کریستیانو رونالدو کفش‌های خاص ۳۰۰ دلاری خود را تنها بعد از ۴۵ دقیقه عوض کرد

کریستیانو رونالدو کفش‌های خاص ۳۰۰ دلاری خود را تنها بعد از ۴۵ دقیقه عوض کرد

کریستیانو رونالدو پس از تنها ۴۵ دقیقه بازی، در بین دو نیمه مجبور شد کفش‌های خود را تعویض کند، در حالی که ابتدا با یک جفت کفش ویژه و بسیار گران‌قیمت وارد زمین شد. ستاره تیم ملی پرتغال پیش از آخرین بازی مرحله گروهی تیمش در جام جهانی مقابل کلمبیا، از سوی نایکی یک جفت کفش ویژه با نام Mercurial Superfly 11 Gold Scorpion هدیه گرفته بود.

رونالدو به نخستین بازیکن تاریخ تبدیل شده که در شش دوره مختلف جام جهانی گلزنی کرده و این کفش لوکس را برای برگزاری این جشن تاریخی ساختند. نایکی این کفش‌ها را با نام معروف CR7 طراحی کرده و تنها ۲٬۰۲۶ جفت از آن تولید خواهد شد، عددی که به سال برگزاری این تورنمنت اشاره دارد. اسطوره سابق رئال مادرید پیش از این نیز در همین رقابت‌ها این رکورد را با دو گل در پیروزی ۲–۰ پرتغال مقابل ازبکستان جشن گرفته بود. این ستاره ۴۱ ساله در تمرینات با همین کفش‌های طلایی حاضر شد و بازی روز شنبه را نیز با همان‌ها آغاز کرد.

رونالدو

با وجود سه تلاش در نیمه اول برای گلزنی، از جمله یک ضربه آزاد، یک قیچی برگردان و یک شوت که توسط مدافعان دفع شد، رونالدو نتوانست قفل دروازه را باز کند و بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید. او اما در نیمه دوم با یک تغییر غیرمنتظره وارد زمین شد و کفش‌های خود را عوض کرد و به سراغ مدل صورتی‌رنگی رفت که چند بازیکن دیگر نیز در طول تورنمنت از آن بهره می‌بردند.

با این حال این تغییر هم کمکی به خوش‌شانسی او نکرد و رونالدو در نیمه دوم دیگر هیچ شوتی به سمت دروازه نزد. در نهایت این دیدار با تساوی ۰–۰ به پایان رسید و پرتغال پس از این نتیجه مقابل کلمبیا، در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفت. تغییر کفش رونالدو باعث تا این سوال پیش بیاید که آیا او در مراحل حذفی دوباره از همین مدل محدود و ویژه استفاده خواهد کرد یا نه.

رونالدو

پرتغال حالا مسیر سخت‌تری در ادامه رقابت‌ها پیش رو دارد و در مرحله یک‌سی‌ودوم نهایی باید به مصاف کرواسی برود. در صورت صعود، احتمال رویارویی آن‌ها با اسپانیا در مرحله یک‌هشتم نهایی نیز وجود دارد. پس از بازی، روبرتو مارتینز، سرمربی تیم ملی پرتغال، تأکید کرد که این نتیجه بخشی از روند پیشرفت تیم است. او می‌گوید:

برد، باخت یا تساوی امروز تفاوتی ایجاد نمی‌کند.

هدف ما این است که هشت بازی انجام دهیم و مهم نیست حریف چه کسی باشد.

فکر می‌کنم تیم در طول بازی واکنش خوبی نشان داد.

اکنون باید روی پیشرفت تمرکز کنیم و بازی را به جایی برسانیم که می‌خواهیم، یعنی مالکیت بیشتر توپ و استفاده بهتر از استعدادهای فردی که در اختیار داریم.

برای ما مهم بود که از بازیکنان زیادی استفاده کنیم؛ تا اینجا ۲۲ بازیکن فرصت بازی پیدا کرده‌اند و این موضوع اهمیت زیادی دارد.

او همچنین از تصمیمش برای استفاده از رونالدو دفاع کرد، بازیکنی که در تمام دقایق مرحله گروهی برای پرتغال به میدان رفته است. مارتینز در ادامه می‌گوید:

برای ما بسیار مهم است که بتوانیم حرکات رونالدو را با سایر ۱۰ بازیکن تیم هماهنگ کنیم.

کریستیانو از نظر بدنی در شرایط خوبی قرار دارد و امروز هم عملکرد بسیار خوبی داشت.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
بدون نظر

ورود