۷۱.۵۰% بود را، در سال ۲۰۲۵ در میان مردان ۶۸.۷۹% و در میان زنان ۷۴.۹۷%، در سال ۲۰۳۰ در میان مردان ۷۳.۴۵% و در میان زنان ۷۸.۲۴%، در سال ۲۰۳۵ در میان مردان ۷۷.۹۱% و در میان زنان ۸۱.۳۰ % پیش بینی کرده است.

آینده چاقی در جهان

این گزارش که اطلس چاقی جهانی نامیده می‌شود، می‌گوید: «دوره بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ در بسیاری از کشورها با محدودیت‌های گسترده با محدود کردن تحرک خارج از خانه، تشدید رژیم غذایی و کم تحرکی، خطر چاقی را افزایش داده است».

آینده چاقی در جهان

علاوه بر این، بسیاری از برنامه‌های سنجش و بررسی‌های ملی که بر وزن و افزایش وزن نظارت می‌کردند، متوقف شدند. ممکن است جبران افزایش شیوع چاقی، که به نظر می‌رسد به‌ویژه در میان کودکان رخ داده است، دشوار باشد و نشان می‌دهد که یکی از عوارض جانبی مدیریت همه‌گیری کرونا، بدتر شدن اپیدمی چاقی است.

جدول کامل پیش بینی شیوع اضافه وزن و چاقی فدراسیون جهانی چاقی بر اساس کشورها:

آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهانآینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهانآینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان آینده چاقی در جهان

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود