ابوظبی و دوبی را باید در فهرست ۱۰ مقصد گردشگری لوکس و مجلل خاورمیانه قلمداد کرد. هنوز هم شهرهای رویایی امارات متحده عربی، مقصد لاکچری گرد های خاورمیانه بوده و سالانه میلیون ها توریست و تاجر برای فعالیت های مختلف به این کشور حاشیه خلیج همیشه فارس سفر می کنند. ابوظبی، دومین شهر بزرگ امارات بوده و از جذاب ترین مقصدهای گردشگری خاورمیانه نیز محسوب می شود که ما درباره آن خیلی نشنیده ایم و هیجان های نیویورک خاورمیانه این اجازه را به امارات گردها نداده است! ابوظبی جایی است که تفریحات مجللش، خیلی ها را شیفته کرده و دیدنی های بسیاری در دل کویر خسته این منطقه از جهان دارد. اما صدور حدود ۵ میلیون قبض جریمه برای رانندگان این شهر در سال گذشته میلادی، نشان می دهد که در خیابان گردی در این شهر، باید جانب احتیاط را رعایت کنید!
در ابوظبی شما با تفریحات اعیانی و البته مدرنی از قبیل اسپا و سالن های آرایش و پاساژهای لوکس مواجه هستید که هم تراز پاساژ های عظیم کوالالامپور و شانگهای و سئول است. البته با راه اندازی ایران مال در تهران که یکی از ۵ شاپینگ مال فوق مجلل جهان به شمار می رود، همه فهرست را باید دستخوش تغییر اساسی بدانیم!
سالانه بیش از ۴ میلیون نفر از ابوظبی دیدن می کنند و این شهر یکی از شهرهای پر طرفدار در میان خاورمیانه گردها هست و این قضیه را در سیل تصاویر وسلفی هایی که ابوظبی گردها هر روز در هشتگ های این شهر در اینستاگرام و شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند میتوان مشاهده کرد. ابوظبی، جاذبه های زیادی برای گردشگران دارد که از ان جمله می توان به شهربازی FERRARI WORLD اشاره کرد که در فهرست هیجان انگیز ترین شهربازی های آسیا بوده و بزرگ ترین شهربازی سرپوشیده جهان به شمار می رود.
فاصله دوبی تا ابوظبی کم است و به همین خاطر اگر رهسپار این شهر شدید، از فرصتهای گردشگری آن بهره مند شوید. از دیگر دیدنی های این شهر کویری می توان به مسجد باشکوه شیخ زاید، پارک ملی حفاظت شده حرا، کارتینگ یاس و البته مراکز خرید مجلل و مشهورش اشاره کرد.
سفر دریایی به ابوظبی
علاوه بر سفر هوایی به ابوظبی، روش دیگری هم وجود دارد که به گردشگران هیجان انگیز و کوله پشتی گردها توصیه می شود. به طور مثال می توانید ابتدا از ایران و با کشتی به دبی بروید و سپس با دیگر وسایل نقلیه و از راه زمینی خود را به ابوظبی برسانید. برای آن که با کشتی به دبی سفر کنید، ابتدا خودتان را به شهر بندر لنگه برسانید.
در صورت مساعد بودن هوا و بسته به شرکت کشتی رانی شما، روزهای حرکت و ساعات رفت و برگشت متفاوت است. اغلب در ساعات ۱۰ و ۱۱ صبح از بندر لنگه خارج شده و بعدازظهر حدود ۳ تا ۵ نیز به ایران بازمی گردند. همچنین خوب است بدانید از بندرلنگه تا شهر دبی حدود پنج ساعت در راه خواهید بود.
هزینه بلیت کشتی درجه دو از بندر لنگه – دبی:
یکسره: حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان
دوسره: حدود ۴۵۰-۵۰۰ هزار تومان
هزینه بلیط اتوبوس دبی به ابوظبی
هزینه این اتوبوس ها در مسیر برگشت و یعنی از ابوظبی تا دبی کم تر بوده و در حدود ۱۵ درهم می باشد. اتوبوس های دبی – ابوظبی هر ۲۰ دقیقه از ایستگاه الغبیبه دبی به سوی ابوظبی حرکت کرده، نخستین اتوبوس در ساعت ۶ صبح و آخرین اتوبوس نیز در ساعت ۱۱ شب به راه می افتند. خوب است بدانید که این اتوبوس ها بسیار لوکس و راحت بوده و به تهویه هوا مجهز می باشند و همچنین صندلی های ردیف جلو برای خانم ها و خانواده ها رزرو شده و صندلی آخر اتوبوس نیز مخصوص آقایان می باشد.
هزینه تاکسی دبی – ابوظبی
هزینه این تاکسی ها در مسیر برگشت و یعنی از ابوظبی تا دبی کم تر بوده و در حدود ۲۰۰ درهم می باشد. برای آن که سوار این تاکسی ها شوید، فرقی نمی کند در کدام خیابان دبی هستید، برای تاکسی های شهر دست تکان دهید و مقصد خود را اعلام کنید. البته باید بدانید که هزینه این تاکسی ها از فرودگاه دبی تا شهر ابوظبی در حدود ۳۰۰ درهم می باشد.
تاکسی های فرودگاه: برای آن که از فرودگاه ابوظبی خود را به شهر برسانید، می توانید از تاکسی های مشکی رنگ و جدیدتر شهر استفاده کنید. اغلب هزینه مسیر فرودگاه تا مرکز شهر ابوظبی حدود ۶۰ تا ۱۰۰ درهم خواهد بود.تاکسی های آنلاین: حتما از وجود نرم افزارهای موبایلی تاکسی آنلاین خبر دارید. نرم افزارهایی مانند اسنپ که تنها کافیست بر روی گوشی تان نصب کنید و به راحتی تاکسی های آنلاین نزدیک خود را بیابید و با سرعت بالا و البته هزینه ای کم تربه مقصد برسید. خوب است بدانید که این تاکسی ها تنها محدود به ایران نمی شوند و در بسیاری از شهرهای بزرگ نمونه اش را خواهید دید. از جمله تاکسی های آنلاین ابوظبی می توان به UBER اشاره کرد.
بلیت الکترونیک: حافلات: ۵ تا ۱۰ درهم
اتوبوس: ۲ درهم
تاکسی: از ۵ درهم به بالا
هزینه اجاره هتل و آپارتمان
در ابوظبی هم می توانید از خدمات BOOKING و EXPEDIA و HOSTEL WORLD (هاستل ورلد) برای رزرو هاستل و هتل و آپارتمان لوکس و ارزان استفاده کنید. البته از میزبان های مهمان نواز رایگان کوچ سرفینگ در این پایتخت اعیانی خبری نیست. اما اینترنیشنی ها هر هفته در کافه ها و کلوب هایش برنامه دارند که به طور رایگان میتوانید در ان شرکت کرده و با دیگر گردشگران بین المللی آشنا شوید (internations.org/Abu-Dhabi). راهی برای آشنایی با گردشگران و صرفه جویی در هزینه های تفریحات اضافی!
هتل های ۲ ستاره: حدود ۲۰۰-۴۰۰ درهم
هتل های ۳ ستاره: حدود ۲۰۰-۴۵۰ درهم
هتل های ۴ ستاره: حدود ۲۰۰-۸۰۰ درهم
هتل های ۵ ستاره: حدود ۳۵۰ درهم تا ۴ هزار درهم
آپارتمان: هزینه ها بسته به محل آپارتمان، تعداد اتاقها، فاصله تا مرکز شهر و امکانات آن متفاوت است. بیش از ۳۰ آپارتمان مختلف در شهر ابوظبی به چشم می خورند که از اقامتگاه هایی لوکس تا جایی مناسب برای خواب، متفاوت اند. هزینه آپارتمان های ابوظبی از شبی ۲۰۰-۶۰۰۰ درهم متفاوت است.
آنچه درباره ابوظبی گردی باید بدانیم
۱- همان طور که انتظار می رود زبان رسمی کشور امارات متحده عربی، عربی می باشد اما زبان هایی مانند انگلیسی و فارسی نیز در این کشور رایج هستند.
۲- ساعت رسمی کشور امارات متحده عربی نیم ساعت از ساعت ایران جلوتر است.
۳- واحد پول رسمی این کشور درهم می باشد.
۴- دین رسمی کشور امارات متحده عربی اسلام است، اما شهر ابوظبی به مساجد محدود نمی شود و به سبب تحمل بالای مذهبی اش شناخته شده است. شما در این شهر مساجد را در کنار کلیسای مسیحیان، معابد هندو و سیک خواهید دید.
۵- پیش شماره امارات متحده عربی: ۹۷۱+
۶-پیش شماره شهر: ۰۲
۷-شماره پلیس: ۹۹۹
۸-شماره آتش نشانی: ۹۹۷
۹-آمبولانس: ۹۹۸
۱۰- پایانه هوایی شهر: فرودگاه بین المللی ابوظبی | Abu Dhabi International Airport: این فرودگاه فاصله ای ۳۲ کیلومتری از مرکز شهر ابوظبی داشته و دارای ۳ ترمینال مختلف می باشد. اگر برای سفر به ابوظبی نیازمند اطلاعاتی هستید، از سایت اداره گردشگریابوظبی استفاده کنید. هشتگ ابوظبیگردی را برای آشنایی با مقصدهای گردشگری و تفریحی و شکم گردی آن فراموش نکنید.
بدون نظر