چین ورود بدون ویزا را برای ۴ کشور عربی خلیج فارس اجرایی می‌کند؛ خبری از ایران نیست!

چین ورود بدون ویزا را برای ۴ کشور عربی خلیج فارس اجرایی می‌کند؛ خبری از ایران نیست!

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور در راستای اجرای یک سیاست آزمایشی، از تاریخ ۹ ژوئن ۲۰۲۵ تا ۸ ژوئن ۲۰۲۶ به دارندگان گذرنامه‌های عادی از عربستان سعودی، عمان، کویت و بحرین اجازه خواهد داد بدون نیاز به ویزا، تا ۳۰ روز در چین اقامت داشته باشند. این در حالی است که شهروندان ایرانی همچنان برای سفر به چین نیاز به ویزا داشته و مشمول قانون جدید معافیت اخذ ویزای این کشور برای برخی کشورهای خاورمیانه ای نخواهند شد.

معافیت شهروندان ۴ کشور عربی از دریافت ویزای چین

به گفته «مائو نینگ»، این تصمیم بخشی از سیاست گسترش معافیت‌های ویزا برای کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC) است و با اجرایی شدن آن، اتباع هر شش کشور عضو این شورا شامل عربستان، عمان، کویت، بحرین، قطر و امارات متحده عربی می‌توانند بدون ویزا به چین سفر کنند. پیش از این، چین در سال ۲۰۱۸ امارات و قطر را از دریافت ویزا معاف کرده بود.

بر اساس اعلام وزارت خارجه چین، هدف از این سیاست تسهیل سفرهای تجاری، گردشگری، خانوادگی و فرهنگی است و اجرای آن در قالب یک برنامه آزمایشی یک‌ساله انجام می‌شود.

نشست چین با سران کشورهای عربی

این تصمیم تنها یک روز پس از برگزاری اجلاس مشترک چین، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه آسه‌آن در کوالالامپور اعلام شد؛ نشستی که با هدف تقویت روابط اقتصادی منطقه‌ای و کاهش تنش‌های تجاری با ایالات متحده برگزار شد.

مائو نینگ همچنین تأکید کرد: «ما با آغوش باز از دوستان بیشتری از کشورهای شورای همکاری استقبال می‌کنیم تا با سفرهای لحظه‌ای و خودجوش، چین را از نزدیک تجربه کنند.»

یک نظر

ورود

  • ای بابا خرداد ۱۰, ۱۴۰۴

    سال پیش رفته بودم بانگکوک. تو بازار دونکی دونکی بانگکوک بودم. اگه رفته باشی اکثر فروشنده ها هندی هستن. بعدش پنج شش تا ایرانی اومدن. بعد هی ازشون میپرسیدن کجایی هستید؟ چون اگه دقت کنین لباس خانوماشون خیلی خیلی کمبود داشت و باز بود. دیگه همه داشتن بهشون نگاه میکردن و ازشون میپرسیدن کجایی هستن. اینام یا میگفتن یونان. یا مراکش. یا ترکی. یعنی به هر کی یه چیزی میگفتن. منم پشت سرشون راه میرفتم. بعد یه جا گفتن ایندیا. یعنی هندی هستیم. فروشنده ها که شنیدن گفتن اوه هندی؟ شروع کردن به هندی سوال کردن. منم نزدیکشون شدم به شوخی گفتم ایرانیان ایرانیان. بعد همه خندیدن گفتن ایران ایران. اینام ضایع شدن و رفتن. ولی وضع لباسشون خیلی ازاد بود. ..