چگونه ویزا گردشگری دانمارک بگیریم؟

فرم ها و مدارک مورد نیاز روادید سفر به دانمارک

چگونه ویزا گردشگری دانمارک بگیریم؟

 ویزا دانمارک به اندازه ویزا آلمان و ایتالیا و فرانسه و سوئد در تهران طرفدار ندارد. اما دانمارک از کشورهای اسکاندیناوی در سرزمین های سرد شمال اروپا است که از نظر سطح رفاه اجتماعی، بهداشت و امید به زندگی، رتبه های نخست را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده و به دلیل واقع شدن در جنوب سوئد، همواره یکی از مقصدهای گردشگری ایرانیان در سفر به این منطقه قاره سبز به شمار می رود.

سفارت دانماک در تهران بر خلاف سوئد، با حجم گسترده ای از متقاضیان دریافت روادید شنگن مواجه نیست و اگر علاقمند هستید یکی از سفرهای خود به اروپا را در سریع ترین زمان ممکن به نتیجه برسانید، درخواست رواید گردشگری از سفارت دانمارک در تهران گزینه خوبی خواهد بود. دانمارک با در اختیار داشتن صنایع فلزی قوی و همچنین مراکز علمی و تحقیقاتی معتبر و شناخته شده بین المللی همچون دانشگاه کپنهاگ، یکی از مقصدهای تحصیلی خوب با بورس یا بدون بورس برای متقاضیان ایرانی علاقمند به تحصیل در شمال اروپا به شمار می رود.

گفتار امروز روزیاتو، شما را با نکاتی که برای دریافت روادید گردشگری دانمارک نیاز دارید آشنا می کند.

با ما در گزارش امروز همراه باشید.

توصیه های دانمارک گردی

اگر  قصد سفر به دانمارک را در آینده نزدیک دارید و اطلاعاتی درباره این کشور ندارید یا حتی برای چندمین بار قصد سفر به دانمارک را دارید و این گفتار را به صورت تصادفی مطالعه میکنید، توصیه میکنیم به راهنمای ۵ گانه همیشگی ویزا در سفر به اروپا توجه کنید.

توصیه اول: هشتگ گردی در دانمارک

توصیه اول به دانمارک گردها و علاقمندان سفر به دانمارک چه برای نخستین بار چه برای دهمین بار! این است که از ظرفیت های هشتگ گردی برای آشنایی بهتر با مقصدهای توریستی و تجاری و تفریحی و هیجان انگیز شهرهای این کشور استفاده کنید. دنیای گردشگری مجازی، امروزه با شبکه های اجتماعی پیوند خورده است. مهم نیست، عضو شبکه های اجتماعی هستید یا نیستید! مهم نیست اهل لایک و فالو و کامنت و دایرکت هستید یا نه!

دانمارک
(هشتگ گردی در دانمارک با هشتگ DENMARK)

کافی است به عنوان مثال به اینستاگرام رفته و از هشتگ های دانمارک گردی استفاده کنید. مثل DENMARK یا DENMARKTOURISM, COPENHAGEN .روی این هشتگ ها، میلیون ها عکس کاربران دانمارک گرد تگ شده است و شما را با لنز دوربین گردشگرن خارجی، با مقصدهای گردشگری و تفریحی و تاریخی شناخته شده و حتی کمتر شناخته شده در شهرهای مختلف این کشور آشنا می کند. میتوانید با کاربر ارسال کننده عکس تعامل  کرده و اطلاعات بیشتر بگیرید!

این ترفند را در سفر  به نر نقطه ای از کره زمین، میخواهد موزه بدون سقف اروپا (فلورانس) باشد یا شهر عشاق(پاریس) یا حتی پایتخت موسیقی قاره سبز (وین) استفاده کنید که تجربه های شگفت انگیزی برای گردشگران به ارمغان می آورد.

توصیه دوم: دانمارک گردی با تریپ ادوایزری ها

دانمارک

بیش از ۵۵۰ میلیون توصیه برای سفر به نقاط مختلف کره زمین توسط بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر گردشگر در بزرگ ترین شبکه اجتماعی تخصصی گردشگران جهان (TRIPADVISOR) ارائه شده است که ۸۸۰ هزار مورد ان به معرفی دانمارک و ظرفیت های گردشگری این کشور اختصاص دارد. به این آدرس مراجعه کرده و در جریان توصیه های این سایت برای استفاده از رستوران ها، مکان های گردشگری، اقامتگاه های لوکس و معمولی و هر چه برای سفر به دانمارک نیاز دارید، قرار بگیرید. البته رایگان و به زبان انگلیسی!

توصیه سوم: دانمارک گردی با اینترنیشن و کوچ سرفینگ

INTERNATIONS.ORG

اگر قصد دارید در سفر به دانمارک، با EXPAT  ها و همچنین دیگر گردشگران خارجی در این کشور آشنا شده و در جمع های دوستانه و رویدادهای فرهنگی و هنری و ورزشی رایگان در کپنهاگ و بسیاری از شهرهای این کشور شرکت کنید، رویداد گردی با Internations.org را فراموش نکنید! حتما تجربه های جذابی در انتظار شما خواهد بود.

اگر قصد سفر  شما به دانمارک اقامت یک شبه یا چند روزه هست، هزاران میزبان مهمان نواز (FREE HOSTS) در دانمارک منتظر شما هستند تا این فرصت اقامت رایگان را در صورت علاقه خود، برای شما فراهم کنند. از خدمات رایگان سایت کوچ سرفینگ استفاده کنید.

توصیه چهارم: از Hotels تا Booking

برای سفر به دانمارک و همچنین برای زمانی که سفارت از شما درخواست میکنند تا ووچر هتل ارائه کنید، میتوانید از سایت های رزرواسیون معتبر آنلاین مثل بوکینگ و هتلز و اکسپدیا استفاده کنید و از طریق این درگاه های بین المللی رزرواسیون، ووچر رایگان (FREE CANCELATION RESERVATION) دریافت نمایید. اگر کارت اعتباری مجازی بین المللی دارید، میتوانید خرید بکنید و بعضا این سایت ها، خدمات پر تخفیفی را در اختیار مخاطبان قرار می دهند. اگر قصد استفاده از خدمات این سایت ها را دارید و با سوالی روبرو شدید، از مشاوران سفارت دانمارک استعلام کنید.

توصیه پنجم: از رایان ایر یا ایر بی ان بی

مسافران دانمارک در چند سال اخیر، از ۲ سایت زیاد استفاده میکنند. یکی سایت شرکت هواپیمایی ریان ایر که خدمات ارزان حمل و نقل هوایی را داخل اروپا از شهرهای مختلف آلمان در اختیار گردشگران قرار می دهد و قیمت ها شگفت انگیز است!

دیگری  سایت AIRBNB  که هزاران فرصت اقامتی ارزان تا لوکس را در شهرهای مختلف این کشور در اختیار گردشگران دانمارک گرد گذاشته تا زندگی در خانه های اجاره ای شهروندان آلمان را تجربه کنند.

سفارت دانمارک کجاست؟

سفارت دانمارک در تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالا تر از پل صدر، کوچه هدایت کوی دشتی شماره ۱۰ قرار دارد.

چگونه به سفارت دانمارک برویم؟

سفارت دانمارک در تهران

برای مراجعه به این سفارت، توصیه میکنیم از خط ۱ مترو تهران استقاده کرد و در ایستگاه قلهک توقف کنید و از آنجا به سمت کوچه هدایت بروید تا به سمت سفارت راهنمایی شوید. البته میتوانید از هر نقطه تهران که هستید خود را به خیابان شریعتی رسانده و از انجا پس از پل صدر، طبق نقشه زیر به سمت سفارت بروید.

  • تلفن سفارت دانمارک: ۲۸۱۵۵۰۰
  • فکس سفارت دانمارک: ۲۲۶۴۰۰۰۷
  • نشانی سفارت را در این لینک دنبال کنید.
  • مراجعه حضوری: دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲

سفارت دانمارک

توجه داشته باشید که امور مربوط به روادید از دانمارک همچون سفارت فرانسه، توسط شرکت کارگزاری سفارت انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه کنید. این کارگزاری در خیابان شهید بهشتی، پس از تقاطع سهروردی- شماره ۱۴۵ ساختمان نگین پرواز واقع شده است.

چگونه وقت سفارت دانمارک بگیریم؟

برای دریافت وقت سفارت دانمارک می بایست به کارگزاری  سفارت دانمارک مراجعه کنید تا مراحل انگشت نگاری، ویزا و مصاحبه شما انجام شود. دریافت وقت پیش از درخواست روادید الزامی است و به همین خاطر می بایست برای دریافت وقت سفارت به این نشانی مراجعه کنید.

دانمارک

مدارک مورد نیاز درخواست روادید گردشگری از سفارت دانمارک

  • تکمیل فرم درخواست رواید شنگن.
  • تکمیل فرم دعوتنامه برای درخواست رواید شنگن (مختص دعوت کننده) +شماره پرسنلی CPR
  • عکس بر اساس مشخصات اعلامی سفارت.
  • اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه خالی
  • رونوشت روادید قبلی
  • اصل شناسنامه و رونوشت کلیه صفحات
  • اصل سند ازدواج یا طلاق در صورت درخواست دریافت روادید جهت دیدار همسر در دانمارک
  • اصل مدارک اثبات کننده روابط خانوادگی با دعوت کننده
  • مدارک شغلی متقاضی شامل اساسنامه شرکت (برای کارفرمایان) گواهی استخدام (برای کارگران)
  • گواهی کسب برای مغازه داران
  • گواهی بانکی ارزی که گردش حساب ۳ ماه اخیر و موجودی روز را به یورو یا کرون دانمارک مشخص کند.
  • اگر درخواست کننده بازنشسته است، گواهی بازنشستگی و فیش های حقوقی ترجمه شده
  • اگر درخواست کننده دانش آموز یا دانشجو هست، گواهی ترجمه شده اشتغال به تحصیل.
  • بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰ هزار یورو
  • بلیط رفت و برگشت
  • ووچر محل اقامت در صورتی که در محل زندگی دعوت کننده اقامت نداشته باشید.
  • پاکت پستی با تمبر کافی

کلیه مدارک فارسی باید ترجمه رسمی شده باشد و اصل مدارک نیز برای کنترل کنسول در موقع مصاحبه ضمیمه پرونده شما باشد.

دانمارک

برای پیگیری درخواست ویزا خود به سایت کارگزاری در این قسمت مراجعه کرده و فایل نامبر و شماره گذرنامه را وارد کنید تا نتیجه قبولی یا رد درخواست روادید به شما اعلام شود.

سوالات متداول

  • آیا با دریافت روادید دانمارک امکان سفر به انگلیس وجود دارد؟

خیر. انگلیس در فهرست کشورهای عضو پیمان شنگن قرار ندارد.

  • آیا با دریافت روادید دانمارک میتوان در طول مدت روادید، خارج از دانمارک بود؟

بله. میتوانید در طول مدت روادید، در مرزهای شنگن تردد کنید.

  • آیا پس از ورود به دانمارک نیز بایستی مدارک مثبته ارائه شده به سفارت را همراه ببریم؟

بله. به دلیل آنکه احتمال بازرسی های فرودگاهی و بررسی مدارک وجود دارد، توصیه می شود مدارک مثبته را در فرودگاه کپنهاک نیز با خود همراه داشته باشید.

  • آیا امکان دریافت پذیرش تحصیلی در دانمارک با روادید گردشگری هست؟

خیر. می بایست مجددا از تهران اقدام کنید.

  • آیا مراجعه حضوری به کارگزاری سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه الزامی است؟

بله

  • آیا کلیه متقاضیان دریافت روادید می بایست حضوری به کارگزاری سفارت مراجعه کنند؟

بله.

  • آیا میتوان به منظور بازگشت به ایران، بلیط برگشت را از کشور دیگر به جز دانمارک گرفت؟

بله

  • برای افزایش شانس دریافت روادید گردشگری دانمارک چه باید کرد؟

برای اینکه شانس دریافت روادید گردشگری شما چه برای بار اول و چه برای دفعات متعدد افزایش یابد، مدارک معرفی شده بالا را با ترجمه رسمی و اصل مدرک به سفارت ارائه کنید. برای سفارت دانمارک اهمیت بسیاری دارد که شما پس از مدت روادید، دانمارک را به مقصد ایران ترک میکنید. این موضوع باید احراز شود و این احراز را می بایست شما با ارائه ادله محکم با مدارک مستند و مستدل ارائه کنید. مثلا سند ملکی یا گردش حساب بانکی خوب و بالا و همچنین معرفی نامه های حقوقی و اسناد مالی میتواند نشان دهنده نیاز شما به بازگشت به ایران باشد.

  • من قبلا روادید سوئد دریافت کرده ام. آیا باید مدارک اعلامی را به سفارت ارائه دهم؟

بله.

  • آیا دریافت رواید شنگن قبلی، شانس دریافت روادید شنگن از سفارت دانمارک را افزایش می دهد؟

توجه داشته باشید که روادید شنگن قبلی، نه شرط لازم و نه شرط کافی دریافت روادید از سفارت این کشور در تهران است. اگر چه، روادید قبلی شنگن و خروج در زمان مقرر ار محدوده های شنگن میتواند مدرک مثبته برای ترغیب سفارت برای بررسی موثر پرونده شما باشد.

اگر برای درخواست رواید شنگن دانمارک یا اخذ اقامت دراین کشور و همچنین اخذ ادمیشن با بورس تحصیلی از دانشگاه های این کشور و شرکت در همایش های بین المللی و نمایشگاه های دانمارک با سوالی روبرو شدید، درخواست های خود را کامنت کنید. اما بهترین مشاور شما برای دریافت روادید گردشگری و تجاری دانمارک، کارشناسان سفارت دانمارک در تهران هستند.

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
۵ نظر

ورود

  • من بهمن ۱۶, ۱۳۹۶

    “کافی است به عنوان مثال به اینستاگرام رفته و از هشتگ های آلمان گردی استفاده کنید” در این جمله به جای دانمارک، آلمان نوشته شده.

  • من بهمن ۱۷, ۱۳۹۶

    Ryanair بصورت رایان ایر تلفظ میشه – همینطور میتونین از اینجا چک کنین: https://www.youtube.com/watch?v=cAuCyRvFpvw – در متن های دیگه هم از جمله “راهنمای گرفتن ویزا برای Sweden و Norway” هم این اشتباه تکرار شده. لطف کنید اصلاح کنید. با تشکر

  • پاسارگاد بهمن ۱۸, ۱۳۹۶

    با سلام و تشکر از مقاله جالب تون، سوالی دارم که ممنون می شم پاسخ بدین. آیا دانمارک به متقاضیان ویزای اقامتی تخصصی هم می ده؟

    • علی زمانی بهمن ۱۸, ۱۳۹۶

      سلام بله. میتوانید از طریق گرین کارت آبی دانمارک درخواست اقامت دائم تخصصی بکنید.