رتبه‌بندی بهترین سیستم‌های مترو در پایتخت‌های اروپایی + اینفوگرافی

رتبه‌بندی بهترین سیستم‌های مترو در پایتخت‌های اروپایی + اینفوگرافی

ایستگاه‌های مترو بخش جدایی‌ناپذیر زندگی شهری هستند، اما کیفیت و سطح مدرنیزاسیون آن‌ها در پایتخت‌های اروپایی متفاوت است. شبکه‌های حمل و نقل با کیفیت بالا نقش مهمی در افزایش بهره‌وری کسب و کار از طریق بهبود تحرک و گسترش دسترسی به نیروی کار گسترده‌تر ایفا می‌کنند. علاوه بر این، سرمایه‌گذاری در سیستم های مترو با جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بیشتر ارتباط دارد. این سرمایه‌گذاری‌ها با بهبود سرعت رفت و آمد و دسترسی، جذابیت شهر را افزایش می‌دهند. اینفوگرافی زیر، سیستم‌های متروی پایتخت‌های اروپایی را بر اساس داده‌های شرکت Bounce رتبه‌بندی می‌کند.

روش‌شناسی

برای این رتبه‌بندی، سیستم‌های مترو در ۱۹ پایتخت اروپایی بر اساس معیارهای زیر امتیازدهی شدند:

  • تعداد ایستگاه‌ها
  • تعداد مسافران سالانه
  • مسافت تحت پوشش
  • امتیازات نظرات گوگل
  • میزان واکنش‌های مثبت و منفی آنلاین به مقالات مربوط به هر سیستم مترو

به دلیل هشدارهای مسافرتی، پایتخت‌های بلاروس، اوکراین و روسیه از این رتبه‌بندی حذف شدند. در مجموع، سیستم‌های مترو از امتیاز ۱۰ ارزیابی شدند.

نروژ بهترین سیستم مترو در میان پایتخت‌های اروپایی را دارد

اسلو، پایتخت نروژ، با ۱۰۱ ایستگاه مترو در شبکه حمل و نقل خود در صدر این فهرست قرار دارد. در سال ۲۰۲۳، این شهر به اولین سیستم متروی جهان تبدیل شد که کاملاً با نیروی برق کار می‌کند. به عنوان بزرگترین شبکه در اسکاندیناوی، ایستگاه‌های متروی اسلو میانگین امتیاز ۴.۱۳ از ۵ ستاره را در نظرات گوگل کسب کردند و کاربران اغلب آن را «بسیار خوب سازماندهی شده» و «راحت برای تردد» توصیف کرده‌اند.

صوفیه، پایتخت بلغارستان، رتبه دوم را با جدیدترین سیستم مترو در میان پایتخت‌های اروپایی که در سال ۱۹۹۸ تأسیس شد، کسب کرده است. در مقابل، متروی لندن که در سال ۱۸۶۳ ساخته شد، عنوان قدیمی‌ترین سیستم متروی جهان را دارد. امروزه، متروی لندن ۸۴٪ انتشار کربن کمتری نسبت به خودروهای بنزینی به ازای هر مسافر دارد و قرار است تا سال ۲۰۳۰ کاملاً با انرژی‌های تجدیدپذیر کار کند. در مجموع، سیستم متروی لندن در میان پایتخت‌های اروپایی رتبه ششم را دارد.

متروی خودکار کپنهاگ به صورت ۲۴/۷ کار می‌کند و قطارها در بیشتر ساعات روز هر دو دقیقه یک بار می‌رسند. با وجود قرار گرفتن در رتبه هفتم این فهرست، این سیستم به دلیل قابلیت اطمینان فوق‌العاده‌اش اغلب به عنوان بهترین سیستم متروی جهان شناخته می‌شود.

در انتهای طیف، سیستم متروی بوداپست در رتبه آخر قرار دارد، به طوری که ۷۵٪ واکنش‌های آنلاین به اخبار مربوط به حمل و نقل این شهر منفی بوده است. مسافران برخی از ایستگاه‌های مترو را «نسبتاً ناخوشایند» توصیف کرده‌اند و نظافت اغلب به عنوان علت اصلی نارضایتی ها ذکر شده است.

منبع: visualcapitalist
مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود