
در ادامه این مطلب، ۶ حقیقت جالب از گوشه و کنار دنیا در موضوعات مختلف را خواهید خواند که آگاهی از آن ها خالی از لطف نیست.
این حقیقت ها در مورد درختانی که روی شاخه های خود میوه های گوناگون بار می دهند تا دست های سمورهای آبی که کیسه ای مخفی دارند تا این حیوان غذا یا سنگ مورد علاقه اش را آنجا مخفی کند را شامل می شوند.
برای آگاهی از این موارد در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
یک نویسنده نحوه غرق شدن تایتانیک را ۱۳ سال پیش از ساخته شدن این کشتی پیش بینی کرده بود

در وهله اول باید به نام «تایتان» اشاره کرد که به اسم «تایتانیک» بسیار نزدیک است. سپس به زمان غرق شدن این کشتی ها که هر دو در نیمه ماه آوریل روی داده است، کمبود قایق نجات و در آخر برخورد با کوه یخ اشاره کرد.
روبرتسون تجربه ملوانی داشته و از این رو داستانی که در کتاب خود تشریح کرده بسیار به واقعیت نزدیک است. وقتی پس از فاجعه تایتانیک از وی در مورد توان پیش گوئی سوال پرسیدند، او این مساله را رد کرده و بیان داشت: «من تنها چیزی که به آن واقف هستم، داستانی است که نگاشته ام.»
در لهستان روستایی وجود دارد که همه چیز در آن با نقاشی از گل ها تزئین و دکور می شود

سپس این گرایش به دیگر بخش های روستا نیز تعمیم یافته و از لانه مرغ ها گرفته تا پل های رودخانه، همه به نقش گل مزین شدند.
درختانی در دنیا وجود دارند که بیش از یک نوع میوه روی آن ها رشد می کند، به همین خاطر به آن ها «درخت سالاد» گفته می شود

در کوئینزلند اتریش، نگهداری از خرگوش به عنوان حیوان خانگی ممنوع است، مگر شما یک شعبده باز باشید

«الیزابت جنینگز گراهام» یک قرن پیش از «رُزا پارکس» دقیقا همان کاری را انجام داده بود که «مادر جنبش آزادی» و «بانوی اول جنبش حقوق مدنی» آمریکا در سال ۱۹۵۵ میلادی انجام داد

پیرو این ماجرا، گراهام از سیستم قطار شهری خیابان سوم نیویورک به دادگاه شکایت کرد. با اینکه رای دادگاه به نفع وی صادر شد اما قانون تبعیض نژادی تا ۲۰ سال بعد همچنان در آمریکا رواج داشت.
رُزا پارکس، نیز یک زن سیاهپوست (آمریکایی آفریقاییتبار) بود که در روز ۱ دسامبر سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اش در اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و در نتیجه بازداشت و جریمه شد. خودداری رزا پارکس از واگذاری صندلی اش در یک اتوبوس شهری به یک مرد سفیدپوست و بازداشت متعاقب وی به تحریم گسترده شبکه ترابری همگانی توسط سیاهان منجر شد و به اعتراضات گسترده تر دامن زد.
جنبش اعتراضی او سرانجام به تصویب قانون حقوق مدنی سال ۱۹۶۴ انجامید که هرگونه تبعیض نژادی در آمریکا را ممنوع می کرد.
این حرکت وی باعث شد تا بعدها رزا پارکس توسط کنگره آمریکا به عنوان «مادر جنبش آزادی» و «بانوی اول جنبش حقوق مدنی» شناخته شود.
سمور دریایی، برای مخفی کردن غذا یا سنگ های موردعلاقه اش در زیر دستان خود کیسه دارد

بدون نظر