نوبت «حسین فریدون» شد: محکومیت برادر رئیس‌جمهور به ۵ سال زندان و عودت رشوه ۳۱ میلیاردی

پرونده اتهامات «برادر معاون اول رئیس جمهور» به دادسرا رفت

نوبت «حسین فریدون» شد: محکومیت برادر رئیس‌جمهور به ۵ سال زندان و عودت رشوه ۳۱ میلیاردی

حسین فریدون ، متولد ۱۳۳۶ در شهرسرخه سمنان، برادر حسن روحانی، رئیس جمهور است که ساعاتی پیش طبق اعلام سخنگوی قوه قضاییه، به اتهامات اقتصادی و دریافت رشوه، به ۵ سال زندان و رد رشوه به مبلغ ۳۱۰ میلیارد ریال محکوم شد. انتشار این خبر، بازتاب گسترده ای در رسانه های داخلی و بین الملی داشته است.

همان طور که از ماه ها قبل پیش بینی می شد، نیمه دوم سال ۹۸، نیمه شگفتی ها است. از رکورد زنی پی در پی شاخص کل بورس ایران و فتح کانال ۳۰۰ هزار واحدی تا رسیدگی به پرونده چهره های دانه درشت و صدور حکم برای اخلالگران اقتصادی که از خانم زاده وزیر سابق صمت آغاز شد و فعلا قرعه فال به نام برادر زاده آقای رئیس جمهور افتاد و باید منتظر اتفاقات جالب دیگری در ۵ ماه مانده به پایان سال رونق تولید باشیم. سالی که پایانش، انتخابات مجلس شورای اسلامی است و ایران، منتظر یک شگفتی دیگر و این بار در ترکیب خانه ملت است.

حسین فریدون و مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیس جمهور)، معروف ترین چهره های نزدیک به دولت هستند که پرونده اتهامات ان ها از سال گذشته در جریان جلسات سخنگوی قوه قضاییه مطرح می شد و امروز، تکلیف حسین فریدون روشن شد تا وی تا سال ۱۴۰۳ هجری شمسی و اواخر دولت سیزدهم، در زندان باشد.  محمدجواد ابطحی، عضو کمیته بررسی پرونده حسین فریدون در مجلس اعلام کرده بود  که براساس مستندات و مدارک موجود، تخلف در روند تحصیلی برادر رئیس جمهور محز شده است. حسین فریدون، از  پایان نامه دکترای خود در دانشگاه شهید بهشتی  دفاع کرده بود.

۳ بهمن ماه ۱۳۹۵، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در یکصد و هفتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه  درباره دستگیری رسول دانیال‌زاده یکی از بدهکاران بانکی و ارتباط وی با حسین فریدون برادر رئیس جمهور و دستیار ارشد روحانی، گفته بود که  این فرد دستگیر شده و دادسرا مشغول تحقیقات است و ارتباطش با آن فرد (حسن فریدون) روشن است.

علیرضا زاکانی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه برجام در مجلس قبل، با شکایات معاونت حقوقی ریاست‌ جمهوری، وزارت اطلاعات، حسین فریدون و رسول دانیال‌زاده در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری در سال ۱۳۹۵ حاضر شد اما دانیال‌زاده با مشاهده مستندات زاکانی، شکایت خود را پس گرفت.

حسین فریدون، از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۹۲ در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام مشغول به کار شد و پس از روی کار آمدن حسن روحانی، دستیار ویژه رئیس جمور شد. حسین فریدون در جلسات طولانی ایران با ۵+۱ همراه ظریف در جلسات مربوط به مذاکرات هسته ای بود و از وی باید به عنوان یکی از مطلعین متن و حاشیه و محرمانه های برجام یاد کرد.

حسین فریدون، سابقه سفیری جمهوری اسلامی ایران در مالزی داشته و در بسیاری از جلسات دولت یازدهم در کنار برادرش دیده می شد. محمد باقر قالیباف، رقیب انتخاباتی حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، همواره انتقاداتی به فعالیت های اقتصادی حسین فریدون و نزدیکانش، مطرح می کرد که البته مستند به اسناد و مدارک نبود.

۴۶ نماینده مجلس شورای اسلامی در ۱۵ دی ماه سال ۹۶ با ارسال نامه ای به آیت اله آملی لاریجانی (رئیس  دستگاه قضا)، حسین فریدون را به فساد اقتصادی متهم کرده بودند و از حسن روحانی خواستند که وی را به قوه قضاییه معرفی کند. اکنون با گذشت چند ماه از آن نامه، حسین فریدون پس از قطعی شدن رای دادگاه، به ۵ سال زندان محکوم شده است تا حلقه مفاسد اقصادی دانه درشت و معروف که از پرویز کاظمی و حسین هدایتی و محمد هادی رضوی از سال ۹۷ آغاز شده بود، با محاکمه دختر آقای وزیر و برادر رئیس جمهور، فصل جدیدی را در برخورد دستگاه قضا با ژن خوب ها و آقازاده ها، آغاز کند.

حسین فریدون
همراهی حسین فریدون با حسن روحانی

باید منتظر واکنش رئیس جمهور و سخنگوی هیات دولت و قوه قضاییه درباره متن و حاشیه و جزییات این حکم مهم مهر ماهی دستگاه قضا در روزهای آینده بود. هنوز جزییاتی درباره اتهامات حسین فریدون توسط قوه قضاییه به دلیل برگزاری غیر علنی دادگاه، رسانه ای نشده است و باید مدتی منتظر ماند. با روشن شدن پرونده بازداشت و حبس برادر رئیس جمهور، افکار عمومی منتظر برگزاری دادگاه و شنیدن حکم پرونده مهدی جهانگیری، برادر معاون اول رئیس جمهور است که از فعالان صنعت گردشگری ایران محسوب می شود. . . .  تازه تر از تازه تری می رسد . . .

حتما ببینید: اسناد شرکت های شبنم نعمت زاده: متهم فساد در صنعت دارویی کشور

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
دیجیاتو
بدون نظر

ورود