وزیر خارجه آمریکا: رسیدن به راه‌حل دیپلماتیک با ایران ضروری است

وزیر خارجه آمریکا: رسیدن به راه‌حل دیپلماتیک با ایران ضروری است

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، با ادعای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک واشنگتن در قبال تهران گفت رسیدن به یک راه‌حل دیپلماتیک با ایران «ضروری» است.

به گزارش سی‌ان‌ان به نقل از رویداد۲۴، روبیو شامگاه سه‌شنبه در یک جلسه توجیهی در کاخ سفید مدعی شد که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا، و جرد کوشنر، مشاور رئیس‌جمهور این کشور، در مسیر دیپلماتیک با ایران فعالانه در حال تلاش هستند.

وزیر خارجه آمریکا در این نشست گفت: «یک مسیر دیپلماتیک واقعی وجود دارد و ما همچنان به بررسی آن ادامه می‌دهیم. ویتکاف و کوشنر به‌شدت روی آن کار می‌کنند.»

مارکو روبیو

روبیو همچنین با اشاره به وضعیت تنگه هرمز تأکید کرد که ترجیح واشنگتن بازگشت شرایط این آبراهه راهبردی به وضعیت پیش از جنگ است. او مدعی شد که برخی کشورها، چه به‌صورت خصوصی و چه علنی، از آمریکا خواسته‌اند برای آزادسازی کشتی‌ها و بازگشت آزادی دریانوردی در تنگه هرمز کمک کند.

او در ادامه ادعا کرد: «بسیاری از کشورها، به صورت خصوصی و برخی به صورت علنی، از ایالات متحده خواسته‌اند که به آزادسازی کشتی‌هایشان و بازگرداندن آزادی دریانوردی در تنگه هرمز و این شریان حیاتی تجارت جهانی کمک کند.»

تنگه هرمز

مارکو روبیو در بخش دیگری از سخنانش به موضوع لبنان و اسرائیل پرداخت و گفت: «هیچ مشکلی بین دولت لبنان و اسرائیل وجود ندارد و اسرائیل هیچ ادعایی در مورد زمین‌های لبنان ندارد.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد توافق صلح میان لبنان و اسرائیل «به‌زودی قابل دستیابی است» و افزود واشنگتن متعهد است دو طرف به گفت‌وگو ادامه دهند تا به گفته او، پیشرفتی در مسیر نوعی آتش‌بس دائمی حاصل شود.

روبیو در پایان این نشست به موضوع کوبا نیز اشاره کرد و با ادامه لحن تهدیدآمیز واشنگتن گفت: «وضعیت موجود در کوبا غیرقابل قبول است و ما به آن خواهیم پرداخت، اما نه امروز.»

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۱۰ نظر

ورود

  • Saxobeat اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

    وقتی میزنید سران مملکت رو ترور میکنید.
    وقتی میزنید دختران این مملکت رو به خاک و خون میکشید
    وقتی زیر ساخت میزنید
    وقتی محاصره دریایی میکنید
    وقتی تحریم میکنید
    وقتی .
    وقتی..
    وقتی…
    بشخصه مرگ بهتره برام تا تسلیم نه ببخشید مذاکره.

    • H اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

      وقتی ۴۷ سال بر طبل جنگ بکوبی و پرچم آتش بزنی و اهل مذاکره هم نباشی…نتیجه؛ اونها هم میزنن 😏😉🤌

      • Saxobeat اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

        بله فرمایش شما کاملا درست هست.
        بنده هم به نظر شما کاملا معتقدم اما یه مسیله ای که هست بنده به یک جناح صرفا نگاه نمیکنم و مقصر رو یک جناح نمیبینم.
        جمهوری اسلامی اشتباهات بسیاری داشت از اشغال سفارت ،دخالت های منطقه ای و فرامنطقه ای و .. و غیره.منم با ایده الوژی اینا خیلی مخالفم.

        اما از اون طرف هم غرب هم کم جنایت سر ملت ما نیاورد از زدن هواپیمای مسافربری بگیر تا ترور و تحریم و جنگی که تاوانشو مردم دادن‌.
        شما فکر میکنید این جنگ جمهوری اسلامی رو قویتر کرد یا ضعیف تر؟ از دید من دست تندروها رو بیشتر باز گذاشت تا کنند آنچه می خواستن فقط تاوانشو ملت بیچاره باید بدن.
        بنده برای وطن،ناموس،دینم میجنگم نه ایده الوژی های توخالی

        • M اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

          و چه کسانی و چه تفکری، با رویا فروشی دروغ درباب دموکراسی از طریق رای، سبب شدند همان تندروها روز به روز در خفا بیشتر و بیشتر قدرت بگیرند!؟
          دقیقا تفکری که به وضوح از گفتار شما مشخص است، از طیف همان تفکر هستید.
          جواب: اصلاح طلبان

          • جاوید اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

            طرف داره حرف حق می زنه دیگه، شما به زور می خوای بگی جناحیه، کلا تنروها فقط …و انقلابی نیستن، تندرو کسی هست که گوشش نمیشنوه، از پیش قضاوتش رو کرده و تصمیمشو گرفته، هر خبری میشنوه هرچی به ذهنش زدیکتره قبول می کنه بقیه رو می گه دروغه.
            من مسلمانم، اعتقادم به قرآن هست که میگه یستمعون القول و یتبعون احسنه، یعنی آدم باید روشن فکر باشه، حرف رو بشنوه و به درست ترینش عمل کنه، یه وقتی واقعا جناح بازی و طرفداری از آدما، آدمو کور می کنه و حقیقت رو نمی بینه.

          • Saxobeat اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

            من نمی خوام روی شما بر خلاف کلامتون لیبل بزنم اما یسری ها هستند متوهم هستند که خدا اومده روی زمین گفتند که صد در صد حق با شماها هست و هرکی مخالف شماهاست کافر و منافق و حالا به قول شماها اصلاح طلب هستید. زره ای اکر قدرت تحلیل و تفکر و اندیشه داشته باشن این افراد.
            یه زره نه درک و تحلیل دارن که نود میلیون ادم، نود میلیون نوع تفکر دارن و باید همه باهم زندگی کنن.
            فقط بلدن لیبل بزنید.
            فقط فکر میکنن حق با شماهاست و باید توی هرکاری فضولی کنن.
            با امثال این افراد زیاد نشست و برخواست کردم متاسفانه و جنس و مغز بسته شونو خوب شناختم.

        • محمد اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

          خدا وکیل وقت بزارید تاریخ کشورهای غربی و تاریخ کشور خودت هم بخونید

          عمو جان اولین تحریم آمریکا علیه ایران قبل از تسخیر سفارت جاسوسی آمریکا بود بهانه اش هم نقض حقوق بشر

          آمریکا ۱۰۰۰۰ کیلومتر دورتره اومده دور تا دور کشور ما پایگاه زده بعد تو میگی ما دخالت فرامنطقه‌ای داشتیم!؟
          داخلت فرا منطقی یعنی ما بریم تو مکزیک و کوبا پایگاه بزنیم و از اونجا برای کشورهای که همسایه کشور میزبان هست مزاحمت ایجاد کنیم ما همچین کاری کردیم!؟

          ایران تو چندتا کشور کودتا کرده!؟
          آمریکا تو چند تا کشور کودتا کرده!؟
          تو اصلا میدونی آمریکا با خاطر اینکه کشور گواتمالا میخواست میوه موز این کشور سودش برای مردم گواتمالا باشه تو این کشوره کودتا کرده که به کودتا موز معروفه!؟
          بیش هفتاد کودتا توسط آمریکا تا الان انجام شده که یک نمونه ۲۸ مرداد بود!
          بعد تو میگی ما دخالت منطقه داریم!؟

          تو به هر کسی می‌پرسید خدای چرا انقدر غرب زده هستید!؟

          اصلا میدونی واژه تندرو از کجا اومده!؟
          اصلاح طلبان و غرب گراها که بیش ۳۰ سال معادن، پتروشیمی ها، واردات، صادرات و…… رو تو ایران قبضه کردن و در انحصارشون هست یه واژه به اسم تندرو درست کردن که هر جا کسی از این افراد و سیاست ها زد ملی شون انتقاد کرد که مثلا منابع این کشور مال همه مردم هست و ارث پدر شما نیست
          یه تهمت بهش بزنن بگن تو تندرو هستی!
          اصلاح طلبان به بسیجی و مردمی که به صورت داوطلب بدون انتظار میره مناطق محروم خونه می‌سازه واسه مردم، جاده میسازه، طرح آب رسانی اجرا میکنه، تو سیل زلزله بدون اینه کسی ازش چیزی بخواد پاچه شلوارشو میده بالا و میره کمک هموطن هاش بدون اینکه کسی بهش دستور بده
          همین اصلاح طلبان بهش میگن تندرو چرا!؟
          چون گفتی اگه ما میتونم موشک خوب بسازیم پس خودرو خوب هم میتونیم بسازیم بدیم دسمت مردم به جای این ارابه های مرگ و فروغون ها بی کیفیت که بهش میگن خودرو!

          همین اصلاح طلبان که به بقیه میگن تندرو
          یکی از افراد شاخص شون اون خلخالی بود
          یا اون اکبر گنجی که از اون اصلاح طلبان دو آتیشه بود وجز مدیران یه وزارت خونه خاص تو دولت همین خاتمی بود بهش میگفتن اکبر پونز
          چون بعد انقلاب ویمیساد تو چهار ولیعصر تهران هر دختر بی حجابی یا شل حجابی که که رد میشد یه پونز میچپوند تو پیشونیش

          این اصلاح طلبان که ادعا میکنن میشه از امام زمان انتقاد کرد ولی اگه جرات کردی از خودشون انتقاد کنن تا جد آبادت بیارن جلو چشمت
          کسانی که امروز بر طبل آزادی و مذاکره و گفتگو میزنن بیشترین بدبختی رو برای مردم ایران به بار اوردن

          برو یکم مطالعه کن

      • محمد اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

        اون وقت که میزاری مزخرفات و اراجیف اینترنشنال و من تو و بی بی سی رو میبینی همون وقت بزار و تاریخ کشورهای غربی و جنایات شون تو کشور های دیگه بخون بلکه شاید بفهمی
        غربی ها برای انجام جنایت تو کشورهای دیگه و در حق ملت های دیگه نیاز به بهانه و اجازه ندارن نمونه اش
        وقتی تو جنگ جهانی اول و دوم ایران رو تصرف کردن :
        جمهوری اسلامی سر کار بود!؟
        آخوندا سر کار بودن!؟
        ایران موشک داشت!؟
        ایران انرژی هسته ای داشت!؟
        کسی مرگ بر جای میگفت!؟
        بسیج سپاه وجود داشت!؟
        گروه های مقاومت تو منطقه بودن!؟

        اصلا میدونی انگلیسی تو جنگ جهانی دوم بعد تصرف ایران با ایجاد قحطی ساختگی تو ایران بیش ۴۰ درصد جمعیت ایران چیزی بیش از ۹ میلیون نفر ایرانی رو کشتن!؟

        آنوقت تو نشستی جنایات اون در حق کشور و کشتن هموطن های خودت توجیح میکنی که شما گفتید مرگ بر آمریکا اون ناراحت شده حمله کرده!

  • محمد اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۵

    عجب شما که گفتید ما نیروهای نظامی ایران رو نابود کردیم پس الان چرا میخواد با کشوری که هیچ قدرت نظامی نداره مذاکره کنید!؟
    کدوم آدم عاقل و راست گویی با کشوری که قدرت نظامی نداره وارد مذاکره میشه!؟
    خب باید تنگه بگیرید اگه میتونید!؟😏

    • امیر اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۵

      داره میزنه که!
      چی شد!؟ تو که گفتی نمیتونن بیان جلو!؟ 🤣🤣