
غلامرضا قاسمیان، روحانی که اظهارات اخیرش در عربستان دردسرساز و باعث بازداشت وی شده بود، پس از بازگشت به ایران، بر سر مزار شهید گمنام مدرسه مشکات حاضر شده و در جمع طلاب این مدرسه، توضیحات مختصری در مورد ماجرای عربستان بیان کرد. او گفت:
ما دیپلمات نیستیم، ما به عنوان علما محسوب می شویم. اگر پدیده حج فهم می شد، امروزه غزه انقدر مظلوم نبود. این باعث شد دست سعودی ها رو شود! روح چشم انداز (۲۰۳۰) عربستان، تبدیل حج ابراهیمی (عبادت سیاسی) به حج آبراهامی (Abraham Accords) است تا منافع حج به امت اسلام و اکنون به غزه مظلوم نرسد!
این حرف ها مدت زیادی بود که از جانب بنده درحال منتشر شدن بود، منتهی در آنجا مارپیچ سکوت ایجاد شده بود بین علما و حاجیان. یعنی همه این حرف هارا می زدند، اما بلند نمی گفتند. من تشخیص دادم که باید این سکوت را شکست و این مطالب را عرض کنم.
از تمامی کسانی که برای آزادی بنده از زندان عربستان سعودی تلاش کردند تشکر می کنم. همچنین از کنسولگری ایران در عربستان نیز سپاسگزارم که مجدانه تلاش کردند.
چطوری است با اظهارات ترامپ برضد ایران آب از آب تکان نمیخورد ولی نهی از منکر یک روحانی دین روابط دیپلماتیک را به هم میریزد؟ این حرف بیشتر یک شوخی است.
بدون نظر