۳۳ پروژه عظیم زیرساختی در چین که جهان را متحول خواهد کرد

سازه های چند میلیارد دلاری که چین را در قامت یک ابرقدرت نشان خواهد داد

۳۳ پروژه عظیم زیرساختی در چین که جهان را متحول خواهد کرد

تحولی عظیم در چین در جریان است. بر اساس برنامه های میان مدت قرار است طی ۱۰ سال آینده این کشور ۲۵۰ میلیون نفر (معادل کل جمعیت اندونزی) از جمعیت خود را به ابرشهرهای در حال ساخت منتقل کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی بیزینس اینسایدر چین با هدف انجام موفق این مهاجرت گسترده میلیارد ها دلار صرف پروژه های عظیم زیر ساختی در کشور کرده است. پروژه هایی که تعدادی از آنها به پایان رسیده اند و تعدادی دیگر در دست تکمیل هستند.

از بزرگراه هایی در مقایس قاره ای تا بزرگترین نیروگاه تولید برق بادی در جهان گرفته تا فرودگاه هایی بسیار بزرگ و شهرهایی در وسط کویر، همگی پروژه هایی هستند که مراد چین از “کارهای بزرگ” را به درستی تبیین می کنند.

در ادامه قصد داریم به برخی از زیر ساخت هایی بپردازیم که اهالی سرزمین اژدهای سرخ با هدف دستیابی به آنچه در بالا ذکر شد در حال بنا کردن شان هستند؛ این زیر ساخت ها نه تنها بر کشور چین اثر گذار خواهند بود بلکه به احتمال زیاد جهان را نیز متحول خواهند کرد.

china-inf-1
رادیو تلسکوپ “FAST” با قطر دیش ۵۰۰ متر،  سریع ترین و دقیق ترین تلسکوپ جهان محسوب می شود. ساخت این پروژه ۱۸۰ میلیون دلار هزینه در بر داشته است.
china-inf-2
آزمایشگاه تابش سینکروترون شانگهای که بسیاری از پروژه های علمی چین در این محل پایه ریزی و اجرا شده است. این پروژه ۱۷۶ میلیون دلاری بزرگترین تاسیسات تحقیقاتی چین محسوب می شود.
china-inf-3
خانه اُپرای گوانگ ژو یکی از سه آمفی تئاتر بزرگ کشور محسوب می شود که با بودجه ای ۲۰۰ میلیون دلاری توسط زاها حدید طراحی شده است.
china-inf-4
تونل کینلینگ که با ۱۷.۷ کیلومتر طول بزرگترین تونل کشور چین محسوب می شود. ساخت این تونل که در دل کوه های ژونگ نان حفر شده ۴۳۷ میلیون دلار هزینه در بر داشته است.
china-inf-5
شبکه انتقال برق هاینان با هزینه ای ۵۳۲ میلیون دلاری، قرار است کابل برقی را از جزیره جنوبی هاینان واقع در جنوب چین،  از زیر آب به خشکی برساند. قرار است این پروژه تا سال ۲۰۱۷ به پایان برسد.
china-inf-6
راه آهن کاشگر-هوتان که تمامی شهرهای جنوب غربی رودخانه تاریم را به یکدیگر متصل می کند. ساخت این پروژه ۷۱۷ میلیون دلار هزینه در بر داشته است.
china-inf-7
ساخت و تکمیل ساختمان تلویزیون ملی چین با سازه های پیچ در پیچ و ۶ ضلعی با صرف هزینه ای معادل ۷۶۰ میلیون دلار به انجام رسید.
china-inf-8
پروژه برق آبی تیانگ هوانگ پینگ که بزرگترین نیروگاه تولید برق آبی در آسیا محسوب می شود نقش بسیار مهمی در تامین برق شرق چین دارد. بهره برداری از این پروژه ۹۰۰ میلیون دلار هزینه داشته است.
china-inf-9
پروژه مرکز تجارت جهانی شانگهای با ۴۹۱ متر اتفاع (آسمان خراش سمت راست) که دومین هتل مرتفع جهان را نیز در خود جای داده است. این آسمان خراش عظیم که ۹۳ طبقه دارد با هزینه ای ۱.۱ میلیارد دلاری تکمیل شده است.
china-inf-10
پروژه “مروارید بالتیک” با هزینه ای ۱.۳ میلیارد دلاری بزرگترین مرکز توسعه خارجی چین محسوب می شود. این مجتمع تجاری- مسکونی در سن پترزبورگ روسیه بنا شده.
china-inf-11
پل ووهان تیان ژینگ ژو، سازه ای دو منظوره (هم جاده ماشین رو و هم ریل قطار) با هزینه ای معادل ۱.۷ میلیارد دلار بر روی رودخانه یانکتزه در شهر ووهان بنا شده است.
china-inf-12
متروی نان جینگ با صرف هزینه ۱.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۵ به بهره برداری رسید. این مترو روزانه ۲ میلیون مسافر را جابجا می کند که این تعداد در سال به ۷۱۷ میلیون نفر می رسد.
china-inf-13
پل کابلی شانگهای- یانگتزه پنجمین پل بزرگ کابلی دنیاست که ۲۵.۷ کیلومتر طول دارد. برای ساخت این پل عظیم  ۱.۸ میلیارد دلار هزینه شده است.
china-inf-14
فرودگاه چنگ دو شوانگ لیو چهارمین فرودگاه تجاری بزرگ در چین محسوب می شود که با هزینه ای ۱.۹ میلیارد دلاری تنها در سال ۲۰۱۵ پذیرای بیش از ۴۲ میلیون مسافر داخلی و خارجی بود.
china-inf-15
ایستگاه راه آهن ووهان میزبان برخی از سریع ترین قطارهای مسافربری جهان است. سرعت برخی قطارهای سریع السیر  در این ایستگاه به ۳۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد.
china-inf-16
فاز دوم نیروگاه اتمی کین شان در سال ۲۰۱۱ تکمیل شد. ساخت و بهره برداری از این نیروگاه که بیشترین تعداد رآکتور هسته ای در جهان را در خود جای داده است، ۲.۲ میلیارد دلار هزینه در بر داشته است. 
china-inf-17
برج شانگهای با ۱۲۸ طبقه و ۶۳۶.۱ متر ارتفاع بلندترین آسمان خراش چین و دومین در جهان محسوب می شود. هزینه ساخت این پروژه غول پیکر ۲.۴ میلیارد دلار تخمین زده شده است. 
china-inf-18
فرودگاه بین المللی چین بزرگترین پروژه ی ساختمانی در این کشور و ششمین سازه بزرگ دنیا محسوب می شود. برای تکمیل این فرودگاه ۳.۵ میلیارد دلار صرف شده است.
china-inf-19
فرودگاه بین المللی کونمینگ چانگ شوی که در سال ۲۰۱۲ به بهره برداری رسید، دومین فرودگاه بزرگ چین است که مساحت ترمینال مرکزی آن بیش از ۵۵۷ هزار متر مربع برآورد شده است. تکمیل این پروژه برای دولت چین ۳.۶ میلیارد دلار هزینه در بر داشته است.
china-inf-20
شهر جدید نانهوی که قرار است احداث و تجهیز آن تا سال ۲۰۲۰ به پایان برسد. ۴.۵ میلیون دلار برای ساخت و تکمیل این شهر که گنجایش یک میلیون نفر را خواهد داشت، برآورد هزینه شده است.
china-inf-21
سد زیانگ جیابا که با هزینه ای ۶.۳ میلیارد دلاری در سال ۲۰۱۴ به بهره برداری رسید، سالانه ۳۰.۷ ترا وات ساعت برق تولید می کند.
china-inf-22
ایستگاه قطار جنوبی پکن با هزینه راه اندازی ۶.۳ میلیارد دلار بزرگترین ایستگاه پایتخت چین و یکی از بزرگترین ایستگاه های قطار در آسیا محسوب می شود.
china-inf-23
چین یکی از کشورهایی است که قراداد باز سازی جاده ابریشم را به امضا رسانده است. مسیری ترانزیتی که چین و هند را به اروپا متصل می کند. تعهد مالی سرزمین اژدهای سرخ ر این قرار داد ۶.۵ میلیارد دلار است.
china-inf-24
سد ژیلودو که چهارمین سد بلند جهان محسوب می شود ، دومین منبع تامین انرژی برای کل کشور چین است. هزینه تکمیل این پروژه بزرگ ۶.۷۶ میلیارد دلار بوده است.
china-inf-25
پل سو تونگ که دومین  پل کابلی بزرگ جهان محسوب می شود با صرف بودجه ۷.۸۹ میلیارد دلاری نانتونگ و چانگ شو را به یکدیگر متصل می کند.
china-inf-26
تکمیل پروژه پل عظیم هونگ کنگ -ژوهای- ماکائو که قرار است در سال ۲۰۱۷ به بهره برداری برسد، ۱۰.۶ میلیارد دلار هزینه در بر خواهد داشت.
china-inf-27
پروژه ۱۲ میلیارد دلاری مرکز فضایی ونچانگ که در سال ۲۰۱۴ به پایان رسید؛ این مرکز تنها با هدف پرتاب سفینه های فضایی و استقرار آنها در مدار زمین طراحی شده است.
china-inf-28
پروژه در دست تکمیل بندر شانگهای یانگشان که با هزینه ای معادل ۱۲ میلیارد دلار قرار است به بزرگترین بندر حمل  و نقل کانتینرهای دریایی تبدیل شود. فاز نهایی این بندر در سال ۲۰۲۴ نهایی خواهد شد. تنها در سال ۲۰۱۵ نزدیک به ۳۶.۵ میلیون کانتینر تجاری از محل مذکور به دیگر کشورهای دنیا ارسال شده است.
china-inf-29
خط آهن سریع السیر دالیان-هاربین نخستین خط آهن جهان است که می تواند امکان تردد قطارهایی با سرعت بالا را در ارتفاع بالا و دمای پایین فراهم کند. هزینه ساخت این پروژه ۱۴ میلیارد دلار بوده است.
china-inf-30
پل بندر جیائوژو طویل ترین پل دریایی جهان محسوب می شود. این پل که ۴۱.۸ کلیلومتر طول دارد، تقریبا به اندازه طول مسیر دوی مارتن است. هزینه ساخت این پل ۱۶ میلیارد دلار برآورد شده.
china-inf-31
خط آهن سریع السیر پکن-شانگهای طولانی ترین خط ریلی جهان محسوب می شود که طی یک فاز در این کشور آسیایی به بهره برداری رسیده است. هزینه ساخت این پروژه بیش از ۳۵ میلیارد دلار برآورد شده است.
china-inf-32
کشور چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، جمعیتی معادل ۴۲ ملیون نفر را از ۹ منطقه مختلف، در یک ابر شهر که در دلتای رود مروارید واقع شده جای دهد. پیش بینی می شود در پایان پروژه ۳۲۲ میلیارد دلاری، جمعیت این شهر جدید به ۸۰ میلیون نفر برسد.
china-inf-33
چین یکی از ۳۲ کشوری است که توافق نامه احداث شبکه متروی آسیا را به امضا رسانده است. هزینه این پروژه برای چین که قاره کهن را به اروپا متصل می کند ۴۳ میلیارد دلار است.

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۲ نظر

ورود

  • سجاد تیر ۲۳, ۱۳۹۶

    واقعا چین کشور عجیبیه

  • منصور تیر ۱۹, ۱۴۰۱

    اگه پروژه ها را می خواست دولت ما اجرا کنه تا قیام قیامت اجرا نمی شد