بچه های میلیون دلاری؛ با پردرآمدترین کودکان دنیا آشنا شوید

بچه های میلیون دلاری؛ با پردرآمدترین کودکان دنیا آشنا شوید

بیشتر ما کودکی مشابهی داشته ایم و روزهای خوش آن را صرف کارهایی می کردیم که هر کودک دیگری هم می کند. تکالیف مدرسه ی خود را می نوشتیم، همیشه دنبال تنقلات خوشمزه بودیم، بازی می کردیم و تلویزیون تماشا می کردیم. اما در این مطلب از کودکانی صحبت خواهیم کرد که شاید بعضی از ما را از کودکی مان شرمنده کنند. موفقیت های این کودکان می تواند منبع الهام همه ی ما باشد تا فارغ اینکه ۷ ساله هستیم یا ۷۷ ساله، دست از دنبال کردن رویاهایمان نکشیم. با پردرآمدترین کودکان دنیا آشنا شوید.

۱- رایان- ۷ ساله

پردرآمدترین کودکان دنیا

این پسر ۷ ساله را شاید بتوان یکی از ثروتمندترین کودکان تاریخ دانست. رایان، که والدینش به دلایل امنیتی نام فامیلی او را منتشر نکرده اند، به دلیل موفقیت عظیم کانال یوتیوبش به نام Ryan ToysReview هر ساله ۲۲ میلیون دلار کسب درآمد می کند. در حقیقت، کانال یوتیوب رایان، پردرآمدترین حساب کاربری یوتیوب در سال ۲۰۱۸ بود.

تمام ویدئوهای کانال رایان، به بازی او با اسباب بازی ها و نقد و بررسی آن ها اختصاص دارد. اکانت رایان ۱۸ میلیون دنبال کننده دارد و مخاطبان او می توانند رایان را در حال بازی، یادگیری الفبا و حتی خواندن آواز تماشا کنند. یکی از ویدئوهای رایان نزدیک به ۲ میلیارد بازدید داشته است.

۲- جوئل جوئنی- ۱۵ ساله

جوئل جوئنی ۱۵ ساله، معروف به جوجو سیوا، چند سال قبل به واسطه ی حضورش در یک برنامه ی تلویزیونی به نام Dance Moms به همراه مادرش شهرت پیدا کرد اما حالا علاوه بر بازیگری و خوانندگی، از چهره های شاخص یوتیوب هم محسوب می شود. حساب اینستاگرامی جوئل، ۷/۹ میلیون دنبال کننده و کانال یوتیوب او، ۸/۹ میلیون دنبال کننده دارد. علاوه بر این، آهنگ های او در اسپاتیفای، میلیون ها بار شنیده شده اند.

اما این دختر نوجوان شم تجاری خوبی هم دارد. او نام و چهره اش را تبدیل به یک برند کرده است. جوئل کالکشن پاپیون و اکسسوری خودش را در برند معروف Claire’s دارد و علاوه بر این، یک کالکشن عروسک هم به نام JoJo dolls دارد. ارزش خالص ثروت این نوجوان ۱۵ ساله، ۱۲ میلیون دلار تخمین زده می شود.

۳- موزیا بریجز- ۱۷ ساله

موزیا بریجز وقتی تنها ۹ سال داشت، یک کسب و کار تولید پاپیون به راه انداخت. او که حالا ۱۷ سال دارد و مالک برند Mo’s Bows محسوب می شود، کماکان مشغول گسترش برند پاپیون خود است. بریجز به طور رسمی، رئیس و مدیر بخش طراحی کسب و کار خود است که کار آن فروش پاپیون، کراوات، دستمال کت و مواردی از این دست است.

در سال ۲۰۱۸، بیشتر از ۶۰۰ هزار مورد از تولیدات برند Mo’s Bows به فروش رسید.

۴- مکنا کلی- ۱۳ ساله

کانال یوتیوب کلی، که به ویدئوهای ای اس ام آر اختصاص دارد، ۱/۳ میلیون دنبال کننده دارد. ای اس ام آر به معنای واکنش ارادی اوج‌گیری حسی است و به احساس آرامش بخش و خوشایندی اطلاق می شود که اغلب با حسی از مور مور شدن همراه است و معمولاً با صداهایی مثل پچ پچ کردن یا صدای ضربات ناخن روی چیزی به وجود می آید.

کلی تنها از طریق تبلیغات کانال یوتیوبش، روزانه هزار دلار کسب درآمد می کند.

۵- مارسای مارتین- ۱۴ ساله

مارسای مارتین علاوه بر حضور کوتاهش در سریال Black-ish، در فیلم سینمایی Little (محصول ۲۰۱۹) هم به عنوان بازیگر جلوی دوربین رفت و هم در پشت صحنه ی این فیلم کمدی به عنوان تهیه کننده ی اجرایی کار حضور داشت. بنابراین، مارتین جوان ترین تهیه کننده ی اجرایی تاریخ هالیوود محسوب می شود.

این نوجوان بلند پرواز، برنامه های زیادی برای آینده اش دارد. مارسای پیش از شروع فیلمبرداری این فیلم، در مصاحبه ای گفته بود: «این اولین فیلمی است که هم جلو و هم پشت دوربین آن حضور دارم. و قرار هم نیست آخری اش باشد.»

طبق شنیده ها، مارتین برای این فیلم ۲۰۰ هزار دلار دستمزد دریافت کرده و علاوه بر آن یک پاداش تا سقف ۳۰۰ هزار دلار برای او درنظر گرفته شده که به میزان موفقیت فیلم بستگی دارد. بنابراین با احتساب مبلغ دستمزد و پاداش احتمالی او، مارسای برای این فیلم نیم میلیون دلار دریافت خواهد کرد و این علاوه بر دستمزدی است که او برای سریال Black-ish دریافت کرده بود.

۶- رایان کلی- ۱۴ ساله

رایان کلی تنها ۱۰ سال داشت که یک لاین تولید غذای سگ به نام Ry’s Ruffery راه اندازی کرد.

کلی به همراه مادرش در یک برنامه ی تلویزیونی شرکت کرد تا ایده ای که برای تولید نوع باکیفیت تری از غذاهای مخصوص سگ ها داشت را مطرح کند. زن تاجری به باربارا کورکن سرمایه ی لازم برای این کار را در اختیار رایان و مادرش گذاشت و آن ها حالا محصولات خود را به صورت آنلاین به فروش می رسانند.

کلی حالا ۱۴ سال دارد و سودی که او و مادرش از کسب و کار خود به دست آورده اند از ۸۰۰ دلار اولیه به یک مبلغ ۶ رقمی رسیده است.

۷- میکیلا اولمر- ۱۳ ساله

اولمر تنها ۴ سال داشت که کار تهیه ی لیموناد و فروش آن در دکه ی خودش در تگزاس را شروع کرد. لیمونادهای میکیلا از آن زمان تغییراتی کرده اند و حالا عسل و بذر کتان هم در ترکیبات خود دارند. در حقیقت کسب و کار کوچک اولمر حالا تبدیل به یک شرکت واقعی به نام Me & the Bees Lemonade شده است.

در سال ۲۰۱۵، یعنی زمانی که میکیلا ۹ سال داشت، فروشگاه زنجیره ای معروف Whole Foods، به سراغ شرکت او آمد و قراردادی ۱۱ میلیون دلاری برای فروش لیمونادهای این شرکت بست. از اینجا بود که شرکت میکیلا اوج گرفت و شروع به پیشرفت کرد. حالا کسب و کار اولمر گسترش پیدا کرده و شرکت او علاوه بر انواع مختلفی از لیموناد، محصولات دیگری مثل نرم کننده ی لب هم تولید می کند. میکیلا حالا ۱۳ سال دارد و به همراه دیگر مدیران شرکتش که پدر و مادر او هستند، به نقاط مختلف کشورش آمریکا سفر می کند و در کنفرانس هایی با موضوع کارآفرینی و رهبری سخنرانی می کند.

اولمر توانسته چندین سرمایه گذار مشهور را هم برای سرمایه گذاری در کسب و کار خود جذب کند. علاوه بر سرمایه ی ۶۰ هزار دلاری ای که یک تاجر مشهور به نام دیموند جان در ابتدای کار در اختیار میکیلا گذاشت، تعدادی از بازیکنان لیگ ملی فوتبال آمریکا هم ۸۰۰ هزار دلار به او سرمایه دادند.

۸- کوری نیوس- ۱۵ ساله

نیوس زمانی که تنها ۶ سال داشت، با کمک های مادرش وارد دنیای تجارت و کسب و کار شد. او می خواست پس انداز خودش را داشته باشد تا با آن برای مادرش یک ماشین بخرد. کوری در محله ی خودش، شروع به فروش هات چاکلت کرد، اما طولی نکشید که تصمیم گرفت کارش را با فروش شیرینی های کوکی ادامه دهد.

از آنجا بود که شرکت Mr. Cory’s Cookies متولد شد. حالا شرکت این نوجوان ۱۵ ساله، چهار نوع کوکی تمام طبیعی تولید می کند و با بسیاری از فروشگاه های مشهور هم برای فروش محصولات خود همکاری داشته است.

در سال ۲۰۱۷، کوری و مادرش با حضور در یک برنامه ی تلویزیونی، توانستند ۱۰۰ هزار دلار سرمایه دریافت کنند. تنها در سال ۲۰۱۷، ۵۰ هزار عدد از کوکی های شرکت نیوس، به مبلغ ۱۵ دلار برای هر بسته ی ۱۲عددی به فروش رفت.

۹- ابی کرچر- ۱۹ ساله

ابی کرچر در ۱۶ سالگی تصمیم گرفته بود تغذیه ی سالم تری داشته باشد، اما متوجه شد که محصولات بسیاری از برندهای کره ی بادام زمینی، قند و چربی خیلی زیادی دارند. بنابراین او تصمیم گرفت که کره ی بادام زمینی خودش را بسازد.

برند Abby’s Better Nut Butter تنها در سال ۲۰۱۷، به لطف توزیع محصولاتش در فروشگاه های مواد غذایی سراسر کشور آمریکا، به یک رشد ۴۰۰ درصدی رسید.

کرچر، مدیر عامل این برند حالا ۱۹ سال دارد و شرکت او روند گسترش و پیشرفت را در پیش گرفته است. برند Abby’s Better Nut Butter انواع مختلفی از کره ی مغزهای خوراکی را تولید می کند. درآمد شرکت کرچر در سال ۲۰۱۷، ۸۰ هزار دلار تخمین زده شد.

۱۰- شوبهام بنرجی

شوبهام بنرجی زمانی که ۱۲ ساله بود، برای شرکت در یک نمایشگاه علمی به دنبال یک پروژه ی مهندسی می گشت که متوجه شد کمتر از ۱۰ درصد نابینایان در آمریکا می توانند خط بریل را بخوانند، بیشتر به این دلیل که پرینترهای خط بریل حدود ۲ هزار دلار قیمت دارند.

شوبهام بعد از ماه ها آزمون و خطا، دستگاهی به نام Braigo اختراع کرد، یک پرینتر-امباسر خط بریل که قیمت پایینی دارد. پرینترهای Braigo گرچه هنوز در مرحله ی تکمیل هستند اما قیمت آن ها ۳۵۰ دلار تخمین زده شده، یعنی تقریباً یک پنجم قیمت پرینترهای معمول بریل. بنرجی با همکاری افراد دیگری، یک شرکت کوچک به نام Braigo Labs تأسیس کرده و برای آن سرمایه ی ویژه ی کارآفرینی دریافت کرده است. او درحقیقت جوان ترین فردی است که این نوع از سرمایه در اختیارش قرار گرفته است.

آرویند سودهانی مدیرعامل شرکتی که در آینده حامی تولید اختراع شوبهام بنرجی خواهد شد، درباره ی این دستگاه می گوید: «این پرینتر طراحی شد تا قیمت پرینترهای بریل از ۲ هزار دلار به ۴۰۰ دلار کاهش پیدا کند. این اختراع جای پرینترهای معمول را در بازار خواهد گرفت.»

منبع: businessinsider
مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۲ نظر

ورود

  • unknow فروردین ۱۶, ۱۳۹۸

    سلام

    اینا به معنای واقعی کلمه مفت خورهای واقعی دنیا هستند که فکر نکنم توی زندگیش یک آخ گفته باشن
    اونوقت ما ازمون کار کشیده میشد و با کوچیکترین اشتباه توی هوا چپُ راست میشدمُ مشت می خوردم و سره نمره با کمربند سرخ میشدم هرکاری هم میخواستم انجام بدم یا چیزی می گفتم راجب یه موردی که می تونست آینده ساز همه پشتمو خالی می کردن هیچ بهم سرکوفت هم میزدن تو عرضه نداری تو هنوز بچه ای به فکر درسُ مشقت باش این کارار به تو نیومده و و و
    حالا هم که وضع بد جامعه توسط یه عده مفت خور تر از اینا زمین گیرمون کرده و کار نیست، درواقع هست ولی بوخور نمیره یا به معنای واقعی کلمه بردگی کردن برای یه عده کثافت حرومخور هست که پولاشونو به دلار توی یک اتاق ۱۰ متری با سقف ۳ متری جا نمیشه ولی ماهی ۸۰۰ هزار تومن حقوق میدن
    حق یک زندگی معمولی رو ازمون گرفتن واسه یه لقمه نون باید حقارت بکشیم

  • R فروردین ۱۸, ۱۳۹۸

    سلام
    عزیز من مگه همه بچه های اون کشورا اینقدر درآمد دارن ؟
    اونجا هم بیکار هست
    شما بهتر نیست به جای اینهمه حرف بد ! یکم تلاشتون رو در راه درست بیشتر کنید؟
    توجه کنید اکثر این بچه ها توی هر کاری که کردند خلاقیت به خرج دادن
    *** خلاقیت ***
    به امید تلاش بیشتر و زندگی بهتر و ایرانی آبادتر