بهروز حاجیلو، شهریور ماهی متولد همدان، سوار بر یک خودرو۲۰۶، با دو گلوله یک قبضه کلاشینکف، حجت الاسلام مصطفی قاسمی، طلبه چهل و شش ساله را به قتل می رساند. بهروز خان، ساعاتی بعد با فعالیت های اطلاعاتی پلیسی و شناسایی مخفیگاهش در قروه کردستان، در حالی که قصد فرار از مرزهای غربی کشور داشت، در یک زد و خورد مسلحانه، کشته می شود.
او، از هواداران وحید مرادی، گنده لات معروف تهران بود که برخی به او لقب شاه و سلطان لوطیها داده بودند. این اوباش، پس از دستگیری، در زندان کشته میشود. بهروز حاجیلو، چند روز قبل از ارتکاب این جنایت، در لایوهای اینستاگرامی، درباره قتل و قبرستون و این جور مسائل، داستان سرایی کرده و تصاویر بدن خال کوبی شده خود را در حالی که اسلحه در دست دارد، به نمایش گذاشت. این برای اولین بار بود که بهروز، بدن خالکوبی شده خود را با اسلحه، در پست های اینستاگرامی به نمایش می گذاشت و چند روز بعد نیز این جنایت رقم خورد.
داستان نمایش اسلحه و خشونت در اینستاگرام یک شاخ اینستاگرامی محبوب بعضی ها، حتی به سخنان رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نیروی انتظامی هم کشیده شد و ایشان به این موضوع انتقاد کردند و خواستار تامین امنیت بیشتر فضای مجازی توسط ناجا شدند.
حتما ببینید: محرمانه های بهروز حاجیلو و عکس های سال ۹۷
بعضی ها، داستان این هوادار شرور های معروف تهران که خود نیز به جمع آن ها پیوست و به هلاکت رسید، به تراژدی منشنهای توییتری مهناز افشار، صاحب پر بیننده ترین صفحه اینستاگرام ایرانیان مرتبط می دانند.
اینکه انگیز بهروز حاجیلو در قتل طلبه همدانی چیست و ارتباطش با منشن کردن مهناز افشار چیست، یک بحث که در این مقال قصد بررسی آن را نداریم، اینکه چرا شمار فالورهای بهروز حاجیلو در حال افزایش است، یک بحث!
صفحه اینستاگرام بهروز حاجیلو پیش از ارتکاب او به این جنایت، ۷۵ هزار دنبال کننده داشت. اکنون به مرز ۱۰۰ هزار رسیده است و شمار کامنت ها روی آخرین پست بهروز حاجیلو به مرز ۱۰۰ هزار کامنت رسیده است و ۱.۵ میلیون بازدید! اینکه چرا برخیها به دنبال فالو کردن صفحه یک قاتل هستند که میدانند این صفحه دیگر به روز رسانی نخواهد شد، سوالی است که پاسخ به آن، بخشی از جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی ایرانیان را به نمایش می گذارد.
اینکه بعضی ها با ارسال کامنت روی ۴۱ پست بهروز حاجیلو به حمایت از این کار او اقدام میکنند نیز، موضوعی است جذاب برای متخصصان روانشناسی، جامعه شناسی و محققان سایبر سایکولوژی و جامعه اطلاعاتی. به هر حال، اینستاگرام، این روزها محفل خبری، رسانه ای و قدرت ایرانیان شده است و سرنخ خیلی چیزها را میتوان در هشتگ ها و لایک ها و لایوهای اینستاگرامی پیدا کرد. آنچه که معلوم است: «ما حالمان خوب نیست!» . . .
حتتما ببینید: اسامی، آیدی و پیج شاخهای اینستاگرام ایرانیان
برای اینکه مردم از حکومت و این قشر خاص زده شدن و حاضرن از هرکسی که با اون ها مقابله میکنه حمایت کنن. البته قطعا این کار بسیار بسیار بد و ناحق بود.
آخرین نمونه مشابه آن قتل در نیوزیلند بود. صفحه طرف هم نژادپرستی گونه بود.
سوال اینجاست. آیا در آینده نزدیک هوش مصنوعی می تواند این مورد ها را مانند مورد مشکوک به خودکشی و خودزنی بررسی و شناسایی کند یا هنوز راه درازی مانده
ایشون شهید شد. در راه وطن و مقابله با دشمنان مردم شهید شد. یادش گرامی باد.
یه بدبخت ترسو و اباش که تجاوز و زورگیری میکرده مردک بزدک
به درک واصل شد
وقتی دولت به خاطر فساد نمی تونه با افرادی که توسط غرب تربیت شدن و تو ایران بدنیا امدن مبارزه نکرد وضعیت میشه این
این طرز تفکر شما که از یک قاتل وحشی سگ صفت دفاع میکنید مایه تاسف است
واقعا شما یکی از احمق ترین افرادی هستید که من دیدم
لعنت خدا بر کسی که با عقده گشایی دست به ادم کشی میزنه.
ممنون دیجیاتو
این همه سال با اسلحه غیر مجاز با سابقه خراب تو ایسناگرام بود کسی بهش گیری نمی داد
ایران زندست چون مصطفی قاسمی ها وجود دارند
خدا از سر تقصیرات این قاتل بگذره. خدا آخر عاقبت اون بازیگر رو که هر چی میبینه بدون توجه به صحتش ریشیر میکنه به خیر کنه… خدا صبر بده به خانواده قربانی که سه تا بچه داشت . عکس هاشو گذاشته بودن وقتی افتاده بود. یک عکس نشون میداد که بنده خدا کف کفشش سوراخ بود. همچین آدمی الکی قربانی یک سری ندونم کاری شد… خدا رو شکر اصلحه تو ایران آزاد نیست
چرا شمار فالورهای اینستاگرام یک قاتل زیاد میشود؟
خب حالا چرا؟
اصلا سعی کردید دلیل بیارید بخاطر سوالی که خودتون پرسیدید؟جنبه روانشناسیش پیش کش
شما در متن از لفظ خان استفاده کردید دقیقا تو اخبار کدام حوزه روانشناسی جامعه شناسی وسایبر سایکولوژی و اصلا یک خبر معمولی استفاده جز اینکه هدفتون حمایت باشه که واقعا جبهه گیری تو این بخش مایه تآسف هست
دیجیاتو باید تو انتخاب نویسندگانش دقت بیشتری بکنه
سلام
ممنون از نظر شما جناب علی خان.
استفاده از لفظ خان، مصداق حمایت از فردی که داخل مطلب، او را جنایتکار و قاتل خطاب کردیم، نیست. ما اتفاقا از جبهه گیری خودداری کردیم. این لقب توسط هواداران این فرد داده میشد و به معنی حمایت نیست.
باتشکر
نون به نرخ روز خور هایی مثل شما می دونن دقیقا چرا این فرد این همه دنبال کننده داره!
وقتی جوابی برای گفتن ندارید از این الفاظ استفاده میکنید.در نهایت باخت و سرخوردگی دست به قتل میزنید مثل همین قاتل پست فطرت
آینده همه چیو مشخص میکنه
این اوباش گری از دیرباز در تمام جوامع وجود داشته اما در زمان پهلوی به واسطه فیلمهای ان دوره که تبلیغ جاهلیت میکرد و عرق خوری و عربده کشی و چاقو کشی ترویج میداد تبدیل به یک خورده فرهنگ در بین جوانان شد که امروزه به لطف دنیای مجازی پر رنگ تر شده نمیخوام ادامه بدم که یک مقاله طولانی میشود .اما انچه مسلم هست حکومت ما در ریشه یابی و مبارزه با ریشه های این خورده فرهنگ لمپنیسم کم کاری کرده حتی در مبارزه با گنده لات ها نیز بد عمل میکند .این ارازل بعد از کتک خوردن و افتابه بر گردن چرخیدن بعد مدت کمی زندان دوباره ازاد میشوند و ابنبار بدتر از قبل.اینها چون قدرتمند هستند باید در اردوگاههای کار اجباری انقدر کار کنند که دیگر هوس قلدر بازی به سرشان نزد .از زور گاو برا گاو اهن بهره میبرند .متاسفانه قوانین ما بازدارنده نیست ،در غرب هم با ان همه ادعا به ارازل اول شلیک میکنند بعد ایست میدهند حکومتی مقتدر لازم هست تا این خورده فرهنگ رو از ریشه نابود کنه