برنامه ویژه وزارت گردشگری برای سفر اینفلوئنسرهای چینی به ایران

برنامه ویژه وزارت گردشگری برای سفر اینفلوئنسرهای چینی به ایران

بعد از برگزاری اولین دور از برنامه ی ویژه ی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برای سفر اینفلوئنسرهای چینی به ایران که در ماه های گذشته انجام شد، این وزارتخانه از ورود گروه دوم اینفلوئنسرهای چینی به کشورمان در روزهای اخیر خبر داده است.

به گفته ی یک مقام وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، این اینفلوئنسرهای چینی که دنبال کنندگان چند میلیونی در فضای مجازی چین دارند، برای تولید محتوای گردشگری درباره ی جاذبه های ایران به کشورمان دعوت شده اند. همچنین به گفته ی او، در این پروژه، هدف شبکه های اجتماعی ای است که مصرف کننده ی بیشتری در چین دارند.

خبرگزاری «ایلنا» هفته ی گذشته مصاحبه ای با برخی از اینفلوئنسرهای چینی که به تازگی به ایران سفر کرده بودند داشت. یکی از این اینفلوئنسرهای چینی در این مصاحبه گفته بود: «مردم ایران خیلی شاد و خوشحال هستند اما در چین فشار کار و زندگی به اندازه‌ا‌ی‌ است که حالت ناراحتی را می‌توان در عموم جامعه شاهد بود. در ایران اما اینگونه نیست.»

اینفلوئنسرهای چینی

خبرگزاری دولتی «ایسنا» درباره ی برنامه ی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برای سفر اینفلوئنسرهای چینی به ایران نوشته است:

سرپرست دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از برگزاری چهار تور آشناسازی با عنوان «پروژه سلام ایران» و به دنبال آن، سفر ۲۰ اینفلوئنسر جوان چینی به کشور خبر داد.

مسلم شجاعی گفت: پروژه «ایران سلام» با چهار موضوع طبیعت و تنوع اقلیمی، تاریخی و فرهنگی، جاده ابریشم و خوراک در ۱۲ استان کشور با لحاظ کردن تکراری نبودن مسیرها و جاذبه‌ها برای اینفلوئنسرهای چینی برنامه‌ریزی و برگزار شده است.

او با بیان اینکه ۲۰ اینفلوئنسر چینی با بیش از ۶۰ میلیون دنبال‌کننده با سفر به مناطق مختلف کشورمان محتوا تولید می‌کنند، گفت: با توجه به سلیقه‌های مختلف گردشگران، مقاصدی با محصولات و توانمندی‌های متنوع برای گروه‌های چینی برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی ادامه داد: گروه نخست، با موضوع تنوع اقلیمی و طبیعت از ۲۶ بهمن تا ۳ اسفند با سفر به استان‌های تهران، هرمزگان و کرمان از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی این استان‌ها بازدید کردند.

اینفلوئنسرهای چینی

او اضافه کرد: این گروه تنوع اقلیمی و طبیعت دمای منفی را در پیست اسکی توچال و دمای بالای ۲۰ درجه را در سواحل خلیج‌فارس در جزیره قشم تجربه کرد. حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، پل طبیعت، بازار تجریش در تهران، موزه مردم‌شناسی هرمزگان، جزیره ناز، دره ستارگان و جنگل حرا در جزیره قشم، باغ موزه هرندی و باغ شازده در کرمان و کویر لوت در شهداد از جمله جاذبه‌هایی بودند که اینفلوئنسرهای طبیعت و تنوع اقلیمی آنها را دیدند.

شجاعی ادامه داد: گروه دوم از اینفلوئنسرهای چینی با موضوع تاریخی و فرهنگی، از روز جمعه ۴ اسفند با سفر به شهرهای کاشان، اصفهان، یزد، میبد، شیراز و تهران، باغ فین، میدان نقش جهان، مسجد شیخ لطف‌الله، عمارت عالی‌قاپو، کلیسای وانک، امیر چخماق، یخچال میبد، پاسارگاد، باغ ارم، سعدیه، حافظیه و تخت‌جمشید را دیدند و با تولید محتوای گردشگری، آنها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند. در روز پایانی سفر، این گروه پس از بازدید از چند جاذبه فرهنگی ـ تاریخی تهران مثل کاخ گلستان، موزه ملی و کاخ نیاوران، پایتخت ایران را به مقصد چین ترک می‌کنند.

سرپرست دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی گفت: برای گروه سوم از اینفلوئنسرهای چینی با موضوع جاده ابریشم با توجه به موضوع فعالیت بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی جاده ابریشم برنامه‌ریزی شده است. این گروه در ابتدای سفر از کاخ گلستان و موزه ملی بازدید خواهند داشت و در ادامه غار نمکی، کاروانسرای ده نمک در گرمسار، آثار تاریخی سمنان، دامغان، شاهرود و میامی را می‌بینند. گروه جاده ابریشم سپس با حرکت به سمت خراسان‌رضوی آثار تاریخی و فرهنگی نیشابور، مشهد و توس را می‌بینند و با سفر به طرقبه از مکان‌های تفریحی و تاریخی همچون تله کابین گزارش تهیه خواهند کرد.

اینفلوئنسرهای چینی

او افزود: گروه چهارم از اینفلوئنسرهای چینی نیز با عنوان گردشگری خوراک پس از ورود به کشورمان با جاذبه‌های استان‌های قزوین، زنجان، گیلان و آذربایجان‌شرقی به ویژه در بخش گردشگری خوراک آشنا خواهند شد.

شجاعی گفت: سفر بلاگرها و اینفلوئنسرهای چینی به ایران به این دلیل در این فصل انتخاب شده که با عید بهاره چینی مقارن است.

او با بیان اینکه هر یک از اینفلوئنسرهای چینی، میانگین بیش از ۳ میلیون بازدیدکننده در فضای مجازی دارند، اظهار کرد: در این پروژه تلاش کردیم شبکه‌های اجتماعی را انتخاب کنیم که محتوای گردشگری کمتری از ایران در آنها نشر شده است و مصرف‌کننده بیشتری در چین داشته باشند؛ شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک، رِد و ویبو، از جمله شبکه‌های مجازی مهمی هستند که این اینفلوئنسرهای جوان جاذبه‌های ایران را در آن انتشار خواهند داد.

سرپرست دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی افزود: در پایان سفر هر یک از این گروه‌ها، نشست ارزیابی با هدف دریافت نظرات و بازخوردهای هر گروه از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های کشورمان برگزار می‌شود.

شجاعی گفت: استان‌های تهران، هرمزگان، کرمان، اصفهان، یزد، فارس، قزوین، زنجان، گیلان، آذربایجان‌شرقی، سمنان و خراسان‌رضوی مقاصدی هستند که ۲۰ اینفلوئنسر چینی با سفر به آنها محتوای گردشگری تولید می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

اینفلوئنسر چینی پس از سفر به ایران: «مردم ایران خیلی شاد و خوشحال هستند»

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • محمود اسفند ۱۳, ۱۴۰۲

    چینی ها مردمانی سخت کوش، با ایمان و با پشتکاری هستند کاش برخی از مردم غبر پرست به چین و روسیه توجه بیشتری کنند