بازسازی شخصیت های سریال «بازی تاج و تخت» به سبک انیمه های ژاپنی + ویدئو

بازسازی شخصیت های سریال «بازی تاج و تخت» به سبک انیمه های ژاپنی + ویدئو

به لطف یک ویدئوی جدید که توسط هوش مصنوعی ساخته شده، تقریباً تمامی شخصیت های سریال «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) پا به درون یک انیمه ی سبک دهه ی ۱۹۸۰ میلادی گذاشته اند.

بعد از موفقیت فرانشایز «بازی تاج و تخت» که اقتباسی از مجموعه کتاب «نغمه یخ و آتش» (A Song of Ice and Fire) نوشته ی جورج آر. آر. مارتین بود، یک سریال پیش درآمد هم به نام «خاندان اژدها» (House of the Dragon) برای آن ساخته شد که این مجموعه هم با استقبال رو به رو شده است. در عین حال، اسپین آف های دیگری هم برای «بازی تاج و تخت» در دست ساخت قرار دارد.

ویدئویی که به تازگی توسط هوش مصنوعی ساخته شده نشان می دهد اگر «بازی تاج و تخت» به سبک انیمه های دهه ی ۱۹۸۰ ساخته شده بود، اهالی سرزمین وستروس چه شکل و شمایلی داشتند.

تیریون لنیستر، جان اسنو، دنریس تارگرین، سرسی لنیستر، جیمی لنیستر، جافری براتیون و تعدادی دیگر در این ویدئو در قالب شخصیت های انیمه به تصویر کشیده شده اند. هوش مصنوعی برای بازسازی شخصیت ها از هم سریال و هم کتاب بهره برده است. به ویژه، آریا استارک درون ویدئو بیشتر به توصیفات کتاب از این شخصیت که در آن ۹ ساله عنوان شده شباهت دارد و جافری براتیون هم در کسوت پادشاهی خود بسیار کم سن تر به نظر می رسد.

آیا در صورت ساخت انیمیشن «بازی تاج و تخت» نتیجه ی کار خوب از آب درمی آمد؟

«بازی تاج و تخت» با رشد و بسط تدریجی عناصر فانتزی اش، خود را از باقی سریال های فانتزی متمایز کرد. در ابتدا وایت واکرها تنها در سکانس های کوتاهی حضور داشتند و دایرولف ها بیشتر شبیه به سگ بودند. تا پایان فصل اول سریال، برن استارک خواب های جادویی می دید و با دایرولف خود ارتباط برقرار می کرد و دنریس اژدهایان کوچک خود را برای تنها یک سکانس به نمایش می گذاشت. تا پایان سریال اما مخاطبان شاهد نبرد میان اژدهایان، قاتلان هزار چهره و حملات وایت واکرها بودند، رشدی تدریجی که به ساخت دنیای «بازی تاج و تخت» کمک کرد.

علت محدود بودن عناصر جادویی فصل اول سریال این بود که از به تصویر کشیدن تعدادی از نبردها خودداری شده بود تا هزینه ی ساخت سریال کاهش یابد، گرچه با جلو رفتن سریال، عناصر بیشتری از داستان اصلی موجود در کتاب حذف شد. مثلاً مردان بی چهره به شخصیت هایی فرعی تقلیل یافتند، دایرولف ها از داستان حذف شدند و عناصر جادویی مربوط به شخصیت یورون گریجوی حذف گشتند. اما یک سریال انیمیشنی می توانست تمامی این مشکلات را بدون نیاز به صرف هزینه ی بسیار زیاد حل کند و امکان اقتباسی وفادارانه تر از کتاب را فراهم سازد. علاوه بر این، در سریال انیمیشنی می شد مانع جلو زدن سن استارک های جوان از نقش شان شد، مانند اتفاقی که برای آیزاک همپستد رایت، بازیگر نقش برن استارک تا پایان سریال رخ داد.

شبکه HBO حالا در حال ساخت یک اسپین آف انیمیشنی از «بازی تاج و تخت» به نام «امپراتوری طلایی» (The Golden Empire) است که داستان آن حول محور شهر یی – تی در سرزمین ایسوس است. انیمیشن «بازی تاج و تخت» هم در صورت وفاداری به موضوع و روایت اصلی حتماً خوب از آب درمی آمد.

منبع: screenrant
مطالب مرتبط
۳ نظر

ورود

  • Rubi خرداد ۲۳, ۱۴۰۲

    من انیمشو با سر میبینم

  • Amir تیر ۱, ۱۴۰۲

    اگه گیم آف ترونز یه انیمه بود مطمئن باش اون انیمه هنتای بود🗿🗿

  • Nila اسفند ۵, ۱۴۰۲

    فقط منم فکر میکنم انیمش زیبایی بصری بیشتری داره؟