موشکهای جنگی یکی از ابزارهای نظامی پیشرفته و قدرتمند هستند که تعدادی از کشورها در جنگها و تنشهای منطقهای آنها را به کار میبرند. این موشکها میتوانند اهداف مختلفی را از فواصل دور و با دقت بالا بزنند و اغلب دارای سربارههای هستهای، شیمیایی یا بیولوژیکی هستند.
بر اساس گزارشهای موجود، کشورهایی که فناوری تولید موشکهای جنگی دارند، به ترتیب زیر هستند:
آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلستان، هند، اسرائیل، پاکستان، ایران و کره شمالی از فناوری تولید موشکهای بالستیک، موشکهای کروز، موشکهای هوا به هوا، موشکهای هوا به زمین و موشکهای زمین به زمین برخوردار هستند، اما هر کدام به تنهایی فناوریهای منحصر به خود را نیز دارند.
به گزارش اقتصاد نیوز، آمریکا در حال توسعه موشکهای هایپرسونیک است که میتوانند با سرعت بیش از صوت حرکت کرده و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند. روسیه و کره شمالی موشکهای هایپرسونیک تولید کردهاند که میتوانند با سرعت بالاتر از ۲۰ ماخ حرکت کرده و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند.
چین و ایران فناوری موشکهای هایپرسونیک دارند که میتوانند با سرعت بالاتر از ۱۰ ماخ حرکت و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند. فرانسه، انگلیس، اسرائیل و پاکستان در حال توسعه موشکهای هایپرسونیک هستند که میتوانند با سرعت بالاتر از پنج ماخ حرکت و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند.
هند نیز موشکهای هایپرسونیک تولید میکند که میتوانند با سرعت بالاتر از شش ماخ حرکت و از سیستمهای دفاع موشکی عبور کنند.
یه خبر بود که ایران با زرنگی و بورسیه کردن و دادن ارز دانشجویی طی این ۴۰ سال تونسته دانش خیلی چیزها رو وارد کنه.
مثلا تو هوا فضا اگه یادتون باشه خیلیا رفتن هلند اوکراین سوئد امریکا کانادا. اکثرشونم دانش رو منتقل کردن.
یا تو پهپاد همین هفته گذشته بی بی سی گفت ایران با فرستادن دانشجو تونسته شبیه سازی های پهپادی و دانش و تکنولوژی ها رو بگیره و منتقل کنه ایران. حتی از ازمایشگاه های دانشگاه های غربی استفاده کردن برای شبیه سازی پهپادها.
تو رادار و الکترونیک هم کلی دانشجو فرستاد و دانش رو منتقل کردن داخل.
بعد یه سری میگن نه کپی چینه.
…شعر نگو بابا