متقاضیان آزمون IELTS بخوانند

افزایش تب گرفتن مدرک بین المللی صلاحیت در زبان انگلیسی

متقاضیان آزمون IELTS بخوانند

برای موفقیت در آزمون آیلتس، باید نکاتی را رعایت کنید که در این گفتار به شماری از آن ها اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید. در این گفتار، به یکی از مهم ترین موضوعات برای دانشجویان متقاضی تحصیل در خارج از کشور اشاره می کنیم. آزمون بین المللی آیلتس در ۱۱۰۰ شهر دنیا در ۱۴۰ کشور از جمله ایران هر هفته برگزار می شود و آزمونی معتبر است که میلیون ها نفر را ارزشیابی علمی دانش زبان انگلیسی کرده است. در واقع آزمون آیلتس که مخفف International English Language Testing System‌ هست،‌ سالانه صدها هزار نفر در سراسر جهان را به سمت خود جذب می کند تا در آزمون های آیلتس در IELTES CENTERS در سراسر جهان شرکت کرده و سطح دانش زبان انگلیسی عمومی خود را بر اساس معیارهای این آزمون، ارزیابی کنند.

2-w600-h600

آیلتس، همانند تافل، یکی از معتبر ترین آزمون های بین المللی تعیین سطح زبان انگلیسی  است که ۴ مهارت را بین نمره ۰ تا ۹ ارزیابی می کند. معمولا اکثر دانشگاه های دنیا، برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، آیلتس overall را در سطحی بین ۶ تا ۷ نیاز دارند. به نظر می رسد، هر ساله قبولی در این آزمون کمی سخت می شود و این هم به واسطه خیل عظیمی از متقاضیانی است که به واسطه مهاجرت و تحصیل و کار در خارج از کشور،‌علاقمند شرکت در این آزمون بین المللی معتبر هستند. از طرفی، این آزمون هر ساله با درصدی افزایش قیمت روبروست و اکنون شرکت در این آزمون حدود ۷۵۰ هزار تومان هزینه روی دست متقاضیانش می گذارد.

چگونه برای آزمون آیلتس آماده شویم؟

برای آمادگی در آزمون آیلتس روش‌های متنوعی وجود دارد؛ از شرکت در کلاس‌های عمومی و خصوصی گرفته تا خودآموزی برای آزمون. اما انتخاب روشی که هزینه مناسب داشته باشد و در مدت زمان کوتاه شما را به نمره دلخواه برساند کار آسانی نیست.

یکی از روش‌هایی که در چند سال اخیر رشدی سریع داشته، استفاده از اپلیکیشن‌های آمادگی آزمون آیلتس است. این اپلیکیشن‌ها به دلیل اینکه همیشه در دسترس هستند و از روش‌های نوآورانه برای آماده سازی کاربران استفاده میکنند شانس موفقیت در آزمون را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند.

یکی از موفق‌ترین اپلیکیشن‌های آمادگی آیلتس در کشور، اپلیکیشن آیلتس اکسین‌چنل است. در این اپلیکیشن مدرسین برجسته و ممتحنین آزمون آیلتس در ایران، با فیلم‌های آموزشی روزانه شما را با تمامی مهارت‌های آزمون آیلتس آشنا میکنند، سطح زبان شما را در هر مهارت ارتقا می‌دهند و تکنیک‌هایی که برای کسب نمره ۷.۵ در آزمون آیلتس مورد نیاز است را در طول حداکثر ۲۴ هفته به شما آموزش می‌دهند.

در تمام طول دوره یک معلم خصوصی با تجربه نیز به صورت آنلاین در کنار شماست تا مهارت‌های Speaking و Writing شما را تقویت کند، تمرینات شما را تصحیح کرده و ایرادات شما را برطرف سازد.

برای دانلود و نصب این اپلیکیشن می‌توانید بر روی این لینک کلیک کنید.

3-w600-h600

(نمونه از کارنامه آیلتس که داوطلب نمره کل ۸ دریافت کرده است)

به هر حال،‌ آزمون آیلتس همان طور که شاید خیلی از مخاطبان تحصیل کرده مطلع باشند،‌ شامال ۴ مهارت خواندن (Reading)، نوشتن (writing)، صحبت کردن (speaking)‌ و شنیداری (listening) ‌ هست. هر بخش دارای نمره ای بین ۰ تا ۹ است. فردی که در هر مهارت بتواند نمره ای بین ۶ تا ۷ را کسب کند،‌ در وضعیت خوب و قابل قبولی از نظر زبان انگلیسی هست و به چنین فردی اجازه تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان سراسر دنیا داده می شود. افرادی که نمره کم تر از ۵.۵ کسب کنند، معمولا از سطح زبان انگلیسی (language proficiency) مطلوبی برخوردار نیستند و به همین خاطر،‌ انتظار می رود که برای گرفتن پذیرش تحصیلی (admission letter)، دوباره در آزمون شرکت کنند و نمره مورد نظر را بر اساس شرایط پذیرش دانشگاه (admissions requirement) کسب کند.

افرادی که در آزمون آیلتس شرکت می کنند، باید حتما نکاتی را رعایت کنند که در این گفتار به ده ها مورد آن اشاره می کنیم.

  • چرا آیلتس؟

این که چرا باید آیلتس گرفت، روشن است. متقاضیان تحصیل در  خارج از کشور و هم چنین افرادی که خواهان مهاجرت هستند، یکی از راه های نشان دادن سطح آمادگی زبان انگلیسی آن ها،‌ اخذ مذرک آیلتس است. وقتی شما این مدرک را داشته باشید، می توان فهمید که سطح عمومی زبان شما بر روی ۴ مهارت اشاره شده قبل، چه گونه است. چون هر skill دارای یک محدوده band score‌ هست و نمره نهایی بر اساس overall تعیین می شود که میانگین هر ۴ مهارت می باشد. اگر شما برای یک از موارد فوق نیاز به اخذ مدرک زبان بین المللی داشتید،  آیلتس یکی از پیشنهادات ممکن است. البته باید توجه داشت که مدارک آیلتس بر خلاف تافل که ۵ ساله اعتیار دارد،‌ تنها ۲۴ ماه اعتیار دارد. پس اگر خواهان اپلای برای دانشگاه های خاصی هستید و قصد دارید ظرف چند ماه پس از اخذ مدرک آیلتس، در دانشگاه های مختلف apply‌ کنید، اخذ آیلتس را در محدوده زمانی قرار بدهید که وقت شما از دست نرود و مدرک expire (منقضی)   ‌نشود. برای آگاهی از آزمون به سایت ielts.org مشاهده کنید. در این سایت، ‌اطلاعات کامل درباره آزمون و مراکز امتحانی و منابع رایگان قابل دانلود در دسترس خواهد بود.

جایگزین آیلتس

4-w600-h600

شما می توانید به جای آزمون آیلتس که فقط کاغذی برگزار می شود، در آزمون تافل که اینترنتی هست و TOEFL IBT نام دارد نیز شرکت کنید. یا در آزمون PTE که Pearson Tests of English هست شرکت کنید. البته این آزمون بر خلاف آیلتس و تافل، در ایران برگزار کننده رسمی آزمون ندارد و باید به کشورهای همسایه مراجعه کنید. تافل، به صورت رایانه ای هم برگزار می شود که این برای کسانی که علاقه ای به نوشتن روی کاغذ ندارند و مشتاق آزمون و کار با رایانه هستند، انتخاب بهتری هست. البته باید توجه کنید که آزمون تافل اینترنتی با آزمون آیلتس کاغذی، تفاوت هایی دارد که این تفاوت ها را از کارشناسان و مدرسان و شرکت کننده گان هر دو آزمون جویا شوید. معمولا تافل با رنج نمره ۷۵ تا ۹۰ از ۱۲۰ برای پذیرش ارشد و دکترا کفایت می کند.

 

5-w600-h600

 

چند ماه زمان نیاز داریم؟

همه متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس این پرسش را مطرح می کنند که برای شرکت در آزمون و امادگی مربوطه، چند ماه زمان نیاز هست و چگونه باید برنامه ریزی کرد. در پاسخ باید گفت که پاسخ به این پرسش برای هر فرد، متفاوت هست و بستگی به دانش زبانی و هدف فرد از شرکت در آزمون آیلتس دارد. فردی که همراه یک متقاضی مهاجرت است،‌ قطعا نمره آیلتس کم تری نسبت به فردی که متقاضی تحصیل با بورس در مقطع دکترا در فلان دانشگاه دنیاست، نیاز دارد. هم چنین، نمره مورد نیاز آیلتس برای متقاضیان کارشناسی یا دکترا، مشابه نیست. از طرفی، بعضی افراد سطح زبان انگلیسی عمومی قوی دارند و تنها آشنایی با مهارت های آزمون ظرف ۲ ماه برای گرفتن نمره خوب کفایت می کند.

اما هستند افرادی که هنوز گرامر انگلیسی را خوب نمی دانند و دامنه لغات مطلوبی برای نوشتن یک نامه ساده یا حرف زدن درباره یک موضوع معمولی در اختیار ندارند. بالطبع، این افراد نیاز دارند تا ابتدا سطح زبان انگلیسی عمومی خود را به سطح قابل قبولی رسانده و سپس در کلاس های آمادگی آزمون آیلتس شرکت کنند. برگزاری آزمون های تعیین سطح توسط آموزشگاه ها و حتی سنترهای برگزاری آزمون رسمی آیلتس در مراکز استان ها کشور، به افرادی که می خواهند سطح زبان خود را بسنجند،‌توصیه می شود. شرکت در آزمون های IELTS MOCK فرصتی برای ارزشیابی سطح دانش زبان انگلیسی افراد، پیش از شرکت در آزمون نهایی هست.

6-w600-h600

اما بررسی ها نشان می دهد که اگر فردی با سطح زبانی در حد یک دیپلمه دبیرستانی ایرانی، بخواهد مدرک آیلتس ۶ آکادمیک بگیرد، بین ۶ تا ۹ ماه زمان کفایت می کند. اما اگر بخواهد حتی نیم نمره بیش تر از نمره ۶ بگیرد، باید ۳ ماه بیش تر کار کند. ناگفته پیداست که برای نمرات بالاتر،‌ تنها وقت کفایت نمی کند و فرد باید مهارت های بیشتری در نوشتار و گفتار کسب کند که همراهی با یک متخصص آیلتس  می تواند در کسب نمره بالای ۷ کمک کند. به این مقوله توجه کنید که آمادگی برای آزمون آیلتس آکادمیک با جنرال کمی متفاوت است.

چه نمره ای برای پذیرش کفایت می کند؟

هر دانشگاه در سراسر دنیا، برای پذیرش دانشجویان، معیارهایی برای دانش زبان انگلیسی (English language proficiency) تعیین می کنند که خیلی رنج ثابتی ندارد و هر دانشگاه معیارهای خاص خود را دارد. مثلا کشورهای اسکاندیناوی، برای متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی، رنج ۵.۵، کارشناسی ارشد ۶ و دکترا بین ۶ تا ۶.۵ را مطرح می کنند. در حالی که برای تحصیل در دانشگاه های آمریکای شمالی یا اقیانوسیه، نمره ای بین ۶.۵ تا ۷ معمولا نیاز است. اگر نتوانید نمره مورد نظر را کسب کنید، احتمال دارد  پذیرش مشروط به شما داده شود که conditional admission‌ نامیده می شود. وقتی پذیرش مشروط گرفتید، احتمال صدور ویزای دانشجویی برای شما کاهش پیدا می کند. اما اگر ویزا صادر شد، پس از ورود به دانشگاه، باید در کلاس های زبان انگلسی و هم چنین آزمون تعیین سطح نهایی شرکت کنید تا اجازه ورود به مقطع تحصیلی را پیدا کنید.

7-w600-h600

  • مراکز برگزاری آزمون آیلتس

آزمون آیلتس در ایران در مراکز زیر برگزار می شود:

  • سازمان سنجش آموزش کشور که در نشانی www.sanjesh.org قرار دارد.
  • آیلتس تهران
  • دانشگاه آزاد اسلامی که سایت آن در آدرس iauset.com قرار دارد.
  • موسسه آموزش عالی دین و دانش
  • موسسه فرهنگی و هنری ایرسافام

مراکز دیگر در سطح کشور، در واقع برگزار کننده آزمون های آزمایشی هستند و تنها مراکز فوق الذکر، سنترهای رسمی برگزاری آزمون آیلتس در کشورند. اگر خواستار شرکت در آزمون آیلتس در خارج از کشور هستید، ارمنستان، ترکیه و دوبی، مقصدهای شمار زیادی از ایرانیان علاقمند به شرکت در آزمون در خارج است که الیته خیلی توصیه نمی شود چرا که دو برابر هزینه آزمون را باید خرج سفر کنید!

 

  • ثبت نام در آزمون آیلتس

ثبت نام در آزمون از طریق سایت ielts.org امکان پذیر است.

8-w600-h600

وقتی وارد صفحه فوق شدید، می توانید مکان برگزاری آزمون را انتخاب کنید که با انتخاب نام کشور و شهر، امکان پذیر خواهد بود. روزهای برگزاری آزمون در هر شهر و هم چنین موقعیت های empty و available در اختیار شما برای انتخاب روز برگزاری آزمون است. بخش های بعدی، تکمیل اطلاعات و پرداخت هزینه ارزی است.

  • مراکز آموزش آیلتس در ایران

مراکز زیادی برای برگزاری آزمون آیلتس در سراسر کشور وجود دارد که شاید برخی، مجوزهای لازم رو هم نداشته باشند و یا آن هایی هم که مجوز قانونی دارند،‌ از امکانات و مدرسین خوبی برای این کار بهره نبرند. سعی کنید در آموزشکاه هایی برای آمادگی آیلتس ثبت نام کنید که :

۱-تجربه برگزاری آزمون های آزمایشی متنوع را داشته باشند.

۲-از امکانات سمعی و بصری خوبی برخوردار باشند.

۳-استاد کلاس ها، متخصص آموزش آیلتس باشد نه فارغ التحصیل  جدید مترجمی زبان انگلیسی!

۴-در هر کلاس، ۴ مهارت با هم تدریس شود.

۵-به دانشجویان کار کلاسی برای نوشتن مقاله و حل تمرینات داده شود.

۶-مقالات شما را هر هفته تصحیح و به شما برگردانند.

۷-اشکالات گرامری و paraphrasing و development را در مهارت گفتاری با شما به طور مداوم کار کنند.

۸- تجربه موفقی در تربیت دانشجویانی که نمرات بالای ۷ گرفته اند داشته باشند.

  • برنامه ریزی برای آیلتس

برنامه ریزی برای شرکت در آزمون آیلتس،‌ همان طور که قبلا نیز متذکر شدیم، بر اساس قابلیت های فردی، زمان مورد نیاز و هدف از شرکت در آزمون متفاوت هست. برای برنامه ریزی اثر بخش باید:

  • نمره مورد نیاز را تعیین کنید.
  • مدت زمانی لازم برای اخذ مدرک و ارسال به دانشگاه بر اساس deadline اعلامی را در نظر بگیرید.
  • منابع مطلوب و آموزشگاه خوب شناخته شده با مشاوره افراد نخبه و خبره را در نظر بگیرید.
  • وضعیت خود را با شرکت در آزمون آیلتس آزمایشی بسنجید.
  • هر ۴ مهارت را بر اساس منابع مورد نظر، به طور متناوب کار کنید.
  • بازه های زمانی کوتاه مدت برای خود تعیین کنید و مثلا هر ماه، آزمون آزمایشی شرکت کنید تا نقاط ضعف شما مشخص شود.
  • برای زمان نزدیک به هفته های برگزاری آزمون هم با کمک افراد خبره، برنامه ریزی خاص انجام دهید.
  • کدام سنتر بهتر است؟

این سوال برای خیلی از متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس در ایران پیش میاد. اما در واقع پاسخ متقن نمیشه به آن داد. تنها دو مهارت گفتاری و نوشتاری، توسط ممتحن و در شرایط خاص نمره دهی می شود و سایر مهارت ها ربطی به سنتر ندارد. البته این گونه نیست که شما در مرکز سنجش، نوشتاری را ۶ بگیرید و همان نوشتار در مرکز ایرسافام نمره ۸ بگیرد! خیر. استانداردهایی برای تصحیح و نمره دهی وجود دارد که بهتر است شما، به جای طرح این پرسش که کدام سنتر بهتر است، به این سوال فکر کنید که کدام روش های برای نوشتن یک مقاله حرفه ای یا صحبت کردن زیبا تر و روان تر در روز آزمون،‌ موثر تر هست!

بنابراین، به شابعات توجه نکنید و ذهن و وقت خود را به جای مطالعه بیش تر، به ارزیابی نوشته های مردم در شبکه های اجتماعی و فروم های اینترنتی درباره تجربه ان ها در سنترها متمرکز نکنید.

  • مهارت خواندن در آیلتس

مهارت خواندن در آیلتس، یک شبه یا یک هفته ای یا یک ماهه بدست نمی ایید. چرا که شما نمی دانید متنی که به شما در روز آزمون داده می شود، مربوط به کدام موضوع علمی هست و قطعا، لغاتی خواهد  بود که نمی دانید. مهارت خواندن در آیلتس به شما می آموزد که مهارت های خواندن اصولی متون علمی و نحوه ارزشیابی متن و درک مطلب چگونه خواهد بود و چگونه پرسش ها با پاراگراف ها sync شود. این مهارت، با اموزش و زیاد خواندن به دست می اید. هر اندازه زیاد بخوانید، قطعا دامنه لغات شما وسیع تر می شود. دامنه لغات وسیع تر، درک مطلب بهتری به شما می دهد و فرصت خوبی برای پاسخ دقیق تر به سوالات در روز آزمون.

  • مهارت نوشتن در آیلتس

مهارت نوشتن در آیلتس مقوله ای هست که با نوشتن زیاد حاصل میشود. هر اندازه بنویسید و ایرادات شما مشخص شود، قابلیت نوشتن شما افزایش خواهد یافت و می توانید به نمره بالاتری فکر کنید. در نوشتن، دایره لغات به اندازه گرامر و توانایی پرداخت به مطلب و توسعه ان در چند پاراگراف اهمیت دارد. تنها گرامر عالی، تضمین کننده موفقیت نیست. باید در این مهارت، به خوبی کار کنید و همواره متن های خود را به اطلاع خبرگان آیلتس و حتی افراد native قرار دهید تا تصحیح کنند. این تصحیح کردن،‌برگ برنده و امتیاز رقابتی شما برای روز آزمون خواهد بود. معمولا افرادی که نمره بالا در این مهارت می گیرند، خیلی متن های مختلف می خوانند و زیاد می نویسند و توانایی خوبی در پرداختن به موضوعات با ایده های خلاقانه دارند.

البته بخش اول آزمون که بررسی نمودار و چارت هست نیز با مطالعه زیاد، شما را زبده می کند ولی بخش دوم که نمره بیش تری دارد ، نیازمند توانایی نوشتن ۵ پاراگراف خوب منسجم و روا در موضوع درخواست شده ظرف نیم ساعت است.

  • مهارت شنیداری در آیلتس

برای تقویت مهارت listening خود، چاره ای جز زیاد گوش کردن به فیلم و سریال و اخبار انگلیسی زبان ندارید. این مهارت فقط با گوش کردن و درست گوش کردن و تمرین زیاد حاصل می شود و راه حل دیگری ندارد.

  • مهارت گفتاری در آیلتس

صحبت کردن فارسی خود را نگاه کنید. آیا وقتی از شما فارغ از تخصص و تجربه شما، درخواست شود که درباره مثلا مشکلات سیگاری ها یا آلودگی هوا یا عادت مردم به شبکه های اجتماعی به جای ارتباطات سنتی قدیمی حرف بزنید، به فارسی می توانید ۵ دقیقه روان و منطقی حرف بزنید؟ آیا ذهن شما این قدر راحت و خلاقانه می تواند به موضوعات از جنبه های مختلف نگاه کند؟‌

اگر پاسخ آری هست، پس کار شما در آزمون گفتاری سخت نیست. مهم این نیست که شما بتوانید مانند یک متخصص یا خبرنگار حرفه ای،‌ شرح موضوع یا واقعه کنید. بلگه از شما خواسته می شود تا بتوانید ۵ دقیقه یک موضوع را شکافته و درباره آن به طور عمومی صحبت کنید. برای این کار، مدام با دوستان و آشناییان و مدرسان زبان صحبت کنید تا اشکالات شما مشخص شود. ظبط صدای خود و گوش کردن مکرر به ان برای رفع ایرادات هم توصیه می شود.

  • نمره ۷ به بالا در آیلتس

برای کسب نمره ۷ در آزمون آیلتس،‌ باید حداقل در دو مهارت نمره ۷ به بالا داشته باشید. این کار ساده ای نیست و وقت و مهارت زیادی طلب می کند. کسانی که نمره ۷ به بالا کسب می کنند، معمولا خوب حرف می زنند و خوب می نویسند و زیاد گوش کردند و زیاد متن انگلیسی در زمینه های مختلف خوانده اند و دایره لغات خوبی دارند. البته نه از نظر ریشه شناسی که در GRE نیاز هست. برای گرفتن نمره ۷، بهتر است با کسانی که نمره ۸ گرفته اند مشورت کنید. بهترین مشاور،‌ استادان و مدرسان عمومی زبان انگلیسی در عرصه آیلتس هستند که می توانند به شما، راهکارهای ارتقای مهارت های ۴ گانه از سطح عمومی به تخصصی (مانند استفاده از گرامرهای پیچیده تلفیقی) را آموزش دهند.

  • نمره مورد نیاز مهاجرت

برای مهاجرت معمولا نمره ای بین ۵ تا ۷ مورد نیاز هست که این برای کشورهای مهاجر خیز متفاوت است. برای اطلاعات بیشتر به سایت امور مهاجرت کشوری که قصد سفر دارید مراجعه کنید و از افرادی که خود را وکیل می خوانند در این راه حتی الامکان استفاده نکنید.

۱۵ نظر

ورود

  • parisa بهمن ۱۱, ۱۳۹۶

    ممنون بابت مطالبی که گفتین روی سایت.من مدتهاست برای آیلتس ۸ تلاش میکنم .نهایتا به این نتیجه رسیدم با pte راحت تر میتونم امتیاز بگیرم.کلاس زیاد رفتم و تقریبا برای آزمون آماده ام فقط دنبال جایی میگردم قبل آزمون یه ماک بدم محک بزنم خودمو …..سایت pteiran.com هم اطلاعات خوبی برای pte گذاشتن…توصیه میکنم یه سر بزنید…

  • محمد بهمن ۱۹, ۱۳۹۶

    تشگر از توضیحات کامل ارایه شده

  • saeed اسفند ۸, ۱۳۹۶

    سلام ممنون از مطالب خوبتون.بنظر من اساتید و آموزشگاهی که تخصصی تو این زمینه هستن خیلی میتونه کمک کنه.بهترین آموزشگاه آیلتس در ایران فعلا بیان برتر هست. که تاروز امتحان همراه دانشجو هستن و استرس رو کاملا از دانشجو میگیرن…من بکمک بیان برتر تونستم یکساله از ۵.۵ به ۷ برسم…حتما سایتشون رو سربزنید.

  • Ahmet فروردین ۱۱, ۱۳۹۷

    با سلام
    وقتتون بخیر
    عیدتون مبارک ?

    من آزمون آیلتس ثبت نام کردم ،، ۱۸ فروردین

    اتفاقی برام افتاد و
    منصرف شدم و دیگه نمیخوام آیلتس بدم،
    تقاضای استرداد وجه کردم
    (۱،۰۴۵،۰۰۰ تومان)
    گفتند امکانش نیست،

    تهران، آموزشگاه عصر دین و دانش ثبت نام کردم

    تنها راهش اینه که یه شخصی رو پیدا کنم که بخواد آزمون آیلتس بده

    یعنی اطلاعات حسابمو به نام ایشان تغییر نام بدیم…

    من به پولم برسم… یه تخفیف بهشون میدم
    من رمز حساب کابری رو میدم به شخصی که میخواد آزمون بده بعد اطلاعات و مشخصاتشو تغییر بده به نام خودش بعد،،

    ..

    غرض از مزاحمت اینه که شما شخصی رو سراغ دارین که بخواد آزمون آیلتس بده… ؟ برا ۱۸ فروردین اگه شاگردی دارین که بخواد آیلتس بده با ۵۰۰ تومان میتونه جایگزین من بشه..،
    احمد علیزاده
    ۰۹۳۸۶۰۶۷۷۴۷
    این پروسه از طریق مؤسسه عصر دین و دانش (تهران) صورت میپذیره

    • علی زمانی فروردین ۱۱, ۱۳۹۷

      دوست عزیز
      از همان موسسه عصر دین و دانش سوال کنید یا در شبکه های اجتماعی زبان آیلتس با انجمن ها، درخواست خودرا منتشر کنید.
      موفق باشید

  • محمد جواد اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۷

    سلام آقای زمانی خوبید انشاالله….
    اینکه نوشتید تو سایتتون واسه مهاجرت آیلتس ۵ الی ۷ میخواد اینطوری نیست مثلا واسه express entery کانادا overall 7.5 جنرال میخواد که بایستی در تمام مهارت ها نمره ۷ و listening8بیاری , و نسبت به مهاجرت تحصیلی کمی سخت است….
    باتشکر….

    • علی زمانی اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۷

      سلام و عرض ادب
      همانطور که میدانید قوانین مهاجرت SKILLED WORKER کانادا هر سال تغیر میکند. نمره آیلتس جنرال برای اپلای، حداقل ۷ است و الزامی برای ۷.۵ نیست. گزارشی در این زمینه بزودی منتشر میکنیم. این قضیه برای مهاجران کارآفرین حتی به ۵ هم میرسد. چیزی به نام مهاجرت تحصیلی هم کانادا ندارد.

  • abolfazl شهریور ۲۴, ۱۳۹۷

    سلام اقای رمانی
    میخواستم بدونم ایا مراکزی در سطح شهر هست که برای گفرفتن مدرک آیلتس به ما کمک کنند و برای مثال برای گرفتن مدرک آیلتس از ۰ چقدر زمان میبره
    با تشکر از سایت خوبتون

    • علی زمانی شهریور ۲۴, ۱۳۹۷

      سلام خدمت شما دوست عزیز
      درتهران بیش از ۵۰۰ مرکز ارائه دهنده آموزش آیلتس و تافل است. در واقع به اندازه ساندویچی های تهران، آموزشگاه زبان است. از صفر، حدود ۱ سال.

  • محیا مهر ۲۱, ۱۳۹۷

    سلام جناب آقای زمانی عزیز
    اگه ممکنه در شهر کرج مرکزی رو برای آمادگی آیلتس با شرایطی که فرمودین معرفی کنید من منتظر پاسخ شما هستم ممنون .

  • آرزو آبان ۱۵, ۱۳۹۷

    سلام آقای زمانی.من برای دوره دکترا نیاز به نمره آیلتس ۷ دارم،و به دنبال مدرس خوب خصوصی هستم.همه جا فقط تبلیغ های بی مورد هست.من تهرانم.ممنون میشم کمک کنید و یا معرفی کنید، به ایمیلم پیام بدید .ممنون