یادگیری یک زبان خارجی در محیطی که متکلمان آن زبان زندگی نمی کنند، راحت نیست. اما اصلا سخت نیست. اگر سخت بود، در ایران، سر هر کوی و برزن، آموزشگاه یادگیری زبان چینی، اسپانیولی، آلمانی، فرانسه و ایتالیایی نبود! بعضی از این موسسات، آموزش تضمینی زبان دارند. یعنی شما بر اساس قابلیت و توانایی های یادگیری خود، میتوانید فلان زبان به ظاهر سخت مثل چینی را ظرف ۹ ماه تا ۱۸ ماه به خوبی فرا بگیرید. یادمان نرود که بسیاری از دانشجویان مقطع کارشناسی زبان های خارجی مثل روسی و اسپانیولی، بعد از ۴۸ ماه، مدرک کارشناسی این زبان را از دانشگاه دریافت کرده و قادر به نوشتن کتاب و ایراد سخنرانی کامل به این زبان ها هستند که در مدارس ایران، هیچ سابقه تدریس ندارد.
پس یادگیری زبان خارجی در ایران اصلا سخت نیست و شما با اطلاعات صفر درباره زبان انگلیسی، ظرف ۱۲ تا ۱۶ ماه قادر به دریافت آیلتس ۶ آکادمیک خواهید بود. آنچه که در یادگیری زبان خارجی اهمیت دارد، پشتکار و مدرس خوب و استفاده از ابزارهای کمک آموزشی فناورانه است که تسلط خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن شما را افزایش خواهد داد. کسی که زیاد زبان خارجی بخواند، بهتر مینوسد و کسی که بیشتر گوش دهد، مهارتهای شنیداری وی تقویت خواهد شد. دنیای اپها، دنیای فرصت آفرین برای عاشقان زبان است. در گزارش امروز، شما را با چند اپ خوب برای یادگیری بهتر زبان انگلیسی آشنا میکنیم.
آوابی (Awabe) و لرن انگلیش
۲ اپ هستند که درابتدای گفتار توصیه میکنیم حتما از آن ها استفاده کنید. آوابی یکی از بهترین اپلیکیشن های یادگیری انگلیسی است که در آن هزاران عبارت و لغت پر کاربرد انگلیسی وجود دارد. این اپلیکیشن به طور آفلاین کار میکند و اطلاعات فراوانی روی آن قابل دسترسی است. در آوابی میتوانید از بازیهایی برای یادگیری زبان بهره ببرید که در کنار آموزش صوتی و ویدئویی برایتان مفرح و سرگرمکننده است. آزمون های زبان انگلیسی هم برای سنجش مهارتهای مختلف در آوابی وجود دارد. در کنار آن، لِرن انگلیش دیلی (Learn English Daily) هم با رویکرد آموزشی، هزاران جمله دارد که افراد انگلیسی زبان آن را گفتهاند.
با گوش دادن به این عبارات و جملهها میتوانید هم آنها را به خاطر بسپارید و هم با تلفظ کاملا صحیح آشنا شوید. لرن انگلیش هر روز با پیامی به شما یادآوری میکند تا جملات جدیدی را بخوانید و مرور کنید. این برنامه هم یکی از بهترین اپلیکیشن های یادگیری انگلیسی است.
هلو انگلیش (Hello English)
اپی معروف که احتمالا دست کودکان و بزرگسالان و حتی دانشجواین علاقمند به شرکت در آزمون های آیلتس دیده اید! از بهترین اپلیکیشن های یادگیری انگلیسی بوده که کاملا رایگان است و میتوانید آن را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهید. همه ابعاد لازم برای یادگیری زبان در این اپلیکیشن فراهم شده است. به عبارت دیگر، برنامههایی برای تقویت و آموزش در تمام حوزههای یادگیری زبان شامل: یادگیری لغات، تقویت شنوایی، نوشتن، خواندن و… در هلو انگلیش وجود دارد. البته برای استفاده از این اپلیکیشن مانند بیشتر اپلیکیشنها نیاز به شناخت ابتدایی انگلیسی در سطح الفبا دارید.
مِمرایز (Memrise)
ممرایز یک اپلیکیشن جمع سپاری شده است. یعنی کاربران مختلف در اضافه کردن بخشهای مختلف به آن نقش دارند و طی یک همکاری جمعی، برنامهای برای یادگیری به وجود آمده است. این اپلیکیشن از طریق بازیهای مختلف به کاربران کمک میکند تا زبان انگلیسی را بدون هیچگونه خستگی بیاموزند.
دوئولینگو (Duolingo)
دوئولینگو یکی از بهترین و پرطرفدارترین اپلیکیشنهای آموزش زبان انگلیسی است که به طور کلی ۲۳ زبان خارجی را به علاقهمندان آموزش میدهد و سطحبندی جالبی برای شروع آموزش دارد. برای مثال، افراد مبتدی، یادگیری زبان انگلیسی را با آموختن افعال و عبارات ساده آغاز میکنند. برای افرادی که در سطوح بالاتر هستند، فعالیتهای مختلف و لازم برای یادگیری زبان نظیر: نوشتن، گوش دادن و… هم پوشش داده میشود. از آزمون های تعیین سطح دولینگو همواره استفاده کنید.
لینبی (Lingbe)
این اپلیکیشن نیز از بهترین app های بازار برای یادگیری انگلیسی بوده اما بیشتر برای افراد مبتدی کاربرد دارند. اگر میخواهید مهارت صحبت کردن خود را در دنیای واقعی به چالش بکشید باید به سراغ لینبی بروید. این اپلیکیشن نوعی برنامه است که در آن کاربران مختلف با زبانهای گوناگون با هم معاشرت و به یادگیری هم کمک میکنند.
بوزو (busuu)
بوزو هم اپلیکیشنی به صورت شبکهای اجتماعی است که در آن افراد از ملیتهای مختلف و با زبانهای گوناگون با هم به معاشرت میپردازند. بوزو هم در فضای اندروید و ios قابل دستیابی است و به طور کاملا رایگان به شما در یادگیری زبان کمک خواهد کرد. استفاده از این اپ سبب می شود تا شما دوستان مختلفی پیدا کرده و امکان یادگیری زبان را به صورت تعاملی پیدا کنید. اپ Beelinguapp و Hello Talk هم توصیه میشود.
تجربه های خود را در استفاده از اپ های اموزش زبان انگلیسی یا زبان های پر کاربرد دیگر از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. طراحی و تولید اپ های آموزش زبان، از جمله استارت اپ های سود ده در بازار امروز ایران است. برای تحصیل رایگان زبان های خارجی در مقطع ارشد و دکترا، دانشگاه های اسکاندیینا.ی را در نظر داشته باشید.
حتما بخوانید: راهنمای اپلای دانشگاه های اروپا در سال ۲۰۱۹
ba sallam va tashakor … application ha dar zamineye amuzeshhe zaban ziyade bayad did ke ghararre ruye che maharaty kar beshhe.. valy khob be tore generall moarefiye khuby bud….tamame applicationhaye British council ro be bacheha tosiye mikonam be onvane kasy ke 12 sale shoghlesh amuzeshe zabane…. har ja didiid application ya sity brand British Council ro dare hatman azashh estefade konid.
Ba sepas
بسیار مطلب مفیدی بود فقط جای نرم افزارای خوب ایرانی که دیگه توش زبانشم فارسیه و مشکل تحریم و این چیزارم نداریم توش، مثه نرم افزار چکامه خالی بود، چه خوب که یه نرم افزار فارسی رو هم معرفی کردین، من هرجا میرم نرم افزار خارجی گذاشتن، خب ما مشکل زبان داریم یعنی دوست داریم یه نرم افزار فارسی داشته باشیم که بهمون انگلیسی یاد بده، من نرم افزار چکامه رو که معرفی کردین تونستم از گوگل پلی دانلود کردم ولی کاش ادرسشم اینجا بود که دنبالش نگردیم و از همینجا پیداش کنیم. من ادرسش رو میذارم شاید به درد بقیه هم بخوره سلام نرم افزارای خوبی رو معرفی کردین ممنون فقط بدیه برخی ازینا اینه که کلا نرم افزار خارجیه و ما که کلا مشکل زبان داریم باهاشون راحت نیستیم. کاش لااقل نرم افزارهای ایرانی رو میذاشتین که بتونیم راحت تر باهاشون کار کنیم. من توی لیست بعضی از سایتا تونستم نرم افزارایی مثل چکامه رو پیدا کنم که ایرانی بودن و شیوه های خوبی برای آموزش داشتن. بازم ممنون. من از اینجا دانلودش کردم https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidha.chakame