دعای روز هفدهم ماه رمضان به همراه ترجمه و شرح دعا

دعای روز هفدهم ماه رمضان به همراه ترجمه و شرح دعا

امروز هفدهمین روز از ماه مبارک رمضان است. به سفارش پیامبر اکرم (ص)، در هر روز از ماه رمضان خواندن دعای مخصوص آن روز که فضیلت و ثواب بسیاری دارد توصیه می شود. دعای روز هفدهم ماه رمضان را به همراه ترجمه و شرح دعا در ادامه می توانید بخوانید.

دعای روز هفدهم ماه رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین.

خدایا راهنمایی ام کن در آن به کارهاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجتها و آرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل طاهر او .

دعای روز هفدهم ماه رمضان

شرح دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان| آیت الله مجتهدی رحمه الله علیه

اللَّهُمَّ اهْدِنِی فِیهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ؛

خدایا در ماه رمضان مرا به اعمال صالح راهنمایی کن

نه این که فقط بخورم و بخوابم؛ طوری باشم که  اهل سحر باشم؛ دعای افتتاح بخوانم، دعای سحر بخوانم؛ این طور نباشد که دعا ها را از رادیو و … گوش کنیم؛ بلکه باید خودمان دعاها را بخوانیم.

خدایا در ماه رمضان به اتیان اعمال صالح یاریم کن؛ توفیق بده اهل قرائت قرآن باشم که یکی از اعمال صالح تلاوت قرآن است؛ بهترین چیز ها تلاوت قرآن است که زنگار دل را از بین می برد، مخصوصا در سحرها مقید باشید دو؛ سه صفحه قرآن بخوانید؛ استغفار  هم زنگ دل را می برد، دست بر سر یتیم بکشی هم زنگ دل را از بین می برد.

وَ اقْضِ لِی فِیهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ؛

خدایا احتیاجات مرا برآورده کن و هر آرزوی شرعی که دارم برای من مستجاب کن.

شرط قبولی دعا و برآورده شدن آرزوهای تو این است که امیدت فقط به خدا باشد و اگر دلت به جای دیگر گرم باشد و امیدت به دیگری بود. بدان که حاجتت برآورده نمی شود.

دعای تو زمانی مستجاب می شود که از همه نا امید بشوی؛ و آن وقت؛ زمان استجابت دعای توست.

دعای روز هفدهم ماه رمضان

یَا مَنْ لاَ یَحْتَاجُ إِلَی التَّفْسِیرِ وَ السُّؤَالِ؛

ای خدایی که احتیاج نداری که من حاجتم را برای تو تفسیر و شرح کنم،

چرا که خداوند عالم است به گرفتاری و مشکل من، نه تنها خداوند نیاز به شرح و تفسیر حاجاتمان ندارد، بلکه ائمه علیهم السلام هم همینطور هستند چراکه عالم به حاجات و دعا های ما می باشند. خدایا برای برآورده کردن حاجات ما، حتی احتیاج به شنیدن درخواست ما  نداری کسانی که از تو درخواستی هم ندارند تو کار آنها را راه می اندازی،

یَا عَالِماً بِمَا فِی صُدُورِ الْعَالَمِینَ

چرا تو احتیاج به تفسیر و توضیح حاجات بندگانت نداری، برای اینکه تو عالم  هستی به هر امری که در دل بندگانت است، تو با خدای خود باش تا خدا کارت را درست بکند.

صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین

خدایا درود بفرست بر محمد و خاندان طاهر و پاک او.

پیشنهاد می کنیم این مطالب را هم بخوانید:

چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

علت سردرد در ماه رمضان چیست و چطور می توان آن را رفع کرد؟

چطور از بوی بد دهان در ماه رمضان خلاص شویم؟

مطالب مرتبط
بدون نظر

ورود