داستان ۳ زن: «آمنه»، «زهرا» و «سحر تبر»

سحر تبر به فساد فی الارض متهم شد

داستان ۳ زن: «آمنه»، «زهرا» و «سحر تبر»

این روزها در بلبشوی وضعیت اقتصادی و سیاسی و فرهنگی ایران که بازار اعترافات و حکم های قضایی از اخلالگران اقتصادی و شبنم نعمت زاده تا افتضاح فوتبالی ها در تراژدی کالدرون و استراماچونی، داغ داغ است، داستان ۳ زن، در کانون توجه رسانه ها و کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفت است و در چند وقت اخیر درباره آن ها، زیاد می شنویم.

یکی سحر تبر است که دیشب، به فساد فی الارض متهم شده است. اتهامی فوق العاده عجیب برای دختری که شاخ اینستاگرام بود و تلویزیون مثل رسم همیشگی، اعترافات وی را پخش کرد و سریع هم تحلیل روانشناسی و جامعه شناسی شد تا روایت اکسپرسیونیسم نمایشی جوان را از قاب رسانه ملی شاهد باشیم.

بانوی بعدی، آمنه سادات ذیبح پور است. بانوی چادری رسانه ملی که در قامت یک خبرنگار جنجالی و معروف شبکه ۲ سیما، نقش آفرینی می کند. گزارشات او از وقایع سال های اخیر به خصوص مواردی که مربوط به اعتراضات و فتنه و امثالهم است، وی را در کانون توجه رسانه های داخلی و خارجی قرار داده است.

گزارشات آمنه سادات ذبیح پور قصه ما، مثل تیزر تبلیغاتی «هلوشو بدم لیموشوم بدم» روی اعصاب ملت است و این روزها متهم به بازجویی شده است. اتهامی که پایش به سپیده قلیان و ایران اینترنشنال و بقیه هم کشیده شده است.

بانوی سومی که این روزها زیاد از وی می شنویم، نه متهم به فساد فی الارض است و نه بازجویی. او فوتبالیست جوانی است که توانسته رکورد دار کلین شیت فوتبال ایران باشد. زهرا خواجوی، بیش از ۹۵۰ دقیقه در فوتبال زنان، گل نخورده و رکورد پیام نیازمند،‌ دروازه بان تیم سپاهان اصفهان را شکست که با پیام تبریک پیام نیازمند هم همراه شد. علی ضیاء او را چند روز پیش به برنامه «فرمول ۱» دعوت کرد.

داستان زهرا خواجوی

زهرا خواجوی ۱۹ ساله، متولد همدان است. فعالیت ورزشی را از هندبال آغاز کرد و بعد به فوتسال رفت و اکنون نیز درقامت دروازه بان موفق تیم فوتبال کردستان و تیم ملی، مطرح شده است. او در ۱۰ بازی در لیگ برتر فوتبال بانوان، گل نخورد تا نامش سر زبان ها بیفتد. زهرا خواجوی، ۱۳ هزار دنبال کننده در اینستاگرامش دارد و به نظر می رسد که به مد و لباس و فوتوشت های پر لایک، علاقه زیادی دارد.

داستان سحر تبر

سحر تبر را این روزها خیلی ها می شناسند. فاطمه خویشوند که با نام اینستاگرامی سحر تبر معروف شد، متولد ۲۶ خرداد سال ۱۳۸۰ است. تا سوم راهنمایی درس خوانده و با پست های اینستاگرامی، تبدیل به شاخ عده ای شد.

با رفتارهای عجیب و غریب برای بخشی از هموطنان، روایت گر اکسپرسیونیسم نمایشی جذابی شده که مدت ها خیلی ها را به خود مشغول کرده بود. ۳۰ آبان ۹۸ دستگیر شد و اعترافاتش از بخش خبری ۲۰:۳۰ روی آنتن رسانه ملی رفت تا کلکسیون اعترافات سال رونق تولید، با سحر تبر تکمیل شود . پرونده این شاخ اینستاگرام، اکنون به دادگاه انقلاب ارسال شده است.

در کیفرخواست صادره از سوی دادسرای ارشاد، معاونت در فساد فی الارض و تشویق به فساد از طریق تشویق جوانان به اباحه گری و توهین به مقدسات از طریق توهین به حجاب و تحصیل مال نامشروع درج شده است. شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اکنون در برابر پرونده یک دختربچه قرار گرفته که به متهم به فساد فی الارض است. وکیلش گفته بود که به سن قانونی در زمان بازداشت نرسیده و کودک محسوب می شود.

پس،  اساساً و بر فرض وقوع جرم و ضرورتِ تعقیب و تشکیل پرونده قضایی، این اقدام برای کودکان و نوجوانانی در این سن، به طور مطلق در صلاحیت دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان است. باید دید تا در روزهای پایانی سال عجیب و غریب نود و هشت، چه فرجامی برای جوان ترین شاخ اینستاگرام ایرانیان رقم می خورد.

آیا آمنه سادات ذیبح پور، بازجو است؟

امنه سادات ذبیح پور، سومین زن مطرح این هفته است. خبرنگار ۲۰:۳۰ که از طرف سپیده قلیان، بازداشتی اعتراضات ماه های پیش، به بازجویی در پرونده اش متهم شده است، یکی از مطرح ترین و جنجالی ترین خبرنگاران جوان رسانه ملی است. سپیده قلیان گفته ود که آمنه سادات ذبیح پور، دراتاق بازجویی وی حضور داشته و متنی را برای خواندن جلوی دوربین، در اختیار وی قرار داده است.

حساب توییتر سپیده قلیان از دسترس خارج شده و حساب اینستاگرامی آمنه سادات ذبیح پور نیز ایضا. آمنه سادات ذبیح پور در پی این جنجال رسانه ای سپیده قلیان، متنی را منتشر کرد و از هشتگ «رهبرم سید علی را دوست دارم» استفاده کرد.

تورا ندیدم هیچگاه، تو اهواز بودی و من تهران اما تمام تو را می‌شناختم.
برای مستندم درباره ات هرچه بود دیده و خوانده بودم.

ساده بودی آنقدر ساده که به هر رنگی در می آمدی مثل موهایت
می‌دیدم گرگ‌ها چگونه دوره ات کرده اند از توانا تا آن پیر نادانا!

افسوسِ سپیده را برای روسیاهی می خواستند.
بازجویت به تهران آمد. او را دیدم خانمی باوقار ، نجیب وآرام

اخلاق برایش حکم می کرد از تو به بدی یاد نکند از تو واقعیت ها را گفت

رسانه ملی، شنبه ۷ دی ماه ۹۸ در برنامه ۲۰:۳۰ شبکه ۲ ، متن بالا را در گزارشی که برای حمایت از آمنه سادات ذبیح پور آماده کرده بود و «سلامی» گزارش می کرد، خواند.

اما بعدها شنیدم که برای بار دوم و برای دیدنت به در خانه ات آمده برادرت با لگدی او را از پله به پایین پرت کرده و چند دنده او شکسته

اندوهم چند برابر شد وقتی او اهواز بود و بستری و من تهران ….

آمنه سادات ذبیح پور

تو را ندیده ام اما بجای تنفر به تو ترحم دارم. دلم می خواست ببینمت اما بجای آنکه تو سر حرف زدن را باز کنی، من تشنه یک صحبت طولانی بودم.

تو از من به حقوق بشر غربی شکایت کردی ، من اما از تو به خدا شکایت می برم.

یقین دارم هرکه با آل علی درافتاد ورافتاد.

من تورا ندیم اما بهتر است دیدار ما به قیامت باشد، آنجا دیگر طلبکار و بدهکاری برای حق الناس نخواهد بود.

حتما بخوانید: چگونه شاخ اینستاگرام شدند؟

مطالب دیگر از همین نویسنده
مشاهده بیشتر
۸ نظر

ورود

  • unknow دی ۹, ۱۳۹۸

    سلام

    اگه مردم کمی سواد رسانه ای می داشتن درگیر این چیزا نمیشدن
    داخلیش اینجوری هست
    خارجیش صد برابر بدتر از اینه
    به طرف میگن منبعت چیه برچه اساس میگی این حرفا اشتباه
    طرف میاد میگه منبعم ویکی پدیاست از خودم که چیزی نمیگم!
    به طرف میگم از خوده اون شخص شنیدم مدارک اصلی به دستم رسیده و دیدم و سخنان اصلیُ گوش کردم از خوده اون شخص ولی نگه نداشتم
    چون چیزی نگه نمی دارم واسه معرفی کردن بعنوان یک منبع میام رائفی پورو معرفی می کنم یا رودستُ طرف در جواب بهم میگه وقتی منبعت اینان معلومه چی هستی
    کلی آدم هستن که واسه رائفی مدارک جمع آوری می کنن و با این حال خودش کلی تحقیق می کنه و کلی جستجو می کنه و کتاب می خونه تا بیاد ۲ کلام حرف حق بزنه بعد یکی پا میشه شما مگه مدرک پزشکی داری که راجب علوم پزشکی اظهار نظر می کنی یا مدرک اقتصاد داری که راجبش اظهار نظر می کنی
    از این همه جاهلی و نادانی واقعا نمی دونم چی بگم
    مدرک گرایی چیزی که غربی ها توی دنیا رواج دادن بری مدرسه و بعد بری دانشگاه که مدرک بگیری تا بتونی بری سره یه کاری یا توی یه چیزی اجازه ی نظر دادن داشته باشی و شیوه درس خواندنمون کاملا مثله غربی هاست آقای زمانی اگر شما خلاف اینُ شنیدین بدونید که دروغ، من از اشخاصی که خارج رفتن شنیدم و اتفاقا توی ایران تحصیلات سختر از خارج هست و دانشجویان ایرانی اونایی که تونستن و قبول شدن متخصص تر از دانشجویان کشورهای خارجی هستن که بقول خودشون کلی امکانات دارن و دلیل پیشرفت نکردن کشور در بخش رفاه مردمی یعنی صنعتی نشدن کشاورزی یا کارخانه ها هیچ ربطی به این موضوع نداره
    دلیلش فقط جنگ روانی و کلی نفوذی خارجی یا خودی توی کشور که خیلی هاشون به انتخاب خوده مردم به مقامی رسیدن
    وگرنه چوب بستنیُ یک بچه ی زیر ۱۰ سال هم می تونه درست کنه یا اشخاصیُ دیدم مربا یا ترشیُ از هرچی نمونه خارجی یا تولید کارخانه داخلیُ خوشمزه تر و سالمتر درست می کنن

    اگر مردم یکم سواد رسانه ایشون رو بالا ببرن و هر حرفیُ به محض شنیدن از شبکه های اجتماعی یا سایت های خارجی یا داخلی باور نکنن و تحقیق کردن توسط خودشون رو یاد بگیرن بخدا تمام مشکلات کشور برطرف می شه

    هنوز سوادشون در این حدِ که نمی خوان قبول کنن که ایران در حال جنگه و هنوز جنگ تماام نشده و فکر می کنن جنگ یعنی فقط اینکه اسلحه بگیری دستت و بری دشمنُ بکشی

    • Mikael خرداد ۴, ۱۴۰۳

      آره مدرک گرایی کار غربی هاست، باید مثل شرقی ها باشیم‌ که یه شبه با داشتن… یهو حجت السلام، بعد آیت الله بعد هم‌ دکتر بشیم!

  • سهیل دی ۹, ۱۳۹۸

    بازی با احساسات و افکار عمومی
    نتیجه گیری شما چی جناب نویسنده؟
    توپ تانک فشفشه

  • رامین دی ۹, ۱۳۹۸

    کارگر ۷ ماه حقوق نگرفته و فقط درخواست میکنه میگه حقوق من کجاست

  • امیر حسین دی ۹, ۱۳۹۸

    این شعرا اخر مقاله چی بود دقیقا،کی گفته بود؟

  • امیر مهر ۱۶, ۱۴۰۰

    دفعه اولی نیست که این خانم به عنوان بازجو معرفی میکنن ازاده نامداریم از این حرفها زیاد میزد خدا رو شکر که چادریم ولی ابجو بدست و بدون حجاب تو پیکنیک میچرخید

  • علی خرداد ۳, ۱۴۰۳

    در روز رستاخیز همراه با روزبه جدیدالاسلام، می‌خوان برن دنبال حق؟ زن متاهل و مرد متاهل و این همه ادعای مذهبی بودن.
    خیلی عجیبه

  • Mikael خرداد ۴, ۱۴۰۳

    راستی نگفتین اسم اون عکاس تو اون هتل نیویورک‌ چی بود؟