وفای به عهد جنجالی؛ اتمام اولین فاز از دیوار مرزی ۱۰ متری «دونالد ترامپ» در مرز مکزیک

آیا رییس جمهور ایالات متحده یکی دیگر از قول های جنجالی انتخاباتی اش را عملی می کند؟

وفای به عهد جنجالی؛ اتمام اولین فاز از دیوار مرزی ۱۰ متری «دونالد ترامپ» در مرز مکزیک

حصاری فلزی به ارتفاع ۳۰ فوت (۹.۱ متر) و به طول ۲ مایل (۳.۲ کیلومتر) در مرز مکزیک و ایالات متحده به عنوان اولین فاز از پروژه کشیدن دیوار مرزی بین دو کشور برای جلوگیری از ورود مهاجران، پناهجویان و البته ورود مواد مخدر به ایالات متحده کشیده شده و به نظر می رسد که دونالد ترامپ در پایان دومین سال از ریاست خود بر کاخ سفید، جنجالی ترین قولش مبنی بر ساخت دیوار مرزی بین ایالات متحده و مکزیک را نیز عملی کرده است. بر روی این حصار فلزی که اولین فاز از دیوار جنجالی دونالد ترامپ به شمار می آید اسم وی حک شده است.

دیوار مرزی

کریستین نیلسن، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده اولین فاز از این حصار را در روز جمعه گذشته در شهر کالیفرنیا افتتاح کرد. او در پیامی اخطار آمیز به کاروان مهاجران و پناهجویان راه افتاده از هندوراس به سمت مرزهای ایالات متحده با مکزیک که البته به کندی حرکت کرده و هر روز از تعداد آن ها کاسته می شود گفت که «همه گزینه ها روی میز است». این کاروان اکنون در فاصله ۹۹۰ مایلی مک آلن در تگزاس قرار داشته و در حال نزدیک شدن به مرزهای ایالات متحده با مکزیک هستند، هرچند دولت مکزیک با ارائه کارت های شناسایی موقتی و شغل در تلاش است که دستکم بخشی از  این پناهجویان را در کشور خود نگه دارد.

دیوار مرزی

بعد از این که کارگران، پلاک حاوی نام دونالد ترامپ و بسیاری از مقامات ارشد کنونی ایالات متحده منجمله خود خانم نیلسن را روی این حصار نصب کردند، وی در این باره چنین گفت: «بگذارید واضح حرف بزنم، دیوار کشیدن موثر خواهد بود. ما به تمامی گزینه های ممکن در داخل این سازه قانونی فکر می کنیم تا مطمئن شویم کسانی که اجازه قانونی برای ورود به این کشور را ندارند وارد آن نشوند». این حصار از دیوار بتنی اولیه ای که نزدیک مرز سن دیگو به عنوان بخشی از وعده دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ ساخته شد جدا شده است. پنتاگون نیز تایید کرده که استقبالی از پناهجویان در کار نخواهد بود و نیروهای نظامی بیشتری را به مرز جنوبی کشور فرستاده است.

بیشتر بخوانید: از «منحرف جنسی» تا «صورت اسبی»؛ جنگ رکیک دونالد ترامپ و استورمی دانیلز در توئیتر

دیوار مرزی

بدین ترتیب بین ۸۰۰ تا ۱.۰۰۰ نگهبان مرزی دیگر به این منطقه از خاک ایالات متحده اعزام خواهند شد. این نیروها به نیروهای گارد ملی که از اوایل سال کنونی با عبور غیرقانونی از مرز این کشور به مبارزه پرداخته اند متفاوت هستند. این افراد تنها به مراقبت و نظارت از مرز پرداخته و تحت رهبری و کنترل فرمانداران ایالتی قرار داشتند. در حال حاضر بیش از ۲.۰۰۰ نیروی گارد ملی در مرز ایالات متحده با مکزیک مستقر شده اند تا از ورود پناهجویان، مهاجران و قاچاقچیان مواد مخدر به ایالات متحده جلوگیری کنند. به گفته یکی از مقامات وزارت دفاع ایالات متحده که نام او فاش نشده، این عملیات از ۳۰ اکتبر تا ۱۵ دسامبر در کالیفرنیا، آریزونا و تگزاس انجام شده و البته این نیروها در دستگیری پناهجویان و مهاجران دخالت نخواهند داشت.

دیوار مرزی

به گفته مقامات پنتاگون، علاوه بر موانع و حصارها، هلی کوپترها و هواپیماها نیز به جابجایی کارکنان و گشت زنی بر فراز مرز ایالات متحده و مکزیک پرداخته و تیم های پزشکی نیز برای درمان بیماران و آماده سازی آن ها برای انتقال به کشور خودشان در این مناطق فعال خواهند بود. همچنین گفته می شود که اقدامات شدیدتری برای جلوگیری از ورود کسانی که از کشورهای اسلامی می آیند و یا پاسپورت آن ها متعلق به کشورهای اسلامی است به ایالات متحده در راه است. در حالی که تنها ۱۰ روز تا شروع انتخابات میان دوره ای در ایالات متحده باقی مانده، نیلسن درخواست کرد که بودجه بیشتری برای ساخت دیوار مرزی (یا حصار مرزی) بین مکزیک و ایالات متحده در نظر گرفته شود.

دیوار مرزی

او در پیامی توییتری در این باره چنین گفته است: «امنیت مرز امنیت ملی است. ما برای ادامه ساخت دیوار مرزی به بودجه نیاز داریم. ما برای تامین امنیت مرز به نیرو نیاز داریم. و به قوانینی نیازمندیم که به نفع مردم آمریکا باشد. من باور ندارم که حل این مشکل برای کنگره کار سختی باشد، آن ها باید این بحران را مورد توجه قرار دهند. او در پیامی دیگر ضمن تشکر از گمرک و بخش کنترل مرزی ایالات متحده در مرز ال سنترو به خاطر همکاریشان در تکمیل اولین فاز از دیوار مرزی بین ایالات متحده و مکزیک که دونالد ترامپ بارها از آن سخن گفته، قول آن را داده بود و با واژه « دیوار POTUS» (دیوار رییس جمهور ایالات متحده) از آن یاد می شود چنین گفت: «بسیار مفتخرم که امروز تکمیل شدن بخش اول از POTUS و تشکر خود از تمامی همکارانی که برای برقراری سیستم جدید دیواری به ما کمک کردند را اعلام کنم».

بیشتر بخوانید: تلاش برای ترور «دونالد ترامپ» در کاخ سفید با استفاده از سم کشنده «رایسین»

دیوار مرزی

در این اثنا، دونالد ترامپ نیز به مهاجران و پناهجویان هشدار داده و در سخنرانی خود در جمع رهبران محافظه کار جوان سیاهپوست در روز جمعه چنین گفت:«من ارتش را فرا خواندم. ما به آن ها اجازه ورود نخواهیم داد، آن ها همین الان باید برگردند زیرا به آن ها اجازه نخواهیم داد». باید منتظر ماند و فرجام دو واقعه را دید: یکی اینکه پس از رسیدن پناهجواین هندوراسی به مرز ایالات متحده چه اتفاقی خواهد افتاد و واکنش دونالد ترامپ و نیروهایش در مرز چه خواهد بود. دوم این که ادامه ساخت دیوار مرزی و حصاری که ترامپ به عنوان یکی از جنجالی ترین قول هایش در زمان رقابت های انتخاباتی مطرح کرده بود چگونه ادامه پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: «هیولای سیاه»؛ کادیلاک لیموزین جدید و زرهی دونالد ترامپ در سفر به نیویورک

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
یک نظر

ورود

  • کرامت سلیمی بهمن ۴, ۱۳۹۷

    دولت امریکا بعد از ساخت دیوار مکزیک وارد رویارویی با ایران خواهد شد.

    امریکا با تکیه بر برتری هوایی و همکاری کشورهای فرصت طلب منطقه برای این حمله برنامه ریزی خواهد نمود. زیرا از دید امریکا و متحدانش اگر ایران بحرانهای فعلی را پشت سر بگذارد و مهار نشود در اینده ای نزدیک ایران بر تمام منطقه خاور میانه تسلط پیدا خواهد نمود و کنترل نفت خاور میانه را بدست خواهد گرفت و دیگر کسی حریف ایران نخواهد شد.

    دلیلی که الان امریکا نمی خواهد یا نمی تواند به ایران حمله نماید این است که امریکا به معنای واقعی سلاحی به عنوان سلاح اتمی در اختیار ندارد تا به عنوان سلاح برتر و تعیین کننده سرنوشت جنگ احتمالی رو کند.

    سلاح اتمی تا بحال یک تفنگ خالی بوده است که هم تهدید کننده و هم تهدید شونده از ان می ترسیده اند.

    امریکا که حدود ۸ دهه با تکیه بر سلاح دروغین و خیالی بمب اتمی در دنیا با ایجاد رعب و وحشت فرمانروایی کرد اکنون به ذلت و حقارت افتاده است و دیگر قادر نیست با تکیه بر دروغهای اینچنینی کشور ایران را تهدید به حمله نظامی نماید و اعتبار تهدیدهای امریکا از بین رفته است.زیرا در عمل قادر نیست چیزی به نام سلاح اتمی را به عنوان اسلحه برتر رونمایی کند.اگر چنین سلاحی داشت حد اقل یک عدد از ان را در سوریه استفاده می کرد تا هم موقعیت استراتژیک بهتری داشته باشد و هم حساب را به دست تمام جهانیان بدهد که امریکا از بکار بردن این سلاح ابایی ندارد.

    در صورت حمله به ایران مقامات طراز اول کشورمان دروغ بودن سلاح اتمی و خیالی بودن ان را افشا خواهند نمود.

    و با این کار دولت امریکا دچار هرج و مرج داخلی خواهد شد و گرسنگان کشورهای امریکای جنوبی نیز به سوی امریکا هجوم خواهند اورد.

    دولت امریکا از همه راهها می تواند مانع هجوم افراد شود جز راه زمینی مرز امریکا و مکزیک که با ساختن دیوار مکزیک و استقرار ارتش امریکا در این مرز جلوی ورود افراد را خواهند گرفت.

    و در این میان اتحادیه اروپا ، روسیه و چین نیز قربانی خواهند شد.

    اگر دقت کنیم ترس و نگرانی خاصی در چهره مقامات روسی،امریکایی و اروپایی مخصوصا” اقای سرگئی لاوروف و خانم موگرینی به خوبی نمایان است. که نشان از داشتن یک نقطه ضعف و ترس و وحشت از لو رفتن یک موضوع مهم می باشد.
    معنی نوشته فوق این است که اگر ایران از لحاط اقتصادی چنان تحت فشار قرار گیرد که کشور ایران دچار مشکل شود مقامات ایرانی یک موضوع را لو خواهند داد که لو دادن این موضوع می تواند به فروپاشی امریکا ، روسیه ، و اتحادیه اروپا منجر شود.

    انتشار شایعاتی مثل استعفای اقای ظریف و خروج ایران از برجام کار همان برجام سازان می باشد و می خواهند اروپا و امریکا را به خطرات خروج ایران از برجام واقف نمایند و انها را وادار به از میان برداشتن تحریمها نمایند تا برجام ادامه یابد.

    معنای خروج از برجام ایران چیزی جز افشای غیر واقعی بودن سلاح دروغین و خیالی اتمی نیست.

    تمام کشورهایی که با دروغ سلاح خیالی بمب اتمی درگیرند و در واقع با کمک این دروغ در بین ملتها رعب و وحشت ایجاد می کنند و بر انها حکومت می کنند از خروج ایران از برجام (یا به معنای واقعی لو دادن دروغین بودن سلاح اتمی توسط ایران)
    وحشت دارند.

    هیچ کشوری به اندازه روسیه نگران خروج از برجام ایران نبست.

    در سالهای اخیر ولادیمیر پوتین سه بار به ایران سفر نمود و هر بار در ابتدا مستقیما” به حضور ایت الله خامنه ای رفتند و به نظر می رسد اقای پوتین با این کار در واقع تلاش نمودند مقامات سیاسی و نظامی ایران را به مصالحه و نرمش در مقابل امریکا وادار نمایند و حتی بعد از اولین سفر پوتین به دستور اقای پوتین سامانه موشکی s-300 نیز در اختیار ایران قرار گرفت تا دل مقامات ایرانی را بدست اورند و انها را ترغیب به تغییراتی در برجام نمایند و همین موضوع نشان می دهد که تمام تلاش روسیه ان است که ایران و امریکا از برجام خارج نشوند چون منجر به فروپاشی کشور روسیه خواهد شد.

    یکبار ترامپ اعلام کرد که روسیه از برجام خارج نمی شود چون برای روسیه توافق خوبیست.

    این حرف جای کلی بررسی و تفسیر دارد و بیشتر نشان می دهد که به نوعی ترامپ به این حقیقت اشاره می کند که روسیه برای حفظ قدرت و اعتبارش از هر نظر ( سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی ) کاملا” به امریکا وابسته است و از خود قدرتی ندارد.