بابک زنجانی کلید واژه شماره یک اختلاس، دزدی، کلاهبرداری، سوء استفاده از بیت المال، رانت و هر صفتی است که شما حواله مفسدان اقتصادی و مجرمان دانه درشت اقتصاد بلبشوی امروز ایران میکنید.
او چند سال پیش به اعدام محکوم شد اما این حکم تا به امروز اجرا نشده است تا اموالی که طبق رای دادگاه، به یغما برده، برگرداند. او با خواهرانش در شرکت سورینت، بزرگ ترین مجموعه اقتصادی خوشه ای کشور را در دو دهه اخیر هدایت می کرد و راننده سابق بانک مرکزی بود.
سخنگوی قوه قضاییه چندی پیش در پاسخی به پرسشی درباره اظهارات معاول اول رئیس جمهور که گفته بود ۸۰۰ میلیون دلار بابک زنجانی چه شد اعلام کرد که درباره پرونده بابک زنجانی، بیش از همه اطلاع رساانی شده و مجازان سنگینی هم صادر شده است و اموال او در داخل، به دولت مسترد شده و در حال تلاش برای بازگشت دارایی های خارج از کشور او هستیم.
بابک زنجانی در جریان فعالیت های کلان مالی مرتبط به دور زدن تحریم های بین المللی و فساد اقتصادی در دوران ریاست دولت نهم و دهم، سر زبان ها آمده و ۹ دی ماه سال ۱۳۹۲، به اتهام بدهی ۲.۵ میلیارد یورویی به وزارت نفت و بانک مرکزی و جعل اسناد بانکی و پرداخت رشوه، بازداشت شد.
بخشی از رفتارهای اقتصادی بابک زنجانی، شبیه رفتار سازمانی سید محمد هادی رضوی (داماد وزیر تعاون) و حسین هدایتی (عابر بانک پرسپولیسی ها) بود که با گران نمایی اموال و جعل اسناد، ازشبکه بانکی کشور و بخش های دولتی، کلاهبرداری می کردند. همین رویه را در رفتار باقری درمنی، سلطان قیر و املاک که اعدام شد، شاهد بودیم.
۱۶ اسفند ۹۴، دادگاه بدوی، بابک زنجانی و دو همدستش را به اعدام محکوم کرد. ۱۶ فروردین سال ۱۳۹۵ حکم اعدام بابک زنجانی ابلاغ شد.
۲۲ تیر ۹۸ تیر هم بیژن زنگنه که اخیرا از استیضاح نمایندگان خلاص شده، درباره بابک زنجانی گفته بود که هر وقت اسم بابک زنجانی را مییآورم، دو هفته در مطبوعات به ما حمله میشود؛ تعدادی مطبوعات جیرهخوار بابک زنجانی و رسانهها، اما من نمیتوانم اسم وی را رها کنم. این برندِ نفتخواری مختص اوست و نمیتوانم از آن بگذرم.»
او در همان روز تصریح کرد: «بابک زنجانی در برخی رسانهها خیلی فعال است و فکر میکنم یک مقدار بسیار کمی از پولهایی را که برده خرج این رسانهها میکند.»
جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور که دیروز گفته بود که دولت بی عرضه نیست، ۲۲ آبان ۹۸ اظهار داشت که یکی از بحثهای امروز مربوط به پولی است که بابک زنجانی به میزان ۸۰۰ میلیون دلار از بانک گرفته است، اینکه چه کسی دستور این را داده است، باید مشخص شود؛ بحث نه بر سر بازداشت وی (بابک زنجانی)، بلکه بر سر نحوه پیگیری و منابع آن است اینکه این پول به کجا رفته، آیا فردی یا برای دستگاه خاصی بوده، این موضوعات به روشنگری نیاز دارد.»
سریال بابک زنجانی همچنان ادامه دارد. مثل سریال خاوری و برادر جهانگیری و برادر روحانی و دیگر سلاطین و ژن خوب ها و آقازاده ها و ٖقا داماد های دیگر در ایران!
حتما بخوانید: دیدار با سلاطین ارز و سکه و پورشه
بدون نظر