جواد انصافی کیست؟ از برنامه‌ی خاطره‌انگیز عبدلی و اوستا تا برمودای کامران نجف زاده

جواد انصافی کیست؟ از برنامه‌ی خاطره‌انگیز  عبدلی و اوستا تا برمودای کامران نجف زاده

بسیاری جواد انصافی را با نقش «عبدلی» در کنار امیر پارسی، در نقش «اوستا»، می شناسند. در دهه ۶۰، «عبدلی و اوستا» هر شب بعد از خبر شبکه اول سیما در برنامه‌ای طنز، به نقد مسائل روز و اجتماع می‌پرداختند و این برنامه بسیار مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته بود. جواد انصافی که علاوه بر بازیگری به عنوان نویسنده و کارگردان نیز فعالیت دارد، مدتی است که در برنامه «برمودا» کامران نجف زاده در نقش «شاغلام» به ایفای نقش می پردازد.

بیوگرافی جواد انصافی

جواد انصافی زاده، ۱۲ آذر ۱۳۳۰ در منطقه شمیران تهران می باشد. وی فارغ التحصیل دیپلم راه و ساختمان از مدرسه عالی فنی می باشد.

جواد انصافی بازنشسته روابط عمومی مخابرات است. وی در عرصه های مختلف هنری اعم از کارگردانی، نویسندگی و بازیگری به ویژه در تئاتر فعالیت دارد.

جواد انصافی به عبدلی شهرت دارد. عبدلی عنوان یک شخصیت در نمایش های تلویزیونی است که این چهره در سال های پایانی دهه شصت به ایفای نقش پرداخته است.

از سری نقش های برجسته جواد انصافی در عرصه بازیگری می توان به محله گل و بلبل، متل جهان، محله با صفا، نون و پنیر و پسته، شهر باران، اشتباه در اشتباه، خانواده پر جمعیت، لطایف الحکایات و بهار پانزده اشاره کرد.

جناب انصافی در خانواده ای مذهبی بزرگ شده است. وی در عرصه نویسندگی نیز تبحر دارد و کتاب های متعددی را به چاپ رسانده است. یکی از کتاب هایی که به نویسندگی جناب انصافی در سال ۱۳۷۷ به چاپ رسیده است، کتاب «سیاه بازی از نگاه یک سیاه باز» نام دارد.

این چهره تجربه همکاری و تحقیق مشترک با فروغ یزدان را در عرصه نویسندگی دارد. کتاب مشترک جواد انصافی و فروغ یزدان «جشن ها و نمایش های زنانه» است.

جواد انصافی در راستای تولید فیلم آموزشی «آقای ترافیک» در سال ۱۳۶۷ به عنوان یک نویسنده حضور داشت.

دو فیلم آموزشی «مخابراتی» و «انسان راه وسیله نقلیه» تحت نویسندگی، کارگردانی و بازیگری جواد انصافی به تولید رسیده اند. فیلم های آموزشی مخابراتی و انسان راه وسیله نقلیه محصول سال های ۱۳۶۸ و ۱۳۷۱ هستند.

آغاز فعالیت جواد انصافی

جواد انصافی فعالیت هنری را در سال های پایانی دهه ۵۰، با بازی در تله تئاتر «دام» آغاز کرده است. دومین تجربه تله تئاتر جواد انصافی به «نمک و نمکدان» اختصاص دارد. این تله تئاتر در سال ۱۳۶۰ به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری جواد انصافی تولید شده است.

این چهره همچنین به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری در تله تئاتر های «بمب» و «آقای کج خیال» در سال های ۱۳۶۰ و ۱۳۶۳ پرداخته است.

نخستین فعالیت بازیگری جواد انصافی به فیلم تلویزیونی «حسام الدوله» اختصاص دارد. این فیلم در سال ۱۳۶۳ تحت کارگردانی، بازیگری و نویسندگی جواد انصافی به تولید رسیده است. وی به موجب ایفای نقش در فیلم تلویزیونی «با زبان بی زبانی» به شهرت گسترده ای دست یافت. این فیلم به نویسندگی و کارگردانی جواد انصافی تولید شده است.

تعداد قسمت های فیلم با زبان بی زبانی ۵۲ قسمت برآورد شده است و انتشار اولیه آن به سال های ۱۳۶۵ الی ۱۳۶۶ از شبکه یک باز می گردد. در راستای تولید این فیلم بازیگران برجسته ای اعم از ماهور الوند، حسین یاری، ستاره پسیانی، ساعد سهیلی، لیلا حاتمی، پریوش نظریه، آزاه صمدی و دیبا زاهدی به ایفای نقش پرداخته اند.

یکی دیگر از مجموعه های تلویزیونی جذاب و مشهوری که جواد انصافی در آن هنر نمایی کرده است، غیر محرمانه نام دارد. سریال غیر محرمانه تحت کارگردانی مسعود رسام و تهیه کنندگی امیر پروین حسینی تولید شده است.

سریال غیر محرمانه محصول سال ۱۳۸۷ است. جواد انصافی در راستای بازی در این فیلم با بازیگران مطرحی اعم از مهران رجبی، فریبا نادری، رضا توکلی، سحر ولدبیگی، یوسف تیموری، سعید پیر دوست و مهرداد ضیائی به همکاری پرداخته است.

زندگی شخصی جواد انصافی

همسر او، فروغ یزدان آشوری نام دارد. فروغ یزدان آشوری، فوق لیسانس پژوهش هنری است و لیسانس طراحی لباس دارد. ثمره عشق چند ساله جواد انصافی و خانم فروغ یزدان آشوری دو پسر به نام های امیر حسین و امیر محمد است. این دو چهره در عرصه موسیقی و تئاتر فعالیت دارند.

علاقه مندی های جواد انصافی

جواد انصافی در کنار بازیگری به فعالیت کارگردانی نیز علاقه مند است. مستند های مختلفی تحت کارگردانی و تهیه کنندگی جواد انصافی به تولید رسیده اند.

نخستین مستند ساخته شده به تهیه کنندگی جواد انصافی، «تلاش» نام دارد. این مستند در سال ۱۳۶۷ در شبکه ۱ اجرا شده است.

از سری فعالیت های جواد انصافی در حوزه ساخت مستند می توان به «پست پیامی تو» در سال ۱۳۶۹، «راهی به سوی خود کفایی» در سال ۱۳۶۹ و «ارتباطات از راه دور» در سال ۱۳۷۰ اشاره کرد.

علاوه بر این، جواد انصافی به ورزش های شنا و دوچرخه سواری به شدت علاقه دارد. وی به موجب توصیه های پزشکی تعداد فعالیت ورزشی دوچرخه سواری را محدود کرده است. اما همچنان به موجب علاقه ای که به شنا دارد، برای درمان کمر درد به آب درمانی با شنا می پردازد. این چهره غذاهای سنتی را به غذاهای فست فود ترجیح می دهد. در میان غذاهای سنتی ایرانی، خورش قیمه مورد پسند جواد انصافی قرار دارد.

فیلم شناسی جواد انصافی

فیلم های تلویزیون:

حسام الدوله (بی خبر) (۱۳۶۳)

سواد آموزی (۱۳۶۳)

شوخی با تلویزیون (۱۳۶۴)

مردم و مسئولان (۱۳۶۴)

با زبان بی زبانی (۱۳۶۴- ۱۳۶۵)

سراب (۱۳۶۴ – ۱۳۶۶)

خانواده پر جمعیت (۱۳۶۷)

بهار پانزده (۱۳۷۱)

اشتباه در اشتباه (۱۳۷۳)

شبکه خنده (۱۳۷۴- ۱۳۷۵)

در آخرین لحظه (۱۳۷۴)

لطایف الحکایات (۱۳۷۶)

جشن رمضان «ارمغان بهشت» (۱۳۷۸)

متل جهان (۱۳۷۹)

محله با صفا (۱۳۷۸- ۱۳۷۹)

کارگاه موردی (۱۳۷۹)

شهر باران (۱۳۸۲)

شبی دیگر (۱۳۸۳)

گل و گلاب (۱۳۸۵)

میوه ممنوعه (۱۳۸۶)

دلقک (۱۳۸۶)

بهار آمد (۱۳۸۷)

فیتیله (۱۳۸۷)

غیر محرمانه (۱۳۸۷)

نون و پنیر و پسته (۱۳۸۷)

ارومان (۱۳۸۷)

اشک ها و لبخند ها (۱۳۷۸-۱۳۸۸)

محله گل و بلبل (۱۳۹۴- ۱۳۹۷)

فیلم های سینمایی:

زن بدلی (۱۳۸۵)

آدم آهنی (۱۳۹۱)

دیجیاتو
بدون نظر

ورود