گالری گردی در روزهای نسبتا سرد و ابری تهران، فرصتی برای آشنایی با جدید ترین آثار هنرمندان جوان و پیشکسوت پایتخت است که از این رهگذر، هم به اشراف اطلاعاتی شما درباره هنر و هنرمندی و سبک های هنری افزوده شود و هم به اقتصاد هنر کمک کنیم. بیش از ۲۰۰ نگارخانه در ۲۲ منطقه تهران وجود دارد و روزانه پذیرای ده ها هزار مشتاق نگارخانه گردی در حوزه های عکاسی، نقاشی، خطاطی، نقاشیخط، مجسمه سازی و چیدمان است. اردیبهشت تهران، شاهد یک اتفاق مهم دیگر در عرصه فرهنگ و هنر هم می باشد که برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (۴ تا ۱۴ اردیبهشت ۹۸) در مصلی، از آن جمله است.
نمایشگاه آثار امیرحسین بیانی با نام وفاداری، نامهای سیاست در گالری محسن، نمایشگاه نقاشی حامد صحیحی با نام آهستگی در گالری طراحان آزاد و نمایشگاه نقاشی طاها حیدری با نام دهانه برخورد در گالری آب انبار از جمله جدید ترین برنامه های اردیبهشتی گالری گردی هستند.
عکس شاخص این گفتار، متعلق به اثر یحیی دهقانپور است که مجموعه عکسی برای بهاریه خود انتخاب نموده که اغلب آنها در کتابی با عنوان کوهپایه که در سال ۱۳۷۲ به چاپ رسید، منتشر شده اند و مجموعه ای از دیده های عکاس در گذشت و گذار در مناطق تفریحی کوهپایه های تهران: امامزاده داوود، درکه، دربند و فرحزاد و برخی نقاط دیگر در کشور هستند که در نگارخانه پروژه های آران به نمایش درآمده است.
با نگارخانه گردی اردیبهشتی ما همراه باشید.
احساسات انسانی در مناظر طبیعی در گالری گردی ۹۸
نمایشگاه آثار امیرحسین بیانی با نام وفاداری، نامهای سیاست در گالری محسن برپاست. آنچه در این مجموعه دیده میشود، نقاشیهایی از طبیعت هستند که مناظر گوناگون را به نمایش گذاشتهاند. جنگلهای پوشیده از انبوه درختان، دریای مواج، دریاچه آرام، کوه آتشفشان و گدازههای آتشین، جنگل برفی و… انواع مناظری هستند که در این تابلوها دیده میشوند و تنوع شدیدی از مناطق جغرافیایی و شرایط آب و هوایی را به نمایش میگذارند که در عین حال هر کدام نماینده حالات مختلف انسانی بوده و احساسات متفاوتی را به مخاطب منتقل میکند.
نمایشگاه آثار امیرحسین بیانی با نام در گالری محسن تا ۲۰ اردیبهشت برپاست. گالری محسن در خیابان ظفر، خیابان ناجی، خیابان فرزان، کوچه نوربخش، بلوار مینای شرقی، پلاک ۴۲ قرار دارد.
نمایشگاه آهستگی در گالری گردی ۹۸
دقت در اجزای حیات نمایشگاه نقاشی حامد صحیحی با نام آهستگی در گالری طراحان آزاد برقرار است. نقاشیهای این مجموعه نمایش دهنده حجمها و فرمهایی هستند که خود به طور مشخص شبیه هیچ عنصر شناخته شدهای نیستند. حجمهای کروی یا فرمهای نامنظم و بیشکل، مخاطب را با هیچ تصویر آشنایی مواجه نمیکند، اما همه آنها میتوانند اجزایی بسیار کوچک از همه جانداران باشند.
بررسی میکروسکوپی بافتها و سلولهای بدن موجودات زنده یا اشیاء مختلف، دانشمندان را با چنین تصاویری مواجه میکند و به نظر میرسد نقاش با الهام از همین عناصر به ساخت فضایی خاص پرداخته است.
نمایشگاه نقاشی حامد صحیحی با نام آهستگی، ۳۰ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت در گالری طراحان آزاد به نشانی میدان فاطمی، میدان. گلها، میدان سلماس، شماره ۵ برقرار است.
ترکیب زندگی و تکنولوژی
نمایشگاه نقاشی طاها حیدری با نام دهانه برخورد در گالری آب انبار برپاست. حیدری در این مجموعه تابلوهای متنوعی را ارائه کرده است که زمینهای مشترک دارند. در آثار او حقیقت و مجاز در هم ادغام شده و تصاویری دوگانه را ایجاد کردهاند. در این نقاشیها اجزای گوناگونی از رویدادها، مکانها و اشیاء مختلف در کنار هم قرار گرفتهاند تا تصویری از دنیای معاصر را به نمایش بگذارند.
در هر تابلو شاهد ترکیبهای متفاوت هستیم که از عناصر طبیعی و مناظر، ساختمانها و معماری، اشیاء کاربردی زندگی روزمره، مدیاهایی مانند تلویزیون و عکس، انسان و حیوانات، شکل گرفتهاند. در یک تابلو که با رنگ سبز گیاهان و شاخههای قهوهای درختان پوشیده شده است، خطوط نازک محیطی، فیگوری از یک انسان را نشان میدهند که با طبیعت ترکیب شده است.
در تصویری دیگر از میان نقاط رنگین که مانند پیکسلهای دیجیتالی بر سطح تابلو پراکنده هستند، نمایی از ساختمانها و شهر قابل تشخیص است. در تابلوهای دیگر هم اغلب شاهد فضایی شلوغ هستیم که عناصر مختلف آن در هم رفته و حتی از کارکرد یا جایگاه اصلی خود جدا شدهاند.
نمایشگاه نقاشی طاها حیدری تا ۷ تیر در گالری آب انبار برپاست. این گالری به نشانی میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بعد از تقاطع سمیه، خیابان بور بور، خیابان خاقانی، بن بست روشن منش، پلاک ۲ قرار دارد.
نگاهی به گالری های اردیبهشتی تهران
اگر شما هم فرصت گالری گردی ۹۸ داشتید، نظرات و دیدگاه های خود را از طریق بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید. یادتان باشد که گالری گردی، فرصتی برای خرید ارزان آثار هنری به منظر سرمایه گذاری بلند مدت و کسب سود های شیرین هم می تواند باشد.
حتما ببینید: تفسیر تابلوهای نقاشی استاد منیر فرمانفرمائیان
بدون نظر