۶ خوراکی که متخصصین مسمومیت های غذایی هرگز حاضر به میل کردن آنها نیستند

۶ خوراکی که متخصصین مسمومیت های غذایی هرگز حاضر به میل کردن آنها نیستند

مسمومیت غذایی یکی از خطرناک ترین عارضه هایی است که گاه سبب مرگ نیز می شود. یکی از متخصصان به نام «بیل مارلر»، حدود ۲۰ سال به بررسی برخی از خوراکی ها و میزان مسمومیت آنها پرداخته و از پرونده های حقوقی فراوانی نیز در این ارتباط بهره برد. چنین تحقیقاتی سبب گردید که وی گروهی از خوراکی ها را از سبد مصرف روزانه خود خارج کرده و در مورد برخی دیگر نیز مراعات هایی را انجام دهد.

این حقوقدان که بررسی پرونده های مرتبط با شیوع باکتری «اشریشیا کلی» و نورو ویروس ها در ارتباط با رستوران های زنجیره ای Chipotle را برعهده داشت، در مصاحبه ای مواردی را بر می شمارد که منجر به مسمومیت های شدید غذایی شده و بهتر است مصرف آنها به طور کامل کنار گذاشته شود.

وی در پرونده های ۶۰۰ میلیون دلاری خود، از موکل هایی دفاع کرد که دعواهایی قضایی را در ارتباط با مسمومیت های غذایی مطرح کرده بودند. وی علاوه بر توفیق در بسیاری از این پرونده ها به جمع آوری برخی از تجارب خود مبادرت کرده تا بدین ترتیب برای عموم مردم اطلاع رسانی های مفیدی را نیز داشته باشد. برخی از موادی را که «مارلر» به مسمومیت های شدیدی در مورد آنها اشاره می کند، از قرار ذیل هستند:

۱- خوردن میوه و سبزی نشسته

2

از آنجایی که امکان وجود سموم در میوه ها و سبزی ها وجود دارد، بهتر است که ریسک خوردن آنها بدون شستن را کنار گذاشته و در هنگام مصرف احتیاط لازم را به عمل آورید.

۲- جوانه گندم خام

3

مصرف این ماده خوراکی که در طول سال های اخیر رواج فراوانی یافته، ۳۰ نوع باکتری را در خود جای دهد که از آن جمله می توان به «سالمونلا» و «اشریشیا کلی» اشاره کرد. «مارلر» می گوید: “اخیرا مسمومیت های فراوانی در ارتباط با این ماده خوراکی تشخیص داده شده. من به شخصه هرگز از آن استفاده نمی کنم.”

۳- گوشت خام

4

«مارلر» زمانی که برای خود استیک سفارش می دهد هرگز از انواع خام آن میل نمی کند و پخت متوسط یا کامل استیک از گزینه هایی است که برمی گزیند. بر اساس یافته های پژوهشگران، لازم است که گوشت در دمای ۱۶۰ درجه پخته شود تا باکتری های احتمالی موجود در آن، یعنی «سالمونلا» و «اشریشیا کلی» به طور کامل از بین برود.

۴- تخم مرغ عسلی

5

اگر کسی از ماجرای اپیدمی شدن باکتری «سالمونلا» در دهه های ۹۰ میلادی آگاهی داشته باشد، هرگز به سراغ مصرف خام خوراکی هایی که قابلیت پخته شدن را دارند نمی رود. «مارلر» می گوید، امروزه احتمال اینکه که تخم مرغ خام به مسمومیت بیانجامد به مراتب بیشتر از ۲۰ سال گذشته است. بهتر است که با پخت کامل تخم مرغ چنین ریسکی نکنید.

۵- شیر یا سایر نوشیدنی های غیر پاستوریزه

6

حتما شما نیز شنیده اید که توصیه می شود شیر یا سایر نوشیدنی ها به صورت خام مصرف شوند تا مواد مغذی بیشتر . مفیدتری به بدن راه پیدا کند. «مارلر»  می گوید، امکان ابتلا به مسمومیت با انواع شیرهای پاستوریزه بسیار نادر است اما در انواع خام آن باکتری ها، ویروس ها و انگل های فراوانی یافت می شود.

وی می افزاید: “بهتر است هرگز برای دریافت مواد مغذی بیشتر ریسک نوشیدن چنین مواد خامی را نکرده و از انواع پاستوریزه آن استفاده کنید. ”

۶- صدف خام

1

«مارلر» می گوید، در طول پنج سال اخیر و در مقایسه با دو دهه اخیر، بیشتر شاهد مسمومیت های مرتبط با حلزون های صدفدار بوده که می توان آب آلوده را از عوامل اصلی چنین مسمومیت هایی دانست. با گرمایش زمان، آبهای سطح زمین نیز گرم تر می شوند و میکروب هایی را در خود رشد می دهند. امکان دارد که مصرف خام برخی از آبزیان به مسمومیت هایی بیانجامد.

منبع: businessinsider
مطالب مرتبط
دیجیاتو
بدون نظر

ورود