انتشار جزییات کامل آزمون استخدامی ۲۰ دستگاه‌ دولتی در آبان ۹۸

شرایط و مدارک استخدام در وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۸

انتشار جزییات کامل آزمون استخدامی ۲۰ دستگاه‌ دولتی در آبان ۹۸

جزییات آزمون استخدامی متمرکز مشترک دستگاه های اجرایی کشور در سال ۱۳۹۸، ساعاتی پیش منتشر شد. این آزمون، مهم ترین آزمون استخدامی کشور در سال ۱۳۹۸ است که تکلیف  استخدام هزاران تن از هموطنان را در ۲۰ دستگاه اجرایی از وزارت خانه ها تا شرکت های مادر تخصصی  ۳۱ استان کشور روشن می کند. برای خیل عظیمی از هموطنان که مشتاق به استخدام در وزارت آموزش و پرورش هستند، شرکت درآزمون استخدامی متمرکز مشترک دستگاه های اجرایی، یکی از گزینه های پیش رو است.

پذیرفته شدگان کد رشته شغل های وزارت آموزش و پرورش در آزمون کتبی استخدامی دستگاه های اجرایی کشور، به مصاحبه دعوت و برگزیدگان، در دوره یک ساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، شرکت خواهند کرد تا پس از قبولی در آزمون جامع، از مهر ماه ۱۳۹۹ حکم کارگزینی برای استخدام پیمانی آن ها صادر شود.

امسال، هفتمین دوره آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور برگزار می شود و انتظار می رود که مثل سنوات قبل، بیش  از ۲۰۰ هزار داوطلب در این رقابت استخدامی بزرگ، شرکت کنند. هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی، ۵ شنبه ۳۰ آبان ماه ۹۸ در سراسر کشور برگزار می شود و به  منظور ثبت نام در آزمون، تا روز جمعه ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ فرصت دارید تا با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به ثبت پروفایل، آپلود مدارک مورد نیاز و هم چنین پرداخت هزینه مربوط به شرکت در آزمون که ۴۵ هزار تومان است اقدام کنید.

کارت شرکت درآزمون، ۲ شنبه ۲۷ آبان ۹۸ از طریق سایت سازمان سنجش قابل  دانلود است. ملاک تعیین حوزه امتحانی  داوطلبان، شهرستان محل اقامت فعلی آنان بوده که در تقاضانامه  اینترنتی درج شده است.

آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور، آزمونی کتبی بوده که شامل دفترچه سوالات عمومی و دفترچه سوالات تخصصی است. دفترچه سوالات عمومی آزمون متمرکز دستگاه های اجرایی کشور،‌ شامل سوالات ۴ گزینه ای در زمینه زبان انگلیسی عمومی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، دانش عمومی درباره مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور و سوالاتی از قانون اساسی، وصیت نامه امام خمینی (ره) می باشد.

دفترچه سوالات تخصصی نیز شامل  سوالات چهار گزینه ای بوده که موضوع آن، مطابق با مدرک تحصیلی هر داوطلب و نوع رشته شغل مورد نظر در آزمون طرح می شود. مثلا اگر شما مشتاق به استخدام در وزارت آموزش و پرورش در رشته دبیری شیمی باشید،‌ بایستی به سوالاتی در حوزه شیمی آلی، شیمی معدنی و غیره  که مربتط با مدرک تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی مهندسی شیمی، شیمی فیزیک و کارشناسی دبیری شیمی و غیره است، پاسخ دهید.

این آزمون، مثل کنکور سراسری، نمره منفی دارد و هر پاسخ منفی، یک سوم ارزش پاسخ های درست شما به سوالات چهار گزینه را حذف می کند. پس از برگزاری  آزمون کتبی، اسامی چند برابر ظرفیت پذیرفته شدگان در آزمون کتبی اعلام می شود. هر داوطلب بر اساس ترازی (حد نصاب) که در آزمون بدست می آورد و شامل ۴۰ درصد نمرات دفترچه آزمون عمومی و ۶۰ درصد نمرات دفترچه آزمون اختصاصی است، به مصاحبه حضوری دعوت می شود.

در مصاحبه حضوری پس از احراز صلاحیت های عمومی داوطلبان حائز حداقل نمره در آزمون کتبی، هر  دستگاه اجرایی متناسب با نیازهای استخدامی خود، با داوطلبان، از طریق هیات  مصاحبه، گفتگو کرده و احتمال طرح  پرسش های تخصصی متناسب با شغل مورد نظر داوطلب، وجود دارد. ماهیت سوالات عمومی و اختصاصی در آزمون مشترک فراگیر، دستگاه به  دستگاه فرق  میکند.

در این آزمون، ایثارگران، دارای سهمیه ۵ و ۲۵ درصدی هستند. شما تنها می توانید متقاضی شغلی باشید که مدرک تحصیلی شما، مرتبط با شغل  مورد نظر  باشد. مثلا برای استخدام در وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تصدی شغل کارشناس امور فرهنگی، دارا بودن مدرک مهندسی مکانیک سیالات، ولو با سابقه  کار فرهنگی خوب شما، امکان پذیر نیست.

همه داوطلبان بایستی شرایط عمومی و اختصاصی  آزمون  را رعایت کرده و مدارک مورد نظر  را در پروفایل خود در سایت سازمان سنجش آموزش کشور ارسال  کنند.

سن داوطلبان، یکی از فاکتورهای مهمی  است که باید در نظر داشته باشید. صرفا دارندگان مدرک  کارشناسی ارشد و دکتری می توانند تا سن ۴۰ سالگی، متقاضی شرکت در  آزمون باشند. داوطلبانی  که کارت پایان خدمت دارند، به میزان خدمت انجام یافته، به حداکثر سن، اضافه می شود. با هر مدرک تحصیلی از کاردانی تا دکترا می توان در آزمون شرکت کرد. اما هر رشته شغل، شرایط مخصوص به خود را دارد که باید با مراجعه به دفترچه آزمون، از جزییات آن مطلع شوید.

آزمون استخدامی

به منظور ثبت نام اینترنتی در آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی، به sanjesh.org رفته و روی گزینه سایز آزمون های استخدامی کلیک کنید.

اسامی دستگاه های  استخدام کننده

دستگاه های اجرایی که در هفتمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی سال ۹۸، نسبت به استخدام داوطلبان اقدام می کنند به شرح  زیر است. هر دستگاهی که نامش در این لیست نباشد، استخدامی ندارد:

  • وزارت آموزش و پرورش
  • وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • سازمان امور عشایری ایران
  • سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور
  • وزارت جهاد کشاورزی
  • سازمان ثبت احوال کشور
  • وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • وزارت نیرو
  • سازمان برنامه و بودجه
  • سازمان ملی بهره وری ایران
  • مرکز آمار ایران
  • سازمان نقشه برداری کشور
  • مرکز آموزش مدیریت دولتی
  • وزارت علوم،‌تحقیقات و فناوری
  • شرکت مادر تخضصی مدیریت منابع آب ایران
  • سازمان اداری و استخدامی کشور
  • شرکت سهامی بیمه ایران
  • سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای
  • سازمان امور اراضی کشور
  • شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور
  • سازمان دامپزشکی کشور

برای قبولی در آزمون آبان ۹۸، بایستی پاسخ حداکثری به دفترچه سوالات عمومی داشته باشید. اگر مشتاق به شرکت در آزمون هستید، قانون اساسی، وصایای امام، اطلاعات سیاسی و هم چنین کلیاتی از رساله مراجع تقلید را مطالعه کنید. گرامر زبان انگلیسی را دوره کرده و دانش واژگان عمومی زبان انگلیسی خود را به سطح زبان دوره ۳ ساله مقطع متوسطه برسانید.

حتما بخوانید: شرایط استخدام در وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۳۹۸

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود