یاشار سلطانی: حسین شریعتمداری ۲ میلیون متر زمین دماوند را غیر قانونی تصرف کرده است

یاشار سلطانی: حسین شریعتمداری ۲ میلیون متر زمین دماوند را غیر قانونی تصرف کرده است

یاشار سلطانی، روزنامه نگار مدعی شد: پنجم آذر ۱۳۷۵ در سال آخر دولت مرحوم هاشمی، وزارت جهاد با اهدای ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی به موسسه کیهان موافقت می‌کند. این اراضی ابتدا با هدف ساخت شهرکی برای تجمیع کل خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها، چاپخانه و تشکیلات اداری مطرح شد، اما بعد‌ها با عنوان کلی و مبهم «دامداری» و نهایتا «درختکاری» به این موسسه واگذار و سال بعد، آنها برای این زمین سند قطعی به نام «موسسه کیهان» دریافت می‌کنند.

پس از اصلاح قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع در سال ۸۲ در مجلس، چون هیچ فعالیتی در این زمین صورت نگرفته بود، نسبت به فسخ واگذاری و تبدیل آن به اجاره اقدام می‌شود. علی‌رغم رای صریح دادگاه، موسسه کیهان طی این سال‌ها از واگذاری زمین شانه خالی کرده است.

یاشار سلطانی در وبسایت خود در این باره چنین نوشته است:

سال ۱۳۷۵ در سال آخر دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی و سه سال بعد از روی کار آمدن حسین شریعتمداری در موسسه کیهان،  ۲۰۰ هکتار زمین در دماوند به عنوان کلی «درختکاری و دامپروری» به این موسسه اختصاص داده می‌شود که حالا به یک پرونده طولانی میان برخی شکات خصوصی، بخش دولتی و موسسه کیهان تبدیل شده است. پرونده‌ای که البته تا کنون منجر به کوتاه شدن دست موسسه کیهان از این زمین ۲۰۰ هکتاری نشده است.

ماجرا از این قرار است که پنجم آذر ماه ۱۳۷۵ غلامرضا فروزش وزیر وقت جهاد سازندگی با اهدای ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی به موسسه کیهان موافقت می‌کند. این اراضی ابتدا با هدف  ساخت شهرکی برای تجمیع کل خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها، چاپخانه و تشکیلات اداری مطرح شد اما بعدها با عنوان کلی و مبهم  «دامداری» و نهایتا «درختکاری» به این موسسه واگذار و سال بعد آن‌ها برای این زمین سند قطعی به نام «موسسه کیهان» دریافت می‌کنند.

این اراضی در منطقه‌ی کولیک دماوند و به چشمه مگسی مشهور بودند. از آنجایی که در سال ۱۳۷۵ این اهدای زمین چندان سازوکاری نداشته دقیقا معلوم نبوده که موسسه کیهان باید چه میزان درخت در این منطقه بکارد یا حجم و ابعاد دامداری و کارآفرینی یا سود آن چقدر است!

یک دهه بعد و پس از افزایش واگذاری‌های این چنینی در سال ۱۳۸۲ ماده‌ی مربوط به واگذاری اراضی ملی در قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع با یک اصلاحیه در مجلس مواجه می‌شود. در تبصره دو از «قانون اصلاح ماده (۳۳) اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع» مصوب سال ۱۳۸۲ آمده است:

کلیه واگذاری های صورت گرفته بعد از سال ۱۳۶۵ که منجر به صدور سند قطعی گردیده است و وزراء وقت با استفاده از اختیارات خود مستقیماً و بدون طی گردش کار کمیسیون های واگذاری در استانها دستور انتقال سند را داده اند و در صورتی که واگذاری بدون وجود طرح مصوب بوده و یا طرح مصوب بدون عذرموجه اجراء نشده یا اجراء طرح به میزان کمتر از چهل  درصد (۴۰%) بوده و یا تبدیل و تغییر کاربری غیرمجاز و غیرمتجانس با طرح مصوب بوده باشد، به موجب درخواست و اقامه دعوی از سوی وزارت جهاد کشاورزی در شعبه یا شعب ویژه ای که توسط قوه  قضائیه در مرکز به همین منظور تشکیل می گردد بدون اخذ هزینه دادرسی، رسیدگی و نسبت به فسخ واگذاری و تبدیل آن به اجاره، تمدید و تعیین مهلت برای اجراء طرح یا دریافت بهای روز اراضی و واریز به حساب درآمد عمومی و یا استرداد زمین با توافق طرفین تصمیم گیری و رأی صادر می‌نماید. رأی صادره قطعی و غیرقابل تجدید نظرخواهی می باشد.

همین قانون ساده موجب شد که شمار زیادی از پرونده‌های قضایی از سوی جهاد کشاورزی برای بازپس‌گیری زمین‌هایی تشکیل شود که بدون طرح و برنامه به برخی موسسات و ارگان‌ها واگذار شده بود.

از جمله‌ای این پرونده‌ها یکی هم اقامه‌ی دعوا علیه پرونده موسسه کیهان بود که سرانجام منجر به صدور ابطال سند قطعی و تبدیل آن به اجاره شد. حکمی که البته از سوی موسسه کیهان پذیرفته نشد!

…

حال باید دید روزنامه‌ای که همیشه تندترین تخریب‌ها و توهین‌ها به مقامات و تمامی کسانی‌که با خط و مشی سیاسی آن‌ها همسو نبوده داشته است، چه پاسخی برای عدم تعهد در واگذاری ۲۰۰ هکتار زمین مرغوب دماوند دارند؟

برای این آقایان که آرمان‌های انقلاب هنوز سرلوحه‌شان است، چطور به مهم‌ترین اصل آن یعنی زایل شدن حق مردم اهمیتی نمی دهند و بعد از این همه سال، دست از تصاحب بیت‌المال برنمی‌دارند؟

منبع: رویداد 24
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
215 نظر

ورود

  • بنده بهمن 22, 1403

    جناب شریعتمداری باید جواب بدهند . با مستندات قابل برسی

  • رضا ملکی بهمن 22, 1403

    سلام کافیه یک سرچ کوچولو در اینترنت کنید ببینید این …چقدر دروغ میگه . چرا ول میگرده ؟ باز هم ضعف قوه قضاییه

  • حقیقت رحیمی بهمن 22, 1403

    بیخود تهمت نزنید این زمین پاداش 40 سال …مردم حق ناحق گفتن ناحق رو حق گفتن و دستخوش 40 سال پنهان کاری و نادیده گرفتن دزدی‌های کلان مسولین و تهمت زدن بی روا به بعضی مسولین هست

  • سید اصغر محدث بهمن 22, 1403

    به جدم قسم میخورم فقط خدا می‌دونه کی راست میگه کی دروغ میگه ولی هیچ کسی که مالی یا پول ناحقی رو خورده باشه سر وقتش همچین از گلوش میزنه بیرون

    • حمیرا بهمن 22, 1403

      سفره انقلاب برای بعضی …همین هست مثل شریعتمداری و حاج کاظم صدیقی ، مردم عادی بدبخت هم فقط بدبختی می کشند نمی دانم عدالت خدا و علی کجاست؟

  • حسن بهمن 22, 1403

    ایشان اگر تصاحب کرده وخبردرست باشد باید اعدامش کنند چون بیشتراز هشتاد میلیون ایرانی دم از خدا وانقلاب میزند واز پیامبر هم مسلمان تر خودش معرفی می کند زبان انگلیسی هم صحبت می کند

  • جلال حیدری بهمن 22, 1403

    سرطان انشاالله

  • محمد بهمن 22, 1403

    متاسفانه این گوگل شده دشمن جمهوری اسلامی و هر روز یه فساد دیگه ازشون رو میشه..دم یاشار گرم قالیباف صدیقی حقیقت محض بود الان حاج حسین ک گندش دراومده

  • محمود بهمن 22, 1403

    ان شاله روزی خواهد رسید به دستور رهبری کلیه مفسد های سینه زن انقلاب وداعیه های مهربانتر از مادر هم پاسخگو باشند وپایشان به چوبه دار خواهد رفت .

    • فقط خدا بهمن 22, 1403

      این یدونه را خوب اومدی با دستور رهبری همه مفسدها به چوبه دار گلی به جمالت داداش 40سال این همه مفسد پرورش یافته اند و آنوقت چوبه دار به کدامینش درست کنند .الان جنگل هیرکانی را فکر میکنم از بین میبرند دارند چوبه دار درست میکنند

  • عبدالله بهمن 22, 1403

    همین تندرو ها هستندکه کشور رو تصاحب کرده اند مخالف صلح هستند چون قیمتها پایین می اید به فکر خودشان هستند با بدنام کردن انقلاب

  • جواد بهمن 22, 1403

    این ها همان کسانی هستند که میگویند تحریم آمریکا برای ما تاثیری ندارد…

    • فاطمه بهمن 22, 1403

      بصیر باشید آقای شریعتمداری یک انسان پاک است این وصله ها به او نمی‌چسبد

      • مجتبی اسفند 12, 1403

        طرف خودش اصلا رد نکرده این مسئله رو! گفته زمین از بیت المال به بیت المال (موسسه کیهان) منتقل شده! یعنی با وقاحت تمام از دزدیش دفاع هم می‌کنه!! کیهان به شما پول داده ازش دفاع میکنین؟؟
        اسلام ناب محمدیتون اینه؟ یعنی منم برم هر روز دم از انقلابی گری بزنم، حق دارم کلی زمین از کشور بردارم برا خودم؟؟ روزنامه کیهان کلی بودجه و یارانه دولتی میگیره درحالیکه اصلا مخاطب نداره! ب جای اینکه بیاد دزدی ها رو برملا کنه، خودش دزده! اگه ی کشور درست حسابی با دستگاه قضایی قوی داشتیم، الان نه‌تنها زمین رو ازش میگرفتن، ک روزنامه ش رو هم تعطیل میکردن!

  • ناشناس بهمن 22, 1403

    کشوردزدخانه است ملک پدریش بوده آنراتصرف کرده….

  • ناشناس بهمن 22, 1403

    بله بگو دروغه حناق که نیست خفه کنه آدم رو چرا دو میلیون میگفتی بیست میلیون متر کی به کیه!!! شما هر وقت سند دفتری قابل ارایه به دادگاه پیدا کردی بیا بگو وگرنه اون خطها رو ده برابر طولانی تر میکشیدین که جیگرتون حال بیاد کاری به هیچ کدوم طرفین دعوا ندارم که بنظر من یکی بد تر از اون یکی هستن اما تشییع حقوق عمومی اگه اتفاق افتاده باشه تهمت زدن و دروغ گفتن و نشر تهمت و دروغ هیچ کدومشون بهتر از اون یکی نیستند

  • ایرانی بهمن 22, 1403

    آقایون و خانمها چرا اینقدر حرص می خورید و کامنت می ذارید هر کسی شغلی داره و بر اساس شغلش فعالیت می کنند اینها هم همه دزد هستند و براساس شغلشان حرفه شریف دزدی را انجام می دن و شیپورچی کیهان هم یکی از اونا.خب تعجبی نداره و بحثی هم نمی مونه(آقا دزده چیکار میکنه؟ پاسخ: دزدی)

  • مهدی بهمن 22, 1403

    مبارک آقای شریعتمدار پاک وسالم پس الکی … نمیکنی

  • یا هو بهمن 22, 1403

    آقایون و خانمها چرا اینقدر حرص می خورید و کامنت می ذارید هر کسی شغلی داره و بر اساس شغلش فعالیت می کنند اینها هم همه دزد هستند و براساس شغلشان حرفه شریف دزدی را انجام می دن و شیپورچی کیهان هم یکی از اونا.خب تعجبی نداره و بحثی هم نمی مونه(آقا دزده چیکار میکنه؟ پاسخ: دزدی)

  • حسام بهمن 22, 1403

    عجب مسولین عجیب غریبی داریم ، گوشت هم رو بخورم استخوان هم رو دور نمی اندازند
    سفره ایران پهن و گرگ ها در حال بخور بخور

  • علی زمانی بهمن 22, 1403

    بله همین دیگه زمینای مردم تصاحب کرده هرشب هم میاد تلویزیون …

  • علی بهمن 22, 1403

    میبینیم پیراهنشو پاره میکنه برای منتقدین نظام ااسلامی…نگو مزدش رودریافت میکنه..وگرنه دغدغه اش اسلام ووووو..نیست

  • افشین بهمن 22, 1403

    به نظر شما یک خبرنگار اگه خاطر جمع نباشه میتونه بدون مدرک و دلیل راجع به شریعتمداری چنین ادعایی بکنه و حتی چاپش بکنه.

  • آریا بهمن 22, 1403

    اینجور موقع مصلحت حرف میزنه نه قانون، چون ایشان از ما بهترانه کاری باهاش ندارن، اگر از مردم بود الان دمبشو میکندن و به جناح جهنمی معرفیش میکردن

  • حسین ذبیحی بهمن 22, 1403

    حسین شریعتمداری اگر اهل بزن وببندبودحداقل اتومبیل وخانه اش را عوض میکرد ویا فرزندانش ازرانت استفاده میکردند.شریعتمداری ازپاکدستان نادر انقلاب است واین خزعبلات باونمی چسبد.پس ای مگس…….وزوز نکن

  • تارویردی بهمن 22, 1403

    نفهم صاحب این ملک کیهان است تو نفهم به اسم شریعتمداری میشناسی چقدر خنگی؟

  • ارش بهمن 22, 1403

    کاسبان تحریم دارن مشخص میشن

    • محفوظ بهمن 22, 1403

      یاشار غلط کرده با شما که این همه دروغ نشر میدهی

  • کیا بهمن 22, 1403

    اخه این یاروبااین قیافه مکروهش چی میخوادتوی دولت

  • کیا بهمن 22, 1403

    ایناچراهیچوقت سیرنمیشن

  • یعقوب نعمتی بهمن 22, 1403

    جناب آقای سلطانی یک نفر آمده به اسم موسسه ایشان زده ، دقیقا مثل صدیقی

  • احمد بهمن 22, 1403

    خودتو پاره کنی یاشار از ایشون چیزی پیدانمی کنی خوبه که میگه موسسه کیهان.
    افشاگری تون هم جهت داره

  • ایرانی بهمن 22, 1403

    این سران …بخاطر همین چپاول ها حاضر به مذاکره نیستن . کشور را دودستی به چینوروسیه پیشکش کرده اند تا خودشان هم خون مردم را درشیشه کنن . ننگ بر ایران فروشان خاین

  • حیدریان بهمن 22, 1403

    موسسه کیهان با آقای شریعتمداری فرق دارد. شیطنت نکن آقای سلطانی

  • رضا بهمن 22, 1403

    واقعا این شریعتمداری کیه؟
    مگر یک روزنامه نگاری بیشتره که هر کاری داره میکنه.
    چرا هیچکس، بهش چیزی نمیگه

  • جانباز بهمن 22, 1403

    مملکت نیست که بچاپ بچاپ است آنهم توسط دار و دسته ……. !!

  • مجید بهمن 22, 1403

    آقای یاشارسلطانی دچاربیماری حادروانی است وفقط می خواهد باسخنان جنجالی خودرامطرح کند.درهمین ادعاهم گفته زمین به نام موسسه کیهان است نه شخص آقای شریعتمداری!!سال گذشته دروغی رابه نام آیت الله صدیقی منتشرکردبعدامعلوم شدکاملا کذب است انتقال ازیک موسسه حقوقی به حقوقی دیگرمالکیت شخصی ایجاد نمی کندولی ضعف اساسنامه می تواندزمینه سازسوئ استفاده باشد ماهها قبل ازتهمت زدن سلطانی به آیت الله صدیقی نهادنظارتی ازآن کارجلوگیری کرده بود حتما این یاشاربیماردل این بارهم خجل خواهدشد.

    • مجتبی اسفند 12, 1403

      میگن آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودش رو زده ب خواب نه!
      ب نفهمیتون ادامه بدین! پول نفهمیتونو هم بگیرین البته! اون صدیقی خودش نتونست رد کنه! گفت یکی زده ب نامم! امضامو زدن زیرش! (ما هم باور کردیم) میشه فقط بگین برای باور کردن این حرفا چقدر پول میگیرین؟ میخام ببینم شرافت ی انسان چقدر می ارزه! ۲۰۰ هکتار زمین از بیت المال چرا باید برسه ب موسسه کیهان؟! موسسه کیهان سودی ک از این زمین به دست آورده رو این همه سال چیکار کرده؟ داده ب مردم؟
      جالبه ک شریعتمداری در جواب هم نگفته ک این زمین ب ما منتقل نشده، گفته اسناد قدیمی هستن! و اینکه از بیت المال به بیت المال (موسسه کیهان) منتقل شده
      هروقت سرتون رو از برف درآوردین یکم برین تحقیق کنین در مراجع بی طرف!

  • جام جمشید بهمن 22, 1403

    شریعتمداری …میخواهی با خودت به گور ببری.!!؟؟

  • نادر بهمن 22, 1403

    بخدا اینا دین ندارند…فقط منفعت طلبی باعث شده از انقلاب حمایت کنند..و اِلا خدا را هم بنده نیستند

  • آریا حق نظر بهمن 22, 1403

    مشکلی نیست چون ایشان طرفدار نظام مقدس و رهبر هستند کردم هم پشمک

  • تراب بهمن 22, 1403

    به فرضی که یاشار سلطانی راست بگه !چه ربطی داره به شریعتمداری ؟
    مؤسسه کیهان یه روزی دست خاتمی و اصلاح طلبا، همون چپی های دهه شصت بوده حالا دست شریعتمداری!آینده هم دست یکی دیگه!!!حالا این آقا پته فتنه های آمریکایی شما را می ریزه رو آب!عصبانیت خودتونا سر مؤسسه کیهان خالی می کنید!!!آبا بریزید اونجایی که می سوزه

  • روح الله بهمن 22, 1403

    مطمئن باشید حتما جناب شریعتمداری جوابیه مستندی ارائه خواهند داد… زمستان میرود و روسیاهی بر زغال خواهد ماند…

  • هادی رهرو بهمن 22, 1403

    آقای یاشار دیروز به آقای صدیقی گیر دادی امروز نوبت آقای شریعتمداری شد بابا این درست نیست که هر روز به یه کسی گیر می‌دید شما آیا این کار درستیه قطعاً آقای شریعتمداری به عنوان به عنوان یک آدم متعهد و متخصص

  • سرمون کلان گذاشتن بهمن 22, 1403

    خوده خوده عمروعاص

  • علوی بهمن 22, 1403

    سلام.آقای یاشار این درست نیست که هر از چند گاهی به یک نفر مطالبی را مرتبط می کنید.قطعا آقای شریعتمداری به عنوان یک متعهد و متخصص می دانند چه کنند.آقای،یاشار معمولا افرادی که نظرات را معطوف دیگران می کنند در خودشان غشی وجود دارد،بهتر است بیش از آنکه مراقب رفتار دیگران هستید مراقب عملکرد خودتان باشید.

  • ارش بهمن 22, 1403

    این یارو انگار نمیخواد دست از دروغاش برداره. قوه فضائیه باید مماشات رو کنار بذاره با این افراد

  • میثم بهمن 22, 1403

    بعد از صدیقی نوبت اینه یکی یکی گندشون بالا میاد کاسیان انقلاب

  • جواد بهمن 22, 1403

    دزدی‌شریعتمداری‌گناه‌نیس‌چون‌…

  • پری بهمن 23, 1403

    زیاد عجله نکنید!!
    اگرچه هم زمانی شکایت محمدخاتمی از آقای شریعتمداری(بخاطر ارتباط مخفیانه محمدخاتمی با جرج سوروس یهودی برای فتنه۸۸ و براندازی نظام) با مطرح کردن زمین دماوند توسط یاشار سلطانی یک بازی کثیف سیاسی از طرف اصلاحطلبان هست.
    ولی مطمئن باشید که به زودی جواب دندان شکنی از آقای شریعتمداری خواهید گرفت😂😂😂😂😂😂😂

    قبلا هم اصلاحطلبان و منافقین برای تحت فشار قرار دادن آقای شریعتمداری از این شکایتها کرده بودند ولی با ادله و مستندات آقای شریعتمداری،همه آنها از شکایتشان پشیمان شدند و به غلط کردن افتادند🤣🤣🤣

  • ناشناس اسفند 1, 1403

    باور بفرمایید کل کشور عزیزمان ایران 1 میلیون 600 هزار کیلومتر مربع است این 2 میلیون کیلومتر مربع رو از کجا آورده