۱۲ چیز عجیبی که تنها در کشور ژاپن وجود دارد

۱۲ چیز عجیبی که تنها در کشور ژاپن وجود دارد

ژاپن یکی از شگفت انگیزترین کشورهای دنیا است. علاوه بر جذابیت های فرهنگی، طبیعی و تاریخی بسیار زیادی که در این کشور وجود دارد، اختراعات و نگاه متفاوت و ابتکاری مردم ژاپن به هر مقوله ای همواره باعث شگفتی بوده است. در اینجا به فهرستی از چیزهای عجیبی می پردازیم که تنها می توان در کشور ژاپن پیدا کرد.

۱- نرده های بامزه برای محل کارهای عمرانی

کارهای عمرانی منظره ی خوشایندی ندارند، اما شاید بتوان ظاهر بامزه تری به آن ها داد. نوارها و نرده های راه راه سفید و نارنجی ای که در بقیه ی کشورها برای هشدار در اطراف محل انجام کارهای عمرانی نصب می شوند شاید توجه رانندگان را به خود جلب کنند، اما حتما به نوع کارتونی آن ها در کشور ژاپن را خیره خواهید ماند.

۲- رنگ آبی چراغ های راهنمایی و رانندگی

تقریبا در همه جای دنیا رنگ قرمز به معنای توقف و رنگ سبز به معنای حرکت است. اما اگر برای اولین بار به ژاپن سفر کنید، احتمالا زمان زیادی را منتظر سبز شدن چراغ راهنمایی و رانندگی می مانید. در ژاپن چراغ هایی که به معنای حرکت هستند بیشتر به رنگ فیروزه ای یا سبز مایل به آبی و در بعضی نقاط کشور، کاملا به رنگ آبی هستند.

۳- جزیره ی خرگوش ها

جایی در دریای شرق ژاپن، جزیره ای به نام اوکونوشیما واقع شده که با عنوان جزیره ی خرگوش ها شهرت یافته است. گردشگران می توانند طی زمانی کوتاه و با استفاده از قایق موتوری خود را به این جزیره برسانند و در آنجا صدها خرگوش پشمالو را تماشا کنند و به آن ها غذا دهند.

۴- میوه های گران قیمت

شاید از قیمت بالای میوه های فروشگاه محل تان ناراضی باشید، اما در فروشگاه های میوه های گران قیمت ژاپن قطعا شوکه خواهید شد. میوه های گران قیمت در فرهنگ هدیه دادن مردم ژاپن نشانه ی شأن و اعتبار هستند، به همین دلیل در بعضی فروشگاه های آن گلابی هایی به قیمت ۱۹ دلار، توت فرنگی هایی به قیمت ۵ دلار برای هر عدد و هندوانه هایی به قیمت ۱۲۵ دلار وجود دارد.

۵- دستشویی های شگفت انگیز

این یک واقعیت است که ما زمانی از زندگی خود را در دستشویی می گذرانیم، پس چرا آن را راحت تر نکنیم؟ شکل معمول دستشویی های فرنگی را فراموش کنید؛ در ژاپن شکل مدرن تر آن وجود دارد. در این کشور دستشویی های فرنگی ای وجود دارد که برای حذف صداهای ناخوشایند داخل دستشویی از خود تولید صدا می کنند، بوی خوشی منتشر می کنند، قسمت نشیمن آن ها به طور خودکار بلند می شود و قسمتی در آن ها برای پخش آب و شست و شوی اندام های تناسلی تعبیه شده است.

۶- برچسب های مخصوص رانندگی

علامت V شکلی که به رنگ سبز و زرد است، یک نشان ژاپنی برای افراد مبتدی است. یکی از جاهایی که این علامت را زیاد می توانید ببینید، در پشت ماشین ها و به شکل یک برچسب است. در ژاپن رانندگان تازه کار می بایست به مدت یک سال نشان شوشینشا را روی ماشین شان نصب کنند. از طرفی دیگر، نشان کوریشا که به شکل یک شبدر چهار رنگ است برای رانندگان ۷۵ سال یا بیشتر استفاده می شود. نشانی که به شکل پروانه ای زرد رنگ بر روی یک زمینه ی سبز است، برای رانندگانی استفاده می شود که نقص شنوایی دارند.

۷- تلویزیون برای رانندگان

در همه جای دنیا برخی از مدل های خودرو به نمایشگرهایی برای جهت یابی مجهز هستند که در کنار صندلی راننده قرار دارند و ممکن است نمایشگری هم برای تماشای تلویزیون در قسمت صندلی های پشتی وجود داشته باشد. اما در ژاپن هر دوی این نمایشگرها یکی شده اند و نمایشگر کنار صندلی راننده می تواند برای تماشای تلویزیون هم استفاده شود. طبق گفته ی شرکت های خودروسازی ژاپن، تمامی سیستم های جهت یابی ای که در ژاپن به فروش می رسند امکان پخش تلویزیون هم دارند، اما هیچ یک از خودروهایی که به خارج از ژاپن فروخته می شوند این امکان را ندارند.

۸- جشن گرفتن کریسمس در رستوران کی اف سی

رفتن به یک رستوران فست فود زنجیره ای احتمالا آخرین انتخاب برای جشن گرفتن سال نو است اما این مسأله در ژاپن رایج است. این سنت از دهه ی ۱۹۷۰ آغاز شد؛ زمانی که مدیر اولین رستوران کی اف سی در ژاپن متوجه شد خارجی هایی که به این کشور آمده بودند دلتنگ خوردن بوقلمون برای شام شب سال نو هستند، چون این گوشت را به سختی می توان در ژاپن پیدا کرد. ژاپنی های زیادی سال نو را جشن نمی گرفتند اما مدیر رستوران امیدوار بود مرغ سوخاری بتواند جایگزین خوبی برای هوس بوقلمون خارجی ها باشد. بازاریابی مناسب به حفظ این سنت کمک کرد و حالا برای آنکه بتوانید شام کریسمس را در رستوران های کی اف سی ژاپن بخورید باید از هفته ها قبل سفارش خود را رزرو کنید یا ساعت ها در صف طولانی آن منتظر بمانید.

۹- دستگاه های عجیب و غریب فروش خودکار

شاید تا به حال از دستگاه های فروش خودکار برای خریدن یک خوراکی استفاده کرده باشید اما این دستگاه ها در ژاپن تنها برای خرید تنقلات و نوشیدنی نیستند. در دستگاه های ژاپن جوراب طرح سوشی، ماهی پرنده ی بسته بندی شده، ماسک جراحی و کنسرو هویج هم می توان پیدا کرد. البته دستگاه هایی هم برای خرید قهوه، نوشیدنی و تنقلات وجود دارد.

۱۰- سیستم خشک کن حمام ها

در اغلب خانه های ژاپنی دستگاه خشک کن لباس وجود ندارد و ژاپنی ها لباس هایشان را در فضای بیرون یا در داخل حمام آویزان می کنند. حمام خانه های ژاپنی مجهز به یک فن هستند که برای خشک کردن لباس ها طراحی شده و حتی لباس های ضخیم به سرعت و بدون آنکه آسیبی در اثر حرارت ببینند خشک می شوند.

۱۱- طعم های منحصر به فرد شکلات های کیت کت

شاید ما از تجربه ی خوردن طعم های شکلات سفید و توت فرنگی کیت کت هیجان زده شویم اما مردم ژاپن انتخاب های خیلی بیشتری در این مورد دارند. در ژاپن کیت کت هایی به طعم واسابی (ترب ژاپنی)، ساکی (نوشیدنی سنتی ژاپن) و سیب زمینی شیرین بنفش وجود دارد. احتمالا یکی از دلایل محبوبیت این شکلات ها مربوط به اسم آن ها است. در ژاپن، به قطعات شکلات کیتو کاتو می گویند، که شباهت زیادی به عبارت کیتو کاتسو به معنای «یقینا پیروز خواهی شد» دارد.

۱۲- محافظ باران برای ماشین ها

در ژاپن، محافظ های کوچکی در بالای شیشه ی پنجره های ماشین ها تعبیه شده تا از ورود آب باران به داخل ماشین جلوگیری شود. در کشورهای دیگر این محافظ ها را به صورت جداگانه می توان خریداری کرد اما در ژاپن وجود این محافظ بر روی ماشین ها امری معمول است.

منبع: rd
بدون نظر

ورود