در این مقاله به ۲۰ ارتش قدرتمند جهان از نظر قدرت نیروی زمینی آن ها خواهیم پرداخت. در سه سال گذشته اتفاقات زیادی در جهان در حوزه جنگ رخ داده است.آذربایجان بخش هایی از منطقه ناگورنو – قره باغ را از ارمنستان گرفته است، افغانستان به دست طالبان افتاده است، درگیری های مرزی منظمی بین چین و هند وجود دارد، جنگ روسیه در اوکراین به ۶۰۰ روز درگیری نزدیک می شود و اگر این برایمان کافی نیست، خاورمیانه بار دیگر شعله ور شده و پس از حمله گروه حماس به اسرائیل که به دنبال آن تل آویو دستور حمله هوایی و زمینی گسترده به غزه را صادر کرد، هزاران نفر کشته شده اند.
این رویدادها بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای اروپایی را مجبور به افزایش هزینه های دفاعی خود برای تقویت امنیت ملی شان کرده است. براساس آمار به اشتراک گذاشته شده توسط موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم (SIPRI)، هزینه های دفاعی جهان در سال ۲۰۲۲ برابر با ۲.۲ تریلیون دلار برآورد شده و اروپا بیش ترین افزایش خود را در ۳۰ سال اخیر تجربه کرده است. ایالات متحده، چین و روسیه بیش از نیمی از کل هزینه های نظامی جهان را به خود اختصاص می دهند. هزینه های دفاعی کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال گذشته ۰.۹ درصد افزایش داشته و به ۱.۲ تریلیون دلار رسیده است.
افزایش هزینه ها باعث رونق کسب و کار تولید کنندگان تسلیحات شده است. شرکت لاکهید مارتین ۶۶ میلیارد دلار درآمد داشته و سود خالص ۵.۷ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۲ کسب کرده است. این کمپانی بزرگترین پیمانکار دفاع فدرال در ایالات متحده است که بیش از ۱۱ درصد از کل هزینه های وزارت دفاع ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ از جمله سفارش موشک ۹۵۰ میلیون دلاری از طرف پنتاگون برای پر کردن مجدد ذخایر در اوکراین را دریافت کرده است. تعدادی از کشورها نیز نیروی هوایی خود را به جنگنده نسل پنجم F – ۳۵ شرکت لاکهید مارتین مجهز می کنند.
درآمد خالص شرکت Raytheon Technologies با افزایش ۸.۹ درصدی نسبت به سال قبل به ۱۴.۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این تولیدکننده تسلیحات ۶.۱ درصد از کل قراردادهای مربوط به وزارت دفاع ایالات متحده را در سال ۲۰۲۲ به دست آورد، از جمله سفارش نزدیک به ۱ میلیارد دلار از نیروی هوایی آمریکا برای توسعه موشک های کروز مافوق صوت مجهز به اسکرم جت.
درآمد شرکت نورثروپ گرومن نیز در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال گذشته به طور قابل توجهی بیشتر بوده است. این شرکت به خاطر تخصصش در زمینه فضا و سیستم های فرماندهی و کنترل مشهور است. همچنین، شرکت نورثروپ گرومن سازنده بمب افکن استراتژیک B – ۲۱ Raider است که در حال حاضر برای استفاده توسط نیروی هوایی آمریکا ساخته می شود.
علاوه بر همه چیزهایی که گفته شد، درگیری های اخیر نشان داده است که چگونه داشتن واحدهای زرهی، توپخانه و پیاده نظام بزرگ برای سنجش قدرت یک ارتش کافی نیست. داشتن یک نیروی باتجربه و جنگ دیده، پیشرفت فناوری در حوزه سخت افزار نظامی، و یک اقتصاد قوی و پایدار به همان اندازه عوامل تعیین کننده و مهمی هستند که اغلب نادیده گرفته می شوند. به عنوان مثال، روسیه بیشترین تعداد سلاح های هسته ای، تانک، توپخانه راکتی (MLRS) و توپخانه خودکششی را در جهان دارد و در زمینه خودروهای جنگی زرهی در رتبه سوم قرار دارد. این کشور علی رغم اینکه روی کاغذ یک قدرت بزرگ نظامی است، اما در جنگی که نزدیک به ۶۰۰ روز طول کشیده و پایانی ندارد، هنوز نتوانسته به اهداف خود در اوکراین برسد.
ما با تجزیه و تحلیل معیارهای کلیدی مربوط به قدرت نیروهای زمینی مانند نیروی انسانی فعال، ناوگان تانک ها، خودروهای رزمی زرهی، پرتابگرهای موشکی، هلیکوپترهای تهاجمی و سلاح های هسته ای، ۲۰ نیروی زمینی قدرتمند جهان را رتبه بندی کرده ایم. در مجموع، این معیارها ۵۰ درصد از قدرت لازم برای این رتبه بندی را تشکیل داده اند. ۳۰ درصد هم به ظرفیت های فناوری نظامی کشورها تخصیص داده شده است که محصول سطوح پیشرفت فناوری یک کشور همراه با هزینه های دفاعی آن است. در نهایت، ما اندازه اقتصادها را نیز در نظر گرفته ایم و تولید ناخالص داخلی را ۲۰ درصد از قدرت نیروی یک زمینی کشور دانسته ایم. این یک معیار کلیدی است زیرا تنها یک اقتصاد قوی قادر به حفظ نیروی زمینی توانمند خود در طولانی مدت خواهد بود.
۲۰- برزیل
- پرسنل: ۳۶۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۴۶۶ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۴۱,۵۱۶ دستگاه
- راکت انداز: ۷۸ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۰
- توانایی فناوری رزمی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۳.۸۴ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۴۲
برزیل هشتمین اقتصاد بزرگ جهان است و در سال های اخیر از قدرت اقتصادی خود برای ساخت ارتشی قدرتمند با نیروی انسانی قابل توجه استفاده کرده است. بودجه دفاعی این کشور در سال جاری ۲۳ میلیارد دلار برآورد شده است.
۱۹- اوکراین
- پرسنل: ۲۰۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۱۸۹۰ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۳۷,۰۰۰ دستگاه
- راکت انداز: ۶۴۷ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۳۳ فروند
- توانایی فناوری رزمی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۴۴۱ میلیارد دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۴۶
کارشناسان دفاعی در سراسر جهان مقاومت اوکراین در برابر تجاوز روسیه را ستوده اند. این کشور در پی این تهاجم حدود ۴۴ میلیارد دلار برای حمایت از هزینه های دفاعی خود اختصاص داده است و همچنین کمک های نظامی از کشورهای مختلف جهان به ویژه از آمریکا دریافت کرده که این کشور را قادر به تغییر مسیر جنگ نموده است. شرکت Raytheon Technologies در حال حاضر روی سفارش ۱.۲ میلیارد دلاری آمریکا برای تامین شش آتشبار پیشرفته سیستم موشکی زمین به هوا برای اوکراین کار می کند.
۱۸- اندونزی
- پرسنل: ۴۰۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۳۱۴ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۲,۰۰۸ دستگاه
- راکت انداز: ۶۳ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۱۵ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۴.۰۴ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۵۰
اندونزی پرجمعیت ترین کشور با اکثریت مسلمان در جهان و بزرگ ترین اقتصاد در آسیای جنوب شرقی است. در سال ۲۰۲۳، این کشور نزدیک به ۹ میلیارد دلار برای تقویت سیستم دفاعی خود اختصاص داده است. با توجه به بزرگی اقتصاد اندونزی، این کشور منابع کافی برای تقویت بیشتر نیروی زمینی خود را در اختیار دارد.
۱۷- اسپانیا
- پرسنل: ۱۲۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۳۲۷ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۳۲,۳۶۸ دستگاه
- راکت انداز: ۰
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۲۳ فروند
- توانایی فناوری نظامی: متوسط
- تولید ناخالص داخلی: ۲.۲۴ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۵۳
اسپانیا تنها ۱.۰۹ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه های دفاعی می کند. با این وجود، این کشور به یکی از قوی ترین نیروهای زمینی جهان می بالد. یک اقتصاد بزرگ همراه با برتری نسبت به دیگران در زمینه فناوری پیشرفته نظامی، اسپانیا را به یک نیروی قوی تبدیل می کند. اسپانیا قصد دارد هزینه های نظامی خود را تا سال ۲۰۲۹ دو برابر کند.
۱۶- عربستان سعودی
- پرسنل: ۲۲۵,۰۰۰ نفر
- تانک: ۱,۲۷۳ دستگاه
- خودروهای نظامی زرهی: ۸۵,۱۴۰ دستگاه
- راکت انداز: ۱۸۶ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۳۴ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۲.۱۵ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۵۶
عربستان سعودی در سال ۲۰۲۲ مبلغ باورنکردنی ۷۵ میلیارد دلار صرف هزینه های دفاعی کرده که به ۷ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور می رسد. براساس گزارش SIPRI، این کشور جزو پنج کشور ولخرج در زمینه دفاع در جهان است. عربستان سعودی که یکی از بزرگ ترین صادرکنندگان نفت است، در دهه های اخیر به ویژه پس از بهار عربی در سال ۲۰۱۰ اقداماتی را برای استفاده از قدرت اقتصادی خود برای ایجاد یک نیروی زمینی قوی انجام داده است.
۱۵- ایران
- پرسنل: ۵۷۵,۰۰۰ نفر
- تانک: ۴,۰۷۱ دستگاه
- خودروهای نظامی زرهی: ۶۹,۶۸۵ دستگاه
- راکت انداز: ۱,۰۸۵ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۱۲ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۱.۶۰ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۵۵۷
علی رغم تحریم های اقتصادی، ایران توانسته ارتشی توانمند را بسازد و حفظ کند. بخش عمده ای از قدرت ارتش ایران از نیروی انسانی نیروهای زمینی، خودروهای جنگی زرهی و موشک انداز تامین می شود. یکی دیگر از عوامل کلیدی این که چرا ایران در میان قوی ترین نیروهای جهان قرار دارد، تجربه رزمی و جنگ دیدگی نیروهای زمینی آن است.
۱۴- مصر
- پرسنل: ۴۴۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۴,۶۶۴ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۷۷,۵۹۶ دستگاه
- راکت انداز: ۱,۵۷۵ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۹۲ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۱.۶۷ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۰۱
مصر در سال ۲۰۲۲، بیش از ۴.۳۵ میلیارد دلار صرف هزینه های دفاعی کرده و یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است. ادامه تروریسم در شبه جزیره سینا و بی ثباتی در لیبی، دولت مصر به رهبری عبدالفتاح سیسی را مجبور به افزایش هزینه های نظامی کرده است.
۱۳- پاکستان
- پرسنل: ۶۵۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۳,۷۴۲ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۷۷,۷۷۱ دستگاه
- راکت انداز: ۱,۸۳۸ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۱۶۵ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۵۸ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۱.۵۲ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۲۳
پاکستان یکی از باتجربه ترین و جنگ دیده ترین نیروهای زمینی در جهان را دارد. این ارتش همچنین یکی از ارتش های نادری است که توانسته است با موفقیت گروه های شبه نظامی فعال در منطقه بی ثبات افغانستان – پاکستان را عقب براند. مسائل امنیتی در داخل کشور و قرار گرفتن بین رقیب دیرینه اش، هند و یک افغانستان متخاصم به این معنی است که این کشور همیشه هزینه های دفاعی زیادی را صرف می کند. پاکستان بودجه نظامی ۷.۵ میلیارد دلاری را برای سال ۲۰۲۳ اعلام کرده بود.
۱۲- ایتالیا
- پرسنل: ۱۷۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۱۹۷ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۶۸,۵۰۸ دستگاه
- راکت انداز: ۲۱ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۵۸ فروند
- توانایی فناوری نظامی: متوسط
- تولید ناخالص داخلی: ۳.۰۵ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۲۶
ایتالیا به دلیل نیروی انسانی قابل توجه، خودروهای زرهی و ناوگان هلیکوپترهای تهاجمی و همچنین توانایی های فنی نظامی این کشور، یکی از قوی ترین نیروهای زمینی جهان را دارد. داشتن قدرت اقتصادی قابل توجه به این کشور اجازه می دهد تا از منابع خود برای ارتقای نیروی زمینی اش استفاده کند. علاوه بر این، نیروهای زمینی ایتالیا به خاطر مشارکت در ماموریت های بین المللی حفظ صلح در سراسر جهان شناخته شده هستند.
۱۱- ترکیه
- پرسنل: ۴۲۵,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲,۲۲۹ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۱۲,۴۷۶ دستگاه
- راکت انداز: ۵۱۶ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۱۱۰ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۳.۳۵ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۴۱
ترکیه نیروی زمینی فعال بزرگی دارد. علاوه بر این، این کشور به سرعت در حال خودکفا شدن در بخش دفاعی است که وابستگی آنکارا به کشورهای خارجی برای تهیه سلاح و تجهیزات را کاهش داده است. در حال حاضر، حدود ۷۰۰ پروژه به ارزش ۷۰ میلیارد دلار در صنعت دفاعی ترکیه در دست توسعه است.
۱۰- اسرائیل
- پرسنل: ۱۷۳,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲,۲۰۰ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۵۶,۲۹۰ دستگاه
- راکت انداز: ۳۰۰ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۹۰ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۴۸ فروند
- توانایی فناوری نظامی: متوسط
- تولید ناخالص داخلی: ۵۰۰ میلیارد دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۵۹
اگرچه قدرت نظامی اصلی اسرائیل از قدرت هوایی آن به دست می آید، اما هنوز هم به دلیل نیروی انسانی قابل توجه، ناوگان بزرگ تانک ها و خودروهای جنگی زرهی و چندین کلاهک هسته ای، یکی از قوی ترین نیروهای زمینی جهان را در اختیار دارد. اسرائیل همچنین یکی از پیشرفته ترین های جهان در زمینه توانمندی های فناوری نظامی است.
۹- هند
- پرسنل: ۱,۴۵۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۴,۶۱۴ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۰۰,۸۲۲ دستگاه
- راکت انداز: ۱,۵۰۰ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۱۵۶ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۳۶ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۱۱.۸۶ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۶۹۳
هند پس از چین دومین نیروی زمینی بزرگ جهان در زمینه نیروی انسانی را دارد. این کشور همچنین دارای زرادخانه عظیمی از سلاح های هسته ای و ناوگان بزرگی از تانک ها و خودروهای جنگی زرهی است. هند همچنین یک قدرت اقتصادی است که دولت آن را قادر می سازد تا دسترسی کافی به منابع مورد نیاز برای ارتقاء نیروهای مسلح خود داشته باشد.
۸- آلمان
- پرسنل: ۱۸۴,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲۶۶ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۶۸,۶۶۰ دستگاه
- راکت انداز: ۳۸ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۵۵ فروند
- توانایی فناوری نظامی: بالا
- تولید ناخالص داخلی: ۵.۳۵ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۷۵۶
برآورد می شود آلمان در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۱ میلیارد یورو صرف هزینه های دفاعی کرده باشد. این کشور همچنین در میان کشورهایی با بالاترین توان فناوری نظامی قرار دارد. دولت آلمان قصد دارد تعداد پرسنل فعال نیروی زمینی خود را با ۲۰،۰۰۰ نیروی جدید دیگر در آینده نزدیک افزایش دهد.
۷- فرانسه
- پرسنل: ۲۰۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲۲۲ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۷۲,۶۷۶ دستگاه
- راکت انداز: ۱۳ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۲۹۰ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۶۹ فروند
- توانایی فناوری نظامی: متوسط
- تولید ناخالص داخلی: ۳.۷۰ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۷۵۹
فرانسه با حداقل ۲۰۰ هزار سرباز، بزرگ ترین نیروی زمینی را از نظر نیروی انسانی در اروپا دارد. با نزدیک شدن تولید ناخالص داخلی به مرز ۴ تریلیون دلار، دولت فرانسه به دنبال ارتقای بیشتر نیروی زمینی خود در بحبوحه تغییرات سریع امنیتی در اروپا و تهدید منافع فرانسه در آفریقا خواهد بود.
۶- بریتانیا
- پرسنل: ۱۹۵,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲۲۷ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۷۳,۲۹۶ دستگاه
- راکت انداز: ۲۹ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۲۲۵ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۳۳ فروند
- توانایی فناوری نظامی: بالا
- تولید ناخالص داخلی: ۳.۷۱ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۷۶۷
بریتانیا قوی ترین ارتش اروپا را با قدرت در تمام معیارهای کلیدی مورد نیاز در یک نیروی زمینی قوی دارد. این کشور همچنین زرادخانه بزرگی از سلاح های هسته ای دارد و در زمینه قابلیت های فناوری نظامی در سطح بالایی قرار دارد.
۵- روسیه
- پرسنل: ۸۳۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۱۲,۵۶۶ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۵۱,۶۴۱ دستگاه
- راکت انداز: ۳,۸۸۷ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۶,۲۵۵ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۵۳۷ فروند
- توانایی فناوری نظامی: پایین
- تولید ناخالص داخلی: ۴.۷۷ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۷۷۰
روسیه با وجود ضربه ای که جنگ اوکراین به اعتبار ارتش آن زده، هنوز هم می تواند یکی از قوی ترین ارتش های جهان باقی بماند. این کشور دارای بیشترین تعداد سلاح های هسته ای، تانک، موشک انداز و توپخانه خودکششی در جهان است. با این حال، مشکلی که این کشور با آن مواجه است این است که بسیاری از تجهیزاتی که روسیه در اختیار دارد، قدیمی هستند و این امر تاکنون تاثیر منفی بر جاه طلبی های روسیه در اوکراین داشته است.
۴- ژاپن
- پرسنل: ۲۴۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۱,۰۰۴ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۱۱,۱۸۰ دستگاه
- راکت انداز: ۹۹ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۱۱۹ فروند
- توانایی فناوری نظامی: متوسط
- تولید ناخالص داخلی: ۶.۱۴ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۷۸۳
ژاپن یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر فناوری است و ارتش قدرتمندی دارد. یکی از عوامل کلیدی قدرت ارتش ژاپن، نیروی انسانی و ناوگان عظیم خودروهای جنگی زرهی آن است. این کشور همچنین بیش از ۱۰۰ هلیکوپتر تهاجمی دارد که می تواند در عملیات های رزمی برای این کشور حیاتی باشد.
۳- کره جنوبی
- پرسنل: ۵۵۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۲,۳۳۱ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۱۳۳,۷۳۸ دستگاه
- راکت انداز: ۵۸۱ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۰
- هلیکوپتر تهاجمی: ۱۱۲ فروند
- توانایی فناوری رزمی: بالا
- امتیاز کلی: ۰.۷۸۹
کره جنوبی یکی از بزرگ ترین نیروهای زمینی جهان را با نیروی انسانی بیش از نیم میلیون نفر داشته و این موضوع با توجه به تنش های این کشور با کره شمالی جای تعجب ندارد. این کشور همچنین به خوبی به تعداد زیادی تانک و خودروهای جنگی زرهی است و یکی از پیشرفته ترین کشورهای منطقه با فناوری مدرن است که به طور فعال در صنعت دفاعی کره جنوبی مورد استفاده قرار می گیرد.
۲- چین
- پرسنل: ۲,۰۰۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۴,۹۵۰ دستگاه
- راکت انداز: ۳,۱۴۵ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۳۵۰ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۲۸۱ فروند
- توانایی فناوری نظامی: بالا
- تولید ناخالص داخلی: ۳۰.۲۱ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۹۵۸
چین در زمینه نیروی انسانی بزرگ ترین ارتش جهان را دارد. این کشور همچنین دارای زرادخانه عظیمی از سلاح های هسته ای، تانک ها، خودروهای جنگی زرهی و بالگردهای تهاجمی است. چین بزرگ ترین اقتصاد جهان از نظر برابری قدرت خرید است و دولت از این مزیت اقتصادی متمایز برای ارتقاء منظم ارتش خود استفاده می کند. این کشور فعالانه در دریای چین جنوبی و در امتداد مرز با هند در حال تقویت قدرت خود به عنوان یک قدرت بزرگ جهانی است.
۱- ایالات متحده
- پرسنل: ۱,۳۹۰,۰۰۰ نفر
- تانک: ۵,۵۰۰ دستگاه
- خودروهای رزمی زرهی: ۳۰۳,۵۵۳ دستگاه
- راکت انداز: ۱,۷۱۶ دستگاه
- سلاح هسته ای: ۵,۵۵۰ عدد
- هلیکوپتر تهاجمی: ۹۸۳ فروند
- توانایی فناوری نظامی: بالا
- تولید ناخالص داخلی: ۲۵.۴۷ تریلیون دلار
- امتیاز کلی: ۰.۹۸۲
ارتش ایالات متحده قوی ترین ارتش و نیروی زمینی در جهان را دارد. نزدیک به ۴۰ درصد از هزینه های نظامی جهان تنها توسط ایالات متحده انجام می شود و این کشور محل استقرار چندین تولیدکننده بزرگ تسلیحات در جهان مانند لاکهید مارتین، ریتون تکنولوژیز، جنرال داینامیکس و نورثروپ گرومن است. یک عامل کلیدی که به آمریکا در زمینه قدرت نیروز زمینی برتری نسبت به چین و روسیه می دهد، توانایی تکنولوژیک نظامی پیچیده آن است. ایالات متحده در زمینه نوآوری در فنلوری نظامی رهبر جهان است. عامل مهم دیگر لجستیک است و آمریکا بیش از ۷۵۰ پایگاه نظامی در حدود ۸۰ کشور دارد.
به نظر من نیروی اصلی ایران سپاه هست که با تجهیزاتی که دارند.با ارتش اگر ادغام بشوند.بین هفت کشور نظامی قرار میگیره تنها برتری ارتش های جهان نسبت به ایران قدرت هوایی این کشورها می باشد.که ایران تا چند ده دیگه میتونه این ضعف رو هم جبران کند.
توجه داشته باشید که هم سپاه و هم ارتش هم در این گونه رتبه بندی ها حساب میشه،مثل آمریکا که تفنگداران دریایی هم با اینکه از نیرو دریایی و نیروی زمینی جداست،حساب میکنن
عزیزم سپاه در هیچ کجا جز آمار نیست خود سپاه ۵۰۰ هزار نفر پرسنل داخلی داره در خارج بماند …
بعدشم همه نیروی دریایی جز ارتش هستش ولی نیرو های پیمانکاری خصوصی با وجود حضور کنار ارتش آمریکا در عراق و … جز آمار آمریکا ذکر نمیشه
مطمنم ایران اگه آمار سپاه هم ذکر بشه مطمنن جز ۵ قدرت برتر میشه الان فناوری هایپر سونیک در اختیار سپاه هستش که ۴ ، ۵ کشور دارا هستند …
جوش میزنی چرا؟؟ مطمئن باشسپاه رو شمرده . همینقدرن. حالا تو میخوای بگی اولیم باشه اول . اصلا جمعیت ایران ۵۰۰میلیون نفره خوبه؟
هان تو چرا به تریز قبات برخورد؟
نترس اربابت این خودشیرینی رو بحسابت واریز میکنه
کریم؟ کدوم کریم ؟ ما اربابمون مردم ایران هستن نه روس و چین نه غرب . اصلا اولیم خوبه ؟ مرد حسابی آمار اینا واقعیه مثل آمار اینجا فیک نیست درصد روی هوا روی حدس و گمان بدند . توهم زده هستی کریم و مثل تو زیاده . من آدمی واقع بین هستم . خود مسئولان در مصاحبه هاشون از واژه ابرقدرت در مورد همونا که تو فکر میکنی ارباب ما هستند استفاده میکنند . مگر میشه قدرت نظامی با شعار و آمار دروغ بالا بره؟ اینجا حرف حسابه حرف درست نه شعار و آمار دروغ . جمعیت ما با نوزاد و کودک به ۸۵ میلیون نمیرسه . جز اینه؟ یه فراخوان زدن استخدامی ارتش و نیرو انتظامی برو ببین چقدر شرکت کردند ؟! دلیل مشارکت پایین حقوق و مزایای پایین پلیس و ارتش هست . سپاه هم در این آمار قطعا حساب شده . مگر میشه بزرگترین نیروی خاورمیانه رو حساب نکنند . پس لطف کن چرت نگو . آمار درسته شکی نیست . همینقدریم . حالا تو بگو بیش یا کم فرقی نمیکنه . مشکل اینجاست امثال تو توهم زدید و انتظار دارید همه با توهم شما موافق باشند و هر شخص مخالفت کرد انگ میزنید بهش . فعلا برو پیش اربابت پوتین همون روس که اونقدر از مردم این سرزمین رو کشت که خدا میدونه همون روس که بخش عظیمی از ایران رو برای همیشه از مام میهن جدا کرد . بپر بغلش . یا متوهمی یا یک توده ای .
هر چی بدبختی داریم از …
کره شمالی هم نیروی نظامی قوی ولی مردمش توی فلاکت زندگی میکنند
فقر توی تمام دنیا وجود داره. ایران و آمریکا و ژاپن و …. نداره. آدم فقیر همه جا بدبخته. تو هر کشوری بری فقیراش مینالن. اینجا و اونجا نداره.
همینکه شب آسوده میخوابی خوشبختی . التماس تفکر
کدوم آسودگی؟!! با این سرباز گیری اجباری
انتحاری های تروریست های د.اعش و طالبان تو روز روشن وسط ایران (کرمان) هم قتل و عام راه می اندازند
از لحاظ نیروی زمینی فقط ارتش. .. سپاه اصلا عددی نیس
بدبختیش اینجاست که ازارتش مانمیترسندوخوشبختیش اینه که مرگشون سپاه هست جانم فدای سپاه..
ارتش وسپاه برادریم
اسپند براخودت دود کن پرفسور
توانایی فناوری نظامی روسیه پایینه؟! روسیه جزو معدود کشورهایی هست که توانایی تولید جنگنده نسل ۵، موشک هایپرسونیک و ناو هواپیمابر رو داره. به پای چین و آمریکا نمیرسه ولی حداقل از ژاپن و کره جنوبی فناوری نظامی اش بالاتره.
با سلام
دوست عزیز اینجا در مورد نیروی زمینی و تسلیحات نیروی زمینی مثل تانک صحبت شده صرفاً
روسیه تجهیزاتش برای زمان جنگ جهانی دوم و جنگ سرده، وگرنه با این حجم ادوات دو روزه اکراین رو میگرفت
اگه آمریکا و کشور های اروپایی پشت اوکراین نبود تا الان روسیه پیروز قطعی جنگ شده بود
یاوه نگو ای ملعون ساندیس خور که وطن رو به روس ها فروختی
باز توی ..پیدات شد! ترول بدبخت.
ساندیس بخوری بهتر از اینه که گوش و چشمت رو بدی به رسانه های دشمن ایران و ایرانی و هر چی گفتن باور کنی و کم کم میشی وطن فروش نا خواسته.
محمود جان مادرت چی میزنی ؟
ادب خوبه
مگه چین نخریده بود الان روسیه خریده یا چین
😂😂😂😂
خان ها رو به گاری میبندن. چون از شعور پایینی برخوردارن
فعلا که همه این کشورها با این همه هارت و پورت به دست مجاهدین افغانستان و فلسطین خار و ذلیل شدند. زورشان به رزمندگان افغان و فلسطینی نرسید، زنان و کودکان رو کشتند.
ایران رتبه ۱۷همه سایت اشتباس برین سایت سازمان ملل
اسرائیلی که نیرو زمینیش از پس حماس بر نمیاد رتبه دهم داره اونوقت ایرانی که یه گوشه کوچیک نیروهای یعنی سپاه قدس گردن داعشی رو شکستن که روسیه ازش میترسید رتبه ۱۵
با عقل جور در میاد ؟
اونی که گفته نیروی زمینی ایران به ارتشه باید بدونه که هشت سال جنگ رو سپاه با دست خالی اداره کرد الان که دیگه قابل مقایسه نیست .
این سایت هم آمارش خیلی داغونه کره جنوبی رو گذاشته سوم روسیه رو گذاشته پنجم
اشتباه همینه که ما داریم ادعا میکنیم ک کی میتونه بیشتر بکشه . واقعا وجود آدمیزاد اشتباهی بیش نیست . اگه خدایی باشه آدمیزاد رو نباید میآورد تا کلاس بزارن ک کی میتونه بیشتر بکشه . تاسف
سلام این اماروارقام بدون احتساب قدرت نظامی سپاه هست و فقط ارتش قدرتمند ایران را حساب کردن اگه قدرت سپاه را محاسبه کنن در رده ۵ یا ششم دنیا قرار داریم
امریکا تعداد پرسنل ارتشش زیادی چون بخاطر یه اشتباه کوچیک که نیروش مرتکب شده اخراجش نمیکنه ولی متاسفانه جمهوری اسلامی ایران بخاطر یه موضوع کوچیک نظامی ک هشت سال کار کرده رو اخراج میکنه و طرف رو بدون هیچ حرفه دیگه ای بیرون میکنن و با زندگیش بازی میکنن
همه رو اشتباه نوشتید مثلا اسراییل خیلی بیشتر از ۴۸فروند هلیکوپتر تهاجمی داره بالای ۸۰تا فقط اپاچی داره اصلا اطلاعاتتون درست نیست درسته همه رو کپی کردید و اینجا گذاشتید ولی از جای اشتباه کپی کردید،😂😂😂😂
فقط نمیدونم معیار ، توانایی فناوری نظامی چطور سنجیده شده و به سه دسته پایین،متوسط و بالا تقسیم شده.مثلا چطوریه که کره جنوبی بالاست،اسپانیا متوسطه و روسیه پایین؟
حتی اگر آمار بین المللی باشه دسته بندی غلطه
بطور مثال عربستان چند بار شکست خورد
اسرائیل در حال شکسته
پاکستان توان اداره کشورش را نداره
اوکراین در حال هزیمته
آمار غلطه
کره
ژاپن
مصر
قدرت نظامی به تعداد نفرات انسانی نیست به تکنولوژی تسلیحات هست
تا جنگ نشه مشخص نمیکنه کی از همه قویتر
ولی خب ایرانی همیشه پرچمش بالا بود و بالا خواهد ماند🇮🇷🇮🇷🇮🇷💪
این رتبه بندی اشتباه رو ساختن تا ببینند نظر ما راجعب نیروی زمینیه خودمون چیه. از سپاه و ارتش قویتر بسیج ۲۰ ملیونی
جالب اینجا است که در این فهرست نام شش کشور اسلامی دیده می شود!! شش کشور مدعی اسلامی!!
و بعد این ها نمی توانند دشمنان را تا بود کنند؟!!
یک دولت مدعی یهود، این طور مسلمانان را می کشد و این همه قدرت های با ادعای اسلام هیچ….
تمام چرته ژاپن کره المان و ایتالیا شایداز نظر نرم افزاری سطح بالا باشند ولی ارتش انچنان قوی ندارندیا مصر واسراییل وترکیه رو بالاتر از ایران قرار داده یا روسیه رو پنجمین قدرت امریکا اگه براورد کنه روسیه تا این حدضعیف شده یه ساعت هم مجال نمیده
سال ۵۳ برنامه ای که ایران داشته بعداز ۲۵ سال یعنی سال۱۳۸۰ بعد فرانسه پنجمین قدرت از نظر تسلیحاتی باشه الان۴۰سال فقط از انقلاب میگذره هنوز در رده های دوروبر۱۵ قرار داریم خدا لعنت کنه انگلیس روباه مکارو چینو روسیه گربه نره چی به روزگار کشور میارند اولین دشمن ما انگلیسه بعد روسیه وبعد چین واخرشم اسراییل وعربستان اینا از پیشرفت ایران هراس دارند نه امریکا چون به قولی دنیا یک بار دیگر تکرار خواهد شد وایران و المان برا جهان سلطه خواهند داشت .ابرقدرتا این را می دانند وبا ایران دشمند نا با نظام با ملت ایران دشمند وگرنه سران در همه کشورها عوض می شوند و قدرت دست به دست میشوند ولی حیف سران ما قدر مردم شجاع ونترس ما را نمی دانند
عذر خواهم منتهی در واقعیت چیز دیگری هست آمارهای تان تاحدودی آلبالو گیلاس می چیند نیاز به بروز رسانی و تحلیل های واقع بینانه تری هست
نه تنها در مورد این پست بلکه در پست های دیگری هم این قضیه را دیده ام
قربون شکلت اینا که نوشتی اشتباهه اشتباه
خوشحالم که ایران هم تو لیسته ، اما یه مشکلی که ایران داره اینه که از نیروی زنان زیاد استفاده نمیکنه ، اما آمریکا ، انگلستان ، نروژ و کره و .. استفاده میکنن.
آمریکا یک اشغالگر است و اون ۸۰ کشوری هم که پایگاه نظامی در اختیارش قرار داده ترسو و چیره خوار آمریکاست که بزودی مستعمره آمریکا خواهند شد. (در آمریکا آفتاب غروب نخواهد کرد).
مثال سابقی که به بریتانیا اختصاص داشت الان به آمریکای اشغالگر نسبت داده خواهد شد.
بله مثل الان ایران که توسط یه … اشغال شده.
البته ایران باستان که ۳۰۰ هزار در زمان داریوش بزرگ سپاه داشت قوی ترین سپاه تاریخ محسوب میشه
گمشوبابا بااین رده بندیت اسرائیل چطوری دهمین قدرت نظامیه جهانه که حماس با کلاشینکف وآرپیچی زده دمارشو درآورده اونوقت ایرانوگذاشته۱۵دنیاایران وایرانی بره میدون هیچ کشوروقدرتی جلودارش نیست
لطفاً چرت نگو اگر بخاطر گروگانهاش نبود حماس و فلسطین رو یه هفته ای صاف زمین کرده بود
معلومه ۱۰ درصد کشته شده هاش فقط سرباز های خود اسرائیلی خود زنی کردند
حماس یارو دو تا سربازی که از اسرائیل گرفته بود رو ول می کنه بعد اینا می رن بعد داد می زنن هی ما خودی هستیم بعد خودی های خودشون اینارو می زنن می کشند
این به گروگان هایش هم رحم نکرده بعد به خاطر گرو گان هاش نتونسته جلوی حماس بگیره
خیلی بدبختی که از ظالم خوشت میاد و از مظلوم بدت می یاد
غرب زده بیچاره خود اسرائیل اینطوری ماله نمی کشید
داداش من مگه یک سال و دو ساله که اسرائیل داره با حماس میجنگه چندین جنگ و تنش های کوچیک داشتن . نیروی زمینی اسرائیل فوق العاده ضعیفه به گفته خود رسانه های تحلیلی غربی . همه چیز که تجهیزات نیست
داعش رو روسیه و آمریکا شکست دادن نه ایران
یا اوالفضللللللل . داعش رو آمریکا و روسیه شکست دادند ؟
وقتی داعش ۸۰ درصد سوریه رو گرفته بود روسیه دیگه امیدی به نجات نداشت و کشید کنار ایران وایساد و داعش رو شکست داد . آمریکا هم که گاو پیشونی سفیده واقعا جای تعجبه که میگید آمریکا داعش رو شکست داد
خود ترامپ تو انتخابات آمریکا گفت داعش رو اوباما و کلینتون ساخته . اونوقت چیزی که ساخته رو شکست بده ؟
داعش فقط منافع آمریکا رو برآورده میکرد عجیبه که شما انقدر راحت خام سیاست فریب آمریکا شدید؟
آمریکا قدرت بلامنازع جهان تا چند قرن آینده هست و خواهد بود” ولی به ما چ ما هم ایرانیم
پر واضحه که آمریکا رو به افوله
پس الکی با آمریکا شاخ به شاخ نشوید الکی رجز نخوانید بقول حافظ :آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
و جالبتر اینکه ایران رتبه ۱۵ پایگاه نظامی پیشرفته امریکای رتبه اول رو شخم زد و امریکا نتونست جواب بده
کجارو شخم زد ؟ امریکا نفر دوم ایرانو زد ایران چیکار کرد چند تا سربازو زد 🙂 اونم با چندتا پیغام صلح . برا امثال شما هم میگن انتقام سخت 🙂
استاد عین الاسدی که ایران اونموقع زد باعث شکستن وجهه آمریکا تو منطقه شد که الان عراق هم به خودش جرئت میده عین الاسد رو یزنه یمن هم کشتی آمریکایی رو میزنه و کشور های منطقه خواستار رفتن آمریکا از منطقه هستن . این همون چیزیه که حاج قاسم میخواست که با شهادتش عملی داره میشه
این که آمریکا از منطقه بره و منطقه دست ایران بیفته کم چیزیه که شما با این تحلیل سیاسیتون انتقام سخت رو مسخره میکنید
ماشااله کلاه سبزهای عزیز
پس لطفا به بعضیا بگید….ناشنا نکنن منطقه رو بوی گندشون برداشته