۱۰ مورد از غمگین ترین کشورهای جهان؛ از سوریه و نیجر تا آفریقای مرکزی

۱۰ مورد از غمگین ترین کشورهای جهان؛ از سوریه و نیجر تا آفریقای مرکزی

در این مقاله نگاهی به ۱۰ کشور غمگین دنیا خواهیم داشت.

۱۰. نیجر

امتیاز کل: ۸۰

بانک جهانی تخمین زده که بیش از ۴۰ درصد از جمعیت نیجر در سال ۲۰۱۹ زیر خط فقر ملی زندگی می‌کردند. سازمان خواربار و کشاورزی گزارش داده که بیش از ۲.۱ میلیون نفر در نیجر با کمبود مواد غذایی مواجه هستند که به دلیل تغییرات آب و هوایی و چالش‌های زیست‌محیطی تشدید شده است.

۹. چاد

امتیاز کل: ۸۱.۷

طبق گزارش بانک جهانی، بیش از ۴۰ درصد از جمعیت چاد در سال ۲۰۱۸ زیر خط فقر ملی زندگی می کردند. بر اساس گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، چاد میزبان بیش از ۴۷۰,۰۰۰ پناهنده و پناهجو بوده که به منابع و خدمات محدود این کشور فشار وارد می کند.

۸. بوروندی

امتیاز کل: ۸۱.۷

بانک جهانی تخمین زده که بیش از ۶۰ درصد از جمعیت بوروندی در سال ۲۰۱۹ زیر خط فقر ملی زندگی می‌کردند. موسسه اقتصاد و صلح، بوروندی را به عنوان یکی از کشورهای جهان با کمترین میزان صلح رتبه‌بندی کرده که ناآرامی‌های سیاسی مداوم باعث بی‌ثباتی و آزار شهروندان می‌شوند.

۷. سوریه

امتیاز کل: ۸۶.۷

مرکز تحقیقات سیاست سوریه تخمین زده که بیش از ۸۰ درصد از مردم سوریه تا سال ۲۰۲۱ زیر خط فقر زندگی می کردند، در حالی که این رقم قبل از جنگ ۲۸ درصد بوده است. آژانس پناهندگان سازمان ملل گزارش داده که بیش از ۶.۷ میلیون سوری در این کشور آواره شده و میلیون ها نفر دیگر به دلیل درگیری و خشونت به دنبال پناهندگی به خارج از کشور هستند.

۶. یمن

امتیاز کل: ۸۶.۹

به گزارش UNDP، یمن با شاخص توسعه انسانی ۰.۴۷۰ تا سال ۲۰۲۰ یکی از پایین‌ترین رتبه‌ها در جهان را به خود اختصاص داده است. سازمان بهداشت جهانی تخمین زده که حدود ۲۰ درصد از جمعیت یمن از اختلالات سلامت روان رنج می برند که این میزان احتمالاً با ادامه درگیری ها و بحران های انسانی تشدید خواهد شد.

۵. هائیتی

امتیاز کل: ۸۷.۱

بانک جهانی تخمین زده که بیش از ۶۰ درصد از جمعیت هائیتی زیر خط فقر ملی زندگی کرده و بسیاری از آنها با فقر شدید روبرو هستند. بر اساس برنامه جهانی غذا، بیش از ۴.۴ میلیون نفر در هائیتی کمبود غذایی دارند که ناشی از بلایای طبیعی و چالش‌های اقتصادی تشدید بوده است.

۴. سودان جنوبی

امتیاز کل: ۸۷.۳

بنابر گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA)، ۷.۲ میلیون نفر در سودان جنوبی در سال ۲۰۲۲ به کمک های بشردوستانه نیاز داشته اند که بیش از نیمی از جمعیت این کشور را شامل می شود. بانک جهانی تخمین زده که تولید ناخالص داخلی سودان جنوبی در سال ۲۰۲۰ تنها ۲۴۶ دلار بوده که در میان پایین ترین میزان تولیدات در جهان است.

۳. افغانستان

امتیاز کل: ۸۸.۹

بانک جهانی تخمین زده که بیش از ۵۴ درصد افغان‌ها در سال ۲۰۱۹ زیر خط فقر ملی زندگی می‌کردند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO)، افغانستان یکی از بالاترین نرخ‌های افسردگی و اختلالات روانی در جهان را دارد که با سال‌ها درگیری و ناامنی تشدید شده است.

۲. جمهوری آفریقای مرکزی (CAR)

امتیاز کل: ۹۰

شاخص توسعه انسانی (HDI) با امتیاز ۰.۳۹۷ در سال ۲۰۲۰، جمهوری آفریقای مرکزی را در میان پایین ترین رتبه ها در جهان قرار می دهد. برنامه جهانی غذا گزارش داده که ۲.۸ میلیون نفر در این کشور به دلیل درگیری و آوارگی به کمک های بشردوستانه نیاز دارند.

۱. جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC)

امتیاز کل: ۹۱.۲

بانک جهانی تخمین زده که بیش از ۷۰ درصد از جمعیت جمهوری دموکراتیک کنگو در سال ۲۰۱۸ زیر خط فقر ملی زندگی می‌کردند. شاخص جهانی صلح، جمهوری دموکراتیک کنگو را به‌ عنوان یکی از کشورهای جهان با کمترین میزان صلح رتبه‌بندی کرده که درگیری‌های مداوم باعث بی‌ثباتی و آزار شهروندان این کشور شده است.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود