ایزیس الوآ فریرا آلوس به صورت زودرس از طریق عمل سزارین در برازیلیای برزیل به دنیا آمد و چند ماه اول زندگی خود را در بخش مراقبتهای ویژه گذراند. زمانی که او در ۵ ماهگی تحت عمل جراحی قرار گرفت، پزشکان متوجه شدند که او دو کلیه اضافی دارد. تنها ۱ درصد جمعیت جهان با چنین ویژی ای به دنیا می آیند.
نیاز احمد، جراح پیوند کلیه در بیمارستان دانشگاهی سنت جیمز در لیدز، گفت: «خیلی نادر است که کلیههای اضافی کاملاً سالم باشند. یک در یک میلیون احتمالش وجود دارد.»
پزشکان متوجه مشکل کلیوی ایزیس در زمانی که هنوز در رحم مادرش تالیا سیلوا آلوس بود، شدند، اما مطمئن نبودند دقیقاً مشکل چیست. کلیه بالایی در سمت راست ایزیس که اکنون ۱۳ ماه دارد خارج شد، زیرا انسدادی باعث تجمع ادرار و بزرگ شدن آن گردید که به خاطر باد کردن شکم بر سایر ارگانها فشار می آورد. ۳ کلیه باقیمانده او به طور عادی کار میکنند.
پزشک متخصص اورولوژی کودکان هیلو بوسون که ایزیس را عمل کرده است، به رسانههای محلی گفت: «ممکن است سوال خیلی ها باشد که آیا این کلیهها میتوانند در آینده مشکلی ایجاد کنند؟ ممکن است ایجاد کنند، اما احتمالاً هیچ اتفاقی نمیافتد. بنابراین، نظارت بالینی برای یک دوره طولانی، احتمالاً تا بزرگسالی ضروری است.»
تالیا ۲۱ ساله، مادر ایزیس گفت: «دختر من منحصر به فرد است.»
کلیه برداشته شده او نمیتواند پیوند زده شود زیرا رگهای خونی آن طبیعی نیستند.
کلیههای باقیمانده همچنان به طور عادی کار میکنند و ممکن است در طول زندگی هیچ تفاوتی با سایرین ایجاد نکنند. البته پیش از این، دو برادر لتونیایی که متوجه شدهاند چهار کلیه دارند، این ویژگی را دلیلی برای توانایی آنها در نوشیدن الکل بیشتر نسبت به دوستانشان می دانند.
کلیهها تنها ارگانی نیستند که ممکن است چندتا از آنها در بدن وجودداشته باشد. زنانی که با دو رحم به دنیا میآیند، مورد بسیار رایج تری هستند.
استغفرالله
خب عکس رو شطرنجی میکردید لامصب ها. البته چشمم رو بستم. صفحه رو کشیدم پایین و صورتم رو سریع برگردوندم
بای تا ابد
مردم دیوانه 🤣