نگاهی به سهم کشورها در بازار نیمه هادی‌ها در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۷ + اینفوگرافیک

نگاهی به سهم کشورها در بازار نیمه هادی‌ها در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۷ + اینفوگرافیک

در چشم انداز فناوری امروز که به سرعت در حال تغییر است، نیمه هادی های پیشرفته باعث نوآوری در صنایع می شوند و در دستگاه های مختلف از تلفن های هوشمند گرفته تا تجهیزات مراقبت های بهداشتی به کار می روند. اینفوگرافیک زیر، ظرفیت پیشرفته ریخته‌گری نیمه هادی ها را بر اساس کشور، برای سال ۲۰۲۳ و پیش‌بینی‌های سال ۲۰۲۷ را به تصویر کشیده است. این داده‌ها از TrendForce استخراج شده که در دسامبر ۲۰۲۳ منتشر شده است.

کدام کشورها بیشترین ظرفیت تولید نیمه هادی ها را دارند؟

فرآیندهای پیشرفته در مقابل فرآیندهای بالغ در صنعت نیمه هادی ها

فرآیندهای تولید پیشرفته نیمه هادی ها به گره های ≤۱۶/۱۴ نانومتری (nm) اشاره دارد. ترانزیستورهای کوچکتر به تولیدکنندگان این امکان را می دهند که تعداد بیشتری از آنها را روی یک تراشه بسته بندی کنند و قدرت پردازش و کارایی را افزایش دهند.

به عنوان مثال، آیفون ۱۵ پرو از اولین تراشه اپل استفاده می کند که با فرآیند ۳ نانومتری ساخته شده است، در حالی که پلی استیشن ۵ از تراشه ۶ نانومتری استفاده می کند.

تولید فرآیندهای بالغ (۲۸ نانومتر یا بیشتر) ارزان‌تر است و در محصولاتی که به قدرت محاسباتی قابل توجهی نیاز ندارند استفاده می‌شوند که شامل لوازم خانگی و فیتنس ترکرها است.

تایوان؛ شماره ۱ جهان

کدام کشورها بیشترین ظرفیت تولید نیمه هادی ها را دارند؟

تایوان ۶۸ درصد ظرفیت ریخته گری پیشرفته را در اختیار دارد، اگرچه انتظار می رود با افزایش ظرفیت داخلی ایالات متحده، این میزان تا سال ۲۰۲۷ به ۶۰ درصد کاهش یابد. TSMC تایوان در صدر فهرست بزرگترین تولید کننده نیمه هادی های پیشرفته قرار دارد. این شرکت ۶۰ درصد (یا نزدیک به ۱۷ میلیارد دلار) از درآمد ریخته گری نیمه هادی در سه ماهه اول ۲۰۲۳ به دست آورد.

ژاپن نیز در حال ورود به این ترکیب است و Rapidus Corp قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ تراشه های ۲ نانومتری تولید کند.

کدام کشورها بیشترین ظرفیت تولید نیمه هادی ها را دارند؟

انتظار می رود سهم ایالات متحده از ظرفیت فرآیند پیشرفته تا سال ۲۰۲۷ از ۱۲ درصد به ۱۷ درصد افزایش یابد، اگرچه بیش از نیمی از این ظرفیت از شرکت های خارجی فعال در ایالات متحده مانند Samsung یا TSMC خواهد بود.

در همین حال، در واکنش به کنترل صادرات تجهیزات پیشرفته ساخت تراشه توسط ایالات متحده، چین بر فرآیندهای بالغ متمرکز شده است. ظرفیت فرایندهای بالغ در صنعت نیمه هادی چین تا سال ۲۰۲۷ از ۳۱ درصد به ۳۹ درصد افزایش خواهد یافت.

در اینجا فرایندهای بالغ به فرایندهایی اشاره دارد که بطور گسترده مورد استفاده قرار گرفته و از نظر فنی پایدار و قابل اعتماد هستند.

منبع: visualcapitalist
دیجیاتو
بدون نظر

ورود