۳۰ توصیه برای آنکه وبلاگ نویس حرفه ای شویم

مد، غذا و گردشگری، ۳ حوزه جذاب برای فریلنسرها و بلاگرها

۳۰ توصیه برای آنکه وبلاگ نویس حرفه ای شویم

اگر چه شبکه های اجتماعی عکس محور و ویدیو محور مثل اینستاگرام و پینترست و یوتیوب سبب شده تا بخش قابل  توجهی از فرآیند تولید محتوا و به اشتراک گذاری اطلاعات گسترده و رایگان دهکده جهانی به آسانی انجام شود، اما نباید فراموش کرد که همچنان، بخش اعظمی از مخاطبان اینترنت، از سایت ها برای دریافت اطلاعات مستند و مستدل استفاده  می کنند و استناد به محتوای کانال ها و گروه ها و شبکه های اجتماعی، هیچ گاه جایگاه سایت های اطلاعاتی معتبر و موثق را نخواهد گرفت. یکی از روش های کارآفرینی دیجیتالی را میتوان در وبلاگ نویسی جستجو کرد که بستر خوبی برای به اشتراک گذاری اطلاعات و تولید محتوای هدفمند در موضوعات مختلف با روایت های داستانی هیجان انگیز برای طیف  مختلفی از کاربران در سراسر جهان است.

وبلاگ نویسی و بلاگرها، هم چنان بازوی قدرتمند تولید محتوا در اینترنت هستند و سال به سال به تعداد طرفداران وبلاگ نویس های مطرح به خصوص در عرصه فشن بلاگر (fashion blogger)، توریسم بلاگر (tourism blogger) و فود بلاگر (food blogger) افزوده می شود.

وبلاگ BLONDSALAD که توسط کیارا فراگنی، فشن بلاگر مطرح مدیریت می شود. الگویی جذاب برای کسانی که قصد ورود به عرصه وبلاگ نویسی فشن دارند

چرا وبلاگ نویسی طرفداران زیادی دارد؟

پاسخ روشن است. بخش قابل توجهی از مخاطبان اینترنت در شبکه های اجتماعی به دنبال موضوعاتی مثل: مد و لباس، استایل، طراحی لباس، مد روز، مقصدهای گردشگری، جاذبه های دیدنی، شیوه های سفر ارزان و لوکس، آشنایی با غذاها و شیوه پخت و پز و مشاوره های غذایی هستند. این ها موضوعات فوق العاده جذابی برای کاربران اینترنت است و بخش اعظمی از وقت آنها صرف لایک و فالو و کامنت نویسی روی محتویاتی می شود که در حوزه های ۳ گانه فوق الذکر به اشتراک گذاشته می شود.

در این بین، وبلاگ نویس ها  نقش مهمی دارند. همه اطلاعات را نمیشود در قالب عکس و ویدیو در شبکه های اجتماعی توضیح داد و نیاز به اکو سیستمی برای تشریح اطلاعات است. مخصوصا که میتوان از طریق ربات های فضول گوگل، در SEO تاثیرگذار  بود و به جذب مخاطبان  پرداخت. وبلاگ نویسی در واقع همین نقش را ایفا می کند که به کاربران علاقمند فرصت می دهد تا روایت های خواندنی و شنیدنی بلاگرها از موضوعات گوناگون را در فضایی مجزا مشاهده کنند.

وبلاگ نویسی، قرار نیست از طریف بلاگ اسپات یا سرویس دهنده های معروف وبلاگ نویسی هدایت شود. شما میتوانید یک دامنه خریداری  کنید با بهای اندک و با اجاره بخشی از یک سرور و نصب یک سیستم مدیریت محتوا مثل ورد پرس، به انتشار اطلاعات وبلاگی بپردازید یا محیط دیگری را از طریق طراحان وب برای خود دست و پا کنید.

به هر حال، وبلاگ نویسی، کاری جذاب، فرصت آفرین و موثر برای درامد زایی دیجیتالی است و بازوی محرک تولید محتوا در شبکه های اجتماعی خواهد بود. در این گفتار شما را با بهترین انواع وبلاگ نویسی آشنا می کنیم.

وبلاگ های مد و لباس

وبلاگ  نویسی در حوزه فشن،  از جذاب ترین حوزه های وبلاگ نویسی بوده که با استقبال گسترده بلاگرها و مشاوران طراحی پارچه و لباس و استایل مواجه شده است. کاربران نوجوان و جوان و میانسال مرد و زن دوست دارند بدانند که رنگ سال چیست؟ بهترین برش و دوخت برای لباس های اسپرت و مجلسی کدام است؟ کنتراست رنگ را چگونه می توان در  لباس های ماکسی بلند و کوتاه اعمال کرد؟ فرق طراحی استایل بوشت با کراوات چیست؟ تفاوت کت تک و اسپرت و مجلسی در طراحی استایل های بهاره و پاییزه  چیست؟

لیاندرا کوهن از فشن بلاگرهای معروف اینستاگرام

با  معروف ترین فشن بلاگرهای جهان آشنا شوید

چگونه میتوان تم آرایش مو را با استایل همراه کرد؟ در هفته های مد پارس و لندن و استکهلم و نیویورک چه گذشت؟ طرح های طوفانی کارل لاگرفلد در فشن شو CHANEL چه بود؟ جورجیو آرمانی طرح های پاییزه مردانه را با کدام سلبریتی رونمایی کرد؟ چرا HERMES، لاکچری ترین گزینه برای انتخاب کیف بانوان است؟ طرح های فاخر VALENTINO در کفش و کیف زنانه کدام است؟ فناوری تولید کفش NIKE و ADIDAS با هم چه تفاوتی دارد؟ مد سبز یعنی چی؟ مد سریع یعنی چی؟ چرا صنعت مد آلوده ترین صنعت است؟ چگونه طراح لباس بشویم؟ چگونه استایلیست بشویم؟ فرق لوسیون با امولوسیون چیست؟ کرم پودرهای مورد علاقه نیکول کیدمن و ماریا شاراپووا کدام است؟ فرشتگان ویکتوریا سکرت از چه برندهایی حمایت میکنند؟ بهترین بالم ، رژ لب، خط چشم و هم چنین اتو برنزه متعلق به برند MAC است یا  LANCOME یا EYVES ROCHER؟

 درآمد های میلیونی فشن بلاگر جذاب ایتالیایی

همه این پرسش ها را یک فشن بلاگر زیرک و باهوش در طول هفته پاسخ می دهد و از جوانب گوناگونی به موضوع  می پردازد. فشن بلاگرهای معروف جهان مثل لیاندرا کوهن و کیارا فراگنی ایتالیایی که میلیون ها فالور دارند، با روایت خواندنی و شناخت نیازهای مخاطبان و فهم روانشانسی رنگ و طراحی استایل، همواره پیشنهادهای جذابی به مخاطبان می دهند تا در طراحی مد آنها کمک کنند. این کار ها سبب افزایش مخاطب پذیری وبلاگ، جذب آگهی، ترغیب اسپانسرها و در نهایت، فریلسنری جذابی در حوزه مد برای انان می شود.

وبلاگ های توریستی

لاکچری  ترین مقصدهای گردشگری آسیا کدام است؟ ارزان ترین  هتل های اروپا برای کوله پشتی گردها کدام است؟ کوچ سرف ها در کدام شهر دنیا بیشتر حضور دارند؟ کدام هتل  ها در دنیا دوش های آبشاری و خدمات اسپا در اختیار  گردشگران لاکچری قرار می دهند؟ از کدام سایت ها، تاییدیه رزرواسیون رایگان را دانلود کنیم؟ ارزان ترین بلیط های هوایپمایی جهان را چگونه تهیه کنیم؟ چگونه در رویدادهای فرهنگی و هنری و ورزشی رایگان در کشور مقصد شرکت کنیم؟ چگونه تور لیدر بشویم؟ تور لیدرهای موفق دنیا چه کسانی هستند؟ جذاب ترین رستوران های سنتی و فرنگی تفلیس و آنتالیا و بارسلون کدام است؟ چگونه تاکسی ارزان در فلان شهر بگیریم؟ نکاتی که برای بستن چمدان در بار هواپیما باید بدانیم چیست؟

این ها نمونه  ای از سوالات هیجان انگیزی است که توریسم بلاگرها در سایت  خود مطرح کرده و با این روش، مخاطبان زیادی  را از جذب دنیای رنگارنگ سفر و گردش و تفریح و جهانگردی می کنند. توریسم بلاگرهای مطرح، بعضا میلیون ها  فالور داشته و معرفی مقصدهای گردشگری، اقامتی، مسافرتی و تفریحی در ۵ قاره جهان را به صورت سالانه انجام داده و هزینه سفر را از اسپانسرها که شامل هتل ها و آژانس ها و مراکز گردشگری است تامین می کنند.

فود بلاگرها: دیدار با مستر تیسترها!

یکی دیگر از معروف ترین انواع وبلاگ ، وبلاگ‌های غذا و خوراکی هستند. این وبلاگ‌ها مخاطبان زیادی دارند؛ زیرا افراد زیادی دوست دارند درباره طرز تهیه خوراک‌ های مختلف و مواد غذایی سالم و مطلوب اطلاع داشته باشند. بسیاری از بلاگرهای غذا، کار خود را با عکس گرفتن و نوشتن درباره غذاهای ساده‌ای که در منزل یا رستوران خورده بودند، شروع کرده‌اند.

پیشنهادهای وسوسه انگیز بلاگرهای معروف آشپزی

دیدار با مستر تیستر (Mr taster) ها که شما را با جشنواره ای از طعم و مزه های دلچسب و وسوسه انگیز آشنا می کند، یکی دیگر از موضوعاتی است که بلاگرها به آن توجه دارند. غذا، از جذاب ترین موضوعات در دهکده جهانی است. موضوعی که حتی لیلا علی، فرزند غول بوکس سنگین وزن جهان (زنده یاد محمد علی کلی) را هم به دنیای آشپزی و فود بلاگری  کشانده است. به تدریج با افزایش مخاطب، این افراد هم علاقه و ذوق بیشتری پیدا کرده و به بلاگرهای معروف و موفق بدل شده‌اند. آن‌ها علاوه بر خود غذا، معمولا به مسائل دیگری مثلا امور خیریه یا سلامت مواد غذایی هم در حاشیه کارشان می‌پردازند.

مستر تیستر ایرانی

توصیه هایی برای  بلاگرها

  • حوزه مد و لباس، از جذاب ترین عرصه ها برای تولید محتوای عکس محور هیجان انگیز است.
  • حوزه توریسم، همه گروه های سنی را جذب می کند و مقوله ای فرصت آفرین برای فریلسنرها خواهد بود.
  • دنیای هشتگ ها که روزانه صدها میلیون کاربر از سراسر جهان را جذب می کند در نظر داشته باشید.
  • برای بلاگر حرفه ای شدن، اتکا به دنیای لایک و فالو اینستاگرامی و فیسبوکی پسندیده  نیست!
  • مهم نیست چقدر شما در حوزه وبلاگ نوسی مهارت دارید. از تجارب بزرگان این عرصه استفاده  کنید.
  • تولید محتوای عکس محور تحلیل گرا مثل همان کاری که VOGUE,  ELLE, PEOPEL می کنند، جذاب است.
  • بلاگر موفق، همواره بخشی از اطلاعات خود را به زبان انگلیسی به اشتراک می گذارد.
  • بلاگر موفق، از تولید محتوای ویدیویی برای اعتماد سازی و حفظ مخاطبان موجود سود می برد.
  • بلاگر موفق، ترند شناس است. ترندها را دنبال می کند و به دنبال راهکاری برای تحلیل به روز اطلاعات است.
  • بلاگر موفق، مهارت نگارش صحیح و اصولی دارد.
  • بلاگر موفق، مهارت ارتباط با مشتری و مخاطب دارد که در توسعه کار وبلاگ نویسی بسیار مهم  است.
  • بلاگر موفق، پاسخگوی پرسش های مخاطبان در کامنت ها است.
  • بلاگر موفق، به SEO  اهمیت می دهد.
  • بلاگر موفق،  تحلیل گر خوب است. مهم نیست تحلیل مد است یا مقصدگردشگری یا غذا!
  • بلاگرهای موفق، همواره در حوزه کاری خود، برترین وبلاگ نویس های جهان را می شناسند.

آنچه فریلنسرها (بلاگرها) برای توسعه کسب و کار خود باید بدانند

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۶ نظر

ورود

  • hossein اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۷

    شخصا مستر تیستر رو دنبال میکنم به همراه چندین بلاگر ایرانی و سوئیسی که ۱۵ ساله ساکن اینجا هستم
    یه چیز منفی در مورد بلاگرهای ایرانی چه ساکن ایران چه خارج هست اینه که در دنیای ۲۰۱۸ که مردم هر روز بهم نزدیک میشن تاکید شدیدی بر روی ایرانی بودن و نژاد داریم. بارها دیدم که بلاگرهای ایرانی با تاکیدی که بر روی ملیت و نژاد دارن القاء میکنن که ایرانی بودن یک افتخار و یک برتری در مقابل بقیه ی ملیتهاست. بارها شده که دوستام از این نوع دید و طرز تفکر از من پرسیدن و اخرین ان در تعطیلات بین کریسمس و سال نو امسال بود که واقعا مانده بودم چه جوابی بدم.
    در سال ۲۰۱۸ ایرانی بودن من هیچ افتخاری ندارد و سوئیسی بودن همسایه های منم هیچ چیز بد یا منفی نیست که همیشه ایرانی بودن خودمون رو با نوع سخنانمون یه نوع برتری بدونیم
    متاسفانه در اخرین مورد یکی از دوستان هموطنم طوری از ایرانی بودنمون سخنرانی میکرد که یکی از حضار سوئیسی همونجا جرات به خودش خرج داد و از دلایل برتر بودن ایرانی بودن در مقابل سوئیسی بودن سوال کرد.

    متاسفانه از بعد فرهنگی خیلی وقته که از دنیا عقبیم. امروزه که حتی برتر دونستن نژاد تابعیت مذهب و حتی رنگ مو نوعی مذموم به شمار میره ما برعکس مردم بقیه کشورها بر تابعیت مذهب نژاد رنگ موی خودمون تاکید میکنیم و بعد بر مبنای همین المانها خودمون رو بهتر از باقی کشورها میدونیم
    طی ۱۵ سال زندگی در سوئیس متاسفانه بارها و بارها با چنین مواردی برخورد داشتم که حتی باعث جبهه گیری منفی مردمان سوئیس شده. یاد دارم حدودا شش سال قبل تلویزیون سوئیس در گزارشی به این پرداخته بود که چرا مردمان خاورمیانه نژاد و ملیت و مذهب خودشون رو بهتر از بقیه ی کشورهای دنیا میدونن و بر همین مبنا برتری بودن خودشون رو در مقابل مردم دیگر کشورها استنتاج میکنن.
    متاسفانه یکی از کشورهای خاورمیانه در اون گزارش مردم کشور خودم هم بود.

  • نسترن اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۷

    چقدر خوشگله کیارا. من فالورش هستم. واقعا طرح ها و سلیقه اش رو دوست دارم. اون فقط یه فیس نیست. خوش سلیقه هست و عین داستان، زندگیش رو روایت میکنه و خوب ۱۲ میلیون هم دنبال کننده داره. خوشگلی وهزار دردسر 🙂 مستر تیستر هم بلاگر خوبیه. کلا انتخاب هاتون رو دوست دارم. معلومه این کاره هستید.
    موفق باشید

  • تورج امین فر اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۸

    نکات خوبی برای فود بلاگری نوشته بودیدد تشکر می کنم

  • مهدیه اصغری مهر ۱۴, ۱۳۹۸

    چه خوب شد که نظرتون رو اینجا نوشتید. یه تلنگری میتونه برای ما ایرانی های داخل کشور باشه.