مدیر سابق رادیو قرآن، رییس «صندوق بازنشستگی کشوری» شد

با دکتر سید میعاد صالحی ۳۶ ساله آشنا شویم

مدیر سابق رادیو قرآن، رییس «صندوق بازنشستگی کشوری» شد

سید میعاد صالحی را باید جدید ترین انتصاب جنجالی دولت تدبیر و امید در سال نود و هشت دانست. دهم فروردین ۹۸، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر سید میعاد صالحی ۳۶ ساله (متولد ۱۳۶۱ در تهران) ، عضو بنیاد ملی نخبگان را به مدیرعاملی صندوق بازنشستگی کشوری منصوب کرد.

انتصابی که بازتاب های گسترده ای در داخل کشور نداشت و به خاطر اتفاقات سیل و سیلاب در هفته دوم فروردین، در کانون توجه گسترده قرار نگرفت. برخی، این انتصاب را به تراژدی «ژن خوب» و حماسه انتصاب «علی فروغی» در شبکه ۳ و داستان انتصاب کامبیز مهدی زاده فرساد (داماد حسن روحانی) مرتبط می کنند. در حالی که ظرفیت علمی و اجرایی میعاد صالحی، قابل مقایسه با کامبیز مهدی زاده فرساد و رییس جوان شبکه ۳ نیست و یک دانش آموخته موفق دکترا در حوزه فنی و مهندسی و کارآفرینی دانش بنیان بوده و ۱۱ سال عضو پیوسته بنیاد ملی نخبگان است.

این دانش آموخته جوان، سابقه مشاورت علمی و فناوری رییس جمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت را در کارنامه داشته و یک دوره نیز، مشاور رییس شورای سیاست گذاری و راهبری طرح های صنایع نوین وزارت صمت بود. عضویت در هیات مدیره صندوق نوآوری و شکوفایی، از دیگر سمت های دکتر صالحی پیش از مدیرعاملی صندوق بازنشستگی کشوری است.

سید میعاد صالحی
تصویری از روزهای اول کار سید میعاد صالحی در صندوق بازنشستگی کشوری

حتما بخوانید: با کامبیز مهدی زاده فرساد آشنا شویم

وزیر تعاون در حکم انتصاب مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری آورده بود که شما با توجه به سوابق علمی، تعهد و تجارب مدیریتی به پیشنهاد هیات امنای سازمان تامین اجتماعی به این سمت منصوب می شوید. اما این سوال همچنان باقی است که چرا یک جوان سی و اندی سال، بدون تجربه اجرایی، وارد عرصه مشاوره شده و سریعا به درجه مدیرعاملی صندوق بزرگ بازنشستگی کشوری منصوب می شود؟

دکتر سید میعاد صالحی، پیش از انتصاب به سمت مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، مدیریت رادیو قرآن رسانه ملی را در کارنامه داشت. او پیش از این سمت، در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به عنوان مشاور علمی و فناوری شریعتمتداری کار می کرد. او حافظ کل قرآن کریم است و در مسابقات جهانی مصر، رتبه دوم را کسب کرد.

برای اولین بار است که جوان ۳۶ ساله به مدیرعاملی یکی از بزرگ ترین صندوق های بازنشستگی کشور منصوب می شود. این صندوق، متعلق به سازمان تامین اجتماعی است

حتما بخوانید: با سید حسن میرخلیلی، داماد آیت الله خاتمی آشنا شویم

تحصیلات میعاد صالحی

دکتر سید میعاد صالحی، دانش آموخته رشته مهندسی هوا و فضا از دانشگاه صنعتی شریف در مقطع دکترا بوده و اکنون پس از جمشید تقی زاده، ریاست این صندوق بزرگ مالی کشور را بر عهده دارد. دکتر صالحی در زمان تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف، در حوزه سرمایه گذاری ریسک پذیر و تشخیص بهینه سازی فعالیت شرکت های دانش بنیان،  ارزیابی دانش  فنی، بررسی طرح تجاری، روش های مختلف تخمین و بهبود عمر و صندوق های نوآوری و کارآفرینی مشغول به فعالیت بود.

او تا کنون مقالات متعددی به زبان فارسی و انگلیسی در زمینه پروفایل های چرخ قطار، اثر سایش چرخ بر  ناپایداری واگن قطار و بررسی عملگردهای ژنتیکی لایه چینی مواد مرکب و کنترل فازی تهویه مطبوع منتشر کرده است.

مسئولیت ها و دستاوردهای جوان ۳۶ ساله

  • دبیر کارگروه نخبگان قرآنی بنیاد ملی نخبگان ایران
  • عضو کمیسیون مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور
  • دبیر کمیسیون نخبگان شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • عضو کمیته نگارش سند راهبردی ایران
  • رتبه نخست نهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش های کاربردی
  • رتبه سوم چهاردهمین جشنواره خوارزمی در بخش پژوهش توسعه ای
  • دانشجوی نمونه دکترا در سال ۱۳۹۰
  • رتبه دوم تنیس روی میز دانشجویی ایران
تصویر صفحه معرفی دکتر سید میعاد صالحی، رییس جدید صندوق بازنشستگی کشوری در سایت دانشگاه علم و صنعت ایران

نام دکتر سید میعاد صالحی در سایت دانشگاه  علم و صنعت ایران به عنوان استادیار گروه مدیریت و علم و فناوری در حوزه کارآفرینی دانش بنیان مشاهده می شود. دکتر صالحی، مقطع کارشناسی خود را در دانشگاه علم و صنعت ایران گذراند. حرف و حدیث ها از انتقاد هیات دولت از این انتصاب سال ۹۸ ادامه داشته و هنوز به موضع گیری رسمی منتهی نشده است. لذا خبرهای منتشر شده درباره تذکر رییس جمهور به وزیر تعاون نسبت به انتصاب سید میعاد صالحی، تا کنون از سوی نهادی رسمی، تایید نشده است.

بخوانید: چگونه علی فروغی ۳۰ ساله، رییس شبکه ۳ شد؟

مطالب مرتبط
مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۶ نظر

ورود

  • نیما اردیبهشت ۲, ۱۳۹۸

    تا وقتی ما به عنوان شهروند قانونی اعتراضی ب این نوع انتصاب نمی‌کنیم نباید انتظاری جز این داشت

  • محمد اردیبهشت ۳, ۱۳۹۸

    فکرنمیکنین این مقام دراین سن براشون خیلی بزرگه؟

    • علی زمانی اردیبهشت ۳, ۱۳۹۸

      به بزرگی انتصاب داماد روحانی نیست 🙂 بالاخره جوان گرایی همینه

  • میهمان مرداد ۲۳, ۱۳۹۸

    اتفاقا اینکه یک فردی با رزومه علمی قوی انتصاب شدند یکی از معدود کارهای مثبت دولت روحانی بود که به دلیل پاک دست بودنش برکنارش کردند. حتما شما جز مدیرها رانتی با مدرک دانشگاه آزادی هستید که به فردی با این رزومه قوی اعتراض می کنید

  • جانم فدای ایران ✌️ بهمن ۲۵, ۱۳۹۸

    واقعا درک نمیکنم که بعضی آدمها برای بدست آوردن پول و قدرت براحتی حاظرن شرافت، وجدان، انسانیت، صداقت،…. رو زیر پا بزارن عین ریگ بیابون دروغ بگن….. اینها وقتی تنها هستند اذیت نمیشن!؟ خجالت نمیکشن! ؟! شرمنده نمیشن! ؟! عذاب وجدان نمیگیرن!؟! چطور میتونن بخوابن!؟! چطور وقتی اینهمه فقر و بی عدالتی رو میبینن از خجالت آب نمیشن !!!! چطور روانی نمیشن!!! ؟! شماها هم به احتمال زیاد از این کلاش چیزی گرفتین که دارین خیلی احمقانه و ناشیانه و با بی شرمی تمام تلاش میکنید چهره و شخصیت وقیح اینچنین زالویی رو تطهیر و پاک کنید!!!! شرمتان باد

  • نیما شیری مرداد ۱۸, ۱۴۰۰

    خود بنیاد ملی نخبگان در تمام صفحات وب سایت رسمی اش مکررا و صراحتا میگه که «بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد»