یک زن 105 ساله رکورد جهانی دوی 100 متر را در گروه سنی خود شکست، اما به جای آنکه از این موفقیت خوشحال باشد، ناراحت بود که چرا نتوانسته رکورد بالاتری داشته باشد.
جولی هاوکینز که به او لقب «توفان» داده اند، هفته ی گذشته در یک مسابقه ی دوی 100 متر در ایالت لوئیزیانای آمریکا شرکت کرد که مختص به سالمندان بود و در آن رکورد 62/95 ثانیه را از خود به ثبت رساند.
هاوکینز با دویدن در این مدت توانست رکورد دسته بندی زنان بالای 105 سال را بشکند.
با این حال، او ناراحت بود که نتوانست این مسابقه را زیر یک دقیقه به پایان برساند.
او به گاردین گفت: «خیلی عالی بود که توانستم خیلی از اعضای خانواده و دوستانم را ببینم. ولی می خواستم این کار را زیر یک دقیقه انجام دهم.»

وقتی به او یادآوری شد که توانسته سریع تر از آنچه برای سن او انتظار می رود بدود، در پاسخ گفت دانستن این موضوع احساس بهتری به او نمی دهد.
این معلم بازنشسته پیش از روی آوردن به ورزش دو، در مسابقات ملی سالمندان شرکت کرده و در آنجا توانسته بود چندین مدال طلا در مسابقات دوچرخه سواری کسب کند.
به گفته ی خودش، به این خاطر دوچرخه سواری را کنار گذاشت که دیگر کسی در سن و سالش نبود که با او رقابت کند.
هاوکینز گفت دویدن و الهام بخش دیگران بودن را دوست دارد.

او بعد از مسابقه گفت: «می خواهم تا زمانی که می توانم به دویدن ادامه دهم.»
«پیام من به دیگران این است که اگر می خواهید با بالا رفتن سن سلامت و شاد باشید باید فعالیت بدنی داشته باشید.»
این نخستین رکوردشکنی هاوکینز نیست. در سال 2017 او رکورد جهانی دوی 100 متر برای زنان بالای 100 سال را با طی این مسافت در عرض 39/62 ثانیه شکست.
این رکورد در سپتامبر 2021 توسط فرد دیگری شکسته شد.
به دنبال از دست دادن این رکورد، هاوکینز تصمیم گرفت در یک دسته بندی سنی جدید رقابت کند و تقریباً بلافاصله به این رکورد دست یافت.





بدون نظر