۵ علائم زنگ خطر کم تحرکی که باید جدی بگیرید! + راهکارهای کاربردی

۵ علائم زنگ خطر کم تحرکی که باید جدی بگیرید! + راهکارهای کاربردی

سلب مسئولیت: روزیاتو صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

کم‌تحرکی با پیامدهای نامطلوبی ازجمله افزایش وزن و چاقی، بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و سندرم متابولیک همراه است؛ همچنین احتمال مرگ در سنین پایین را افزایش می‌دهد. ممکن است فقط دو هفته بی‌تحرکی در افراد جوان و سالم تاثیر چشمگیری روی سلامتی داشته باشد و باعث کاهش توده‌ عضلانی و بروز تغییرات متابولیکی شود. در این مقاله از مجله مبل ماساژ به مهم‌ترین عوارض کم تحرکی می‌پردازیم. احتمالا بعد از مطالعه این مطلب در اسرع وقت برای ثبت‌نام در جلسه‌های ورزشی اقدام خواهید کرد.

۱.  ابتلا به یبوست؛ یکی از پیامدهای کم تحرکی

ابتلا به یبوست نشان‌دهنده کاهش میزان دریافت فیبر و آب کافی یا نداشتن تحرک بالا است. برای حل این مشکل باید فعالیت‌های سبک روزانه را در برنامه خود قرار دهید. حرکات روده بر اثر ورزش کردن افزایش می‌باید؛ بنابراین دفع مدفوع راحت‌تر انجام می‌شود.

با افزایش سن اهمیت داشتن فعالیت بدنی روزانه به‌منظور پیشگیری از یبوست یا درمان آن نیز افزایش می‌یابد؛ ازاین‌رو از وقت آزاد خود برای ورزش کردن نهایت استفاده را ببرید. بخشی از ساعت روزانه خود را به پیاده‌روی اختصاص دهید یا در طول روز چند بار از جای خود بلند شوید و حرکات کششی و نرمشی سبک انجام دهید. علاوه‌بر انجام حرکات ورزشی، از ماساژ درمانی برای بهبود گردش خون و عملکرد سیستم گوارشی غافل نشوید. اگر فرصت کافی برای مراجعه به کلینیک‌های ماساژ را ندارید، خرید ماساژور بدن انتخاب خوبی است تا همیشه به ماساژور دسترسی داشته باشید.

۲. ابتلا به آرتروز؛ یکی از عوارض کم تحرکی در طولانی‌مدت

مشکلات خودایمنی و بیماری‌های التهابی مثل آرتریت باعث درد و سفتی مفاصل می‌شوند. کاهش میزان فعالیت احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد. زانو، شانه و مچ پا همگی دارای یک روان‌کننده به نام مایع سینوویال (Synovial) هستند. این مایع به مفاصل شما کمک می‌کند تا به‌آرامی و بدون درد حرکت کنند. وقتی ورزش نمی‌کنید، تولید این مایع شروع به کاهش می‌کند؛ بنابراین مفاصل شما سفت می‌شوند و به ‌سختی حرکت می‌کنند.

با اضافه کردن کمی پیاده‌روی به برنامه‌ روزانه‌ خود به جریان یافتن مایع سینوویال و کاهش عوارض بی تحرکی کمک کنید. همچنین استفاده از انواع ماساژور تفنگی روتای برای افزایش گردن خون و کاهش عوارض ناشی از آرتروز موثر است. ماساژور تفنگی به‌راحتی برای قسمت‌های مختلف بدن کاربرد دارد.

۳. به سفتی و گرفتگی عضلات؛ یکی عارضه بی تحرکی

عضلات شما مانند نوارهای لاستیکی هستند که با افزایش حرکت روزانه، انعطاف‌پذیرتر می‌شوند. وقتی بی‌تحرک هستید و از عضلات‌تان استفاده نمی‌کنید، آن‌ها سفت و حتی کوتاه‌تر می‌شوند. درنتیجه، ممکن است حتی انجام فعالیت‌های روزمره برای شما ناخوشایند و چالش‌برانگیز باشد.

اگر هنگام انجام حرکات روزمره مانند برداشتن یک شی از روی زمین احساس ناراحتی می‌کنید، بهتر است کمی به بدنتان توجه کنید؛ ازاین‌رو سه بار در هفته برای چند دقیقه حرکات کششی انجام دهید. برای پیشگیری از عوارض بی‌تحرکی لازم نیست حتما ورزش‌های هوازی یا شدید انجام دهید. حتی انجام حرکات کششی هم می‌تواند مفید باشد. علاوه‌بر حرکات کششی، استفاده از صندلی ماساژور نیز برای رفع گرفتگی عضلانی موثر است. با در نظر داشتن زمان و هزینه بالا برای مراجعه به کلینیک‌های ماساژ، قیمت روکش صندلی ماساژور اقتصادی‌تر است.

۵ علائم زنگ خطر کم تحرکی که باید جدی بگیرید! + راهکارهای کاربردی

۴. خستگی زودهنگام؛ یکی از عوارض کم تحرکی

عضلات ریه به‌مرور زمان و بر اثر کاهش فعالیت ضعیف می‌شوند. هر چه میزان فعالیت بدنی شما کمتر باشد، احتمال اینکه با انجام کارهای روزمره دچار تنگی نفس شوید، افزایش می‌یابد.

علت نفس نفس زدن این است که قلب و ریه‌ها به تحرک پایین عادت کرده‌اند و در سرعت‌های بالا برای کار کردن و پمپاژ خون دچار مشکل می‌شوند؛ بنابراین، زمانی که شما کمی فعالیت بدنی خود را افزایش می‌دهید، به آن‌ها فشار زیادی وارد می‌شود.

۵. داشتن انرژی کم؛ نشانه‌ای از کم‌تحرکی بالای فرد

آیا بیشتر اوقات احساس بی‌حالی و خستگی می‌کنید؟ خستگی به‌دنبال فاکتورهای مختلفی مانند استرس، تغذیه‌ی نامناسب یا مشکلات هورمونی ایجاد می‌شود؛ بااین‌حال کم‌تحرکی نیز می‌تواند در بروز آن نقش داشته باشد. ورزش باعث افزایش رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به بافت‌های بدن شما می‌شود. اگر در بیشتر ساعات روز بی‌تحرک هستید یا نشسته‌اید، بافت‌های شما سوختی که برای کار کردن به آن نیاز دارند را دریافت نخواهند کرد.

۵ علائم زنگ خطر کم تحرکی که باید جدی بگیرید! + راهکارهای کاربردی

انجام ماساژ و فعالیت ورزشی؛ دو راهکار مهم برای التیام عوارض کم تحرکی

افراد برای کاهش و رفع عوارض بی تحرکی باید در طول روز بیشتر حرکت کنند و کمتر بنشینند. افراد با انجام فعالیت ورزشی هر چند با میزان کم، در خطر کمتری برای ابتلا به پیامدهای کم‌تحرکی قرار می‌گیرند. برای افزایش میزان فعالیت بدنی انجام تمرین ورزشی ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه در هفته با شدت متوسط ​​یا ۷۵ تا ۱۵۰ دقیقه در هفته با شدت بالا مناسب است.

علاوه‌بر ورزش و تمرینات کششی سبک، ماساژ درمانی نیز برای افزایش میزان فعالیت موثر است. البته ماساژ درمانی نباید بدون تجویز پزشک انجام شود؛ زیرا ممکن است در مواردی که فرد به آسیب‌های اسکلتی-عضلانی مبتلا باشد، آسیب‌دیدگی را بیشتر می‌کند. بااین‌حال ماساژ با ایجاد کشش سطحی در عضلات بدن باعث بهبود خونرسانی و کاهش عوارض کم تحرکی می‌شود. 

استانداردترین ماساژورهای برقی برای کاهش عوارض بی تحرکی را از فروشگاه مبل ماساژ بخرید

در این مقاله به بررسی عوارض ناشی از کم تحرکی پرداختیم. میزان فعالیت پایین یکی از نشانه‌های سبک زندگی امروزی است که افراد بی‌شماری را درگیر پیامدهای ناخوشایندی کرده است و پیامدهای کم‌تحرکی شامل مواردی مثل چاقی، ابتلا به یبوست، خستگی و کاهش سطح انرژی می‌شود. ازاین‌رو شرکت در جلسات تمرینی متعدد به‌همراه استفاده از راهکارهای ماساژ درمانی برای افزایش سطح فعالیت بدن موثر هستند.

در صورتی‌که فرصت مراجعه به کلینیک‌های ماساژ را ندارید، از انواع ماساژور برقی برای افزایش خونرسانی و بهبود شرایط فیزیکی استفاده کنید. ماساژ درمانی با تعدیل ترشح هورمون‌های اپی‌نفرین و نوراپی‌نفرین باعث بهبود عملکرد جسمانی می‌شود.

خرید ماساژورهای برقی آیرست و روتای به‌عنوان دو برند برتر در زمینه تولید ماساژور برقی انتخاب مناسبی به شمار می‌روند. فروشگاه مبل ماساژ به‌عنوان نمایندگی این دو برند شناخته‌شده، دستگاه‌هایی منطبق بر استانداردهای جهانی را در اختیار افراد قرار می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت moblemassage.com مراجعه کنید.

بدون نظر

ورود