اگر به مدت یک سال، گوشت را از رژیم غذایی تان حذف کنید چه اتفاقاتی در بدن شما خواهد افتاد؟

از کاهش وزن تا تجربه حال عمومی بهتر

اگر به مدت یک سال، گوشت را از رژیم غذایی تان حذف کنید چه اتفاقاتی در بدن شما خواهد افتاد؟

شاید اگر از شما خواسته شود که خوردن شکلات را کنار بگذارید اندکی برای تان دشوار باشد. ممکن است همین احساس را در مورد کنار گذاشتن گوشت داشته باشید. اما این کار برای سلامتی بسیار مفید است. البته باید این را هم در نظر داشت که این کار تحت نظر یک پزشک انجام پذیرد چرا که در برخی از گروه های سنی می تواند زیان هایی از جمله کم خونی و کاهش ناگهانی «ویتامین ب ۱۲» را به همراه داشته باشد.

با این مقدمه کوتاه بر آن هستیم که دلایل مفید کنار گذاشتن گوشت را برای تان مطرح کنیم که از قرار ذیل هستند:

۱- کاهش وزن

در مورد افرادی با قد و وزن متوسط و نرمال با کنار گذاشتن گوشت، می توانند در طول یک سال، حدود ۵ کیلوگرم لاغر می شوند.

۱۵ پژوهش انجام شده در دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن که در نقاط مختلف جهان از جمله اروپا و آمریکا و بر روی رژیم های گیاهی صورت پذیرفت، این نتیجه بدست آمد که حتی بدون شمردن کالری های دریافتی و یا ورزش کردن، مصرف مواد گیاهی می تواند در کاهش وزن موثر باشد.

همچنین در مطالعه دیگری که بر روی راهبان پیرو بودیست انجام شد، مشخص گشت که «بی اِم آی» که شاخص وزن سلامت افراد است در میان این گروه گیاهخوار در سطح پایین تری قرار داشت.

۲- کاهش ابتلا به بیماری های قلبی

به دلیل کاهش میزان کلسترول و فشار خون در رژیم های غذایی بدون گوشت، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز کاهش پیدا می کند.

۳- کاهش ابتلا به دیابت

در مطالعه ای نشان داده شد که افرادی که در تمام طول هفته گوشت مصرف می کنند تا ۲۷ درصد نسبت به گیاهخواران بشتر به دیابت مبتلا می شوند. همچنین در میان افرادی که از گوشت های فرآوری شده استفاده می کردند این میزان تا ۳۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

۴- کاهش ابتلا به سرطان

مرکز بهداشت جهانی با بررسی گوشت های فرآوری شده ای همچون بیکن و سالامی، به این نتیجه دست یافتند که چنین گوشت هایی در معرض اشعه گاما قرار می گیرند و سرطان زا هستند. گوشت قرمز هم احتمالاً می تواند مواد سرطان زایی را در خود داشته باشد.

۵- تغییر در باکتری های شکمی 

در مطالعه انجام شده در دانشگاه «سیتی» در نیویورک این نتیجه بدست آمد که گیاهخواران گونه های مفید بیشتری از باکتری های شکمی را در مقایسه با گوشتخواران در درون سیستم گوارشی شان دارا هستند.

۶- داشتن احساس بهتر بعد از انجام تمرین های ورزشی 

اگر بعد از انجام فعالیت های ورزشی احساس گرفتگی در عضلات خود را دارید ممکن است به دلیل تجمع اسیداوریک و اسید لاکتیک اضافه ای باشد که بر اثر مصرف بیش از اندازه گوشت در بدن تان جمع شده.

دکتر «چیدی نگوابا» مشاور انجمن سبک زندگی سلامت در میان جوامع اروپایی، در این مورد می گوید، این وضعیت ممکن است باعث ایجاد درد شود. همچنین این امکان وجود دارد که مراحل بهبود این اختلال طولانی تر باشد.

۷- داشتن حال عمومی بهتر

«ریچارد برنسون» میلیاردر با کنار گذاشتن گوشت، حال بهتری را نسبت به گذشته تجربه می کند. همچنین «مت فرِیزر» نوسینده وبلاگ No Meat Athlete در وبلاگ خود می نویسد از زمانی که به گیاهخواری روی آورد سریع تر می دود. وزنش نیز کاهش پیدا کرد و توانسته به کشف خوردنی هایی بپردازد که قبلا با آنها چندان آشنا نبود.

منبع: indy100
دیجیاتو
۲۱ نظر

ورود

  • reza آذر ۱۳, ۱۳۹۵

    و نداشتن احساس گناه از خوردن ( لاشه خواری ) اعضای بدن موجودی که به اندازه شما حق حیات داشته .

    • مامو آذر ۱۳, ۱۳۹۵

      شما بشین چمنتو بخور.

    • سجاد خرداد ۱۷, ۱۳۹۶

      متاسفانه حق با شماست. با انصاف و انسانیت سازگار نیست موجودی رو بکشیم که خودمونو سیر کنیم. نمیدونم، شاید باید یه تحقیقاتی صورت بگیره، که اگر واقعا ثابت بشه نخوردن گوشت تغییر مضری برای نوع بشر نداره، اینو به همه اعلام کنن و اختیار رو بذارن به عهده هر کسی که خودش برای خودش تصمیم بگیره. ادامه این مسیر اصلا انسانی نیست.

  • بابک آذر ۱۳, ۱۳۹۵

    انسان از نظر فیزیولوژیک موجودی همه چیز خوار است. اگر به جای تغذیه متعادل و سالم و فعالیت بدنی مناسب به چنین رژیم های غیرعلمی دست بزند، با عوارض متعددی مواجه خواهد شد. رژیم هایی که هیچ جایی در علوم تغذیه ندارند. حذف کامل گوشت از رژیم غذایی، طی مدت حدود شش ماه موجب تخلیه کامل ذخایر کبدی ویتامین ب۱۲ و ایجاد آنمی پرنیشس خواهد شد که می تواند عوارض هماتولوژیک و نرولوژیک برگشت ناپذیر بر روی فرد بگذارد و حتی موجب مرگ شود. در دنیای امروز تاثیر پذیری از مطالب اینترنتی بسیار بالاست. امیدوارم سایت خوب روزیاتو در نشر مطالب علمی، به خصوص بهداشتی و پزشکی، دقت و بررسی بیشتر انجام دهد. موفق باشید.

    • ارمین آذر ۱۳, ۱۳۹۵

      بنده ۳ ساله گوشت مصرف نمیکنم .. و کاملا سلامتم .. شما کشتار ظالمانه را با این حرفهای بی ربط توجیه نکنید .. فقط کمی خردتان را بکار بندازید

      • sina h آذر ۱۳, ۱۳۹۵

        حذف کامل گوشت نگرش درستی نیست
        انسان به ذات گوشت خوار است و خدا چرخه طبیعت رو طوری پایه گذاری کرده نیاز به مصرف گوشت نه تنها برای انسان بلکه برای سایر موجودات ضروریه. اینکه بعضی ها اصلا گوشت نمیخورند. به نگرش و عقاید خودشون مربوطه و محترم هست.
        ولی طبیعتی که ما و تمام موجودات در ان زندگی میکنیم به این موارد وابسته است
        من هم به تمام موجودات هستی احترام میگذارم و عاشق تک تکشان هستم
        و به نظر بنده حقیر بهترین کار مصرف درست از این نعمت هاست. لازم نیست هر روز گوشت بخوریم. تو یک هفته شاید ۲ روز مصرف گوشت کفایت کنه.
        این جوری هم درست مصرف کردیم. هم به طبیعتی که درش هستیم احترام گذاشتیم و هم ارزش نعمتی که در اختیارمان گذاشته شده میدانیم

        • Rza.H آذر ۱۳, ۱۳۹۵

          بله برادر، بله حرف شما صحیح است

          • Lucy آذر ۱۹, ۱۳۹۵

            Your post is a timely cobtiinutron to the debate

      • محمد آذر ۱۳, ۱۳۹۵

        مگه اون گیاهی که شما میخورین حق حیات نداره؟ با این نوع نگاه شما استفاده از گیاهان هم ظالمانه است پس هیچ چیز نباید بخوریم

        • Lynsey آذر ۱۹, ۱۳۹۵

          Help, I’ve been informed and I can’t become igarnont.

        • عباس آبان ۲۰, ۱۴۰۳

          سلام دوست عزیز.نظر بنده حقیر اینه که فکر میکنم گیاهانی که به صورت پرورشی یا زراعی هستند مثل برنج یا حبوبات یه جورایی اشکال نداشته باشه چونکه هدف از خلقت هر موجودی حساب شدست شما که نباید هر گیاهی رو مصرف کنی یا درصورتی مصرف کنی که اون اذیت نشه و فصل دیگه به روند خودش همین طور ادامه بده ولی من دیگه بیشتر از این نمیدونم شایدم من اشتباه فکر میکنم ولی ترجیح میدم که گوشت و حیوانات حیات داشته باشن و گیاهان هم به صورت صحیح مصرف کنم

      • عباس آبان ۲۰, ۱۴۰۳

        سلام دوست عزیز منم با نظر شما موافقم ولی مطمئن نیستم و تصمیم گرفتم مصرف نکنم اما یه سوال دارم و میخام بدونم که نظرتون در مورد تخم مرغ یا تخم پرندگان چیه و استفاده بکنم یا خیر.؟ خیلی ممنون از شما و سایت روزیاتو.

    • دانیال دی ۱۹, ۱۳۹۵

      این صحبتا هیچ جایی در علم ندارن . این حرفا توجیهات یک مشت جیب بر هست و بس . لطفا دلایل گوشتخوار بودن انسان رو هم بگین که ما در جریان قرار بگیریم . دندان های نیش شمشیری و برنده برای پاره کردن گوشت دارین ؟ نه . روده کوتاه برای فاسد نشدن گوشت دارین ؟ نه . پنجه های تیز برای شکار حیوانات دارین ؟ نه . با دیدن گوشت خام و خون اشتهاتون به وجد میاد ؟ نه . کدوم شامپانزه ای رو در حال شکار و خوردن گوشت دیدین ؟! درحالی که ساختار بدن انسان در دسته بندی میمون سانان جا میگیره و در این بین فقط انسان خودخواه و بی وجدانه که راه خودش رو با گونه خودش جدا کرده

      • سجاد خرداد ۱۷, ۱۳۹۶

        البته انوع گونه‌های میمون هم هر چند وقت یه بار شکار می‌کنن. مثلا شامپانزه‌ها میمون‌ها رو شکار می‌کنن و به طرز خیلی فجیعی می‌خورن. همین‌طور بوزینه‌ها بره آهو شکار می‌کنن. میمون‌سانا گوشتخوار به معنای تغذیه تنها از گوشت نیستن، همه‌چیزخوارن. این همه‌چیزخواری هم یه مورد تکاملیه، چون دور و برشون موجودات قابل شکار بوده، اینام طبیعتا گوشتخواری رو حفظ کردن.

  • سعید آذر ۱۳, ۱۳۹۵

    همینطوری همه نوع گوشت رو باهم جمع بستن و مضر دونستن کار غلطیه. اولا نحوه کشتار حیوان تو کیفیت گوشت بشدت تاثیر گذاره. خارجی ها اکثرا گوشت همراه با خون رو میخورند که خیلی مضر هست. در ضمن بین حیوانات مختلف هم تفاوت عمده وجود داره. خوردن گوشت گاو بسیار مضره اما گوشت گوسفند مفید هم هست و از همه مهمتر رعایت اعتدال و میانه روی در هر کاریه.

  • Hamed آذر ۱۳, ۱۳۹۵

    این مطالبی که شما نوشتید کاملا یک طرفه نوشته شده است ! دوستانی که فکر میکنن کشتار حیوانات ظالمانه هستش این رو هم بدونن که طبق مطالعات جدید ، گیاهان هم احساس دارن و کاملا متوجه خورده شدن میشن … پس گیاه هم نخوریم چون ظالمانست دیگه ، گوشت هم که ظلمه ، به نظر این دوستان همین که بمیریم بهتره چون دیگه به کسی و چیزی ظلم نمیکنیم ! حالا اون مسائل علمی نخوردن گوشت هم سرجای خود …

    • دانیال دی ۱۹, ۱۳۹۵

      خوردن گوشت = افزایش گرمایش جهانی و تخریب محیط زیست ، گرسنه ماندن میلیون ها انسان گرسنه و مبتلا شدن به هزار بیماری مرتبط به گوشتخواری

      • aidin آبان ۳, ۱۳۹۶

        یعنی ما گوشت نخوریم میلیون ها انسان گرسنه سیر میشن؟

    • سجاد خرداد ۱۷, ۱۳۹۶

      بله، متاسفانه گیاه هم کشته شدن رو حس می‌کنه و حتا مکانیزم دفاعی هم براش دارن. طبیعت همینه. بهترین و عملی‌ترین راهکار فعلا همینه که حیوانات رو جوری بکشیم که اقلا کمتر اذیت شن. تو خیلی از کشورا قبل کشتار بی‌حس می‌کنن، مثل بیهوشی عمل.

  • aidin آبان ۳, ۱۳۹۶

    دوستانی که میگن نباید حیواناتو کشت برای تغذیه ازشون ؛ حتما مسلمون نیستن..چون که هممون داستان حضرت ابراهیمو میدونیم.. 🙂