پیشی گرفتن ترکیه از فرانسه به عنوان دومین مقصد محبوب اروپایی‌ها برای تعطیلات

پیشی گرفتن ترکیه از فرانسه به عنوان دومین مقصد محبوب اروپایی‌ها برای تعطیلات

ترکیه، در حال پیشی گرفتن از فرانسه به عنوان دومین مقصد محبوب اروپایی‌ها برای تعطیلات، پس از اسپانیا است. این رشد گردشگری، تا حدی به دلیل صنعت توریسم پزشکی پررونق این کشور است.

این کشور، شاهد افزایش چشمگیر 70 درصدی توریست‌ها پس از دوران همه‌گیری کرونا بوده است.

بر اساس آمار سازمان‌های گردشگری WTM و Tourism Economics، تعداد گردشگران ترکیه در سال 2023 به 50 میلیون نفر خواهد رسید.

ترکیه مدت‌هاست که به خاطر سواحل خیره‌کننده‌اش محبوب بوده، اما تصور می‌شود که گردشگری پزشکی، دلیلی «کوچک، اما قابل توجه» برای رشد اخیر تعداد توریست‌ها است.

در سال 2022، این کشور پذیرای 1.2 میلیون گردشگر پزشکی بوده و حدود 750 هزار نفر در نیمه اول سال 2023 به این منظور به ترکیه سفر کرده‌اند.

کاشت مو و دندانپزشکی زیبایی در صدر لیست بوده و پس از آن، عمل لیزر چشم و جراحی کاهش وزن، محبوب‌ترین عمل‌های جراحی هستند.

طبق گزارش انجمن دندانپزشکی ترکیه، سالانه 250 هزار فرد خارجی برای استفاده از خدمات دندانپزشکی زیبایی وارد این کشور می‌شوند.

بسیاری از این افراد، به دنبال انجام روشی به نام «دندان بوقلمون» بوده که دندانپزشکان بریتانیایی نگران افزایش انجام این روش در ترکیه هستند.

دکتر موریس یوهانس، از کلینیک هارلی استریت اسمایل در لندن گفته است: «آن‌ها دندان فرد را می‌تراشند و یک روکش یا تاج روی آن قرار می‌دهند. در این روش، اعصاب آسیب دیده و اغلب به درمان اصلاحی نیاز است.»

استانبول که تنها در ماه آگوست بیش از 1.7 میلیون بازدیدکننده داشته، مقصدی محبوب برای مردانی بوده که به دنبال کاشت مو هستند.

جراحی با متد استخراج واحد فولیکولی، با برداشتن فولیکول‌های جداگانه مو از پوست و انتقال آن‌ها به بخش‌های دیگری که فاقد مو بوده یا مو‌های نازکی دارد، انجام می‌شود.

بر اساس گزارش ABTA (انجمن آژانس‌های مسافرتی بریتانیا)، ترکیه مقصد محبوبی برای گردشگران بوده و در حال حاضر، هشتمین مقصد پربازدید در جهان است.

طبق گزارش وزارت امور خارجه این کشور، بیش از 25 تبعه بریتانیایی از سال 2019 به دنبال اقدامات پزشکی در ترکیه جان خود را از دست داده‌اند و درباره شیوع بوتولیسم مرتبط با درمان‌های کاهش وزن در ترکیه هشدار داده است.

منبع: dailymail
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
2 نظر

ورود

  • Mahdi آبان 26, 1402

    مشخصا به علت قیمت به مراتب پایین تر کالا ها و خدمات اونجاست

    • احمد آذر 1, 1402

      اینم نظر یه پانفارس نژاد پرست فقط بخاطر اینکه تحمل شنیدن اسم ترکیه رو بغل کلمه پیشرفت رو نداره در حالیکه نه اطلاعاتی درین زمینه داره و نه اصلا می‌دونه دلیلش چی بوده و هست