تا زمانی که شخصی با این ویژگی ها پیدا نکرده اید وارد رابطه عاطفی نشوید

تا زمانی که شخصی با این ویژگی ها پیدا نکرده اید وارد رابطه عاطفی نشوید

در دنیایی که مملوء از روابط عاطفی ناپایدار است، باید پای کسی ماند که واقعاً شخص ویژه ای باشد. بنابراین تا زمانی که کسی را پیدا نکرده اید که این ویژگی ها را داشته باشد، وارد رابطه عاطفی نشوید.

۱- پختگی عاطفی

پختگی عاطفی این امکان را به فرد می دهد که بتواند موقعیت های مختلف را با درک، همدلی و صبر مدیریت کند. پختگی عاطفی یعنی بدانید که چه زمانی عذرخواهی کنید، چه زمانی سازش کنید و چه زمانی پای عقیده و موضع خود بمانید.

پیدا کردن کسی با چنین ویژگی ای کار ساده ای نیست. اما ارزش صبر کردن را دارد.

در یک رابطه ی فاقد پختگی عاطفی، رفتارها آنی و فکر نشده اند، دعوا و مشاجره به وفور و اغلب بر سر کوچک ترین چیزها رخ می دهد و نوسانات احساسی شدیدی وجود دارد، امری که در نهایت به شکست رابطه خواهد انجامید.

۲- صداقت

صداقت در هر رابطه ای الزامی است. بدون آن، اعتماد از میان می رود و رابطه از هم می پاشد.

صحبت از دروغ های بزرگ نیست. حتی دروغ های مصلحتی کوچک هم می توانند به اعتماد میان طرفین رابطه لطمه بزنند. بعد از شنیدن اولین دروغ کوچک از شریک عاطفی تان، اعتمادتان را به او از دست خواهید داد و از آن زمان، به هر چه که بگوید شک خواهید داشت.

۳- مهربانی

آیا می دانستید که به لحاظ علمی ثابت شده که ویژگی مهربانی، دوام رابطه عاطفی را بالا می برد؟ پژوهش ها نشان داده زوج هایی که نسبت به هم مهربان هستند، احتمال باهم ماندن آن ها بیشتر است.

منظور این نیست که صرفاً حس دوست داشته شدن کنید. مهربانی راه را برای حل سالم تر دعواها و مشاجرات هموار می کند و باعث می شود در مواجهه با اختلافات درک و همدلی بیشتری وجود داشته باشد.

در حقیقت، مهربانی در رابطه عاطفی مانند چسب عمل می کند، به طوری که به رابطه ی میان شما و شریک عاطفی تان غنا می بخشد و این امکان را می دهد که بتوانید از موقعیت های طوفانی زندگی با همراهی یکدیگر و با قدرت عبور کنید.

۴- حمایتگری

همه ی ما در مسیر زندگی با فراز و نشیب هایی رو به رو می شویم که گاهی بر آن پیروز می شویم و گاهی هم از آن ها شکست می خوریم. داشتن شریک عاطفی ای که در تمامی این موقعیت ها کنارتان باشد، حامی رویاهایتان باشد، در زمان غم به شما روحیه دهد و از موفقیت شما خوشحال شوید، بسیار باارزش است.

حمایتگری تنها این نیست که در زمان سختی کنار یکدیگر باشید، بلکه باید بتوانید از موفقیت های یکدیگر هم خوشحال شوید. حمایتگری یعنی شریک عاطفی تان به شما باور داشته باشد، حتی زمانی که خود شما خودتان را باور ندارید.

بنابراین تا پیدا شدن کسی که چنین حمایتی از شما داشته باشد صبر کنید، کسی که خود را در مسیر زندگی شما شریک بداند و مملوء از عشق و درک باشد. چرا که در نهایت همه ی ما به کسی نیاز داریم که باورمان داشته باشد.

۵- استقلال

مستقل بودن در رابطه عاطفی یعنی اینکه شما هویت، علائق و آرزوهای خودتان را داشته باشید، اما در عین حال، جزئی از یک کل دو نفره باشید. یعنی اینکه بتوانید هم از زمان تنهایی تان لذت ببرید، و هم از زمان باهم بودن تان.

بنابراین به دنبال کسی باشید که برای فردیت و استقلال شما احترام قائل باشد.

برخی تصور می کنند در یک رابطه عاطفی، طرفین رابطه باید از یکدیگر جدایی ناپذیر باشند، به طوری که همه چیز باید دو نفره انجام شود و به ندرت کاری را به تنهایی انجام دهند. این وضعیت شاید در ابتدای رابطه خوشایند به نظر برسد اما به مرور آزاردهنده خواهد شد و احساس خواهید کرد که فردیت و استقلال خود را از دست داده اید.

۶- شوخ طبعی

زندگی ما مملوء از چالش های مختلف است و چه بهتر که برای عبور از آن ها از معجزه ی خنده کمک بگیریم. شریک عاطفی ای که بتواند در دشوارترین لحظات زندگی، شما را به خنده اندازد، بدون شک گنجی کمیاب است. منظور این است که بتواند به شما روحیه دهد و در روزهای سخت زندگی به شما شادی بخشد.

هرگز قدرت شوخ طبعی را دست کم نگیرید. این همان راز مخفی ای است که اوقات سختی را تبدیل به ماجراجویی های مشترک می کند و به پیوند میان شما و شریک عاطفی تان استحکام می بخشد.

۷- قابل اعتماد بودن

اعتماد سنگ بنای هر رابطه ای است. بدون آن، هر قدر هم که کسی را دوست داشته باشید، رابطه تان دوام نخواهد آورد. قابل اعتماد بودن یعنی پای قول های خود بمانید، محرم اسرار یکدیگر باشید و قابل اتکا باشید.

پژوهشی نشان داد قابل اعتماد بودن مهم ترین ویژگی ای بود که افراد برای داشتن یک رابطه عاطفی بلند مدت به دنبال آن بودند. این ویژگی در رتبه ای بالاتر از داشتن ظاهر خوب، شخصیت عالی و حتی درآمد بالا قرار گرفته بود.

بنابراین تا زمانی که کسی را پیدا نکرده اید که قابل اعتماد بودنش بارها و بارها ثابت شده باشد، وارد رابطه عاطفی نشوید. چون بدون این ویژگی، هیچ پیوند واقعی یا حس امنیتی در رابطه وجود نخواهد داشت.

منبع: hackspirit
دیجیاتو
بدون نظر

ورود