پاویلیون یکی از مراکز تجاری پایتخت مالزی است. کوالالامپور، میراث جاودان ماهاتیر محمد، نخست وزیر اسبق مالزی، یکی از شهرهای توسعه یافته جنوب شرق آسیا است که به واسطه ظرفیت های گسترده فرهنگی، طبیعی، اقتصادی و گردشگری، مقصد تحصیلی و توریستی مهمی برای هموطنان در دو دهه اخیر به شمار آمده و اکنون شاهد بالندگی اقتصاد دانش بنیان این پایتخت آسیایی بر بال اقتصاد فناوری و گردشگری هستیم.
کوالالامپور، پایتخت مدرن و زیبا مالایایی ها، در فهرست ۱۰ مقصد گردشگری برتر قاره کهن در سالهای اخیر قرار داشته و تردد ۳۵ میلیون گردشگری در سال از طریق فرودگاه بین المللی این شهر، خود نشان دهنده حجم قابل ملاحظه گردشگران عاشق مالزی گردی از سراسر جهان است. این شهر، ده ها هتل فوق مجلل در سطح اقامت رهبران جهان و پنت هاس های سلطنتی منحصر به فرد دارد که شرایتون، اینترکنتیننتال و هیلتون، تنها مشتی نمونه خروار است.
اهمیت برج دو قلو پتروناس و برخی از آسمانخراش های کوالالامپور برای گردشگری و اقتصاد این کشور به حدی است که برخی از اتاق های مجلل هتل های ۵ ستاره این شهر، طبقه بندی و قیمت گذاری اتاق ها را بر اساس چشم اندازی که به این جلوه های کولای مدرن دارند تنظیم کرده اند و از عنوان: PETRONAS TOWER VIEW به عنوان معیاری برای رتبه بندی اتاق های لوکس استفاده می کنند که اهمیت گردشگری ارتفاع را در قرن بیست و یکم نشان می دهد.
به هر حال، کوالالامپور، جایی است که درس های زیادی برای دانشجویان و محققان رشته های گردشگری، مدیریت، بازاریابی، برندینگ، مدیریت هتلداری و حتی مهندسی صنایع دارد تا راه و رسم کسب و کار میان رشته ای صنعت پایدار و پولسازی چون صنعت توریسم را یاد بگیرند و از رهیافت ها و الگوهای مالزیایی برای توسعه کسب و کارهای نوین در ایران استفاده کنند.
امروز در سرویس گردشگری روزیاتو قصد داریم سری بزنیم به یکی از مراکز خرید معروف کوالالامپور که جشنواره ای از برندها و نام ها را در معرض دید گردشگران و بازدید کنندگان قرار داده و اگر چه مدت کمی از تاسیس آن می گذرد، اما فعالیت هایش بازتاب گسترده جهانی داشته و در کانون توجه گردشگران کوالا گرد هم قرار گرفته است. مرکز خرید پاویلیون، از معروف ترین مراکز خرید لوکس این شهر محسوب می شود که سالانه میلیون ها نفر از آن دیدن می کنند.
این مرکز خرید، از مدیریت خلاقیت و نوآوری در شهری بین المللی مثل کوالالامپور به خوبی استفاده کرده و به همین خاطر، اقدامی جالب را دستور کارخود قرار داده است. این مرکز خرید، ۷ طبقه است و بیش از ۵۵۰ غرفه در آن مشغول به کار است. طبقه ششم این برج تجاری، فقط مخصوص به کالاها و برندها و خدمات ژاپنی است و در ان، ژاپن کوچک را میتوان مشاهده کرد. به همین خاطر، طبقه ششم را خیابان توکیو یا TOKYO STREET می نامند.
در توکیو استریت، شما میتوانید انواع و اقسام کالاها و محصولات ساخت ژاپن را از لوازم الکترونیکی تا مبلمان و پوشاک و صنایع دستی مشاهده کنید و همچنین خدمات آرایشی و زیبایی و بهداشتی و هنری که توسط ژاپنی ها به دنیا معرفی شده است را دریافت و خریداری کنید. در واقع، توکیو استریت پاویلیون کوالالامپور، تلاشی برای معرفی فرهنگ و سبک زندگی و محصولات و خدمات ژاپن به میلیون ها گردشگری است که سالانه به پایتخت مالزی سفر می کنند. حتی دیزاین و طراحی غرفه ها نیز به گونه ای است که این حس را ایجاد میکند که گویی در خیابان های توکیو مشغول قدم زدن هستید. حتی عنوان غرفه، شیوه تبلیغات عمودی و نوشته های از بالا به پایین، همه و همه حس ژاپن گردی را در طبقه ششم این برج تجاری معروف تداعی می کند.
در این طبقه، غذاها و نوشیدنی های ژاپنی در اختیار مشتریان قرار می گیرد که مواد اولیه آن، همه از ژاپن وارد می شود و البته مخاطبان زیادی دارد. مخصوصا برای کسانی که به دنبال طعم و مزه سوشی های لذیذ هستند.
توکیو استریت پاویلیون کوالالامپور، درس های زیادی برای گردشگری ایران دارد. بسیاری از مراکز خرید لوکس و مدرن تهران و مراکز استان های کشور از تبریز تا کیش، از اصفهان تا بندرعباس، میتوانند طبقه ای به معرفی بخشی از فرهنگ و سبک زندگی ایرانیان اختصاص داده و با برگزاری رویدادهایی، هم در جذب گردشگری و مشتریان داخلی و خارجی فعال باشند و هم کمکی برای معرفی فرهنگ اقوام ایرانیان به نسل امروز که تا حد زیادی با فرهنگ و تمدن ایران زمین فاصله گرفته اند.
اگر سازمان گردشگری ژاپن موفق شده است که یک طبقه از این مرکز خرید را به فرهنگ و تجارت و سبک زندگی و غذای ژاپنی ها اختصاص دهد، چرا ایران استریت در یکی از برج های مجلل کوالالامپور ارائه نشود و سفیر تبلیغاتی مهمی برای فرهنگ و گردشگری ایرانیان نباشد؟
بدون نظر