یک سال از حضور کریستیانو رونالدو در عربستان سعودی میگذرد. پس از پایان پرتنش دومین دوره حضورش در منچستر یونایتد، فوق ستاره پرتغالی تصمیم گرفت به دنبال پول برود و درنهایت سر از خاورمیانه درآورد.
با پرداخت مبلغ گزاف سالانه ۱۷۵ میلیون پوند از سوی النصر به او برای بازی در لیگ برتر عربستان، رونالدو در ۳۷ ساگلی به پردرآمدترین ورزشکار جهان تبدیل شد.
رونالدو و ثروت هنگفت سعودیها همچنین ثابت کرد که یک نیروی گرانشی در این میان وجود دارد که قادر است نامهای بزرگ دیگری را نیز به چنین لیگ ناشناختهای در سطح جهانی بکشاند. نیمار، کریم بنزما، روبرتو فرمینو، جردن هندرسون، سادیو مانه و انگولو کانته تنها برخی از نامهای شناختهشدهای هستند که او را تا عربستان دنبال کردهاند.
با همه اینها آیا اولین سال حضور رونالدو در عربستان موفقیتآمیز بوده است؟ پاسخ مثبت است اما با در نظر گرفتن چند شرط.
رونالدو ۳۸ سال سن دارد اما تعداد گلهایی که میزند همچنان حیرت آور است. او از زمان ورودش به ریاض در ۴۹ بازی که برای النصر انجام داده، ۴۳ گل به ثمر رسانده است.
همراه با گلهای بینالمللیاش برای پرتغال، او امسال ۵۳ بار گلزنی کرده و هیچ نشانهای از پایین آمدن سرعتش در این راه به چشم نمیخورد.
به نظر میرسد که مصمم است یک تورنمنت بزرگ دیگر را در کارنامهاش ثبت کند؛ یورو ۲۰۲۴ که یازدهمین حضور او در این رقابتها خواهد بود.
اما با وجود جریان منظم گلها رونالدو هنوز نتوانسته جامهای زیادی به دست آورد.
او که از نیمه راه رقابت های لیگ برتر ۲۰۲۲-۲۳ به عربستان رسید نتوانست النصر را به قهرمانی برساند.
با این حال در ماه آگوست قهرمان جام قهرمانان عرب شد و با دو گل در فینال، النصر را به پیروزی ۲-۱ مقابل الهلال رساند.
آنها همچنین با شکست ناپذیری در مرحله گروهی به دور حذفی لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند و در ماه فوریه در مرحله یک شانزدهم نهایی به مصاف تیم عربستانی الفیحه خواهند رفت.
رونالدو ۵ بار قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را در کارنامه دارد و شدیداً مایل است که نسخه آسیایی را هم به دست آورد.
فوق ستاره پرتغالی از زمان حضور در این کشور گاهی برای عربستان تبلیغات هم انجام میدهد که احتمالاً بخشی از قرارداد چشمگیرش برای بازی در آنجاست. پوشیدن دشداشه و به دست گرفتن شمشیر به مناسبت روز ملی این کشور یکی از همین نمونههاست.
در مقابل رونالدو، رودریگز و پنج فرزندشان از زمانی که در عربستان ساکن شدهاند، مانند خانواده سلطنتی با آنها رفتار شده است. در ابتدا در هتلی مجلل در ریاض ساکن شدند و بعد به محلهای منحصر به فرد با امنیت شبانهروزی انتقال یافتند.
رونالدو و جورجینا رودریگز هر دو خیلی زود به ستارههای صحنه اجتماعی این کشور تبدیل شدند و از لحظه ورود به خاک عربستان، جاذبههای آن را تبلیغ کردهاند.
سال گذشته همچنین بهواسطه حضور رونالدو در ایران برای بازی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مقابل پرسپولیس شاهد صحنههای دیوانهواری بودیم.
اما بدیهی است که از زمان حضور رونالدو در عربستان همهچیز هم ساده پیش نرفته است.
جنجالها پیرامون نقض قوانین عربستان توسط رونالدو و رودریگز که بدون ازدواج با هم زندگی میکنند باعث شد تا بسیاری از رسانهها مقامات این کشور را به «چشم بستن بر روی واقعیتها» در این مورد متهم کنند.
از طرفی عدهای هنوز دوست دارند بحث رقابت لیونل مسی و رونالدو را به میان بکشند. پس از آنکه مسی امسال هشتمین توپ طلای خود را به دست آورد (رونالدو پنج توپ طلا دارد)، هواداران الاتفاق در بازی با النصر با شعارهای «مسی، مسی» به او طعنه زدند.
درنهایت پس از آنکه النصر به لطف گل مانه بازی را یک بر صفر برد، رونالدو گوشهایش را به سمت تماشاگران گرفت و آنها را به سکوت دعوت کرد.
همچنین شایعه درگیری با رودی گارسیا، مربی که ماه آوریل النصر را ترک کرد منتشر شد و یک بار هم هل دادن هواداری که میخواست با او سلفی بگیرد خبرساز شد.
بدون نظر